-
[QUOTE][B]לוקאס-
בחרת אחד שלא יודע כמעט כלום. תנסה להוציא ממנו מה שאפשר חחח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
טיילו ובלדום מחליפים צדדים. טיילו מזנק לאוויר, ומסתער על האודיש המבודד ואילו בלדום, מזנק לעבר שני האודישים , אשר מנסים לשלוח עליו גם חומצה מפיהם, אבל נראה שזה בכלל אינו משפיע על בלדום. מהצד השני, טיילו בוהק באור כתום אדמדם ואז מקורו זוהר באור לבן ומתארך מעט, והוא מנקר את האודיש הפצוע. למרות זאת, אודיש איכשהו מצליח לשרוד.
לפתע, שלושת האודישים מנערים את העלים הצומחים על ראשם, כמו ראש דשא, ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת באוויר. הניחוח המתוק והמחוזק מתעתע את שני הפוקימונים שלך. בלדום,, שכבר הסתגל מעט יותר לריח, לא מוותר כמו טיילו, והוא דוחף עם ראשו את האודישים אחד על השני. אמנם לא מתקפה, אבל זה עושה את העבודה ושלושת הפוקימונים מועפים לאחור, מסוחררים מעט.
[/B][/QUOTE]
bad life choices
אני מניח שאני אחכה שהוא יתפתח ובינתיים אלכוד דברים אחרים
~~~~~~~~~~
"מעולה!" אומר להם בשמחה בעודי רואה שאנחנו מתחילים להתאושש "בלדום תשתמש בראש ברזל עליהם! טיילו תעוף מאחוריו ותשתמש בבלדום כמו במגן, אחרי שהוא פוגע בהם תשתמש בניקור על האודישים!"
אוציא פוקדור ריק מהתיק ואתכונן ללכוד אחד מהאודישים האלה 'לא יזיק לנו פוקימון עשב לצוות' אחשוב לעצמי ואז אסתכל על אמרלד 'מוזר שהוא לא אמר משהו עד עכשיו, זה אומר שאני נלחמתי טוב?' אהרהר לעצמי בעודי מחכה לתוצאה של ההתקפה של בלדום וטיילו
-
[QUOTE=NivX10;1510147]
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
״הייתם מעולים חבר׳ה, עבודה מצוינת, תודה לכל אחת ואחד מכם!״ אתה משבח אותם. חלקם מרוצים יותר וחלקם פחות...
אתה מהרהר בראשך באיזה פוקימונים תבחר, היה לך תכנון מגובש, ובכל זאת, האימון הזה עשה לך קצת לחשוב. ובעוד אתה מתלבט, אתה מחזיר אותם בחזרה לפוקדורים שלהם.
כשאתה לפתע מבחין בסנובול הופכת לאנרגיה אדומה שנשאבת לפוקדור, הצלחת לראות בשבריר שניה שהיא מצוברחת במיוחד. אתה תוהה מדוע וחוזר למכרז הפוקימונים...
מרפא אותם וכשהם מוכנים שוב יוצא להסתובב עוד קצת בעיר, שעת בין ערביים, שמי העיר סגולים-כתומים ואין הרבה אנשים בחוץ. ישנם מספר מסעדות וחנויות הכל לפוקימון שעוד עובדות, בר קטן, בית גידול ואימון להשארת פוקימונים.
אתה יושב על ספסל, שומע שירים באוזניות וחושב מה לעשות כששתי ניידות משטרה "שורפות" את הכביש משמאלך ברעש צ'אקאלקות מחריד.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'האמ' אחשוב לעצמי בהיסוס ואסתכל על הניידות הקורעות את הכביש 'כנראה משהו קרה' אחשוב לעצמי בסקרנות ואסתכל לכיוון שהן דוהרות לשם. 'אבל מצד שני זה לא ענייני' אחשוב לעצמי ואלך להסתכל באחת מהחנויות על המוצרים. 'אולי יש שם משהו שיקרוץ לי' אוסיף לעצמי 'בכל זאת כדאי לקנו מעכשיו גם את האבן ירח לפני שאתקע בלעדיה'
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-
[/B]אתה יודע שהוא לא כזה מהיר כן? חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ריהורן שלך נהפך לכדור אבן גדול, ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר פטיליל, קורע סביבו את האבקה הירוקה, ומעיף אותה הרחק ממנו. שניות לפני שהוא פוגע, בעזרת גופו המסיבי בפטליל, ריהורן משתחרר מהכדור ונוגח בחוזקה בראשו בפוקימונית הירוקה והשברירית, מעיפה לאחור. קרנפך הענק לא מוותר ומסתער עליה פעם נוספת עם ראשו, אשר נראה שמקשיח, והוא בוהק מעט באור בהיר ולבן.
[B]ריהורן למד חבטת ראש - HeadButt [/B]
פטליל, מתנערת במהירות מהמתקפה, ומסתובבת במהירות במקום. יוצרת סביבה עלים ירוקים, הזוהרים באור צהבהב ואז במהירות הם נשלחים במהירות לעבר ריהורן שלך, אשר מנסה להתחמק בעזרת מתקפת גלגול מהיר, אבל העלים פשוט מרחפים ישר אחריו ופוגעים בו באחוריו, וגורמים לו למעוד ולעוף על פרצופו.[/COLOR]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
אהממ.. אני לא הבנתי.. אם פידוב עף לעברו של מיאו איך מיאו אמור לרדוף אחריו? :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי נעום של כמעט 35 דקות ארוכות ומיגעות ובהם פידוב ומיאו מנקרים ומפהקים משעמום, אתה מורה להם מה לעשות, אבל לפני שהם מספיקים לעשות משהו, קאי מגיח מהסיבוב ומנופף לך בשלום, בעודו מתקרב אליך. "יאללה מוכן?" שואל בחיוך וכשרואה ששני הפוקימונים שלך כבר בחוץ מחייך "אז קרב זוגי?" שואל בחיוך ומקפיץ שני פוקדורים אדומים ונקיים בידיו.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
אתה מחזיר את ארידוס למגרש, ונראה שהוא הספיק לנוח מספיק על מנת להתרענן, ויחד עם עידודך, מתחיל לזהור באור אדום בהיר וקרנו הקטנה משנה את צבעה לאדום ואז, מתוך הקרן שלו נשלחת במהירות מסה של אנרגיה שחורה וכהה בעלת ברק אדמדם כהה, ונשלחת לעבר מות'ים, אשר מנסה להתחמק במהירות, אבל הצל הענקי, פשוט מעיף אותו על האדמה הקשה.
"מות'ים הסוואה!" קוראת אלכסיס במהירות, אבל לפני שמות'ים מספיק לעשות משהו אתה קורא לה בחיוך זחוח "היי אלכסיס!" ונראה ששניהם נעצרים במקום "את אוהבת מתנות?" אתה שואל, ונראה שאתה רק מבלבל אותה,, ועוד לפני שהיא מבינה שנפלה בפח ארידוס נופל מהשמיים ישירות על מות'ים, כובל אותו בעזרת רגליו הקידמיות וכך מונע ממות'ים לברוח.
"עכשיו מציצת חיים!" אתה קורא בהתלהבות, וככה כמו ערפד מסרט ארידוס נושך את מות'ים בצווארו ופשוט שותה לגמרי את האנרגיה של מות'ים, אשר כמעט מאבד את הכרתו. "מות'ים זה שארידוס קשור אליך רק יעשה את זה קל יותר! מהר כוח חבוי!" קוראת אלכסיס בנחישות אדירה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510149]
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-
[/B]אתה יודע שהוא לא כזה מהיר כן? חח
ריהורן שלך נהפך לכדור אבן גדול, ומתחיל להתגלגל במהירות לעבר פטיליל, קורע סביבו את האבקה הירוקה, ומעיף אותה הרחק ממנו. שניות לפני שהוא פוגע, בעזרת גופו המסיבי בפטליל, ריהורן משתחרר מהכדור ונוגח בחוזקה בראשו בפוקימונית הירוקה והשברירית, מעיפה לאחור. קרנפך הענק לא מוותר ומסתער עליה פעם נוספת עם ראשו, אשר נראה שמקשיח, והוא בוהק מעט באור בהיר ולבן.
[B]ריהורן למד חבטת ראש - HeadButt [/B]
פטליל, מתנערת במהירות מהמתקפה, ומסתובבת במהירות במקום. יוצרת סביבה עלים ירוקים, הזוהרים באור צהבהב ואז במהירות הם נשלחים במהירות לעבר ריהורן שלך, אשר מנסה להתחמק בעזרת מתקפת גלגול מהיר, אבל העלים פשוט מרחפים ישר אחריו ופוגעים בו באחוריו, וגורמים לו למעוד ולעוף
.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
אפשר לאמן אותו למהירות, אפילו שהוא פוקימון אבן, חחח
"יפה מאוד ריהורן!" אביט מסופק בפוקימון שלי, נגיחת ראש היא בסיס ממנו נוכל ללמוד הרבה מתקפות אחרות 'בגלל שלריהורן אין עדיין מתקפות מטווח רחוק, אני חייב לגרום לריהורן לפגוע בפטיליל פיזית' אחשוב לעצמי ואנסה לנסח טקטיקה חדשה "קדימה ריהורן, אני רוצה שתשתמש הפעם במתקפת דריכה, תרוץ לכיוונה של פטיליל,תנזה להתחמק תוך כדי הריצה ממתקפות נגד, השתמש בגלגול במקרה של שאיבת מגה. מיד לאחר מתקפת הדריכה אני רוצה שתצבור תאוצה ותצא במתקפת זעם ומיד לאחר מכן, מטווח אפס, תנגח בחבטת הראש הכי חזקה שלך שתרסק את פטיליל! בהצלחה!!" אומר לפוקימון שלי, 'מכה הגונה אחת מריהורן והיא מחוסלת' אחשוב חעצמי בציפייה ואצפה בקרב, "גוליה, תרצי לתפוס את פטיליל?" אשאל אותה בחיוך.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510149]
[FONT=times new roman]
אהממ.. אני לא הבנתי.. אם פידוב עף לעברו של מיאו איך מיאו אמור לרדוף אחריו? :nose_pick:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אחרי נעום של כמעט 35 דקות ארוכות ומיגעות ובהם פידוב ומיאו מנקרים ומפהקים משעמום, אתה מורה להם מה לעשות, אבל לפני שהם מספיקים לעשות משהו, קאי מגיח מהסיבוב ומנופף לך בשלום, בעודו מתקרב אליך. "יאללה מוכן?" שואל בחיוך וכשרואה ששני הפוקימונים שלך כבר בחוץ מחייך "אז קרב זוגי?" שואל בחיוך ומקפיץ שני פוקדורים אדומים ונקיים בידיו.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
נראה שזה לא משנה, הא you big big troll? נו אבל הרי בסדרה יש להם דרך לפגוע עם מתקפות פיזיות בפוקימונים מעופפים - apply same logic here.
--
"כן. אני אשתמש בשניים האלו. מיאו, פידוב, תורכם לפעול. אמנם לא הספקתם להתחמם, אבל אני בטוח שנעשה עבודה טובה ביחד." אומר לקאי, ואגש לאחד הקצוות של הזירה. "come at me bro"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510149]'
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה מחזיר את ארידוס למגרש, ונראה שהוא הספיק לנוח מספיק על מנת להתרענן, ויחד עם עידודך, מתחיל לזהור באור אדום בהיר וקרנו הקטנה משנה את צבעה לאדום ואז, מתוך הקרן שלו נשלחת במהירות מסה של אנרגיה שחורה וכהה בעלת ברק אדמדם כהה, ונשלחת לעבר מות'ים, אשר מנסה להתחמק במהירות, אבל הצל הענקי, פשוט מעיף אותו על האדמה הקשה.
"מות'ים הסוואה!" קוראת אלכסיס במהירות, אבל לפני שמות'ים מספיק לעשות משהו אתה קורא לה בחיוך זחוח "היי אלכסיס!" ונראה ששניהם נעצרים במקום "את אוהבת מתנות?" אתה שואל, ונראה שאתה רק מבלבל אותה,, ועוד לפני שהיא מבינה שנפלה בפח ארידוס נופל מהשמיים ישירות על מות'ים, כובל אותו בעזרת רגליו הקידמיות וכך מונע ממות'ים לברוח.
"עכשיו מציצת חיים!" אתה קורא בהתלהבות, וככה כמו ערפד מסרט ארידוס נושך את מות'ים בצווארו ופשוט שותה לגמרי את האנרגיה של מות'ים, אשר כמעט מאבד את הכרתו. "מות'ים זה שארידוס קשור אליך רק יעשה את זה קל יותר! מהר כוח חבוי!" קוראת אלכסיס בנחישות אדירה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
מוחי עובד במרץ, ׳חייב לסיים עם זה׳ אחשוב ואאלתר משהו יצירתי.
אריאדוס שוב חוט אל אחד הגזעים ברח יחד עם מות׳ים שקשור אליך, בלע את החוט ומשוך את עצמך לקצה השני שאליו שלחת!״
ואביט בסלעים הללו שרודפים אחריו ואחדיר בו נחישות ״עבוד מהר, שלא ישיגו אותך. אל תלחץ ואל תשבר, רק ריכוז חבר!״ ואחייך אליו חיוך בטוח.
מסתיר אתזה שבפנים הבטן מתהפכת, כשאראה שהוא קרוב אגיד ״צור גוש חוטים דביק בקצה אליו אתה מגיע תתהפך כשמות׳ים לחוד בין זרועותיך מקדימה, ואתה דבוק לעץ ומכוסה בגבך!״
״אז אלכסיס... לא ענית לי, את אוהבת הפתעות?״ אשאל שוב בחיוך רחב ומרוצה
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
המראה והרעש הזה מעט מבהילים, זה מורגש, רעש הסירנה אפילו עושה לך להיזכר בכתבות בחדשות על המקרה בו אחותך נעלמה, גם ניידת המשטרה שהגיע בערב כה רגוע ומשעמם אליכם הביתה ובשרה לכם את הנורא מכל.
״ההה...״ אתה לוקח נשימה עמוקה ונרגע, ומחליט שזה עסקה של המשטרה ולא כדאי לדחוף את האף. למרות שמחשבות מה זה היה עשוי להיות מלוות אותך כל הדרך לשדרת החנויות שבעיר, רעש המוזיקה משתנה האנשים והאורות מטשטשים את ההרגשה של קודם.
אתה נכנס לכמה חנויות הכל לפוקימון ולמאמן ומגלה ציוד היקפי מרשים!
׳וואו.. אפילו ציוד חפירה, חבל טיפוס, ופירות תזונה מיוחדים יש כאן׳ אתה חושב וחוש השופינג החבוי בך מתעורר מהתרדמת.
מה שמעסיק אותך הוא בעיקר אבן ירח, אבל אחרי שיחה קצרה עם מס׳ מוכרים שונים אתה מבין שהיא אזלה כאן ליפני שבוע כי הספק נתפס במרמה שמכר נטיפי מערה פשוטים במקום זה...
״אני באמת מתנצלת״ אומרת המוכרנית בפנים מתמסכנות, ״ישלנו מלאי פוקדורים נהדר... המון חפצים אחרים״ היא מציעה בחביבות.[/FONT][/COLOR]
-
[FONT=times new roman][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
זה ייקח זמן חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגניב מבט זריז לאמרלד בתיהייה למה לא הגיב, אבל הבחור פשוט נרדם בעמידה והוא נוחר קלות ובועת נזלת מתנפחת לו מהאף. אתה נגעל מהמראה, אבל בגילגול עיניים חוזר לקרב שלך. שני הפוקימונים שלך מסתערים על השלישיית האודישים המבולבלים בלדום טס במהירות לעברם, כשראשו זוהר באור כסוף בהיר ומנגח בשלושתם יחדיו, ואיו טיילו אשר אף מאחוריו, ובזמן הפגיעה של בלדום, מקורו זוהר ומתארך במעט, ובתנועת סמוראי, בעזרת מקורו משסף את שלושתם. אחד על השני, ומעיף אותם אחורנית על גבם.
ובכך שלושתם נופלים מחוסרי הכרה על האדמה. אתה מנצל את ההזדמנות ושולח פוקדור חדש לעבר אחד מהם, ולאחר כמה סיבובים הפוקדור נלכד ולכדת אודיש.
אתה מתלהב וצועק מאושר ומחבק את שני הפוקימונים שלך, בידיוק שאמרלד מתעורר בבהלה מההמולה. "מה? מה פיספסתי?" שואל ומסתכל לראות בתדהמה את האודישים מעולפים.
אתה מסביר לו בקצרה על הקרב ונראה שהוא מקשיב ברצינות, שוכח לגמרי שנרדם עד עכשיו, ומהנהן בנחישות בזמן שאתה מספר לו שניסית ללמד את בלדום מתקפה נוספת. "ובכן, יש לבלדום עוד שלוש מתקפות שהוא יכול ללמוד" אומר לבסוף אמרלד "נגיחת ראש, הגנת ברזל וראשיית זן" אומר לך ברצינות "לפי התיאור שלך דווקא נראה שהוא התחיל להשתמש בנגיחת ראש, שזאת מתקפה חזקה ויכולה לעזור לך להפיל פוקימונים מעצים!" מתלהב באושר ואתה מסכים אותו בלית ברירה. לאחר הליכה של חצי שעה, אתה יוצאים מהחורשה והעיר ג'נטה נפרסת בפניך. עיר הבנויה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות ואפילו החומות מאותה אבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב בהתלהבות, ורואה בהמשך הרחוק את המרכז וממש בסמיכות חנות פוקימונים, ואילו בפאתי העיר אתה רואה את המכון, הבנוי כמו טירת חלומות, אף הוא בנוי מאותה אבן, עד אתה כמה שאתה מבחין. "אז מה נתחרה למכון?" שואל אמרלד, ומבלי לחכות לתשובה מתחיל לרוץ במהירות מפתיעה לעבר המכון.
[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
לא נראה לי שככה חחח
תקנה לו הליכון
אתה מסביר לריהורן את המהלך הבא שלכם, והוא מהנהן בכובד ראש ויוצא לפעולה. אתה מציץ בינתיים לעבר ג'וליה ונראה שהיא מהססת במעט "אתה באמת מוכן לזה?" שואלת אותך בחיוך נבוך ואתה מהנהן באושר "בטח! כבר יש לי גם פוקימון עשב" אתה מוסיף בחיוך ואז חוזר לקרב, בידיוק שריהורן מצליח להתחמק בעזרת גלגול מהיר את השאיבת מגה של פטיליל. ואז בעודו מתגלגל במהירות לעברה מחדש, הוא פורץ במהירות לעברה, נפתח מצורת הכדור שלו, ונוגח בעצמה בפטיליל, אשר מתעלפת במהירות. ועוד לפני שאתה מספיק להתלהב, ג'וליה כבר לוכדת אותה בכדור שלה.
"יש! תודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה וקופצת עליך בחיבוק חם, אשר מפתיע אותך, ואתה מסמיק קלות בזמן שאתה מחבק אותה חזרה.
לפתע מבין השיחים, יוצא נער בלונדיני, מלוכלך למראה ומעט חבול [IMG]http://orig01.deviantart.net/7fcc/f/2011/016/c/9/fontaine_sprite_by_light_fox-d3613cn.png[/IMG] "מורגן?" אתה פולט בהלם, וג'וליה במהירות מתנתקת ממך ומסתכלת עליו בתדהמה ורצה אליו גם בחיבוק "מורגן! דאגתי לך כל כך!" מתייפחת על כתפו בזמן שהוא מלטף את שערה הארוך והלבן "ג'סטין! איפה נפגשת בכלל?" שואל ברצינות ושניכם מספרים לו את מה שעבר עליכם .
"וואו, איזה מזל שנפגשתם" אומר לכם בחיוך, ונראה שהוא באמת שמח שמצא אתכם "אני איכשהו נדדתי לעבר אזור מוזר ביער. הוא היה מגודר במין חומת שיחים סבוכים כאלה שלא הצלחתי לחדור. אבל הייתי בטוח ששמעתי מבפנים קולות של אנשים מלמלים משהו" מספר לכם, אבל נראה שהוא התייאש בעצמו מהיער הזה. "מזל שפגשנו אותך! סוף סוף נוכל לצאת מפה" אומרת בחיוך ג'וליה ונשענת על כתפו החסונה ומחייכת אליך. לאחר שאתם מתאפסים על עצמכם, אתם מתחילים ללכת שלושתכם יחד, לעבר היציאה מהיער. ולאחר באמת כמעט שעה של הליכה קשה, ארוכה ומעייפת, אתה אכן מבחין שהעצים מתחילים להידלדל, וככה לאט לאט, אתם יוצאים מהיער, מטונפים ומסריחים, עייפים ופצועים. הקונטרס של המראה שלכם לבין העיר הנקייה והמשוגעת הזאת קצת מצחיק אותך, אבל אתה זורם עם זה. אתם עוברים ברחוב הראשי, המפוצץ במסעדות ובבתי קפה הומי אדם, בזמן שאתם צועדים בבטחה למרכז הפוקימונים, ונכנסים אליו בדיוק כשהשמש שוקעת באופק, ואתה מבחין במרחק את העמק של פרדס התפוחים נפרש עד הקצה.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפאין-[/B]
לא.. לא הבנתי איך כשמישהו בא לכיוונך אתה יכול לרדוף אחריו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
קאי מחייך "בהצלחה!" מוסר לך בהתלהבות ומשחרר משני הפוקדורים שלו שני פוקימונים. האחד כחול ועגלגל בעל אוזניים חמודות וזנב קפיצי בעל כדור בסופו [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/marill.png[/IMG], ואילו הפוקימון השני נראה כמו גוש חום הצץ מתוך האדמה ויש לו אף אדום קטן [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/diglett.png[/IMG]. "קדימה חברים צאו לדרך!" קורא קאי בהתלהבות "מריל אקדח מים! דיגלט שריטה!"[/COLOR]
[/FONT]
[QUOTE][B]רובי:
[/B][B]המראה והרעש הזה מעט מבהילים, זה מורגש, רעש הסירנה אפילו עושה לך להיזכר בכתבות בחדשות על המקרה בו אחותך נעלמה, גם ניידת המשטרה שהגיע בערב כה רגוע ומשעמם אליכם הביתה ובשרה לכם את הנורא מכל.
״ההה...״ אתה לוקח נשימה עמוקה ונרגע, ומחליט שזה עסקה של המשטרה ולא כדאי לדחוף את האף. למרות שמחשבות מה זה היה עשוי להיות מלוות אותך כל הדרך לשדרת החנויות שבעיר, רעש המוזיקה משתנה האנשים והאורות מטשטשים את ההרגשה של קודם.
אתה נכנס לכמה חנויות הכל לפוקימון ולמאמן ומגלה ציוד היקפי מרשים!
׳וואו.. אפילו ציוד חפירה, חבל טיפוס, ופירות תזונה מיוחדים יש כאן׳ אתה חושב וחוש השופינג החבוי בך מתעורר מהתרדמת.
מה שמעסיק אותך הוא בעיקר אבן ירח, אבל אחרי שיחה קצרה עם מס׳ מוכרים שונים אתה מבין שהיא אזלה כאן ליפני שבוע כי הספק נתפס במרמה שמכר נטיפי מערה פשוטים במקום זה...
״אני באמת מתנצלת״ אומרת המוכרנית בפנים מתמסכנות, ״ישלנו מלאי פוקדורים נהדר... המון חפצים אחרים״ היא מציעה בחביבות.[/B][/QUOTE]
"יש לכם אולי איזה דיסקים של מתקפות?" אשאל בתקווה. במידה ואין, אודה לה מקרב לב ואז אצא מהחנויות ואלך במהירות בעקבות ניידות המשטרה.
[COLOR=#000000][FONT=times new roman][B]אשטון-[/B]
במהירות אדירה, ארידוס מושך את שניהם אחורנית, מדביק את עצמם על עץ, בזמן שהכדורי אנרגיה נשלחים בעקבותיהם, ופיצוץ ענקי נוצר מהפגיעה החזיתית של הכדורים. עצמה ההדף כל כך גדולה, שאפילו העץ עליו ארידוס נקשר,פשוט נשבר באמצע ונופל על האדמה.
העשן מתפזר, ושני הפוקימונים מעולפים.
"אף אחד מהפוקימונים אינו מסוגל להלחם" קורא השופט בזמן שאלכסיס מסתכלת בתדהמה ומחזירה את הפוקימון שלה, ונראה שהיא אינה במוד יותר לשטויות "ואיזה הפתעה זאת תיהיה?" שואלת בעוקצניות ואוספת את שיערה הארוך לזנב סוס ארוך, אשר מתלתל מאחורי גבה.
"אשטון" קוראת לך ג'ניפר "תזהר, נשאר לה פוקימון אחד. שמעתי שבזכותו זכתה לנהל את המכון פה" מוסרת לך "אז תקרע את שתיהן" אומרת בחיוך וקורצת לך.
ג'ניפר מוציאה מכיסה פוקדור ירוק, מנשקת אותו בקצה ומסתכלת עליך עם חיוך שטני ועצבני "אני מקווה שאתה מוכן לזה" אומרת "ואולי, עדיף בעצם שלא" אומרת וזורקת את הכדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון גדולה וצהובה, בעלת פסים שחורים והבעה רצחנית [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/vespiquen.png[/IMG]. "תכיר את ויספקווין! מלכת החרקים שלי!" קוראת ומצחקקת קלות.[/FONT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510154][FONT=times new roman][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
זה ייקח זמן חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגניב מבט זריז לאמרלד בתיהייה למה לא הגיב, אבל הבחור פשוט נרדם בעמידה והוא נוחר קלות ובועת נזלת מתנפחת לו מהאף. אתה נגעל מהמראה, אבל בגילגול עיניים חוזר לקרב שלך. שני הפוקימונים שלך מסתערים על השלישיית האודישים המבולבלים בלדום טס במהירות לעברם, כשראשו זוהר באור כסוף בהיר ומנגח בשלושתם יחדיו, ואיו טיילו אשר אף מאחוריו, ובזמן הפגיעה של בלדום, מקורו זוהר ומתארך במעט, ובתנועת סמוראי, בעזרת מקורו משסף את שלושתם.
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
לא נראה לי שככה חחח
תקנה לו הליכון
אתה מסביר לריהורן את המהלך הבא שלכם, והוא מהנהן בכובד ראש ויוצא לפעולה. אתה מציץ בינתיים לעבר ג'וליה ונראה שהיא מהססת במעט "אתה באמת מוכן לזה?" שואלת אותך בחיוך נבוך ואתה מהנהן באושר "בטח! כבר יש לי גם פוקימון עשב" אתה מוסיף בחיוך ואז חוזר לקרב, בידיוק שריהורן מצליח להתחמק בעזרת גלגול מהיר את השאיבת מגה של פטיליל. ואז בעודו מתגלגל במהירות לעברה מחדש, הוא פורץ במהירות לעברה, נפתח מצורת הכדור שלו, ונוגח בעצמה בפטיליל, אשר מתעלפת במהירות. ועוד לפני שאתה מספיק להתלהב, ג'וליה כבר לוכדת אותה בכדור שלה.
"יש! תודה!" קוראת בהתלהבות ג'וליה וקופצת עליך בחיבוק חם, אשר מפתיע אותך, ואתה מסמיק קלות בזמן שאתה מחבק אותה חזרה.
לפתע מבין השיחים, יוצא נער בלונדיני, מלוכלך למראה ומעט חבול [IMG]http://orig01.deviantart.net/7fcc/f/2011/016/c/9/fontaine_sprite_by_light_fox-d3613cn.png[/IMG] "מורגן?" אתה פולט בהלם, וג'וליה במהירות מתנתקת ממך ומסתכלת עליו בתדהמה ורצה אליו גם בחיבוק "מורגן! דאגתי לך כל כך!" מתייפחת על כתפו בזמן שהוא מלטף את שערה הארוך והלבן "ג'סטין! איפה נפגשת בכלל?" שואל ברצינות ושניכם מספרים לו את מה שעבר עליכם .
"וואו, איזה מזל שנפגשתם" אומר לכם בחיוך, ונראה שהוא באמת שמח שמצא אתכם "אני איכשהו נדדתי לעבר אזור מוזר ביער. הוא היה מגודר במין חומת שיחים סבוכים כאלה שלא הצלחתי לחדור. אבל הייתי בטוח ששמעתי מבפנים קולות של אנשים מלמלים משהו" מספר לכם, אבל נראה שהוא התייאש בעצמו מהיער הזה. "מזל שפגשנו אותך! סוף סוף נוכל לצאת מפה" אומרת בחיוך ג'וליה ונשענת על כתפו החסונה ומחייכת אליך. לאחר שאתם מתאפסים על עצמכם, אתם מתחילים ללכת שלושתכם יחד, לעבר היציאה מהיער. ולאחר באמת כמעט שעה של הליכה קשה, ארוכה ומעייפת, אתה אכן מבחין שהעצים מתחילים להידלדל, וככה לאט לאט, אתם יוצאים מהיער, מטונפים ומסריחים, עייפים ופצועים. הקונטרס של המראה שלכם לבין העיר הנקייה והמשוגעת הזאת קצת מצחיק אותך, אבל אתה זורם עם זה. אתם עוברים ברחוב הראשי, המפוצץ במסעדות ובבתי קפה הומי אדם, בזמן שאתם צועדים בבטחה למרכז הפוקימונים, ונכנסים אליו בדיוק כשהשמש שוקעת באופק, ואתה מבחין במרחק את העמק של פרדס התפוחים נפרש עד הקצה.
[/COLOR]
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפאין-[/B]
קאי מחייך "בהצלחה!" מוסר לך בהתלהבות ומשחרר משני הפg[/IMG]. "תכיר את ויספקווין! מלכת החרקים שלי!" קוראת ומצחקקת קלות.[/FONT]
[/COLOR][/QUOTE]
חחחח מהררר לראות את הסרטון ששלחתי בעמוד הראשי, יש לך הערכה שגויה ומוטעית על ריהורן
"איזה כיף שהגענו לעיר סופסוף" אומר לשניהם בחיוך, יש לי מלא תוכניות לעשות כאן. "חברה,אני מאוד שמח שפגשתי אתכם ואתם חברים ממש טובים שלי, אבל אני רוצה לעשות אימון כולל לפוקימונים שלי בינם לבין עצמם,אני אהיה באזור העיר, הנה קחו את המספר שלי שנוכל לדבר" אומר להם ואחליף איתם פרטים, אזמין אותם לבוא איתי אם ירצו כמובן. "נוכל להיפגש מחר בכיף" אוסיף בחיוך ואחבק אותם, איפרד מהם ואחפש אזור אימונים לא נטוש, מקום עם מאמנים שאוכל להביט ולצפות באחרים,וכשאמצא מקום כזה אמצא פינה שקטה ואשחרר את כל הפוקימונים שלי "שלום לכם! קודם כל אני רוצה להציג בפניכם את החברה הצדשה שלנו לצוות, קוראים לה נייט" אומר בחיוך ואתן לפוקימונים להכיר אותה, "כמו שאתם רואים הגענו לעיר ממש מגניבה, ואני רוצה לעשות איתכם אימון כולל כדי להתחזק עוד יותר!" אסביר להם בהתלהבות, אחלק להפ מזון פוקימומים שינשנשו קצת. " אני אחלק אתכם לזוגות, נייט וריכורן אתם ביחד, פיקאצו וסוואדלון אתם גם ביחד" אסביר. "נייט, אני רוצה שתשגרי כדורי צל גדולים וחזקים על ריהורן, ואתה ריהורן תפקידך הוא פשוט לחסום אותם, אתה יכול להעיף אותם למעלה עם הראש שלך בנגיחה, עם הקרן שלך,איך שאתה רוצה, זה יעזור לך לחסום ולהעיף הצידה מתקפות של יריבים שיהיו לך, וכשאתה מוצא לנכון תשתמש בנגיחת ראש על הסלע ההוא (אצביע על איזה משהו דומם חזק שלא מזיז לאף אחד) פיקאצו וסוואדלון,אתם בעצם תנהלו קרב לכל דבר, מה שאתם רוצים, אני צופה בכם" אומר להם ורצפה בהם מתאמנים, "נייט אני מרשה לך גם להשתמש במתקפות אחרות על ריהורן, ריהורן אם אתה מצליח למצוא מומנטום לפגוע בנייט, תעשה את זה! אחרי כמה זמן נחליף בינכם" אוסיף, 'המטרה היא שריהורן,יהיה עוד יותר חסין למתקפות נגד, אני מאמין בהם' אחשוב לעצמי תוך כדי שהפוקימונים שלי מתאמנים, אביט סביב, אצפה במאמנים אחרים ובטקטיקות שלהם
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510154][FONT=times new roman]\
[COLOR=#ff3333]
[B]מליפאין-[/B]
קאי מחייך "בהצלחה!" מוסר לך בהתלהבות ומשחרר משני הפוקדורים שלו שני פוקימונים. האחד כחול ועגלגל בעל אוזניים חמודות וזנב קפיצי בעל כדור בסופו [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/marill.png[/IMG], ואילו הפוקימון השני נראה כמו גוש חום הצץ מתוך האדמה ויש לו אף אדום קטן [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/diglett.png[/IMG]. "קדימה חברים צאו לדרך!" קורא קאי בהתלהבות "מריל אקדח מים! דיגלט שריטה!"[/COLOR]
[/FONT]
[COLOR=#000000]
[/COLOR][/QUOTE]
מתישהו פידוב צריך להתרחק, לא? הוא לא יכול רק להתקרב אליו לנצח. [B]#לאחשוב[/B]
--
'ובכן, אין כאן יתרון סוגים לאף אחד באמת. זה בסופו של דבר יוכרע על ידי טקטיקה.' אנתח מהר את ה match up. "מיאו, תתקוף את דיגלט מהר עם פיקאוט. פידוב, נצל את העובדה שהוא יהיה משותק לרגע כדי לתקוף אותו מהר עם התקפה מהירה ולסגת!" אורה לפוקימונים שלי.
-
[QUOTE][B]לוקאס-
זה ייקח זמן חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מגניב מבט זריז לאמרלד בתיהייה למה לא הגיב, אבל הבחור פשוט נרדם בעמידה והוא נוחר קלות ובועת נזלת מתנפחת לו מהאף. אתה נגעל מהמראה, אבל בגילגול עיניים חוזר לקרב שלך. שני הפוקימונים שלך מסתערים על השלישיית האודישים המבולבלים בלדום טס במהירות לעברם, כשראשו זוהר באור כסוף בהיר ומנגח בשלושתם יחדיו, ואיו טיילו אשר אף מאחוריו, ובזמן הפגיעה של בלדום, מקורו זוהר ומתארך במעט, ובתנועת סמוראי, בעזרת מקורו משסף את שלושתם. אחד על השני, ומעיף אותם אחורנית על גבם.
ובכך שלושתם נופלים מחוסרי הכרה על האדמה. אתה מנצל את ההזדמנות ושולח פוקדור חדש לעבר אחד מהם, ולאחר כמה סיבובים הפוקדור נלכד ולכדת אודיש.
אתה מתלהב וצועק מאושר ומחבק את שני הפוקימונים שלך, בידיוק שאמרלד מתעורר בבהלה מההמולה. "מה? מה פיספסתי?" שואל ומסתכל לראות בתדהמה את האודישים מעולפים.
אתה מסביר לו בקצרה על הקרב ונראה שהוא מקשיב ברצינות, שוכח לגמרי שנרדם עד עכשיו, ומהנהן בנחישות בזמן שאתה מספר לו שניסית ללמד את בלדום מתקפה נוספת. "ובכן, יש לבלדום עוד שלוש מתקפות שהוא יכול ללמוד" אומר לבסוף אמרלד "נגיחת ראש, הגנת ברזל וראשיית זן" אומר לך ברצינות "לפי התיאור שלך דווקא נראה שהוא התחיל להשתמש בנגיחת ראש, שזאת מתקפה חזקה ויכולה לעזור לך להפיל פוקימונים מעצים!" מתלהב באושר ואתה מסכים אותו בלית ברירה. לאחר הליכה של חצי שעה, אתה יוצאים מהחורשה והעיר ג'נטה נפרסת בפניך. עיר הבנויה מאבן לבנה ומסותת. הבתים, הרחובות ואפילו החומות מאותה אבן לבנה ויפה. אתה מסתכל סביב בהתלהבות, ורואה בהמשך הרחוק את המרכז וממש בסמיכות חנות פוקימונים, ואילו בפאתי העיר אתה רואה את המכון, הבנוי כמו טירת חלומות, אף הוא בנוי מאותה אבן, עד אתה כמה שאתה מבחין. "אז מה נתחרה למכון?" שואל אמרלד, ומבלי לחכות לתשובה מתחיל לרוץ במהירות מפתיעה לעבר המכון.[/B][/QUOTE]
'נגיחה אה? אולי זה יהיה שימושי' אחשוב בעודי מרחף חושב על ההיערות שלו
"היי זה לא הוגן!!!" אצעק ואתחיל לרוץ אחריו 'רמאי! אני אראה לו מה זה!' אחייך חיוך זדוני ואסתכל על הפוקדור של אודיש
"אודיש צאי! תשתמשי בריח מתוק!" אומר בזמן שאכסה את האף והפה שלי עם החולצה וארוץ הכי מהר שאני יכול לכיוון המכון
"נתראה במכון!" אצעק לו
כשנגיע למכון אעמוד מולו ואלחץ קצת
"אני לא בטוח שאני מוכן למכון הזה, נראלי אני צריך ללמד את הפוקימונים שלי עוד קצת מתקפות, רוצה להיכנס קודם ואני אצפה בך? או לעזור לי להמשיך להתאמן?" אשאל את אמרלד, קצת מבואס מהחוסר החלטיות שלי
-
[FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
למרות הסירחון והעייפות, אתה נפרד מזוג חברייך והולך לחפש לך פינה שקטנה ומבודדת בעיר. לאחר סריקה קלה, אתה מוצא פארק שקט יחסית, אשר מתחיל להתרוקן מאנשים עקב השעה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם מכירים את החברה החדשה בצוות שלכם, ונראה שהיא מתקבלת בברכה כנה מצד כולם. אתה מסביר להם מה לעשות ואתה רואה את תכניתך יוצאת לפועל. מצד אחד ריהורן ונייט נעמדים זה מול זה ומהצד השני של פיקאצ'ו וסוואדלון מתייצבים אחד נגד השנייה- וכך הם יוצאת לדרך.
נייט פותחת את פיה וכדור של אנרגיה שחורה נשלחת ממנה, כדור של צללים ואופל, לעבר ריהורן , אשר מסתבך טיפה עם המשימה, ואחרי שלושה כדורים אשר נשלחים לעברו, ומתפוצצים עליו, הוא מצליח בעזרת הקרן שלו, להעיף את אחד הכדורים לאוויר, ובכך להתחמק מהמתקפה. אבל נראה שזה יותר מזל מאשר כוונה.
נייט, אשר מנצלת את ההזדמנות מפזרת אובך כבד וסמיך, המקשה על הראייה ומנסה שוב לשלוח כדורי צל לעבר ריהורן, אבל הוא אינו מצליח להתחמק בכלל מהכדורים. אם זאת, הוא אינו מוותר ויוצא בגלגול מהיר לעבר נייט, אשר עדיין פולטת כדורי צל חזקים לעברו, אבל עם מומנט הסיבוב, הכדורים פשוט מתפוגגים באוויר, בפגיעה עם ריהורן, והוא מצליח לפגוע בנייט ישירות.
אתה מפנה את תשומת לבך לעבר הצמד השני שלך ונראה שהם עמוק בתוך הקרב. סואדלון בדיוק הגנה על עצמה מכדור החשמל של פיקאצ'ו ואז עוברת ליריית חוט דק וארוך, מלפפת את החוט סביב רגליו של פיקאצ'ו ומעיפה אותו על גבו בחבטה עזה.[/COLOR]
אלא אם כן, הם מתחברים לאחד
מיאו שלך מסתער במהירות על דיגלט, ומוחא בכפיו הקטנות לצידי ראשו של דיגלט, מהמם אותו, בהפתעה- רק בשביל לקבל את אקדח המים של מריל ישירות בפרצופו, והוא מועף אחורנית על רגליו, עדיין עומד. פידוב מנצל את המהומה, ומסתער על דיגלט במתקפה מהירה, אשר משאירה אחריו שובל של אור לבן ובוהק, והוא פוגע ישירות בדיגלט.
"קדימה דיגלט נסה שוב מתקפה שריטה על מיאו! מריל אקדח מים על בידופ!" קורא קאי, ושני הפוקימונים שלו יוצאים לדרכם בפעם נוספת.[/COLOR]
[B]
[COLOR=#008080]לוקאס-[/COLOR][/B][COLOR=#008080]
אחרי ששניכם מגיעים למבנה המכון, טירת נסיכות מעולם של פיות ואגדות, כולל צריחים. מתנשמים ומזיעים, אתה מקבל רגליים קרות ואילו אמרלד מסתכל עליך בחיוך "ברור שאני אכנס!" אומר בהתלהבות ולוחץ על ידית הדלת, במטרה לפתוח אותה- אבל נראה שהבניין סגור.
"מה קורה פה?" שואל בקול תמוהה אמרלד ומסתכל סביב "איפה המנהיג מכון?" שואל רטורית, ואכן זה מראה מוזר שמנהיג המכון הראשון אינו במכון בכלל, ועוד יותר מזה. אין אף אחד בסביבה.
"טוב לא יודע מה איתך" מתחיל אמרלד "אבל נראה לי שאני אחכה למחר ואלך לישון קצת לפני שאחפש אותו" אומר אמרלד ומפהק קלות. ומתחיל לצעוד, ישנוני לעבר המרכז. אתה מסתכל באופק, ואכן השמש מתחילה לשקוע בשמים ובריזה קרירה של סתיו נושבת בעורפך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510158][FONT=times new roman][COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
למרות הסירחון והעייפות, אתה נפרד מזוג חברייך והולך לחפש לך פינה שקטנה ומבודדת בעיר. לאחר סריקה קלה, אתה מוצא פארק שקט יחסית, אשר מתחיל להתרוקן מאנשים עקב השעה. אתה משחרר את הפוקימונים שלך והם מכירים את החברה החדשה בצוות שלכם, ונראה שהיא מתקבלת בברכה כנה מצד כולם. אתה מסביר להם מה לעשות ואתה רואה את תכניתך יוצאת לפועל. מצד אחד ריהורן ונייט נעמדים זה מול זה ומהצד השני של פיקאצ'ו וסוואדלון מתייצבים אחד נגד השנייה- וכך הם יוצאת לדרך.
נייט פותחת את פיה וכדור של אנרגיה שחורה נשלחת ממנה, כדור של צללים ואופל, לעבר ריהורן , אשר מסתבך טיפה עם המשימה, ואחרי שלושה כדורים אשר נשלחים לעברו, ומתפוצצים עליו, הוא מצליח בעזרת הקרן שלו, להעיף את אחד הכדורים לאוויר, ובכך להתחמק מהמתקפה. אבל נראה שזה יותר מזל מאשר כוונה.
נייט, אשר מנצלת את ההזדמנות מפזרת אובך כבד וסמיך, המקשה על הראייה ומנסה שוב לשלוח כדורי צל לעבר ריהורן, אבל הוא אינו מצליח להתחמק בכלל מהכדורים. אם זאת, הוא אינו מוותר ויוצא בגלגול מהיר לעבר נייט, אשר עדיין פולטת כדורי צל חזקים לעברו, אבל עם מומנט הסיבוב, הכדורים פשוט מתפוגגים באוויר, בפגיעה עם ריהורן, והוא מצליח לפגוע בנייט ישירות.
אתה מפנה את תשומת לבך לעבר הצמד השני שלך ונראה שהם עמוק בתוך הקרב. סואדלון בדיוק הגנה על עצמה מכדור החשמל של פיקאצ'ו ואז עוברת ליריית חוט דק וארוך, מלפפת את החוט סביב רגליו של פיקאצ'ו ומעיפה [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"יפה מאוד חברים!" אחמיא להם, אביט בסיפוק על פיקאצו וסוואדלון ואתן להם להם להמשיך, "ריהורן"אומר ואתקרב אליו "אני יודע שזה קשה, אבל תמיד הכל קשה בהתחלה, אני מאמין בך כפוקימון שלי שתצליח" אומר לו ואנסה להסביר לו שוב "נייט, תשגרי שוב כדורי צל חזקים, תתאמני על כדורי הצל שלך, ריהורן, כשכדור צל מגיע אליך, תנסה להעיף אותו באמצעות הראש שלך או הקרן, מה שאתה מצליח,אפילו לספוג את המתקפה בעזרת גופך הגדול" אומר לו 'אני יודע שריהורן יוכל להחזיק מעמד נגד מתקפות, אבל חייבים להתאמן על זה עוד, הוא חייב להיות עמיד יותר' אאחשוב לעצמי, "תנסנ אפילו להשתמש בנגיחה כדי להעיף ממך את כדור הצל,תנסה אפילו לכוון אותם בחזקה לנייט" אוסיף ואביט בהם מתאמנים
-
[COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
פיקאצ'ו וסוודלון ממשיכים בשלהם, ובזמן שהיא מנסה שוב לקשור את רגליו, פיקאצ'ו מנתר באוויר ושולח אליה הלם חשמל, היא מגנה על עצמה שוב, ושולחת בחזרה אליו עלי תער, שהוא מתחמק מהם בקלות בעזרה מתקפה מהירה, ומתנגח בה חזיתית. בינתיים ריהורן מצליח פחות או יותר להבין את העיקרון איך להדוף את כדורי הצל, אשר מתחזקים מרגע לרגע, ויוצאים במהירות רבה יותר.
וכך לאחר שעה ארוכה, שבה הלילה יורד לגמרי ומתחיל להחשיך, ריהורן מצליח כמעט לגמרי להדוף כל ניסיון של כדורי צל מצד נייט, ואילו נראה שהיא השתפרה בדיוק של המתקפה, ונראה שהיא אפילו מצליחה ליצור במקום אחד גדול, חמישה קטנים, אמנם פחות חזקים, אבל מהירים בהרבה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510160][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
פיקאצ'ו וסוודלון ממשיכים בשלהם, ובזמן שהיא מנסה שוב לקשור את רגליו, פיקאצ'ו מנתר באוויר ושולח אליה הלם חשמל, היא מגנה על עצמה שוב, ושולחת בחזרה אליו עלי תער, שהוא מתחמק מהם בקלות בעזרה מתקפה מהירה, ומתנגח בה חזיתית. בינתיים ריהורן מצליח פחות או יותר להבין את העיקרון איך להדוף את כדורי הצל, אשר מתחזקים מרגע לרגע, ויוצאים במהירות רבה יותר.
וכך לאחר שעה ארוכה, שבה הלילה יורד לגמרי ומתחיל להחשיך, ריהורן מצליח כמעט לגמרי להדוף כל ניסיון של כדורי צל מצד נייט, ואילו נראה שהיא השתפרה בדיוק של המתקפה, ונראה שהיא אפילו מצליחה ליצור במקום אחד גדול, חמישה קטנים, אמנם פחות חזקים, אבל מהירים בהרבה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אחייך בסיפוק, אמחא כפיים ואומר "כל הכבוד חברים! בואו לפה" אקרא להם ואאסוף אותם לידי, "חברה התאמנתם בצורה נהדרת, בהחלט יש לכם כוח, וביחד כולנו נמשיך להתחזק ולהשתפר" אומר להם "ועכשיו בואו לפה" אוסיף בחיוך ואחבק אותם חיבוק משותף ביחד, "מחר נטייל קצת בעיר, נראה את האור באור יום, יהיה כיף" אומר להם ואחזיר אותם לפוכדורים,חוץ מנייט, "נייט, את פוקימון אופל ובטוח שאוהבת להיות בחוץ בלילה,תלווי אותי עד למרכז הפוקימונים" אומר לה בחיוך, אלטף אותה ואצפה בה עפה לידי בחושך, 'מי יודע אולי אמצא לה ולפיקאצו אבני פיתוח, למרות שיתפתחו עוד הרבה זמן' אחשוב לעצמי, אלך לצרכז הפוקימומים, אשיב את נייט לפןכדור ואבקש חדר, ליום למחרת, אטייל בעיר, אחפש דברים מעניינים, או עוד מקום להתאמן בו אך הפעם עם עוד אנשים
-
[COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
אתה משבח את כולם, ונראה שהם מרוצים מאוד מעצמם, ובכך אתה הולך יחד עם נייט לעבר המרכז. אחרי שאתה לוקח לעצמך חדר, אתה סוף סוף נכנס למקלחת. אחרי ארבעה ימים ארוכים ביער, של הליכה קשה, זיעה והמון המון לכלוך, אתה סוף סוף נקי ומרגיש רענן יותר מתמיד. וככה הולך לישון במיטה הענקית שאתה מקבל. אתה מתעורר לבוקר מעט מעונן וסגרירי 'לא הכי כיף למסע' אתה חושב לעצמך בדכדוך, אבל זה לא ימנע ממך דבר.
אתה מתלבש מהר ויורד למטה וממש בכניסה, אתה פוגש את מורגן וג'וליה, בדיוק יוצאים אף הם מהמרכז. אתה קורא להם והם מסתובבים ומברכים אותך לבוקר טוב. אתם מתחילים להסתובב ביחד בעיר, ואתה מבחין בכמה חנויות מיוחדות ברחוב. חנות לפירות מיוחדים, חנות פוקדורים, ואפילו חנות לתלבושות לפוקימונים. אתה מבחין גם בעוד מוכרת שיושבת על דוכן קטן ומציעה דיסקים של מתקפות מיוחדות. ובהמשך הרחוב אתה מבחין בפארק אחר מזה שהיית בו אתמול.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510162][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
אתה משבח את כולם, ונראה שהם מרוצים מאוד מעצמם, ובכך אתה הולך יחד עם נייט לעבר המרכז. אחרי שאתה לוקח לעצמך חדר, אתה סוף סוף נכנס למקלחת. אחרי ארבעה ימים ארוכים ביער, של הליכה קשה, זיעה והמון המון לכלוך, אתה סוף סוף נקי ומרגיש רענן יותר מתמיד. וככה הולך לישון במיטה הענקית שאתה מקבל. אתה מתעורר לבוקר מעט מעונן וסגרירי 'לא הכי כיף למסע' אתה חושב לעצמך בדכדוך, אבל זה לא ימנע ממך דבר.
אתה מתלבש מהר ויורד למטה וממש בכניסה, אתה פוגש את מורגן וג'וליה, בדיוק יוצאים אף הם מהמרכז. אתה קורא להם והם מסתובבים ומברכים אותך לבוקר טוב. אתם מתחילים להסתובב ביחד בעיר, ואתה מבחין בכמה חנויות מיוחדות ברחוב. חנות לפירות מיוחדים, חנות פוקדורים, ואפילו חנות לתלבושות לפוקימונים. אתה מבחין גם בעוד מוכרת שיושבת על דוכן קטן ומציעה דיסקים של מתקפות מיוחדות. ובהמשך הרחוב אתה מבחין בפארק אחר מזה שהיית בו אתמול.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"מורגן גוליה, חכו שניה" אומר להם ואלך למוכרת הדיסקים, "שלום" אומר לה בחיוך, "אלו מתקפות יש לך להציע?" אשאל בנימוס, אראה מה היא מציעה לי,אחפש בעיקר דברים לריהורן