-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 06:12 PM
[b]
ג'ף - פיפלאפ תוקף עם ניקור את המרקרוו שהפיל אותו, אבל המרקרוו הזה משיב גם בניקור, אין נזק לאף פוקימון.
בינתיים קאמבוסקאן משתמשת בגחלת על השניים האחרים.
אחד מהם בורח אחרי שהזנב שלו התחיל לבעור.
קמבוסקאן קופצת על המרקרוו שנשאר עם בעיטה כופלה, אבל הוא מתחמק ופוגע בה עם ניקור.
[/b][/quote]
"פיפלאפ תשתמש בצעקה ואז תקפוץ להגן על קאמבוסקן ותתקוף את המארקרוו בניקור !בכל הכוח שלך!"
-
[b] ניתאי - אתה חוזר הביתה וממלא את האמבטיה, אחרי רבע שעה בערך אתה יוצא נקי ושמח, אבל צ'ימצ'אר לא רוצה ממש להיכנס אל האמבטיה.
[/b][/quote]
"כמעט שחכתי,את פוקימון אש" אני אומר וממלא את האמבטיה במים רותחים "איך זה עכשיו?" אני שואל אותה
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 05:34 PM
[b]
עומר - הרקרוס מרים את מישל בקלות לבדו, ואחרי כמה דקות של הליכה אתה שם לב שהלכת לאיבוד, והקולות שנשמעים מסביבך לא גורמים לך להרגיש בנוח. [/b][/quote]
אני מתעלם ומנסה להמשיך בדרך~
-
ג'ף - פיפלאפ צועק, אבל זה לא ממש משפיע על המרקרוואים.
פיפלאפ מנתר מעל לקמבוסקאן וחוטף פגיעה ישירה של ניקור ממרקרוו אחד, כשבנתיים המרקרוו השני משתמש בחיתוך לילה על קמבסוקאן.
המצב לא טוב.
ניתאי- צ'ימצ'אר מכניסה את הרגליים שלה לאמבטיה, אבל לא מוכנה להיכנס לגמרי לתוכה.
עומר - אתה מנסה להמשיך כשלפתע מזנקים אריאדוסים([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa168.png[/img]), הם נראים רעבים מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 06:54 PM
[b] ג'ף - פיפלאפ צועק, אבל זה לא ממש משפיע על המרקרוואים.
פיפלאפ מנתר מעל לקמבוסקאן וחוטף פגיעה ישירה של ניקור ממרקרוו אחד, כשבנתיים המרקרוו השני משתמש בחיתוך לילה על קמבסוקאן.
המצב לא טוב.
[/b][/quote]
אני מרים את פיפלאפ ומחזיר את קאמבסוקאן לפוקדור,ורץ בחזרה לעיר למרכז הפוקימונים.
-
[b] תמיר - פוצ'יאנה מהנהן בראשו. [/b][/quote]
"בסדר, תקוף את המאריפ הקרובה אלינו עם מתקפה לפי בחירתך!" אני מצווה עליו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לא עדכנת לי אותו
-
[b]
עומר - אתה מנסה להמשיך כשלפתע מזנקים אריאדוסים([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa168.png[/img]), הם נראים רעבים מאוד. [/b][/quote]
"טוב צאו טורוס,נידורינו ואוניקס תקפו אותם!" אני אומר בפחד "טורוס מתקפת קרן וחבטת גוף, נידורינו בעיטה כפולה, אוניקס זנב ברזל!"
-
[b] ניתאי- צ'ימצ'אר מכניסה את הרגליים שלה לאמבטיה, אבל לא מוכנה להיכנס לגמרי לתוכה. [/b][/quote]
אני מחפש סמרטוט או משהו שסופג מים בחדר האמבטיה ומשתדל לא להוריד את עייני מצ'ימצ'אר
-
ג'ף - תוך כמה דקות אתה רואה את מרכז הפוקימונים באופק, אבל המארקרוואים עוקבים אחריך, והפעם יש בערך עשרה.
תמיר - בטח שעדכנתי. העריכה של ההודעה הראשית האחרונה שלי הייתה ב- הודעה זו נערכה ע"י Ducky ב Jul 25 2009, 06:05 PM, תרצה לבחור מתקפה מחדש?
עומר - "עצור!" נשמעת צעקה.
אתה לא רואה מי צעק, אבל אתה כנראה מבין שלא כדאי לתקוף את האריאדוסים האלה.
ניתאי - בזמן שאתה מנסה להביא סמרטוט, אתה שם לב שצ'ימצ'אר מחליקה ונופלת היישר אל האמבטיה.
בהתחלה היא קצת בוכה, אבל אחרי כמה דקות זה עובר והיא דווקא נהנת.
-
[quote][i]Originally posted by Ducky[/i]@Jul 25 2009, 07:00 PM
[b] תמיר - בטח שעדכנתי. העריכה של ההודעה הראשית האחרונה שלי הייתה ב- הודעה זו נערכה ע"י Ducky ב Jul 25 2009, 06:05 PM, תרצה לבחור מתקפה מחדש? [/b][/quote]
שהסתכלתי מקודם לא היה XP
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אוקיי פ'וציאנה, תקוף עם דחיפה!" אני מצווה עליו.
-
[b] עומר - "עצור!" נשמעת צעקה.
אתה לא רואה מי צעק, אבל אתה כנראה מבין שלא כדאי לתקוף את האריאדוסים האלה. [/b][/quote]
"עצרו!" אני צועק להם. "מי שם?" אני משיב בצעקה
-
[b] ניתאי - בזמן שאתה מנסה להביא סמרטוט, אתה שם לב שצ'ימצ'אר מחליקה ונופלת היישר אל האמבטיה.
בהתחלה היא קצת בוכה, אבל אחרי כמה דקות זה עובר והיא דווקא נהנת. [/b][/quote]
"טוב,צ'ימצ'אר,תישארי תגידי לי מתי תירצי ללכת" אני אומר לצ'ימצ'אר ומתיישב לידה
-
[quote][b]תומר - אתה מרפא את הפוקימון ומתקדם בזהירות אל עבר היער, נראה שאורסארינג כבר הלך לחפש קורבן אחר.[/b][/quote]
אני מתחיל ללכת לכיוון העיר הבאה
-
[b] ג'ף - תוך כמה דקות אתה רואה את מרכז הפוקימונים באופק, אבל המארקרוואים עוקבים אחריך, והפעם יש בערך עשרה.
[/b][/quote]
אני מתחיל לרוץ יותר מהר
-
תמיר - זה היה.
פלאפי שלא מוכנה מותקפת על ידי פוצ'יאנה, שדוחף אותה.
מרוב ההלם והפחד שלה היא משתמשת בפריקה שפוגעת בפוצ'יאנה די חזק.
פוצ'יאנה מחכה להוראות ממך.
עומר - לפתע, אישה זקנה בלבוש לבן מופיעה משום מקום([img]http://www.pokecharms.com/games/DPTrainers/1-132.png[/img]).
"הם לא רוצים לפגוע בך, הם רק רוצים את האוכל שמאחוריך" היא אומרת לך.
ניתאי - צ'ימצ'אר משחק במים, כשלפתע הם מתחילים להתקרר. היא מתחילה לצרוח ולבכות, ומתחילה לשבור את האמבטיה.
תומר - אתה מתחיל ללכת ביער ורואה ילד עם פוצ'יאנה([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa261.png[/img]) שנלחם במאריפ ([img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa179.png[/img]).
ג'ף - אתה מנסה לרוץ מהר יותר, אבל אחד המרקרוואים מפיל אותך על הרצפה עם מתקפת ניקור.
אתה מוקף מכל עבר על ידי המרקרוואים, הכל נראה אבוד.