-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:38 PM
[b] ניתאי
בקצב הזה, אני אעשה שיפול עליך ליקטיטונג בגודל של ביניין שימחץ אותך למוות. אני יודע שאתה מחכה 20 עמודים, אבל לחכות עוד קצת כבר לא יהיה קשה יותר מדי. והבועות כבר פגעו במגבי.
--
"קרוואנה תצלול ותירה אקדחי מים ממתחת למים!" אומר הדייג. קרוואנה נפגע מהלהביור מעט, ולאחר מכן צולל ויורה אקדחי מים. [/b][/quote]
"תצא מהטווח שלו ותירה גחלת בקשת!"
--------------
_
\ /
| |
בוג של ככה X.X
-
דודי
עד שטורטוויג יוצא ויורה את עלי התער, ריולו כבר מתרחק, והוא נכנס לתוך העיר.
ניתאי
כן, אין הרבה מה לא להבין כשאומרים קשת.
--
מגבי באמצעות ניסוי וטעייה מוצא את הטווח של קרוואנה ויורה גחלת, שפוגעת במים.
"קרוואנה, צא מהמים והשתמש בנשיכה! ולאחר מכן תחזור מהם למים!" אומר הדייג.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 02:20 PM
[b] ניתאי
כן, אין הרבה מה לא להבין כשאומרים קשת.
--
מגבי באמצעות ניסוי וטעייה מוצא את הטווח של קרוואנה ויורה גחלת, שפוגעת במים.
"קרוואנה, צא מהמים והשתמש בנשיכה! ולאחר מכן תחזור מהם למים!" אומר הדייג. [/b][/quote]
"מגבי,תשתמש בגלגל להבה ותגיע אל מאחוריו,ואז תשתמש בלהביור כדי להרחיק אותו מהמים ולפגוע"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 01:04 PM
[b]
תמיר
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מרופי. קלפייבל נפגעת מהשיאבה, אבל אז פוגעת בהופיפ.קלפייבל כבר די עייפה. [/b][/quote]
"עוד פעם שאיבת גיגה!" :ph34r:
-
ניתאי
"קרוונה, טבעת אקווה!" אומר הדייג. טבעת האקווה מגנה על קרוונה, והוא נכנס לתוך גלגל הלהבה ונושך את מגבי.
תמיר
"קלפייבל, תתפסי את החוטים של השאיבה, ותמשיכי אותו, ולאחר מכן הרביצי לו טוב טוב!" אומר פול מורפי. קלפייבל מקרבת את הופיפ ונותנת לו 2 אגרופים, אבל אז הופיפ משתחרר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 03:14 PM
[b] ניתאי
"קרוונה, טבעת אקווה!" אומר הדייג. טבעת האקווה מגנה על קרוונה, והוא נכנס לתוך גלגל הלהבה ונושך את מגבי. [/b][/quote]
"מגבי,תשתמש בלהביור לפני שהוא יוצא מגלגל הלהבה!"
-
לעזאזל המשחק שוקע מהר אם לא מגיבים, יש כאן הרבה תחרות!!
ניתאי
"קרוואנה תברח!" אומר הדייג. קרוואנה עוזב את הפה של מגבי ומתחיל לברוח ממגבי, ואז הלהביור, ואז חוזר למים. קרוואה מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 04:43 PM
[b] לעזאזל המשחק שוקע מהר אם לא מגיבים, יש כאן הרבה תחרות!!
ניתאי
"קרוואנה תברח!" אומר הדייג. קרוואנה עוזב את הפה של מגבי ומתחיל לברוח ממגבי, ואז הלהביור, ואז חוזר למים. קרוואה מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
ואז הלהביור? לא הבנתי למה התכוונת
------------------------
"מגבח,תנסה לגרום לו להתקרב לחוף,וכל פעם שהוא מוציא חלק מגופו כדי להשתמש במתקפה תשתמש בגחלת!"
-
ניתאי
אני לא יודע מה כתבתי, אבל מה שהתכוונתי זה: קרוואנה עזב את מגבי והתחיל לקפץ לעבר המים, אבל אז הלהביור פגע בו והעיף אותו קרוב יותר למים.
--
"קרוואנה, קפוץ למים ותראה לו מה אתה מסוגל!! משאבת הידרו!" אומר הדייג. קראוונה מתחמק מההתקפות של מגבי ומגיע לנהר. לאחר מכן הוא יורה משאבת הידרו שפוגעת בחזקה במגבי, ומגבי מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 05:16 PM
[b] ניתאי
אני לא יודע מה כתבתי, אבל מה שהתכוונתי זה: קרוואנה עזב את מגבי והתחיל לקפץ לעבר המים, אבל אז הלהביור פגע בו והעיף אותו קרוב יותר למים.
--
"קרוואנה, קפוץ למים ותראה לו מה אתה מסוגל!! משאבת הידרו!" אומר הדייג. קראוונה מתחמק מההתקפות של מגבי ומגיע לנהר. לאחר מכן הוא יורה משאבת הידרו שפוגעת בחזקה במגבי, ומגבי מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"להביור על איפה שהוא צולל!" אני אומר למגבי
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 04:14 PM
[b] תמיר
"קלפייבל, תתפסי את החוטים של השאיבה, ותמשיכי אותו, ולאחר מכן הרביצי לו טוב טוב!" אומר פול מורפי. קלפייבל מקרבת את הופיפ ונותנת לו 2 אגרופים, אבל אז הופיפ משתחרר. [/b][/quote]
"הופיפ,כדור אנרגיה עכשיו!"
-
ניתאי
הוא לא צולל לשום מקום
--
"קרוואנה, אקדח מים!" אומר הדייג. הפעם בהתנגשות הלהביור גובר, אבל הפגיעה שלו חלשה על קרוואנה.
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לכדור ברק שמתנגש עם כדור האנרגיה, ואז , כמו בסדרה, נוצר פיצוץ ענקי, שבסופו הופיפ עדיין איכשהו מרחף, אבל קלפייבל כבר לא.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה הוא בוחן את קלפייבל "קלפייבל לא יכולה לנצח, המאמן ניצח בקרב המכון!" הוא אומר. פול מורפי מחזיר את קלפייבל ומתקדם אליך עם יד מושטת.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 05:42 PM
[b] ניתאי
הוא לא צולל לשום מקום
--
"קרוואנה, אקדח מים!" אומר הדייג. הפעם בהתנגשות הלהביור גובר, אבל הפגיעה שלו חלשה על קרוואנה. [/b][/quote]
"מצוין מגבי! תמשיך להשתמש בלהביור!"
-------------------
זה כבר הגיעה לרמה של שליטה טובה,לא?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 11:02 AM
[b] מקס
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל מתחמקת ממספר כדורי אש, אבל לבסוף נפגעת מאחד מהם. לאחר מכן היא פוגעת בצ'ארמנדר, וצ'ארמנדר שורט אותה. קלפייבל וצ'ארמנדר מתחילים להתעייף.
[/b][/quote]
"צ'ארמנדר, כדורי אש על הרצפה כדי ליצור אבק ואז תקוף בשריטה!"
--
אם אתה מבין.. הכדורים פוגעים ברצפה ויש אבק או חול.. ואז שריטה וקלפייבל לא רואה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 06:42 PM
[b]
תמיר
"קלפייבל מטרונום!" אומר פול מורפי. המטרונום של קלפייבל הופך לכדור ברק שמתנגש עם כדור האנרגיה, ואז , כמו בסדרה, נוצר פיצוץ ענקי, שבסופו הופיפ עדיין איכשהו מרחף, אבל קלפייבל כבר לא.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה הוא בוחן את קלפייבל "קלפייבל לא יכולה לנצח, המאמן ניצח בקרב המכון!" הוא אומר. פול מורפי מחזיר את קלפייבל ומתקדם אליך עם יד מושטת. [/b][/quote]
אני לוחץ את ידו בחיוך גדול,ועם היד השניה אני מחזיר את הופיפ לפוכדור.