-
Dingo
רייהורן תוקף במכת קרן את העץ ושובר חתיכה ממנו, אבל הוא גורם לכמה וויפינבלים עצבנים לרדת מן העץ, הם תוקפים בעלי תער, אבל פוליוואג שבדיוק יוצא מהפוקדור מגן על רייהורן וניפצע חזק מאוד.
טעות..ערכתי..
----
"ריי מהר זעם רקעי! פולי היפנוזה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 08:14 PM
[b]
[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]לפתע אתה שם לב שהיא לקחה בחזרה את האבן שהיא נתנתה לך בבית חולים, היא הולכת לכיוון שעליו מצביעה האבן, גם היא שמה לב שהאבן מצביעה להרים הרחוקים, לפתע היא מתחילה לרוץ היא אפילו לא שמה לב לאן היא רצה ונופלת לתוך נחל ומתחילה להסחף "הצילו הצילו!!" היא צועקת.[/i]
[/b][/quote]
אני רץ אל הנחל ומתיישב לידו.
"לעזור או לא לעזור?" אני שואל אותה בלעג ומסתכל עליה.
"אממ.... הלוואי שיכולתי, אבל אני מאמן גרוע לא? מה הסיכויים שאני אצליח?"
-
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים שמשולב עם בועות, ביוטיפליי נפגע חזק ונופל על ריצפת הזירה.
לפתע ביוטיפליי תוקף בספיגה ושואב את האנרגיה של סקווירטל, ביוטיפליי חוזר לעצמו במהירות ומתחיל לעוף שוב.[/i]
[/b][/quote]
זה לא ייגמר ככה..
--------
"סקווירטל תקוף באקדח מים ואז בנסיגה ואז בועות"אני צועק לו
-
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי יוצאת מהפוקדור ותוקפת בקרן קרח ומקפיאה את כל הנוזפאזים, לפתע אחד מהנוזפאסים שלא קפאו קופץ ושובר את הקרח, וחוזר למצבו הקודם כמו כל הנוזפאסים.
"איזה עצבים אי אפשר לזיז אותם מפה, את חייבת לנסות להשתמש בטוטודייל." אמר ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"ננסה שוב" אני אומרת "טוטדייל צא!" אני קוראת. "תישתמש באקדח מים!" אני מצווה עליו
-
[b]משתמשים עם אתם רוצים לדעת את הסיפור המלא על האבנים של הרג'ים, בעמוד הראשי איפה שתוב את כל הקבוצות שבהם אתם נימצאים, כתוב מעל את המידע.[/b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף בזעם משולב עם רקע אבל הוויפינבלים תוקפים בעלי תער ללא הפסקה ופוגעים ברייהורן חזק.
פוליוואג הפצוע קם ותוקף שוב בסטירה כפולה כמו אז במכון ופוגע בחלק מהוויפימבלים, אבל הם לא נותנים לו להמשיך לפגועה בהם הם תוקפים אותו בעלי תער שוב אבל פוליוואג חומק שוב
[i]אתה רואה שהיא נסחפת עד שהיא נעלמת באופק, אתה רואה שכדי להגיעה אל העיר אתה צריך לעבור את הנחל אבל הזרם בו חזק מדי ואתה יכול להסחף כמו שרון.
אתה רואה שאין עצים באזור ואתה לא יכול לבנות גשר או רפסודה, לפתע אתה רואה חבורת אוניקיסים ששוכבת ליד האגם הם כל כל ארוקים שבשניה אחת הם יכולים להגיעה לצד השני של האגם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/32/Spr_4h_095.png[/img]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים בכל הכוח וביוטיפליי מחזיר לו בסופה שוב ופוגע בסקווירטל חזק, סקווירטל, רואה שאתה ניראה מאוכזב, לפתע הוא קופץ לגובה לכיוונו של ביוטיפליי ותוקף אותו בנשיכה בכל הכוח ומפיל את ביוטיפליי על הריצפה ואז תוקף אותו בבועות ומחסל את ביוטיפליי, אתה מנצח בקרב.
לפתע גופו של סקווירטל מתחיל לזהור, הכונחיה שלו גודלת וגם הזנב שלו שהופף ענקי, על הראש שלו גודלות שני אוזניים ענקות, סקווירטל התפתח לווטרטל
(ווטרטל למד נשיכה )
[/i][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/008.png[/img]
[i]טוטודייל עדיין לא מקשיב לך הוא עוד פעם רוקד, לפתע הוא מביט על שיח תופוחים קוצני הוא מנסה לקחת את אחד התפוחים אבל הוא נפגע מאחד הקוצים, ואז הוא מתחיל לבכות.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 09:20 PM
[b]
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף באקדח מים בכל הכוח וביוטיפליי מחזיר לו בסופה שוב ופוגע בסקווירטל חזק, סקווירטל, רואה שאתה ניראה מאוכזב, לפתע הוא קופץ לגובה לכיוונו של ביוטיפליי ותוקף אותו בנשיכה בכל הכוח ומפיל את ביוטיפליי על הריצפה ואז תוקף אותו בבועות ומחסל את ביוטיפליי, אתה מנצח בקרב.
לפתע גופו של סקווירטל מתחיל לזהור, הכונחיה שלו גודלת וגם הזנב שלו שהופף ענקי, על הראש שלו גודלות שני אוזניים ענקות, סקווירטל התפתח לווטרטל
(ווטרטל למד נשיכה )
[/i][img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/1/17/008.png[/img]
[/b][/quote]
"כל הכבוד וורטלטל,אני גאה בך!"אני צועק לו מחזיר אותו לפוקדור והולך לבדוק מול מי אני צריך להלחם עכשיו
-
[b]
[i]טוטודייל עדיין לא מקשיב לך הוא עוד פעם רוקד, לפתע הוא מביט על שיח תופוחים קוצני הוא מנסה לקחת את אחד התפוחים אבל הוא נפגע מאחד הקוצים, ואז הוא מתחיל לבכות.[/i] [/b][/quote]
תפוחים גדלים על עץ :P
~~~~~~~~~~~~~~
"אל תבכה" אני אומרת לו בחיוך. "אתה רוצה תפןח? תשתמש עליהם באקדח מים ואני אביא לך אחד" אני מוסיפה
-
[b]
[i]אתה רואה שהיא נסחפת עד שהיא נעלמת באופק, אתה רואה שכדי להגיעה אל העיר אתה צריך לעבור את הנחל אבל הזרם בו חזק מדי ואתה יכול להסחף כמו שרון.
אתה רואה שאין עצים באזור ואתה לא יכול לבנות גשר או רפסודה, לפתע אתה רואה חבורת אוניקיסים ששוכבת ליד האגם הם כל כל ארוקים שבשניה אחת הם יכולים להגיעה לצד השני של האגם.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/32/Spr_4h_095.png[/img]
[/b][/quote]
רגע, היא מתה? D:
--
"היי, אתם יכולים בבקשה לעזור לי לחצות את האגם? אני רק צריך שתעזרו לי ואני לא אטריד אתכם יותר" אני אומר להם בזמן שאני מתקרב
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
רייהורן תוקף בזעם משולב עם רקע אבל הוויפינבלים תוקפים בעלי תער ללא הפסקה ופוגעים ברייהורן חזק.
פוליוואג הפצוע קם ותוקף שוב בסטירה כפולה כמו אז במכון ופוגע בחלק מהוויפימבלים, אבל הם לא נותנים לו להמשיך לפגועה בהם הם תוקפים אותו בעלי תער שוב אבל פוליוואג חומק שוב
[/b][/quote]
"תמשיכו להילחם! ריי זעם! פולי היפנוזה וסטירה כולה!" אני אומר
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה הולך לבדוק נגד מי אתה הולך להלחם בקרב הבא, לפתע אתה רואה שוב את טומי.
"זהו נצחתי בקרב עכשיו מתחיל רבע הגמר, לקחתי מספר, תיקח גם אתה עם יש משהו שהמספר שלו ושלך הם אותו הדבר זה המאמן שנגדו אתה הולך להלחם" אמר טומי.
אתה הולך ולוקח מספר, קבלתה את מספר 2, לפתע טומי רץ לכיוונך, "איזה מספר אתה כי אני 2." שאל טומי.
אתה אומר לו שגם אתה 2, ושניכם הולכים אל אחת הזירות כדי להלחם, זה יהיה קרב 2 על 2.
"זה לא הולך להיות קל, צא סטאנקי" אמר טומי והצד השני של המגרש והוציא את הסטאנקי שלו. [/i]
[i]טוטודייל מתחיל לתקוף לכל אבר ופוגע בנוזפאסים שמתחילים לברוח ומפנים לכם את השביל, את מביאה לטוטודייל הרעב תפוח והוא אוכל אותו תוך שניה, את מחזירה א טוטודייל לפוקדור ואת וג'וני ממשיכים ללכת, כעבור חצי שעה של הליכה אחרי שהם מוטשים, אתם מגיעים לפתח העיר אומגה, לפתע אתם רואים חבורה של אנשים הם עומדים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתם רצים לעבר הבמה "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, את רואה שהשעה 3 וחצי ויש עוד חצי שעה להרשם.
"הולכים להרשם?" שאל ג'וני.[/i]
[i]אולי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האויקס מסקים אתה עולה על הראש של אוניקס שמעביר אותך לצד השני של האזור בעזרת הראש שלו, אתה יורד מהראש של אוניקס ואז אתה מתחיל ללכת אל העיר, כעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן בקושי מצליח לקום, פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומרדים את חלק מהוויפינבלים ומהחלק השני הוא תוקף בסטירה כפולה ומחסל את כולם, ואז לפתע פוליווג תוקף בסטירה כפולה על העץ ומפיל אותו, אתה מחזיר את רייהורן ופוליוואג לפוקדור ועובר את הנהר בעזרת בול העץ, אתה מתחיל לרוץ בשביל שמוביל אל העיר, כעבור רבע שאתה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
-
[quote][i]Originally posted by mamoswine[/i]@Sep 20 2009, 11:03 PM
[b] [i][b]Suicide[/b][/i]
[i]אתה הולך לבדוק נגד מי אתה הולך להלחם בקרב הבא, לפתע אתה רואה שוב את טומי.
"זהו נצחתי בקרב עכשיו מתחיל רבע הגמר, לקחתי מספר, תיקח גם אתה עם יש משהו שהמספר שלו ושלך הם אותו הדבר זה המאמן שנגדו אתה הולך להלחם" אמר טומי.
אתה הולך ולוקח מספר, קבלתה את מספר 2, לפתע טומי רץ לכיוונך, "איזה מספר אתה כי אני 2." שאל טומי.
אתה אומר לו שגם אתה 2, ושניכם הולכים אל אחת הזירות כדי להלחם, זה יהיה קרב 2 על 2.
"זה לא הולך להיות קל, צא סטאנקי" אמר טומי והצד השני של המגרש והוציא את הסטאנקי שלו. [/i]
[/b][/quote]
תערוך את וורטורטל..
-------
"טריקו צא!"אני צועק ומוציא אותו,"תשתמש במבט ואז בספיגה ומתקפה מהירה!"אני צועק לו
-
[b]
[i]אולי :XD:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
האויקס מסקים אתה עולה על הראש של אוניקס שמעביר אותך לצד השני של האזור בעזרת הראש שלו, אתה יורד מהראש של אוניקס ואז אתה מתחיל ללכת אל העיר, כעבור רבע שעה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i]
[/b][/quote]
בו-יה! D:
--
"תחרות הא? אני אלך לבדוק מה עם התחרות" אני אגיד ואלך אל מרכז הפוקימונים במהירות, ואשאל את האחות ג'וי על מה התחרות.
-
[b]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]רייהורן בקושי מצליח לקום, פוליוואג תוקף בהיפנוזה ומרדים את חלק מהוויפינבלים ומהחלק השני הוא תוקף בסטירה כפולה ומחסל את כולם, ואז לפתע פוליווג תוקף בסטירה כפולה על העץ ומפיל אותו, אתה מחזיר את רייהורן ופוליוואג לפוקדור ועובר את הנהר בעזרת בול העץ, אתה מתחיל לרוץ בשביל שמוביל אל העיר, כעבור רבע שאתה אתה מגיעה אל העיר אומגה, אתה רואה חבורה של מאמנים שמתקבצים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתה הולך לבדוק מה זה , "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, אתה רואה שהשעה 3 וחצי.[/i] [/b][/quote]
"יופי!" אני אומר והולך להירשם ואז לרפות תפוקימונים
-
[b]
[i]טוטודייל מתחיל לתקוף לכל אבר ופוגע בנוזפאסים שמתחילים לברוח ומפנים לכם את השביל, את מביאה לטוטודייל הרעב תפוח והוא אוכל אותו תוך שניה, את מחזירה א טוטודייל לפוקדור ואת וג'וני ממשיכים ללכת, כעבור חצי שעה של הליכה אחרי שהם מוטשים, אתם מגיעים לפתח העיר אומגה, לפתע אתם רואים חבורה של אנשים הם עומדים ליד במה ענקית שהוקמה בעיר, אתם רצים לעבר הבמה "אז היום תתקים תחרות קרבות והמקום השני והראשון יקבלו פרסים ענקיים, ההרשמה היא ליד מרכז הפוקימונים התחרות תתחיל ב4" אמרה המנחה של התחרות, את רואה שהשעה 3 וחצי ויש עוד חצי שעה להרשם.
"הולכים להרשם?" שאל ג'וני.[/i]
[/b][/quote]
"ברור!" אני אומרת בחיוך . אנחנו הולכים למרכז להירשם.
-
[i][b]Suicide[/b][/i]
[i]טריקו תוקף במבט אבל סטאנקי לא נותן לו להפחיד אותו והוא תוקף בגז רעיל וגרום לטריקו לחטוף הרעלה ולא לראות כלום, אתם לא רואים איפה נימצא סטאנקי בגלל הגז, וכל כמה שניות מגיעה מכוון אחר עוקץ רעל שפוגע בטריקו.[/i]
[i]"התחרות היא תחרות קרבות בהתחלה יש שני קרבות אחד על אחד ואז אתה ניכנס לרבע הגמר ואז משם ה' גדול, אתה רוצה להרשם?" שאלה האחות ג'וי.[/i]
[i][b]Dingo[/b][/i]
[i]אתה נירשם לתחרות במרכז הפוקימונים ואז מרפאה את רייהורן ופוליוואג, כעבור חצי שעה אתה הולך לאזור הקרב, האנשים שאחראיים על התחרות אומרים לך לאיזה זירה ללכת, אתה הולך אל הזירה ורואה שבזירה יש מאמנת ויש לה פורט.[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/0/06/Spr_4h_162.png[/img]
[i]את וג'וני הולכים למרכז הפוקימונים ונרשמים וגם מרפאים את הפוקימונים, כעבור חצי שעה אתם הולכים לזירות הקטנות שנימצאות ליד הבמה, העובדים שולחים כל אחד ממכם לזירה אחרת, את הולכת לזירה מולך יש מאמן ויש לו סודוודו[/i]
[img]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/b/b6/185.png[/img]