-
[quote][i]Originally posted by KaiZen[/i]@Mar 3 2010, 04:23 PM
[b] הראשון מהסוף...
תקרא. [/b][/quote]
לא נו, זה לא עליך.... אני הייתי מאוד כללי מסיבה מסויימת. אם זה היה משהו נקודתי, לא הייתי עושה את זה ככה, הייתי שולח הודעה פרטית, עם שמות.... רק אמרתי מה אני חושב על כל הפורום...
-
בסדר אבל אמרת
"מנהל פורום הסדרה והסרטים"
אז הבנתי שיש לי טעות בניהול
ואני לא כועס ,להפך אני שמח שמעירים לי על ניהול במיוחד על פורומי פוקיימון ,שים לב שאני מנהל 5 פורומים ,ואלה הפורומים הכי קשים לניהול בכל הפורום
-
טוב,אני לא הוך להתכונן בסוף,אין לי כוח...
-
אל תתעצל
אם יש לך מבחן תלמד
אתה דופק לעצמך את הציון
-
אני יודע
אבל אני מרגיש חרא,אין לי כוח לכלום...
נראה לי אני אלך לתפוס איזה תנומה...
-
וואי החום עולה לי
שונא את זה..
אני מתחיל להזיע בלי סיבה
-
-
[quote][i]Originally posted by KaiZen[/i]@Mar 3 2010, 04:27 PM
[b] בסדר אבל אמרת
"מנהל פורום הסדרה והסרטים"
אז הבנתי שיש לי טעות בניהול
ואני לא כועס ,להפך אני שמח שמעירים לי על ניהול במיוחד על פורומי פוקיימון ,שים לב שאני מנהל 5 פורומים ,ואלה הפורומים הכי קשים לניהול בכל הפורום [/b][/quote]
לא לא לא... כנראה שאני אצטרך לערוך... נתתי את הפורום ההוא כדוגמא. אבל יש בעיות בכל הפורומים. אם תכנס ל"משחקים כללים", או חלק מהפורומים של הגרפיקה, תראה איך כמו עיר רפאים באינטרנט. כמובן שאני שמח שלא נפגעת אלא לקחת לתשומת לבך, אבל זו לא בדיוק הייתה הכוונה לצייר את זה כאילו יש רק בפורום שלך בעיות. ואני אומר את הדברים משתי סיבות:
1. הייתי מנהל פעם, מנהל מאוד גרוע, שלא היה איכפת לו מה היו חושבים עליו ולא היה מוכן לקבל ביקורת ממשתמשים של הפורום, אז למדתי מהטעויות שלי (אני מקווה)
2. חבל לי לראות את הפורום ככה... הרבה אנשים שהיו במשחק שלי או פרשו או מורחקים (מה שמאוד מוזר לי... אבל אני לא בעמדה לשפוט), ואני רוצה לעזור לשפר את המצב
-
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Mar 3 2010, 04:33 PM
[b] לא לא לא... כנראה שאני אצטרך לערוך... נתתי את הפורום ההוא כדוגמא. אבל יש בעיות בכל הפורומים. אם תכנס ל"משחקים כללים", או חלק מהפורומים של הגרפיקה, תראה איך כמו עיר רפאים באינטרנט. כמובן שאני שמח שלא נפגעת אלא לקחת לתשומת לבך, אבל זו לא בדיוק הייתה הכוונה לצייר את זה כאילו יש רק בפורום שלך בעיות. ואני אומר את הדברים משתי סיבות:
1. הייתי מנהל פעם, מנהל מאוד גרוע, שלא היה איכפת לו מה היו חושבים עליו ולא היה מוכן לקבל ביקורת ממשתמשים של הפורום, אז למדתי מהטעויות שלי (אני מקווה)
2. חבל לי לראות את הפורום ככה... הרבה אנשים שהיו במשחק שלי או פרשו או מורחקים (מה שמאוד מוזר לי... אבל אני לא בעמדה לשפוט), ואני רוצה לעזור לשפר את המצב [/b][/quote]
אולי אני רואה את זה בדרך אחרת ובצורה שונה אני לא יודע
בכל זאת שמי ארווין
ואני שמח להכיר אותך .
-
לכו תצביעו בתחרות האתרים!
-
ארווין בעל הכינוי המעצבן.
מחר תחליף אותו קאפיש?!
-
[quote][i]Originally posted by אבי ביטר המלך![/i]@Mar 3 2010, 04:39 PM
[b] לכו תצביעו בתחרות האתרים! [/b][/quote]
הצבעתי כבר היום