-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607014][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]הבגדים של אייס עולים באש, למרות שלא נראה שהוא עצמו סובל במיוחד. הוא מנסה להירגע ולכבות את האש, ולבסוף מצליח. השד מאבד בו עניין ומתחיל לנסות לתפוס אותך. התקרה לא ממש גבוהה, כך שאתה לא יכול לעוף ממש גבוה, אבל עדיין הוא לא מגיע אלייך. לאחר כמה שניות השד מוותר, וחוזר לנסות לבשל את אייס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"יש לך רעיון" אומר בזמן שהצמד לתקרה והברח במקרה שהשד יחזור אליי.
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]אתה נצמד לתקרה בזמן שהשד תופס את אייס בצוואר ומתחיל לחנוק אותו. אייס מנסה להשתחרר אבל מתחיל להיות כחול. השד נושף על הפנים שלו אש, אבל זה לא משפיע על אייס. למרות שזה לא השפיע עליו המצב שלו לא להיט. "מנה ראשונה, אינפרנל שרוף!" צוחק השד ופותח את פיו המוארך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;606981][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]"ואיך תעשה את זה? האדם היחיד שידע על הרוצח מת." היא אומרת לך.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתה עף אבל נתקע בתקרה. אמרתי לך שאתה בתוך חדר נוסף. "מה אתה עושה?" אומר אייס ומנס להדוף את גופו אל הדלת כדי להוסיף משקל. "זה לא הזמן להתחרפן!"[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"במקרה הזה אני פשוט אחפש את ג'יימס,אם הוא ידע שלילד קוראים ברוס הוא יודע מה השם של אבא שלו."[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אהא! יפה מאוד.
---------------
"בכיף." היא אומרת. "זה יהיה הסוף שלך."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607029][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]אתה נצמד לתקרה בזמן שהשד תופס את אייס בצוואר ומתחיל לחנוק אותו. אייס מנסה להשתחרר אבל מתחיל להיות כחול. השד נושף על הפנים שלו אש, אבל זה לא משפיע על אייס. למרות שזה לא השפיע עליו המצב שלו לא להיט. "מנה ראשונה, אינפרנל שרוף!" צוחק השד ופותח את פיו המוארך.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"יש לי רעיון !"אחשוב לעצמי ובמהירות אירה כדור לתוך פיו של השד אחר כך אתן לו בעיטה מתחת לגרון .
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]השד בולע את הכדור, עוזב את אייס ומשתנק. הבעיטה בבטן לא ממש מזיזה לו, אבל נראה שמבפנים הגוף שלו לא חסין כמו מבחוץ. הוא נראה סובל, אבל הוא עדיין עומד מולכם. "אנחנו חייבים למצוא דרך להפסיק את האש הזאת." אומר אייס. "החדר הזה סגור, אתה תטוגן!"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607039][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]השד בולע את הכדור, עוזב את אייס ומשתנק. הבעיטה בבטן לא ממש מזיזה לו, אבל נראה שמבפנים הגוף שלו לא חסין כמו מבחוץ. הוא נראה סובל, אבל הוא עדיין עומד מולכם. "אנחנו חייבים למצוא דרך להפסיק את האש הזאת." אומר אייס. "החדר הזה סגור, אתה תטוגן!"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אני אסתדר "אומר בזמן שאמשיך לירות לו כדורים לתוך הפה .
"בינתיים תנסה לכבות את האש "אומר לאייס .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל-[/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray] "אני לא יכול!" אומר אייס. "לא כשהוא רודף אחרי!" השד נושף אש לכיוון שלך, וכמעט פוגע. הוא מתכוון לעשות זאת שוב.[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607032][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אהא! יפה מאוד.
---------------
"בכיף." היא אומרת. "זה יהיה הסוף שלך."[/COLOR][/SPOILER][COLOR=Purple][/COLOR][/QUOTE]
[SPOILER]"הרי את בעצמך אמרת שאתם אולי לא תקבלו אותי למאגר. אז זה לא ישנה כלום." אגיד לה ואנסה לעוף למקום בו ראיתי את ג'יימס לאחרונה.[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607050][B][COLOR=gray]מייקל-[/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray] "אני לא יכול!" אומר אייס. "לא כשהוא רודף אחרי!" השד נושף אש לכיוון שלך, וכמעט פוגע. הוא מתכוון לעשות זאת שוב.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"לעזאזל "אומר ואנסה לברוח מכל דבר שהוא שולח לעברי לאחר מכן אירה עוד כדורים לתוך הפה שלו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"היי אני מדברת איתך!" היא אומרת בעצבנות. "לאן אתה הולך?!"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]השד למד. עכשיו הוא הקפיד לשמור על פה סגור, ולהגן על הפנים הידיים שלו, שעליהן שום דבר לא השפיע. הוא דפק קפיצה אדירה שכללה שימוש בזנב והעיף אותך 4 מטרים הרחק משם. נפלת על קיור שיש וניפצת אותה. צינור מים התחיל להתיז עליך.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607064]
[B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]השד למד. עכשיו הוא הקפיד לשמור על פה סגור, ולהגן על הפנים הידיים שלו, שעליהן שום דבר לא השפיע. הוא דפק קפיצה אדירה שכללה שימוש בזנב והעיף אותך 4 מטרים הרחק משם. נפלת על קיור שיש וניפצת אותה. צינור מים התחיל להתיז עליך.[/COLOR][/spoiler][/quote]
אחייך חיוך ממזרי ואשאב את כל המים שאני יכול .
לאחר מכן אנסה לשלוח את המים בחוזקה לכיוון השד בזמן שאני ממלמל לעצמי "קדימה תעבוד ! ".
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=DimGray]לפני שהשד מבין מה קרה לו מושפרצים עליו סילוני מים בלחץ גבוה. הוא עף אחורה בצווחות אימה וצועק דברים שאם אני אגיד אני אקבל באן. הוא מתחיל להתמוסס. לאחר כמה שניות כל מה שנותר ממנו זו ג'יפה אדומה על הרצפה.[/COLOR][/spoiler]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607073][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]לפני שהשד מבין מה קרה לו מושפרצים עליו סילוני מים בלחץ גבוה. הוא עף אחורה בצווחות אימה וצועק דברים שאם אני אגיד אני אקבל באן. הוא מתחיל להתמוסס. לאחר כמה שניות כל מה שנותר ממנו זו ג'יפה אדומה על הרצפה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"סוף סוף זה עובד "אומר "ואתה בסדר ?"אשאל את אייס .
"אתה רואה ?מזל שלא התפצלנו "אומר לו בחיוך.
[/SPOILER]
-
[COLOR=DimGray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=DimGray]אייס קם. כרגע לא נשאר מהבגדים שלו הרבה, אז הוא רועד קצת בגלל הקור. הקעקוע הכחול שלו אכן נמצא בכל הגוף שלו. "מה זה היה?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/SPOILER]