-
[QUOTE]elbaz2008
פלאפי עוצמת עיניים אבל לא מרגישה אף זרמים חשמליים, לפתע ביש תוקפת את פלאפי בשוק חשמלי ופוגעת בפלאפי שמקבלת שיתוק חשמלי שמשתק אותה לפעמים ועוצר אותה מלתקוף.[/QUOTE]פלאפי השתמי בשוק חשמלי על עצמך!כך שיעברו גלים חשמליים בגופך!ואז השתמשי בדחיפה מחשמלת!
-
[quote=PO ZON;765643]PokeStyle
שיממה מותש הוא מנסה לחמוק אבל לא מצליח דרפיון תופס את שיממה בעזרת הזנב הזנב שלו ואז תוקף אותו בניב רעל ופוגע חזק בשיממה, דרפיון זורק את שיממה לאדמה, לפתע אתה רואה ששיממה חטף הרעלה, "תיפרד מהאבן הזו, עכשיו דרפיון חסל את השיממה הזה בצלבת רעל" אמר הפרופסור, דרפיון להתקרב במהירות אל שיממה הוא הצליב את הידיים שלו שהפכו סגולות ועמד לחסל סופית את שייממה, אבל לפתע שיממה קם במהירות ולפתע הוא נותן צווחה חזקה ונוצר פיצוץ חשמלי חזק שמאיר את כל הזירה ויוצר כמויות של עשן, אתה לא יודע מה עיתדו של שיממה שצווח בחוקה, תוך שניות העשן מתפזר אתה רואה ששיממה עומד ועדיין נלחם וגם דרפיון שנראה שהוא נפצע חזק, ולפתע אתה רואה שהוא קיבל גם שיתוק חשמלי, שיממה תקף באנגיית חזיז בכל הכוח והשפיעה לרעה על דרפיון.[/quote]
"כל הכבוד שיממה עכשיו סיים את זה בבעיטת וולט!" אצעק
'וואו מה הייתה המתקפה הזאת של שיממה?! אולי אני יגלה בעתיד' אחשוב בסקרנות
-
elbaz2008
פלאפי תוקפת את עצמה בשוק חשמלי וגורמת לעצמה להיות עוד יותר משותקפת והיא בכלל לא יכולה לזוז, "שוק חשמלי משתק את הפוקימון לא מגביר לו את הכוח, הריי למה אתה חושב שתקפתי את הפלאפי שלך בשוק חשמלי, לא שמתה לב שפלאפי חטפה שיתוק" אמרה מרינה והחלה לצחקק.
PokeStyle
שיממה תוקף בבעיטת וולט ועומד לפגוע חזק בדרפיון אבל לפתע הוא חוסם את שיממה עם הזנב שלו ומטיח אותו באדמה, שיממה נפגע חזק, ואז כאשר שיממה צמוד לאדמה דרפיון תוקף אותו בהצלבת רעל ופוגע חזק מאוד בשיממה שנראה שמצבה נהיה גרוע מרגע לרגע "קדימה גמור את העלוב הזה בניב רעל בפעם האחרונה" אמר הפרופסור, דרפיון עומד לתקוף בניב רעל.
-
[quote=PO ZON;765674]
PokeStyle
שיממה תוקף בבעיטת וולט ועומד לפגוע חזק בדרפיון אבל לפתע הוא חוסם את שיממה עם הזנב שלו ומטיח אותו באדמה, שיממה נפגע חזק, ואז כאשר שיממה צמוד לאדמה דרפיון תוקף אותו בהצלבת רעל ופוגע חזק מאוד בשיממה שנראה שמצבה נהיה גרוע מרגע לרגע "קדימה גמור את העלוב הזה בניב רעל בפעם האחרונה" אמר הפרופסור, דרפיון עומד לתקוף בניב רעל.[/quote]
'אין לי מושג מה לעשות שיממה חלש מאוד ושום מתקפה לא תעזור כאן,אני חושב שאני גמור רק נס יציל אוי' אחשוב בדאגה
"שיממה תנסה לחשמל את דרפיון במכת ברק" אצעק
-
PokeStyle
דרפיון ממשיך להתקרב במהירות אל שיממה כאשר הוא עומד לתקוף בניב רעל לפתע שיממה פותח את פיו ומוציא אנרגייה חשמלית חזקה שמעיפה את דרפיון לגובה ומפילה אותו לאדמה, דרפיון מחוסל, שיממה למד קרן טעונה. הפרופסור מחזיר את דרפיון המחוסל ומוציא שוב את טיירניטר שנראה שהוא התעושש מהשיתוק החשמלי, "לא חשבתי שמאמן שאני נתנתי לו את הפוקימון הראשון יגיעה לרמה כזו אבל עדיין לנצח אותי זה דבר בלתי אפשרי, טיירניטר סופת חול" אמר הפרופסור, טיירניטר החל לשאוג בחוזקה וליצור סופת חול ענקית.
-
[QUOTE]elbaz2008
פלאפי תוקפת את עצמה בשוק חשמלי וגורמת לעצמה להיות עוד יותר משותקפת והיא בכלל לא יכולה לזוז, "שוק חשמלי משתק את הפוקימון לא מגביר לו את הכוח, הריי למה אתה חושב שתקפתי את הפלאפי שלך בשוק חשמלי, לא שמתה לב שפלאפי חטפה שיתוק" אמרה מרינה והחלה לצחקק.[/QUOTE]פלאפי נסי להשתמש בשוק חשמלי מחדש על ביש!
-
[quote=PO ZON;765703]PokeStyle
דרפיון ממשיך להתקרב במהירות אל שיממה כאשר הוא עומד לתקוף בניב רעל לפתע שיממה פותח את פיו ומוציא אנרגייה חשמלית חזקה שמעיפה את דרפיון לגובה ומפילה אותו לאדמה, דרפיון מחוסל, שיממה למד קרן טעונה. הפרופסור מחזיר את דרפיון המחוסל ומוציא שוב את טיירניטר שנראה שהוא התעושש מהשיתוק החשמלי, "לא חשבתי שמאמן שאני נתנתי לו את הפוקימון הראשון יגיעה לרמה כזו אבל עדיין לנצח אותי זה דבר בלתי אפשרי, טיירניטר סופת חול" אמר הפרופסור, טיירניטר החל לשאוג בחוזקה וליצור סופת חול ענקית.[/quote]
'וואו איזה מתקפה חזקה שיממה למד אני לא מאמין' אחשוב בשמחה
"שיממה אתה מסוגל תשתמש באנרגיית חזיז כדי להעיף את סופת החול של טיירניטר ואז תשתמש בקרן טעונה קדימה!" אצעק
ואני מצביע על טיירניטר
-
[QUOTE=PO ZON;765397]
Tiger
פלאמריי תקוף בניקור הוא מתקרב לסנדסלש שלפתע תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בפלמריי שנפגע לפני שהוא תוקף בניקור, פלאמרי נופל אל תוך הבוץ שוב, הוא תוקף בקרן על חושית אבל סנדסלש חוסם את המתקפ בסופת חול וככה מגן על עצמו.
.[/QUOTE]
"פלמריי,תשתמש בבילבול ואז סקרן על חושית!"
-
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.
PokeStyle
שיממה תוקף באנרגיית חזיז על סופת החול אבל המתקפה נבלעת בסופה ולא מצליחה לפוגג אותה, סופת החול פוגעת בשיממה ומחלישה אותו מאוד, "קדימה טיירניטר תוקף בפעימת אופל" אמר הפרופסור, טיירניטר תוקף בפעימת אופל ושיממה תוקף בקרן טעונה המתקפות פוגעות זו בזו, אף פוקימון לא מפסיק לתקוף ושניהם נראים נחושים לנצח, לפתע נוצר פיצוץ חזק מהמפגש בין המתקפות, טיירניטר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף בקצה כפול שמאיים לחסל את שיממה.
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.
-
[QUOTE]elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.[/QUOTE]פלאפי השתמשי באותה המתקפה כמו ביום ההוא..במערת הדנטלים!זה היא מרשים!
-
[quote=PO ZON;765728][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.
PokeStyle
שיממה תוקף באנרגיית חזיז על סופת החול אבל המתקפה נבלעת בסופה ולא מצליחה לפוגג אותה, סופת החול פוגעת בשיממה ומחלישה אותו מאוד, "קדימה טיירניטר תוקף בפעימת אופל" אמר הפרופסור, טיירניטר תוקף בפעימת אופל ושיממה תוקף בקרן טעונה המתקפות פוגעות זו בזו, אף פוקימון לא מפסיק לתקוף ושניהם נראים נחושים לנצח, לפתע נוצר פיצוץ חזק מהמפגש בין המתקפות, טיירניטר מנצל את ההזדמנות הוא תוקף בקצה כפול שמאיים לחסל את שיממה.
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.[/quote]
[SIZE=4][COLOR=darkorange][I][B]כן אחי אני ישתתף בו תרשום אותי[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]-------------------------[/COLOR][/SIZE]
"שיממה לא!! תשתמש בבעיטת וולט צא!"
"בכל הכוח שיממה!" אצעק
-
elbaz2008
פלאפי מנסה ומנסה לפתע אתה רואה שמהגוף שלה נפלטים ניצוצות מוזרים אבל אז לפתע היא מתעלפת ונראה שהיא מחוסלת, נשאר לך עוד פוקימון אחד שתוכל להשתמש בו בקרב המכון.
PokeStyle
שיימה רץ במהירות כאשר הוא תוקף בוולט האבנים שעפות מהקצה הקפול פוגעות בו אבל הוא ממשיך לתקוף הוא מעיף את כל אנרגיית הוולט למתקפת הבעיטה, לשניה אחת נראה שהוא עומד לחסל את טיירניטר, אבל אז טיירניטר תוקף במגלשת סלעים ורוקע על האדמה וממנה עפות אבנים ענקיות שמוחצות את שיממה שלא הצליח לחמוק, שיממה מחוסל ואתה מפסיק בקרב, "עכשיו תביא את האבן" אמר הפרופסור כאשר חיוך זדוני על פניו. לפתע נראה שכל העולם שבוא הם ניהלו את הקרב נעלם והם חזרו למציאות, מרטין ופיבי מביטים בפניך ומבינים שהפסדתה בקרב, "נו קדימה למה אתה מחכה" צעק הפרופסור.
-
[QUOTE]elbaz2008
ביש חומקת ממתקפת שוק החשמלי של פלאפי, ביש זזה במהירות מפחידה, היא מתחילה לתקוף בוולט ומסתובבת סביב פלאפי במהירות, פלאפי לא יודעת מהכין היא תכה, לפתע ביש מתחילה לעוף ישר לכיוונה של פלאפי ותוקפת אותה בזנב ברזל ופגעת בפלאפי ישירות, פאלפי עפה על קיר המכון ונפגעת חזק.[/QUOTE]צא דנטל!השתמש בירית חוט!ואז בנה קורים בסביבתך מהר!
-
[QUOTE=PO ZON;765397]יגאל
קאקול תוקף את היפופוטאס בחבטה ומפיל אותו על הגב ואז כאשר היפופוטאס לא יכול להגיב בחזרה קאקול תוקף בזנב ברזל ופוגע חזק בבטנו של היפופוטאס שנפגע, היפופוטאס לא מוותר הוא קם במהירות ומתחיל לירות פצצות בוץ לכל עבר.
Tiger
פלאמריי תקוף בניקור הוא מתקרב לסנדסלש שלפתע תוקף בכדור ג'יירו ופוגע חזק בפלמריי שנפגע לפני שהוא תוקף בניקור, פלאמרי נופל אל תוך הבוץ שוב, הוא תוקף בקרן על חושית אבל סנדסלש חוסם את המתקפ בסופת חול וככה מגן על עצמו.
PokeStyle
אתה מוציא את שיממה, הוא לא יודע במה לתקוף, "קדימה טורטרה קרע לשיממה הזה את הצורה בעלי תער ואז תקוף בסופת עלים." אמר הפרופסור. טורטרה עומד לתקוף בעלי תער.[/QUOTE]
אני אומר לקאקול לחמוק בריצה ואחרי זה לתקוף את היפופוטאס בשריטה
-
[QUOTE=PO ZON;765728][CENTER][B][SIZE=3][COLOR=blue]הודעה חשובה לכל שחקני המשחק, בימים אלה אני כותב את משחק ההמשך של מלחמת היסודות, משחק ההמשך יתחיל בסוף חודש ספטמבר, השאלה שלי אם אתם תיקחו חלק ממשחק ההמשך שימשיך את העלילה שלכם, אחרי האוונט הגדול שיהיה בסוכות שיתקיים בסוף חודש ספטמבר.[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
Tiger
פלמריי תוקף בבילובול אבל סנדסלש תוקף בכדור ג'יירו ובעזרתו הוא מצליח לחמוק מהבילבול, סנדסנלש מתקרב במהירות אל פלמריי שנראה מותש הוא אוגר את כל אנרגיה שלו ותוקף בקרן על חושית השניים פוגעים זה בזה ונוצר פיצוץ אנרגתי חזק, אתה לא יודע מה עיתדו של פלמריי תוך כמה שניות העשן מתפזר ואתה רואה שפלמריי עומד ויציב, אבל סנדסלש מחוסל, ג'ני מחריזה עליך כמנצח של קרב הדוכן, כמה שניות לאחר ההכרזה פלמריי מתעלף עקב מאמץ יתר.[/QUOTE]
לי אין בעיה כעיקרון,אבל חוץ מחופשות,אני לא יוכל להגיב יותר מידי-רק בימי שלישי בערב ושישי.
אם לא אכפת לך,אין לי בעיה להמשיך.
--
"היית נהדר פלמריי" נאי אומר ומחזיר אותו לפוכדור,ואז מכניס את הפוכדור לחגורה.
לאחר מכן אני אומר תודה למנהלת הדוכן ורץ לרפא את הפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים.