-
[QUOTE=NivX10;997900][COLOR=Teal][U][B]
[COLOR=Black][U][B]סם:[/B][/U]
"סקורפי!" אתה קורא עליו בחשש ובנתיים חושב על תכנית.
אתה פוקד עליו להשתמש בחפירה אך הוא פשוט משותק, מפוחד ועדיין מושפע מהמבט המפחיד.. אך אתה לא מתייאש וקורא לו שוב ושוב...
"ברונזור קדימה נמשיך!" אומר סטיב בחיוך, הוא אומר לברונזור להתשמש בסופת חול, הוא מסתובב במקום ולפתע יוצר טורנאדו קטן!
זה מרים את סקורפי באוויר הוא מוצלף ונחבט בעקבות החולה והאבנים שיש בסופה.. ואז ברונזור מפסיק את זה, הוא משתמש בעל-חושי ומשליך את סקורפי לרצפה.
אתה שוב קורא בקול "סקוווררפפיי!" ואז הוא שומעע אותך ונפטר מההשפעה!
הוא רץ ומשתמש בנשיכת חרק ואוחז בברונזור בחזקה..ברונזור זז ומנסה להשתחרר אך סקורפי לא עוזב ומחכה לפקודה.
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סקורופי מצוין איך שנפתרת מההשפעה!" אריע לו, "עכשיו! תחזק את נשיכת החרק! תטיח אותו על הרצפה! שבעוד שהוא בשוק מהמכה תתפוס אותו במתקפת חניקה ותעיף אותו לאוויר!" אקרא אליו בחיוך
-
[quote][color=#006400][b][u]אביב:
[/u][/b]וואאייי ווואייי איזה רוצח אתה, לחנוק אותו במים?! Xd
- - - - - - - - - - - - -
אתה נורא לחוץ כל שניהה סטיליקס יתקוף.. ואז אתה צועק לקורקנה ועובר הד בקול המקום "קדימה זאת ההזדמנות האחרונה!"...
"השתמש בקרן בועות לעיניו!" אתה קורא והוא תוקף, "וווורררררוווואאא" צועק בסטיליקס מכאב, עיניו שורפות והוא לא מרוכז רק מנער את פניו מצד ד לצד וזורק את קרוקנה למעלה.
אתה קורא לו להתשמש באקדח מים לפיו אך אז סטיליקס תוקף בלהביור לכל מקום כי הוא לא רואה..
אך לפתע הוא פוגע באקדח המים ומבין שקרוקנה שם, הם נלחמים זה בזה!
שני המתקפות עומדות בינהם ובנתיים אף אחת אינה גוברת על השנייה... נוצרים שוב המון אדים בזירה וזה לא מפסיק כך שאתה וברוק לא רואים שום דבר..
אך אז נשמע בום, אתה נרתע כולך בלחץ מחוסר ידע אתה וברוק עומדים שם מחכים ומחכים כמעט 20 דקות כולך מטוח וזיעה נוטפת מהמצח שלך.
אך אז האדים מתפוגגים ושניכם רואים ולא מאמינים סטיקליקס שוכב שם מעולף עם עיגולים בעיניו וקרוקנה עומד ומעליו ומתנשף!
"סטיליקס לא יכול להילחם, המנצח הוא קורקנה, הזוכה בקרב הוא אביב מהעיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף לצד שלך דגל ירוק ומסמן שניצחת!!!
[b]מה תעשה? איך תגיב?[/b][/color] [/quote]
רוצח שכמוני..מהואהאהאהאה!!
------------
"יש"אכריז ואצעק משמחה והנפת אגרוף לאויר.
ארוץ אל קרוקנה ואחבק אותו(אני לא הומו!!)ואלחש לו:"כל הכבוד!היית הכי בעולם!"אלחש לו ואחזיר אותו לפוקדור.
אלך אל ברוק ואלחץ לו את היד ואומר:"זה הקרב הטוב ביותר בחיי!נלחמת מעולה"
-
[QUOTE=NivX10;997255][COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
אחי זה לא אפשרי, הוא לא יכול "לכשף" את העלים ולהזיז אותם לאן שירצה... מה שאמרת עם כבר זה "עלים קסומים" או "ריקוד עלי כותרת"...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
אתה מופתע מיכולת הדיוק של טרטוייג והוא מחייך עליך, אתה מחליט לקחת את זה צעד נוסף ואומר לטרטוייג "השתמש בעלי התאר במבנה מאוורר והעף את מסך העשן!".
טרטוייג מסתכל עליך במבט תמוע ואינו מבין איך לעשות זאת.. הוא מנסה אך העלים נופלים לקרקע החולית וזה לא מצליח...
מסך העשן הזה מפריע לך מאוד לתקפד עם טרטוייג, אתה אינך רואה אותו וגם לא את טורקול!
לפתע את שומע מכה חזקה ו"טרטווויייגגג.." שצועק מכאב, הוא עף מתוך ענן העשן ומתגלגל לאחור כמה פעמים.
זה היה טורקול השתמש ב"סחרור מהיר!" הסחרור המהיר של מדלל את העשן והוא ניהיה פחות סמיך וניתן לראות!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed]
[/QUOTE]
"טרטוייג תשתמש בעלי תער, ותירה על אחד מעלים זרע עלוקה שיפגע בטורקול" אגיד לטרטוייג.
- - - - - - -
זה מה שהיה לי לכתוב מצטער עם זה קצת....
-
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה אומר שברצון והולך אחריו למרכז... שניכם מביאים את הפוקימונים שלכם לאחות ג'וי והיא מייד מתחילה את העבודה.. אתם בנתיים יושבים ומדברים זה עם זה על כל מיני דברים ומכירים יותר טוב זה את זה...
ולאחר 10 דקות היא מחזירה אותם, אתם יוצאים יחד מהמרכז ומסתכלים ומולכם עומד מרכז הקניות האדיר!
לוקאס שואל אותך עם תרצה לבוא איתו ל-10 דקות לקנות אוכל להמשך הדרך שלך ועוד כל מיני דברים.
[B]מה תעשה? איך תגיב?[/B][/COLOR]
[COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה ממהר לחשוב על רעיון ואז זה עולה בראשך, "אוניקס חפירה!" אתה קורא לו בחשש אך הוא מצליח לעשות זאת.
גולדאק נראה מאוד חושש, הוא אינו יודע איפה אוניקס ומתחיל להריתע מכך...
ואז לפתע אוניקסס מוציא את הקרן של ראשו מהאדמה מתחת לגולדאק פורץ בכוח אדיר מהאדמה ומכה אותו בעצמה!
סלעים רבים פוגעים בגולדאק ואז אוניקס מסיים אותו עם מתקפת זנב ברזל חזקה, הוא שוכב שם מעולף!
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
אתה שואג משמחה ומניף אגרוף לאוויר כאות לנצחון, קרוקנה שלך מחייך עליך, חיוך מלא עייפות וטשישות מהקרב..
אתה רץ לחבק אותו ומשבח ומחמיא לו, אך שאתה בא לעזוב אותו אתה רואה שהוא נרדם לך על הכתף!
אתה מחייך עליו וחושב לעצמך "מגיעה לך השינה הזאת!" ואתה מחזיר אותו לפוקדור..
לאחר מכן אתה ניגש אל ברוק ומודה לו "זה היה קרב נפלא, הטוב ביותר בחיי!" "נלחמת מעולה" אתה מוסיף.
הוא מחייך עליך ולוחץ את ידך לחיצה חזקה "ההית יריב מדהים הרבה זמן לא התרגשתי ככה בקרב!" הוא אומר..
לאחר מכן הוא מסמן לך עם היד לחכות והולך, ואז הוא חוזר עם תיבה קטנה וחומה ומוציא משם תג!
"זהוא תג הסלע[/COLOR][SIZE=4][COLOR=DarkGreen][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkGreen], על נצחון בקרב וחשוב מכך על הנחישות והתמדה ודביקות במטרה!" אומר ברוק מחייך לך...
[COLOR=DarkRed][U][B]בר:[/B][/U]
התגובות שלך ממש יצירתיות, אבל מוזרות.. חחח אני יכתוב את העדכון ותכתוב לי בפעם הבאה עם הבנתי אותך נכון!
- - - - - - - - - - - - - -
אתה אומר לטרטוייג לתקוף עכשיו עם עלי תער, הוא עושה זאת אך מתקפה שכזו מסוג עשב אינה ממש משפיעה על פוקימון כמו טורקול..
אך אז אתה חושב על רעיון וקורא לטרטוייג לשלח על אחד העלי זרע עלוקה, והוא מצליח..
העלים עפים עליו בזה אחר זה וטורקול נראה יציב.. אך אז העלה עליו הזרע פוגע בוא!
מיד הוא נפתח וקושר את טורקול הדוק ומונע ממנו לזוז, לפתע מופיעה הילה כחולה ששואבת מטורקול את האנרגיה..
הזרע צורב לו מציק לו ואט אט מחליש אותו..
הוא מאבד בטחון ונראה טשוש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"נפתרת מההשפעה, מצויין סקורפי!" אתה מריע לו והוא מחייך עליך..
אתה פוקד עליו לחזק את אחיזת נשיכת החרק עוד יותר והוא מנסה עד כמה שהוא יכול, ואז הוא מסתובב במקום כאשר ברונזור בפיו והוא מטיח אותו על רצפת הזירה בעצמה!
"קום ברונזור!" קורא סטיב בעצבים אך ברונזור מתקשה ועושה זאת לאט.. אתה מנצל את ההזדמות וקורה לסקורפי להשתמש בחניקה.
הוא מנסה למהר למרות רגליו הקטנות ומצליח לאחוז בוא, אך בגלל צורה של ברונזור הוא אינו מצליח ממש טוב!
אך אז ברונזור מתמש בבילבול ואז ב"קרן הבזק" (signal beam בסרבי..) ופוגע בעצמה ישירות מטווח אפסי..
סקורפי אינו מסוגל להילחם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
-
[QUOTE][COLOR=#006400][B][U]אביב:
[/U][/B]אתה שואג משמחה ומניף אגרוף לאוויר כאות לנצחון, קרוקנה שלך מחייך עליך, חיוך מלא עייפות וטשישות מהקרב..
אתה רץ לחבק אותו ומשבח ומחמיא לו, אך שאתה בא לעזוב אותו אתה רואה שהוא נרדם לך על הכתף!
אתה מחייך עליו וחושב לעצמך "מגיעה לך השינה הזאת!" ואתה מחזיר אותו לפוקדור..
לאחר מכן אתה ניגש אל ברוק ומודה לו "זה היה קרב נפלא, הטוב ביותר בחיי!" "נלחמת מעולה" אתה מוסיף.
הוא מחייך עליך ולוחץ את ידך לחיצה חזקה "ההית יריב מדהים הרבה זמן לא התרגשתי ככה בקרב!" הוא אומר..
לאחר מכן הוא מסמן לך עם היד לחכות והולך, ואז הוא חוזר עם תיבה קטנה וחומה ומוציא משם תג!
"זהוא תג הסלע[SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][SIZE=2][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/gn0yzwujyzyy.png[/IMG][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE], על נצחון בקרב וחשוב מכך על הנחישות והתמדה ודביקות במטרה!" אומר ברוק מחייך לך...
[/QUOTE]
"וואו!"אתפעל משמחה,"תודה רבה!"אומר ואחייך אל ברוק ואצא מן המכון.
אלך אל מרכז הפוקימונים הקרוב וארפה את פוקימוניי....
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B]
"נפתרת מההשפעה, מצויין סקורפי!" אתה מריע לו והוא מחייך עליך..
אתה פוקד עליו לחזק את אחיזת נשיכת החרק עוד יותר והוא מנסה עד כמה שהוא יכול, ואז הוא מסתובב במקום כאשר ברונזור בפיו והוא מטיח אותו על רצפת הזירה בעצמה!
"קום ברונזור!" קורא סטיב בעצבים אך ברונזור מתקשה ועושה זאת לאט.. אתה מנצל את ההזדמות וקורה לסקורפי להשתמש בחניקה.
הוא מנסה למהר למרות רגליו הקטנות ומצליח לאחוז בוא, אך בגלל צורה של ברונזור הוא אינו מצליח ממש טוב!
אך אז ברונזור מתמש בבילבול ואז ב"קרן הבזק" (signal beam בסרבי..) ופוגע בעצמה ישירות מטווח אפסי..
סקורפי אינו מסוגל להילחם!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/QUOTE]
"סקורופי לא,איך זה קרה?" אומר אבל אחייך, "היית מצוין" אומר ואחזיר אותו לפוכדור, "הגיע הזמן להעלות רמה" אמלמל, "טריקו! אני צריך אותך!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור, "תשתמש מהר במהירות בעודך רץ לברונזור,תוך כדי הריצה תשתמש בקליע זרעים" אומר לו
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B][COLOR=Teal][U][B]בראד:[/B][/U]
אתה ממהר לחשוב על רעיון ואז זה עולה בראשך, "אוניקס חפירה!" אתה קורא לו בחשש אך הוא מצליח לעשות זאת.
גולדאק נראה מאוד חושש, הוא אינו יודע איפה אוניקס ומתחיל להריתע מכך...
ואז לפתע אוניקסס מוציא את הקרן של ראשו מהאדמה מתחת לגולדאק פורץ בכוח אדיר מהאדמה ומכה אותו בעצמה!
סלעים רבים פוגעים בגולדאק ואז אוניקס מסיים אותו עם מתקפת זנב ברזל חזקה, הוא שוכב שם מעולף!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"אוניקס אתה גדול ניצחת פוקימון שחזק פי4!!!"אומר בהתרגשות ואחזיר אותו לפוקדור.
אני אגיד לאיש:"היה קרב מצוין,ביי!"ואז אלך לשוק לקנות מעיל מתכת כמתנה לאוניקס.
-
[QUOTE=NivX10;999375][COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה אומר שברצון והולך אחריו למרכז... שניכם מביאים את הפוקימונים שלכם לאחות ג'וי והיא מייד מתחילה את העבודה.. אתם בנתיים יושבים ומדברים זה עם זה על כל מיני דברים ומכירים יותר טוב זה את זה...
ולאחר 10 דקות היא מחזירה אותם, אתם יוצאים יחד מהמרכז ומסתכלים ומולכם עומד מרכז הקניות האדיר!
לוקאס שואל אותך עם תרצה לבוא איתו ל-10 דקות לקנות אוכל להמשך הדרך שלך ועוד כל מיני דברים.
[COLOR=Teal][U[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו"סבבה בוא נלך לקניות" אני למרכז קניות עם לוקאס
-
[QUOTE=NivX10;999375]
התגובות שלך ממש יצירתיות, אבל מוזרות.. חחח אני יכתוב את העדכון ותכתוב לי בפעם הבאה עם הבנתי אותך נכון!
אתה אומר לטרטוייג לתקוף עכשיו עם עלי תער, הוא עושה זאת אך מתקפה שכזו מסוג עשב אינה ממש משפיעה על פוקימון כמו טורקול..
אך אז אתה חושב על רעיון וקורא לטרטוייג לשלח על אחד העלי זרע עלוקה, והוא מצליח..
העלים עפים עליו בזה אחר זה וטורקול נראה יציב.. אך אז העלה עליו הזרע פוגע בוא!
מיד הוא נפתח וקושר את טורקול הדוק ומונע ממנו לזוז, לפתע מופיעה הילה כחולה ששואבת מטורקול את האנרגיה..
הזרע צורב לו מציק לו ואט אט מחליש אותו..
הוא מאבד בטחון ונראה טשוש!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"קדימה טרטוייג זה הזמן לגמור את הקרב הזה תשתמש במתקפה מהירה שטורקול לא יצליח לקום בזמן" אגיד לטרטוייג.
- - - - - - -
אכן הבנת אותי התכוונתי שזרע יפגע באחד העלים ופשוט יפגע בטורקול
-
[SIZE=5][COLOR=Red][B]אני עוצר את התקדמות המשחק לכמה ימים כי יש לי המון מבחנים... מצטער שזה ככה![/B][/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=Red][B]אוקייי החזרתי את המשחק.. כי חזר לי החשק:
מרוצה מאוד מהקבוצה שנשארה לי פה:
שזה אביב, בר, שלומי, תומר, וליאור.. כל אחד מכם שחקן נפלא ועם תפרשו לי באמת שהמשחק כבר לא שווה דבר![/B][/COLOR]
[COLOR=DarkSlateGray][SIZE=3][B][U]*למנהלים:[/U][/B][/SIZE][B] לא לנעול.. כי לפי החוק יש שבועיים שאני רשאי לא להגיב בהם, ומה גם שזאת לא ממש הקפצה כי המשחק בדף באמצע הדף הראשון![/B][/COLOR]
[COLOR=DarkGreen][U][B]אביב:[/B][/U]
סליחה מראש שאני לא מרחיב על זה.. זה סתם בזבז זמן של העדכון.
"וואוו.. תודה רבה!" אתה מודה מאוד לברוק בחיוך, בקושי מוצא מה לומאר...
"הכבוד הוא כולו שלי.." הוא מחייך עליך חיוך שמחדיר בך בטחון להמשך, אתה הולך מחוייך יוצא מן המכון ומנופף לברוק לשלום...
אתה פוסע לך בצעדים מהירים לכיוון מרכז הפוקימונים נכנס ומרפא אותם, יושב ומחכה ולאחר זמן קצת מגיעה חזרה האחות ג'וי עם מגש פוקדורים מביאה לך שלושה מהם ואומרת "אלה שלך, המשך יום נעים!".
אתה מודה לה ויוצא לדרך..
אתה מביט מימנך ורואה מרחוק שלט עם הכתוב "דרך המשחק דרך 002"!
[B]מה תעשה?[/B][/COLOR]
"סקורפי!!" אתה צועק ואינך מבין איך זה קרה... אך אתה נושם נשימה עמוקה ולוקח זאת בחיוך... אתה מודה לו על הקרב ומכניס אותו לפוקדור!
לפתע סטיב קורה "ברונזור זה לא היה מספיק טוב הוא כמעט ניצח יש לך מזל שאתה ממושמע!" מעיר לו סטיב ואז מוסיף לקרוא לך "1-0 לוזר!" ומחייך חיוך מרגיז.
אתה מבין שהגיעה זמן להעלות רמה ומוציא את טריקו לזירה "אני צריך את עזרתך אתה קורא" והוא קורץ לך בחיוך מאחורי גבו...
אתה פוקד עליו להשתמש במהירות ותוך כדי בקליע זרעים שפוגעים היטב בברונזור, אבל אז הוא משתמש בכדור ג'יירו במקום ומעיף אותם לכל עבר!
"וואווו אוניקס אתה ענקקק!" אתה אומר ולא מאמין שהצלחתם נגד פוקימון שחזק פי ארבעה עליכם!
אתה מודה לאיש על הקרב ואומר לו להתראות.. אתה מסתובב ומתחיל לפסוע ואז הוא נוגע לך בכתף ואומר "זה לא הסוף אני לא מתייאש ובליגה הגדולה אנחנו עוד ניפגש.. יאההה!"
הוא אומר והולך גם הוא תוך כדי שהוא מנגן..
אתה הולך ועומד בין המכון ולמרכז הקניות, אתה מביט בשעון (זוכר הבטחת שתיפגש עם רוני בשעה 14:45 במרכז) ואתה רואה את השעה 14:29!
[U][B]
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
אתה מסכים ואתם הולכים לקניון לעשות קניות ליפני המכון, אתם עומדים מול הדלת ואז היא נפתחת!
ואז אתה רואה בניין ענק ומפואר עם 4 קומות של מרכזי קניות!
בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
בקומה השנייה: חפצי פיתוח ודברים נדירים.
בקומה השלישית: קומת קניית בגדים וציוד.
בקומה הרביעית: מרדכים ללימוד מתקפות ומרכז החלפת פוקימונים.
"נו לאן אתה רוצה ללכת קודם, אתה בוחר ראשון!" אומר לוקאס וקורץ לך...
סיום מעולה אהבתי!
- - - - - - -
אתה מחייך בטחון "בוא נגמור את זה!" אתה צועק בחיוך, "טרטויייגג!" הוא מחייך ברצינות ומלא בטחון!
אתה פוקד עליו לתקוף במתקפה מהירה, טרטוייג הולך תוך כדי קפיצות קטנות בכמה צעמים ואז רץבכל המהירות..
מרוב מהירות הוא מעיף חול לצדדים... ואז הוא מגיע לטורקול ומתנגש בראשו בעצמה ומעיף אותו לאחור..
טורקול מתעלף.
-
[QUOTE=NivX10;1005234][COLOR=Red][B]
"וואווו אוניקס אתה ענקקק!" אתה אומר ולא מאמין שהצלחתם נגד פוקימון שחזק פי ארבעה עליכם!
אתה מודה לאיש על הקרב ואומר לו להתראות.. אתה מסתובב ומתחיל לפסוע ואז הוא נוגע לך בכתף ואומר "זה לא הסוף אני לא מתייאש ובליגה הגדולה אנחנו עוד ניפגש.. יאההה!"
הוא אומר והולך גם הוא תוך כדי שהוא מנגן..
אתה הולך ועומד בין המכון ולמרכז הקניות, אתה מביט בשעון (זוכר הבטחת שתיפגש עם רוני בשעה 14:45 במרכז) ואתה רואה את השעה 14:29!
[U][B]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אלך במהירות לקנות מעיל מתכת לאוניקס ואז אלך לרוני ואגיד לו:"אוניקס ניצח פוקימון שחזק אליו פי 4!!!אדיר נכון?!"
-
"סקורפי!!" אתה צועק ואינך מבין איך זה קרה... אך אתה נושם נשימה עמוקה ולוקח זאת בחיוך... אתה מודה לו על הקרב ומכניס אותו לפוקדור!
לפתע סטיב קורה "ברונזור זה לא היה מספיק טוב הוא כמעט ניצח יש לך מזל שאתה ממושמע!" מעיר לו סטיב ואז מוסיף לקרוא לך "1-0 לוזר!" ומחייך חיוך מרגיז.
אתה מבין שהגיעה זמן להעלות רמה ומוציא את טריקו לזירה "אני צריך את עזרתך אתה קורא" והוא קורץ לך בחיוך מאחורי גבו...
אתה פוקד עליו להשתמש במהירות ותוך כדי בקליע זרעים שפוגעים היטב בברונזור, אבל אז הוא משתמש בכדור ג'יירו במקום ומעיף אותם לכל עבר!
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"טריקו! תשתמש מהר במהירות בשביל להתקרב לברונזור,אחר כך תשתמש מהר בחבטה! ואז בלי לחכות קליע זרעים ישר אליו! אתה יכול קדימה!" אומר לו ואחשוב 'אסור לי להפסיד!'
-
[COLOR=Purple]לי:[/COLOR][/B][/U][COLOR=Purple]
אתה מסכים ואתם הולכים לקניון לעשות קניות ליפני המכון, אתם עומדים מול הדלת ואז היא נפתחת!
ואז אתה רואה בניין ענק ומפואר עם 4 קומות של מרכזי קניות!
בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
"נו לאן אתה רוצה ללכת קודם, אתה בוחר ראשון!" אומר לוקאס וקורץ לך...
[[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר ללוקאס"קומה רביעית אני רוצה ללמד את הפוקינוים שלי מתקפות חדשות ואלי להחליף עם מישהו פוקימון"
-
אתה לא מאבד קור רוח, אתה קורא לטריקו להשתמש שוב במהירות ואז לחבוט בוא, טריקו מהנהן בראשו לשנייה רץ עליו במהירות אדירה!
ברונזור משתמש בעל חושי ומרים כמה אבנים בזירה שיפגעו בטריקו אך הוא מתחמק מהם, מתכופף מתחת לראשונה מנזק לימין מהשנייה ושוב מתכופף מהשלישית...
הוא ממשיך לרוץ וחובט בעצמה רבה בברונזור, אתה רואה במכה הזאת כמה טריקו התחזק מאז תחילת המסע שלכם...
החבטה מעיפה את ברונזור חזק לאחור, הוא משתפשף קצת ברצפה ופוגע בכמה סלעים קטנים בדרך.
ואז טריקו עומד במקומו לוקח נשימה ושולח קליע זרעים, ברונזור משתמש בהגנת ברזל ואז בעל-חושי ומנסה לעצור אותם במקום אך טריקו ממשיך לירות והוא לא עומד בכמות!
כולם פוגעים בוא, נוצר פיצוץ לא קטן שמעיף אבק ועשן.. לכל עבר.. ושם את רואה את ברונזור שוכב מעולף עם שני העיגולים בעיניו!
רצת יותר מידי בעדכון.. ושכחתי להזכיר.. נפגשת איתו במרכז הפוקימונים, ומזל-טוב אמרתי גם בסקייפ!
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה חושב לך קצת ואז מחליט שהגיע הזמן לפתח את אוניקס, את רץ לשם במהירות ואתה ממש מתרגש... בתור ילד שבא מעיירה כפרית בחיים לא ההית בקניון!
אתה עומד שם יחד עם עוד מלא אנשים שיוצאים ונכנסים כל הזמן.. הדלת החשמלית נפתחת ולפתע אתה [/COLOR][COLOR=Teal]מבחין מבפנים.. במרכז קניות ענק!!!
מפואר, יפה ומעוצב.. המון חניות כאשר בכל קומה מתרכז משהוא אחר:
[/COLOR][COLOR=Teal]בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
אתה עולה במהירות לקומה השנייה במדרגות הנאות, שם יש כמה חנויות ואתה מיד ניגש לאחת!
שם עומד מוכר דיי צעיר[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=99879605.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/99879605.png[/IMG][/URL]ומברך אותך: שלום לך, הגעת לחנות החפצים של טד, אני טד ואשמח לעזור לך, יש לי כאן המון דברים נדירים כמו אבני פיתוח וחפצים מחזקים אחרים!"
[COLOR=Purple][U][B]לי:[/B][/U]
אתה אומר ללוקאס שאתה מעוניין ללכת לקומה הרביעית, לבדוק איזה מדריכים תוכל לקנות ודרכם ללמד את הפוקימונים שלך משהוא ומי יודע.. אולי להחליף פוקימון אחד!
"יאללה אז למעה אנו מחכים?!" שואל לוקאס בשאלה רטורית ושניכם צוחקים ואז עולים.. בתור אחד שבא מעיירה כמו סאנרייז.. מעולם לא ההית בקניון אתה מטיב לכל כיוון ומתפעל...
אתה עולה על המדרגות הנאות ומגיע לקומה הרביעית, אתה ולוקאס ניגשים שם לאחד הודכנים:
שם עומד איש זקן[URL="http://www.up2me.co.il/v.php?file=12173324.png"][IMG]http://www.up2me.co.il/images/12173324.png[/IMG][/URL]שאומר לכם בחיוך רחב "שלום לכם.. הגעתם לחנור של ג'אק בא כל מדריך הוא מספק!" אתם מחייכים עליו בחזרה..
ואז הוא מוסיף "הגידו לי איזה פוקימונים אתם מעוניינים ללמד ואני אתן לכם את המדריכים המתאימים לפוקימונים ההלו!"