-
[quote=killerbee;693326]אני חושב שכן! אל תצאו עליי חבורה של ילדים אינפנטילים[/quote]
אתה האינפנטיל היחיד פה, מתנהג כאילו אתה כלב ומנסה "להרוג" אנשים דרך פורום ><
זו, אם אתה לא יודע, התנהגות של מטומטם, וזה מה שעשית אז אמרתי שאתה מתנהג כמו מטומטם..
-
[QUOTE=killerbee;693326]אני חושב שכן! אל תצאו עליי חבורה של ילדים אינפנטילים[/QUOTE]
מתן אתה קרוב לקבל אזהרה
-
היי כולם, ממצב? עכשיו קמתי (שוב)... נשאר לי רק את היום ומחר לחופש מההורים ואחותי... מחר בלילה אני ואח שלי הולכים לאסוף אותם... ואז אני לא אוכל להיות פעיל כמו עכשיו, כי אני במחשב של אחותי, אז חלק מהזמן היא תרצה שאני אפנה לה את המחשב.
-
-
[QUOTE=Captain_Charisma;693330]מתן אתה קרוב לקבל אזהרה[/QUOTE]
תיתן לי אזהרה! לא אכפת לי כבר הוא קרא לי מטומתם וכולכם איתו ובסוף אני אקבל אזהרה אז יאללה תן לי!
-
-
[quote=Black Mamba;693335]בסדר, הלכתי.[/quote]
ביי... אהה דרך אגב עשית את ההודעה 1100 של הנו"ד.
-
[QUOTE=killerbee;693334]תיתן לי אזהרה! לא אכפת לי כבר הוא קרא לי מטומתם וכולכם איתו ובסוף אני אקבל אזהרה אז יאללה תן לי![/QUOTE]
אני מת לקבל אזהרה עכשיו.... קדימה תן לי!!! עכשיו!
-
מה לקחת היום בבוקר?
תרגע כבר ><
-
[QUOTE=Naruto;693339]מה לקחת היום בבוקר?
תרגע כבר ><[/QUOTE]
תן לי כבר אזהרה! ולא לקחתי כלום
-
באמת מתן (קצת מוזר לי להגיד למישהו אחר עם השם שלי את השם), לא צריך להשתגע ככה, תרגע קצת....
-
[QUOTE=MatanS23;693341]באמת מתן (קצת מוזר לי להגיד למישהו אחר עם השם שלי את השם), לא צריך להשתגע ככה, תרגע קצת....[/QUOTE]
אני לא ארגע! אתם לטובת מי שהתחיל הכל ומאיימים לתת לי אזהרה
-
[QUOTE=killerbee;693342]אני לא ארגע! אתם לטובת מי שהתחיל הכל ומאיימים לתת לי אזהרה[/QUOTE]
מתן הגבתי
-
[quote=killerbee;693342]אני לא ארגע! אתם לטובת מי שהתחיל הכל ומאיימים לתת לי אזהרה[/quote]
אני לא לטובת אף אחד, אני רק הרגע באתי, אני אפילו לא יודע מה קורה כאן... אני רק רואה שהתעצבנת על משהו וזהו.
-
[quote=killerbee;693340]תן לי כבר אזהרה! ולא לקחתי כלום[/quote]
אני חולק עליך ><