דודי אפשר שהטיפול שלי יהיה ממך ?
Printable View
דודי אפשר שהטיפול שלי יהיה ממך ?
[quote=David Villa;713902]ליאור אתה הבאת את זה על עצמך.
בגללך רועי יקבל נזיפה עכשיו, אבל שוב, אל תעשו דברים כאלה יותר, אני או שאר ההנהלה הגבוהה תטפל בשתי המשתמשים![/quote]
[B]וואי מה גם אתה נהיית לי רציני? אני [U]צחקתי[/U] איתו... הוא היה אמור להבין את זה מההערות שהוספתי כל פעם (נגיד הסוגריים הארוכות וכל אלו)...[/B]
[B]ועכשיו איזכור קטן לך- אני אתה ושי (בעיקר אני ושי אבל גם אתה לפעמים) היינו מתגרים במנהלים בצחוק. הם אף פעם לא לקחו את זה קשה אז סתם הוא אמר משהו שיכל להגרר קצת למובן סוטה אז ניסיתי לצחוק איתו, הוא לא הבין וקפץ לאזהרות.[/B]
[B]אני יודע שאולי זו גם אשמתי אבל לא רק -.-[/B]
[B]ועכשיו אפשר סוף סוף לרדת מהנושא הזה?[/B]
רועי, אני לא בסמכות לזה, אבל אני חושב שהבנת את מה שאמרתי לך בפורום מנהלים טוב טוב ולא תצטרך טיפול.
[QUOTE=The Spaceman;713912][B]וואי מה גם אתה נהיית לי רציני? אני [U]צחקתי[/U] איתו... הוא היה אמור להבין את זה מההערות שהוספתי כל פעם (נגיד הסוגריים הארוכות וכל אלו)...[/B]
[B]ועכשיו איזכור קטן לך- אני אתה ושי (בעיקר אני ושי אבל גם אתה לפעמים) היינו מתגרים במנהלים בצחוק. הם אף פעם לא לקחו את זה קשה אז סתם הוא אמר משהו שיכל להגרר קצת למובן סוטה אז ניסיתי לצחוק איתו, הוא לא הבין וקפץ לאזהרות.[/B]
[B]אני יודע שאולי זו גם אשמתי אבל לא רק -.-[/B]
[B]ועכשיו אפשר סוף סוף לרדת מהנושא הזה?[/B][/QUOTE]
כל משתמש שהיה מבקש מאחד המנהלים אזהרה , היה מקבל .
לדעתי זה לא היה צחוק רגיל , זה היה צחוק עוקצני
מה קורא?.
[QUOTE=David Villa;713913]רועי, אני לא בסמכות לזה, אבל אני חושב שהבנת את מה שאמרתי לך בפורום מנהלים טוב טוב ולא תצטרך טיפול.[/QUOTE]
דודי נו באמת חשבתי שאתה מכיר את הראש שלי
התכוונתי לטיפול אחר :wink:
[b]טוב זזתי...[/b]
[b]ביי[/b]
יש קבוצה של אנשי זאב בפורום?.
[QUOTE=Steve;713921]דודי נו באמת חשבתי שאתה מכיר את הראש שלי
התכוונתי לטיפול אחר :wink:[/QUOTE]
אה סבבה XD
פאק, לא הספקתי להירשם למאפיה
חחח נדב
[quote=nilasak;713879]תנעל את זה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
אחי למה לנעול מה זה מפריע לך אתה לא רוצה לראות את האשכול אל תהיה בו
היי בנות
אתם יודעים כמה פעמים אני ביקשתי באנים ואזהרות? וכל פעם שביקשתי קיבלתי:d
[quote=איש האבטיח;713961]אתם יודעים כמה פעמים אני ביקשתי באנים ואזהרות? וכל פעם שביקשתי קיבלתי:d[/quote]
אתה יודע לבקש יפה..:)
בצירוף ספאם