Lol אז אתה לא כזה טוב
Printable View
Lol אז אתה לא כזה טוב
[QUOTE=LordAbizi;1226260]אתה גולש בפורום פוקימון. אתה גולש בפורום פוקימון על חשבון זמן שיכולת לעשות בו משהו אחר. מכיוון שזה משהו שלא עשית, זה יכול להיות כל דבר. בטח אפשר למצוא משהו יותר טוב מלגלוש בפורום פוקימון. בחרת לגלוש בפורום פוקימון, ובכך מנעת מעצמך לבצע את כל שאר הפעולות. (זה נכון לכל פעולה, וזה גם לא ממש מה שהתכוונתי אליו אבל זה מספיק טוב).
הערה: יש להחליף את "פורום פוקימון" ל-"myforum" בכל הופעה. עדיין לא התרגלתי.[/QUOTE]
נשמע הגיוני.
מוזר לי שאני מבין אותך..כנראה שאני גאון...(לא לחינם אני בכיתת מופ"ת)
[quote=YuseiFudo;1226290]נשמע הגיוני.
מוזר לי שאני מבין אותך..כנראה שאני גאון...(לא לחינם אני בכיתת מופ"ת)[/quote]
קודם כל לא כל כך קשה להבין אותי. פשוט בדרך כלל הרעיונות שאני אומר כל כך מנוגדים להיגיון הבריא שפשוט פוטרים אותי בטענה שדאני מדבר שטויות. ואני מדגיש שוב שלא הצלחתי להבהיר את הנקודה שלי כראוי, וכנראה היום אני לא אצליח בזה.
עכשיו זה ברור אני גאון :d
ותגיבו בסיפור של אביזי בא לי פרק נוסף :@
[QUOTE=Aporia;1226278]Lol אז אתה לא כזה טוב[/QUOTE]
אז תנסה אתה להגיע למקום ראשון בכל הזמנים XD
[QUOTE=LordAbizi;1226296]קודם כל לא כל כך קשה להבין אותי. פשוט בדרך כלל הרעיונות שאני אומר כל כך מנוגדים להיגיון הבריא שפשוט פוטרים אותי בטענה שדאני מדבר שטויות. ואני מדגיש שוב שלא הצלחתי להבהיר את הנקודה שלי כראוי, וכנראה היום אני לא אצליח בזה.[/QUOTE]
נכון, את האמת שאני די מנסה להבין אותך וזה לא קשה, אבל אני חייב לשאול אותך משהו, גם בעולם האמיתי אתה כזה?
אני מקווה שמחר אצליח לשחק בטאג פורס 6
הורדה בקרוב תרד לי
[QUOTE=LordAbizi;1226296]קודם כל לא כל כך קשה להבין אותי. פשוט בדרך כלל הרעיונות שאני אומר כל כך מנוגדים להיגיון הבריא שפשוט פוטרים אותי בטענה שדאני מדבר שטויות. ואני מדגיש שוב שלא הצלחתי להבהיר את הנקודה שלי כראוי, וכנראה היום אני לא אצליח בזה.[/QUOTE]
אם תגיד לי את הנקודה שלך יכול להיות שאני אבין אותה..
אני הולך להתקלח סופסוף.
ביי.
זה לא שאתה מוזר זה שהם מוזרים :S
ליאור מה יש עוד שלוש ימים שכל כך חשוב לשים אותו בחתימה?
[QUOTE=Deino Man;1226327]ליאור מה יש עוד שלוש ימים שכל כך חשוב לשים אותו בחתימה?[/QUOTE]
אני מבין שגם אתה לא רואה וואן פיס
פשוט מתחיל החלק ה2 של וואן פיס :)
[QUOTE=The Flupy;1226326]זה לא שאתה מוזר זה שהם מוזרים :S[/QUOTE]
רגע אז מה אתה? נטראלי?
ליאור יפה, בטח אתה מת משמחה חח..
[QUOTE=Deino Man;1226336]רגע אז מה אתה? נטראלי?
ליאור יפה, בטח אתה מת משמחה חח..[/QUOTE]
לא ממש אני יודע מה היה בפרק כי אני קורא תמנגה
מה קורה?
מי רואה עכשיו "זוהי סדום"?