[QUOTE=Astral;1235305]אצלי תמיד דסטיני דרו זה מירור פורס או מונסטר ריבורן,סיימתי בינתיים את הדמויות:
יוסיי,קרו ו-וויזר.
מי כדאי לי לקחת עכשיו:
ג'ק,שרי או פרימו?[/QUOTE]
פרימו
אני לא סימתי אפילו דמות אחת
Printable View
[QUOTE=Astral;1235305]אצלי תמיד דסטיני דרו זה מירור פורס או מונסטר ריבורן,סיימתי בינתיים את הדמויות:
יוסיי,קרו ו-וויזר.
מי כדאי לי לקחת עכשיו:
ג'ק,שרי או פרימו?[/QUOTE]
פרימו
אני לא סימתי אפילו דמות אחת
[QUOTE=buizel שולט;1235303]היי היי! פרק 4! ואני עכשיו מתמקד ב3 סדרות, טרה נובה, נארוטו ואיך פגשתי את אמא.
אני לא מאמין איך אני עומד בזה אבל בדרך כלל אני רואה רק סדרה אחת עד שאני מסיים אותה ואז עובר לבאה... קשה לי לעקוב אחרי כמה..
זה היה תירוץ למה אני לא רואה את זה כרגע.. פשוט אין לי חשק לראות עכשיו אז אני רוצה לראות כשיהיה לי חשק כי אחרת אני סתם אסבול...
ככה היה לי עם נארוטו, אני רציתי לראות אבל אף פעם לא הרגשתי שזה הזמן הנכון ובזמן האחרון הרגשתי שכן ואני רואה ונהנה...
תבין מה שתבין..
בחיים לא יצא ממני משפט כזה...
ואוקיי:)[/QUOTE]
לא זוכר אמרת משו כזה..
תתחבר למסן משעמם לי...
[quote=buizel שולט;1235303]היי היי! פרק 4! ואני עכשיו מתמקד ב3 סדרות, טרה נובה, נארוטו ואיך פגשתי את אמא.
אני לא מאמין איך אני עומד בזה אבל בדרך כלל אני רואה רק סדרה אחת עד שאני מסיים אותה ואז עובר לבאה... קשה לי לעקוב אחרי כמה..
זה היה תירוץ למה אני לא רואה את זה כרגע.. פשוט אין לי חשק לראות עכשיו אז אני רוצה לראות כשיהיה לי חשק כי אחרת אני סתם אסבול...
ככה היה לי עם נארוטו, אני רציתי לראות אבל אף פעם לא הרגשתי שזה הזמן הנכון ובזמן האחרון הרגשתי שכן ואני רואה ונהנה...
תבין מה שתבין..
בחיים לא יצא ממני משפט כזה...
ואוקיי:)[/quote]
אוקיי. לכשתגיע השעה אשמח לערוך איתך דיון פילוסופי על ההשוואה הנצחית בין קוד גיאס לדט נות.
אני אשמח!
[quote=monster;1235307]פרימו
אני לא סימתי אפילו דמות אחת[/quote]
אמרתי לך תעבור למשחק יותר קל,תיקח את TF4 הוא אומנם ישן אבל הוא מבוסס על סאגת הדארק סינגר,יותר קל לדעת מי האויבים שלך,אתה לא ראית איך אפוריה או ג'ייקוב שיחקו קודם ולכן הפסדת להם,אני למשל ראיתי את הטקטיקה של פרימו לפני ששיחקתי ב-WC 2011 ולכן ניצחתי בקלות.
[QUOTE=Astral;1235313]אמרתי לך תעבור למשחק יותר קל,תיקח את TF4 הוא אומנם ישן אבל הוא מבוסס על סאגת הדארק סינגר,יותר קל לדעת מי האויבים שלך,אתה לא ראית איך אפוריה או ג'ייקוב שיחקו קודם ולכן הפסדת להם,אני למשל ראיתי את הטקטיקה של פרימו לפני ששיחקתי ב-WC 2011 ולכן ניצחתי בקלות.[/QUOTE]
דרך הקרבות נגדיהם למדתי את הטקטיקה שלהם
יש לי לא מעט ניתוחים למחברת המוות..
[quote=buizel שולט;1235316]יש לי לא מעט ניתוחים למחברת המוות..[/quote]
העניין הוא לא לנתח את האנימה, אלא להשוות ביניהן.
הטענה הגדולה שיש לי לאמר כנגד דט נות, שהסוף הותיר בנימה של "ו..?". תחושת ריקנות מדכאת מאכזבת. (זאת בהשוואה לסיום של קוד גיאס, שמותיר בצופה תחושת הקלה ונשימה לרווחה שמאפשרת לו לצאת מהאנימה עם הרגשה טובה, מעין קטרזיס (מושג בדרמות יווניות עתיקות))
עוד קרב אחד ואני משיג בגדים של דארק סיינר!
[QUOTE=LordAbizi;1235318]העניין הוא לא לנתח את האנימה, אלא להשוות ביניהן.
הטענה הגדולה שיש לי לאמר כנגד דט נות, שהסוף הותיר בנימה של "ו..?". תחושת ריקנות מדכאת מאכזבת. (זאת בהשוואה לסיום של קוד גיאס, שמותיר בצופה תחושת הקלה ונשימה לרווחה שמאפשרת לו לצאת מהאנימה עם הרגשה טובה, מעין קטרזיס (מושג בדרמות יווניות עתיקות))[/QUOTE]
אבל אני רוצה לחלוק אותם!
ואני דווקא מבין את הסוף, הוא היה דיי צפוי..
ראיטו (או לייט תלוי איזה דיבוב ראית) הוא גיבור טראגי וסופו של גיבור טראגי הוא מוות... הוא הולך רק לפי קו המחשבה שלו ולא מקשיב לאף אחד ולבסוף מת...*
[quote=buizel שולט;1235321]אבל אני רוצה לחלוק אותם!
ואני דווקא מבין את הסוף, הוא היה דיי צפוי..
ראיטו (או לייט תלוי איזה דיבוב ראית) הוא גיבור טראגי וסופו של גיבור טראגי הוא מוות... הוא הולך רק לפי קו המחשבה שלו ולא מקשיב לאף אחד ולבסוף מת...*[/quote]
במובן הזה זה דומה לטרגדיה יוונית, אבל התעלמת מעובדה חשובה: בטרגדיה יוונית צריך להיות מוסר השכל ותחושת הטהרות. אף על פי שכולם מתו, אתה עדיין יוצא בהרגשה טובה ובתחושה שהצדק נעשה. זה היה חסר בדט נות. ועוד הוא הובס בידי דמות מעפנה כמו N. מילא אם L היה מביס אותו באיזה קרב מוחות אימתני ואדיר... אבל ילד בן 5 שיושב ומשחק עם צעצועים ועם השער שלו..? מאכזב.
[quote=monster;1235315]דרך הקרבות נגדיהם למדתי את הטקטיקה שלהם[/quote]
נגד ג'ייקוב יעבוד דק בארן,בגלל שהכוח של היצור האולטימטיבי שלו זה חצי מנקודות החיים שלו [אם יש למשתמש בו 8000 לג'נרל 4000\4000 אם למשתמש 1000 לג'נרל 500\500] הבנת?
[QUOTE=Astral;1235326]נגד ג'ייקוב יעבוד דק בארן,בגלל שהכוח של היצור האולטימטיבי שלו זה חצי מנקודות החיים שלו [אם יש למשתמש בו 8000 לג'נרל 4000\4000 אם למשתמש 1000 לג'נרל 500\500] הבנת?[/QUOTE]
טוב אבל ניצחתי אותו כבר
אין לי מושג מה זה דק בארן
היה לי עכשיו קרב וניצחתי בו על ידי ניחצון טכני.ליריבה נגמרו הקלפים לאחר 47 תורות.איזה קרב מוזר
דק בארן זה דק שמתאפיין בקלפים שמורידים הרבה נקודות חיים במהירות,יש כאלה שבתור אחד יכולים להוריד 3000 בתור