אני לא..
Printable View
אני לא..
תאמין לי אין לך ברירה אתה מוזמן לשאול את רותם [תשאל במשוב ככה שאם הוא יגיד שאני צודק שלא תגיד שאתה צודק]
הוא לא יהיה מנהל בזמן הקרוב זה בטוח....
וואי איך בא לי שיהיה סוף החודש
[QUOTE=Vepor;1259885]וואי איך בא לי שיהיה סוף החודש[/QUOTE]
לי לא ממש..
יש לי מבחן בלשון בסוף החודש :-)
[QUOTE=NightWalker;1259884]הוא לא יהיה מנהל בזמן הקרוב זה בטוח....[/QUOTE]
צודק,אני צריך להשקיע יותר ולחכות לבחירות..
אתה לא חייב לחכות לבחירות אתה יכול לשלוח לרותם ה''פ אם הנושאים המושקעים שלך
[QUOTE=Vepor;1259889]אתה לא חייב לחכות לבחירות אתה יכול לשלוח לרותם ה''פ אם הנושאים המושקעים שלך[/QUOTE]
אני מעדיף לחכות לבחירות,גם עד אז יהיו לי הרבה יותר נושאים..
פתחתי 3 נושאים, ואין אפילו צפייה 1.
מלא זמן לא היה בחירות רק שתדע
רק שתדע זה שאתה מציף את הפורום בנושאים זה לא אומר שאתה משקיע יש הבדל בין 10 נושאים בלי תגובה ועם צפייה אחת מול נושא אחד עם 20 תגובות ו-100+ צפיות [אתה יכול להבין לבד מה יותר מושקע נכון?] ואני עובר על הנושאים שלך זה משפט שניים על המשחק וזה לא מספיק לדעתי
תסתכל למעלה [כבר אין לי מושג מה השם שלך סורי] הסתכלתי דווקא בכול שלושת הנושאים
[QUOTE=Vepor;1259893]מלא זמן לא היה בחירות רק שתדע
רק שתדע זה שאתה מציף את הפורום בנושאים זה לא אומר שאתה משקיע יש הבדל בין 10 נושאים בלי תגובה ועם צפייה אחת מול נושא אחד עם 20 תגובות ו-100+ צפיות [אתה יכול להבין לבד מה יותר מושקע נכון?] ואני עובר על הנושאים שלך זה משפט שניים על המשחק וזה לא מספיק לדעתי
תסתכל למעלה [כבר אין לי מושג מה השם שלך סורי] הסתכלתי דווקא בכול שלושת הנושאים[/QUOTE]
קוראים לו ניר..
מה לעשות אני זוכר שפעם הוא אמר שקוראים לו בשם אחר
מה אתה נרוצה שאני אכתוב אינציקלופדיה על המשחק?
בפורומים האחרים עוד מעתיקים את התקציר!
(נ.ב,אין לי שום נושא עם 1 צפיות..)
אנחנו רוצים שתשקיע באמת ולא סתם תחשוב על הדרגה כי הדרגה זה כלום,זה רק נותן לך אפשרויות של לנעוץ ולהוריד מנעוץ וכ"ד...
תשקיע מהרצון שלך ולא מהמטרה להגיע לניהול,זה מה שאני חושב עליך...
תקח משחק,תעשה עליו סיקור תתן תמונות שלו דרישות מערכת של המשחק ותפרסם אותם.לפחות סיקור -2 סיקורים ביום...
לפרסם כל הזמן נושאים שבכלל לא שייכים לפורום הזה אלא הם שייכים לפורום משחקים להורדה זה לא משהו שיקדם אותך לקראת הניהול שאותו אתה כל כך רוצה ולא תקבל...
כשאני השקעתי בפורום יוגי הו הייתה לי מטרה אחרת לגמרי,לשמור עליו בשביל שמישהו לא ימחק אותו כמו שהיה פעם *גדכךשדגיכאלכסגדחשד*