איתי,תודע שזה היה מהפך מדהים
ממפלצת קטנה בזירה הפכתי את זה לארבע מפלצת סכירנו ומפלצת פיוז'ן חזקות מאוד!
Printable View
איתי,תודע שזה היה מהפך מדהים
ממפלצת קטנה בזירה הפכתי את זה לארבע מפלצת סכירנו ומפלצת פיוז'ן חזקות מאוד!
[quote=Aichi Sendou;1270544]איתי,היכולת שלו אומרת אם הוא משמיד מפלצת אתה יכול לבחור מפלצת במצב הגנה שפניה כלפי מעלה ולתקוף שוב הבנת?[/quote]
אתה מודע לכך שיש צ'אט בצד של המשחק ואתה יכול לא להספים פה אלא לכתוב את ההודעות הלא קשורות שם? (:
כן אבל אין לי כוח להסביר לו באנגלית,יותר קל לי בעברית
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270548]אתה מודע לכך שיש צ'אט בצד של המשחק ואתה יכול לא להספים פה אלא לכתוב את ההודעות הלא קשורות שם? (:[/QUOTE]
אתה יודע שיש צ'אט מיוחד לאנשים שרוצים רק להתלונן?
וואלה איפה?
[QUOTE=Aichi Sendou;1270552]וואלה איפה?[/QUOTE]
לא באמת....
אני יודע Xd
[quote=Aichi Sendou;1270549]כן אבל אין לי כוח להסביר לו באנגלית,יותר קל לי בעברית[/quote]
זה עדיין לא באמת קשור..
אבל שיהיה, אני לא אתחיל להתווכח..
[quote=Machine X;1270551]אתה יודע שיש צ'אט מיוחד לאנשים שרוצים רק להתלונן?[/quote]
סלח לי באמת שאני לא רוצה לראות פה את הספאם שלו..
זה נו''ד,אפשר לדבר פה על כול דבר שרוצים,אם זה לא ממש מוצא חן בעיניך,אתה ממש לא חייב להישאר פה
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270556]זה עדיין לא באמת קשור..
אבל שיהיה, אני לא אתחיל להתווכח..
סלח לי באמת שאני לא רוצה לראות פה את הספאם שלו..[/QUOTE]
מה זה נו"ד נושא דיבורים. זה אומר שאתה יכול לדבר על כל דבר בעל משמעות.
[quote=Aichi Sendou;1270557]זה נו''ד,אפשר לדבר פה על כול דבר שרוצים,אם זה לא ממש מוצא חן בעיניך,אתה ממש לא חייב להישאר פה[/quote]
[quote=Machine X;1270558]מה זה נו"ד נושא דיבורים. זה אומר שאתה יכול לדבר על כל דבר בעל משמעות.[/quote]
לשניכם,
יש הבדל בין דיבורים לספאם..
אני באמת צריך להסביר את זה, עוד פעם?
אני מסביר משהו לאיתי שלא הבין,זו זכותי המלאה
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270559]לשניכם,
יש הבדל בין דיבורים לספאם..
אני באמת צריך להסביר את זה, עוד פעם?[/QUOTE]
אז על מה נדבר פה? על מצב הנפט העולמי?
[quote=Aichi Sendou;1270560]אני מסביר משהו לאיתי שלא הבין,זו זכותי המלאה[/quote]
זה לא עניין של זכות בכלל, אם יש לך זכות לעשות את זה, זה לא אומר שזה לא ספאם..
זה בדיוק כמו שמישהו פה יכתוב "היי" ו"ביי" כל שנייה, שזה ספאם וכשאני אעיר לו הוא יגיד שזו זכותו.
נכון, יש לו זכות לכתוב את זה, אבל העובדה שיש לו זכות לא אומרת שמה שהוא כתב הוא לא ספאם.
מבין את ההיגיון? או שאני אסביר עם דוגמה יותר פשוטה..?
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270563]זה לא עניין של זכות בכלל, אם יש לך זכות לעשות את זה, זה לא אומר שזה לא ספאם..
זה בדיוק כמו שמישהו פה יכתוב "היי" ו"ביי" כל שנייה, שזה ספאם וכשאני אעיר לו הוא יגיד שזו זכותו.
נכון, יש לו זכות לכתוב את זה, אבל העובדה שיש לו זכות לא אומרת שמה שהוא כתב הוא לא ספאם.
מבין את ההיגיון? או שאני אסביר עם דוגמה יותר פשוטה..?[/QUOTE]
לא ענית-אז על המ נדבר פה? שיחות נפש עמוקות ומטומטמות?