-
[QUOTE=LordAbizi;1310773]בטח לא לעצמך..
מבחינתי תעשה מה שאתה רוצה, כל עוד אתה יודע בערך מה אתה רוצה...[/QUOTE]
בסדר, רק תוכל לשלוח לי את הדרך שרצית שאשכתב את המ"ת?(רק הדרך)
איתי, הוא שולח לי בהכול כחלון, כמו מה שקורה כשאתה לוחץ על הסימן של המסנג'ר אצל משתמש
-
[quote=מאסטר ליאון;1310776]בסדר, רק תוכל לשלוח לי את הדרך שרצית שאשכתב את המ"ת?(רק הדרך)
איתי, הוא שולח לי בהכול כחלון, כמו מה שקורה כשאתה לוחץ על הסימן של המסנג'ר אצל משתמש[/quote]
נו, לא צריך ללמוד את זה בעל פה, זה סך הכל הגיון פשוט: אתה מפרט את הארועים באופן הגיוני ומסודר מההתחלה לסוף, כשאתה נכנס רק לפרטים שרלוונטיים למושג מסויים כדי שהוא יהיה מובן. את כל שאר הפרטים הטכניים דוחפים בכל מיני סעיפים אחרים בדף הפתיחה, אך לא בעלילה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1310780]נו, לא צריך ללמוד את זה בעל פה, זה סך הכל הגיון פשוט: אתה מפרט את הארועים באופן הגיוני ומסודר מההתחלה לסוף, כשאתה נכנס רק לפרטים שרלוונטיים למושג מסויים כדי שהוא יהיה מובן. את כל שאר הפרטים הטכניים דוחפים בכל מיני סעיפים אחרים בדף הפתיחה, אך לא בעלילה.[/QUOTE]
לדוגמה:
"האמת היא שיש קרוב למיליון חוקים, אבל רק 10 בסיסיים"
אני לא מפרט כאן ומחר אשלח
-
עומר כתב שיש לו שיער של אימו אבל הוא לא חותך וורידים, אבל אין שום קשר בין שני הדברים..
מזוכיסטים חותכים וורידים.. ואני מזוכיסט אז אני בקיע בעניין ^^*
-
[QUOTE=~prinny;1310793]עומר כתב שיש לו שיער של אימו אבל הוא לא חותך וורידים, אבל אין שום קשר בין שני הדברים..
מזוכיסטים חותכים וורידים.. ואני מזוכיסט אז אני בקיע בעניין ^^*[/QUOTE]
דת' נוט עוזר לי מאוד במ"ת החדש שלי
-
מזתומרת..? אתה מזוכיסט? אתה חותך וורידים?
וגם אימו חותכים.. לא שאני מבין מזה מזוכיסט בכלל.
הנה הוכחה שמצאתי בf** עכשיו, לדוגמא.
"אימו זאת תנועה של אנשים ששומעים מוזיקה דיכאונית באנגלית...
הם חותכים לעצמם את הוורידים וכל מיני דברים מפחידים ומוזרים כאלה.....
אבל למרות הכל התספורת שהם בדרך כלל עושים מזה יפה!! אני עכשיו מאריך שיער כדי לעשות את זה גם..... זה אחד היפים!!!!!!"
ציטוט של מישהו.
-
מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.
-
[QUOTE=הנואש לווינר;1310797]מזתומרת..? אתה מזוכיסט? אתה חותך וורידים?
וגם אימו חותכים.. לא שאני מבין מזה מזוכיסט בכלל.
הנה הוכחה שמצאתי בf** עכשיו, לדוגמא.
"אימו זאת תנועה של אנשים ששומעים מוזיקה דיכאונית באנגלית...
הם חותכים לעצמם את הוורידים וכל מיני דברים מפחידים ומוזרים כאלה.....
אבל למרות הכל התספורת שהם בדרך כלל עושים מזה יפה!! אני עכשיו מאריך שיער כדי לעשות את זה גם..... זה אחד היפים!!!!!!"
ציטוט של מישהו.[/QUOTE]
אימואים הם סתם מוזרים... אצל מזוכיסט זה דחף... מזוכיסט זה אחד שנהנה מכאב.. הקטע של החתיכת וורידים, יש לי תיאור מתאים אבל אתה קטן מידי כדי להבין אותו..
-
[QUOTE=LordAbizi;1310798]מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.[/QUOTE]
אתה בעצם אומר, ותן לי לנסח את כך, שאתה נהנה להסב לך סבל נפשי?
-
[QUOTE=LordAbizi;1310798]מזוכיסט זה נראה לי אחד שנהנה להסב לעצמו סבל. ואם אני צודק, אז אני מזוכיסט אך מסוג אחר, אני (בדרך כלל) לא מסב לעצמי סבל פיזי, אלא סבל נפשי.[/QUOTE]
אתה מתכוון שאתה אוהב לבדדוק את המ"תים שלי וזה גורם לך סבל
-
[quote=הנואש לווינר;1310803]אתה בעצם אומר, ותן לי לנסח את כך, שאתה נהנה להסב לך סבל נפשי?[/quote]
כן.
[quote=מאסטר ליאון;1310805]אתה מתכוון שאתה אוהב לבדדוק את המ"תים שלי וזה גורם לך סבל[/quote]
זו רק דוגמא אחת מבין רבות. אני עושה דברים הרבה יותר מסבילים מזה. ואני לא כל כך אוהב לבדוק לך את משחקי התפקידים למען הסר ספק והסדר הטוב.
-
[QUOTE=~prinny;1310802]אימואים הם סתם מוזרים... אצל מזוכיסט זה דחף... מזוכיסט זה אחד שנהנה מכאב.. הקטע של החתיכת וורידים, יש לי תיאור מתאים אבל אתה קטן מידי כדי להבין אותו..[/QUOTE]
דחף..? זה כמו לדוגמא, שאני נהנה לנדנד שן חזק שהיא כבר בערך עומדת לצאת? כי זה מסב כאב טוב.. D:
באמת אל תסביר לי את הקטע של הוורידים... נמאס לי לחשוב על זה, אני מרגיש צמרמורת וחולשה שאני חושב על לחתוך את הוורידים שלי.
-
[quote=הנואש לווינר;1310807]דחף..? זה כמו לדוגמא, שאני נהנה לנדנד שן חזק שהיא כבר בערך עומדת לצאת? כי זה מסב כאב טוב.. D:
באמת אל תסביר לי את הקטע של הוורידים... נמאס לי לחשוב על זה, אני מרגיש צמרמורת וחולשה שאני חושב על לחתוך את הוורידים שלי.[/quote]
אני מתכוון שהייתי משתמש במושג אחר אבל שוב, אתה לא תבין...
ואל תחשוב על לחתוך וורידים, זה לא טוב..
-
סוף סוף מחשב. בחדר שבמלון ברומא.
-
אתה מדבר על דוגמא להסבת כאב אחרת מלחתוך ווריד..?
תגיד, אבל אל תנסה לפרט, למה השיחה נהיית לי כואבת, למרות שהיא מעניינת.