[b]בואנה,ישבתי עכשיו שעה לעשות סיקור אלבום למוניקה סקס,ואנשים שמים זין![/b]
Printable View
[b]בואנה,ישבתי עכשיו שעה לעשות סיקור אלבום למוניקה סקס,ואנשים שמים זין![/b]
[QUOTE=Reborn;1361510]שקט.אני אבוא אליך, אני אמצא אותך ואני אשסע בך את החתולה שלי[וזה יכאב]
טון טון יכה עם ראסנ-בייקון:הבייקון-ג'וטסו הכי חזק שיש![/QUOTE]
אז החתולה שלי תגן עליי! וחברה שלה! וחתולה של חבר שלי! (החתולה של חבר שלי היא פסיכופתית ולא מודעת לעצמה+לא שפוייה)
[QUOTE=Sire Despair;1361515][b]בואנה,ישבתי עכשיו שעה לעשות סיקור אלבום למוניקה סקס,ואנשים שמים זין![/b][/QUOTE]
כי הם ישראלים, ומוזיקה של ישראלים היא חרא ))):
[QUOTE=Element;1361512]צ'ידורי-צ'יז!
האויב של ראסנ-בייקון.[/QUOTE]
זה לא יעבוד.
כי לטון טון יש עוד גאקא גנקאיי!השארינ-בייקון!שהוא יכול לעשות איתו את הסוסאנו-בייקון!שיקרע את הצ'יז-דורי שלך לגזרים!
[QUOTE=Sire Despair;1361513]אם אתה מביא את החתולה שלך, אז אני מביא את החתול שלי ברווז.[/QUOTE]
אז אני מביא את טון טון!
[QUOTE]אז החתולה שלי תגן עליי! וחברה שלה! וחתולה של חבר שלי! (החתולה של חבר שלי היא פסיכופתית ולא מודעת לעצמה+לא שפוייה)[/QUOTE]
ראה מה שכתבתי לעומר למעלה.
[QUOTE=Panties;1361517]כי הם ישראלים, ומוזיקה של ישראלים היא חרא ))):[/QUOTE]
מוניקה סקס מעולים. הם בקלות יכולים להצליח בחו"ל.
[QUOTE=Salamander;1361506]אהה טונטון זה החזיר ההוא של שיזונה Xd[/QUOTE]
*שיזונה במלחמה*
דבר ראשון: הוא לא אוכל!
[QUOTE=Reborn;1361518]זה לא יעבוד.
כי לטון טון יש עוד גאקא גנקאיי!השארינ-בייקון!שהוא יכול לעשות איתו את הסוסאנו-בייקון!שיקרע את הצ'יז-דורי שלך לגזרים!
אז אני מביא את טון טון![/QUOTE]
אז חתולה שלי תאכל אותו עם חברה שלה :)
[QUOTE=Ilan;1361520]*שיזונה במלחמה*
דבר ראשון: הוא לא אוכל![/QUOTE]
נכון!הוא אל!
[QUOTE=The O;1361521]אז הכנעתי אותך או לא?[/QUOTE]
בחיים לא!טון טון לא יכנע אף פעם!
יואב הייתי מגיב, אבל חוץ מכמה מקרים וטעויות בודדות מוזיקה זה ממש רחוק ממני
[QUOTE=Brook;1361523]יואב הייתי מגיב, אבל חוץ מכמה מקרים וטעויות בודדות מוזיקה זה ממש רחוק ממני[/QUOTE]
אתה לא מגניב עכשיו כי אתה לא סוגד לטון טון.
[QUOTE=Reborn;1361522]נכון!הוא אל!
בחיים לא!טון טון לא יכנע אף פעם![/QUOTE]
ערכתי למעלה, תקרא
איכסה טון טון, נראלי אני זוכר מיזה
ואני בחיים לא אסגוד למישהו מנארוטו, חס וחלילה, חס וחסה
[QUOTE=Reborn;1361518]זה לא יעבוד.
אז אני מביא את טון טון!
ראה מה שכתבתי לעומר למעלה.[/QUOTE]
ברווז אוכל את טון טון לארוחת בוקר. אולי לו שי את צ'אקרת הבייקון, אבל לברווז יש את צ'אקרת הפסיכיות.
איכסה פיסכה הכל , גארן הכי טוב כי הוא מדמסיה
[QUOTE=The O;1361521]אז חתולה שלי תאכל אותו עם חברה שלה :)[/QUOTE]
טון טון ישתמש בג'וטסו חילוף בייקון שהוא מחליף את עצמו עם נצח בייקון ואז הוא יכה עם מהלך בלתי צפוי-בייקון סואן ריו-האצ'י נו קאטה!שינוטסו נו בייקון![מי שראה את כל ריבורן מבין].
[QUOTE=Sire Despair;1361527]ברווז אוכל את טון טון לארוחת בוקר. אולי לו שי את צ'אקרת הבייקון, אבל לברווז יש את צ'אקרת הפסיכיות.[/QUOTE]
בייקון זה חומרי.אני יכול להכות אותך עם בייקן,אבל אתה לא יכול להכות אותי עם פסיכיות.