[QUOTE=X-Drake;1363791]מה? ומי זה אקסיו[/QUOTE]
זה אקסיו : [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/610.png[/IMG]
Printable View
[QUOTE=X-Drake;1363791]מה? ומי זה אקסיו[/QUOTE]
זה אקסיו : [IMG]http://www.serebii.net/blackwhite/pokemon/610.png[/IMG]
[QUOTE=Rias Gremory;1363794]תודה לך, אני באמת לא שפוי.
למה אתה חושב שאני לא קרוב להיות שפוי?
The O- תרגיש טוב.[/QUOTE]
דבר ראשון, אתה מכריז על עצמך כלא שפוי
דבר שני, אתה מתנהג לא שפוי
עוד?
[QUOTE=Doctor Who;1363795]אין[/QUOTE]
אז אביב משקר לי ):
[QUOTE=X-Drake;1363783]למה לך בכלל ללכוד מדורות אחרים כשהדור החמישי מספיק גדול לעשות ממנו כמה שישיות טובות ושונות? ם:[/QUOTE]
כי ריולו שמעקסי :-)
[QUOTE=Ritsuka kun;1363787]למה נדב שוב בבאן? Xd[/QUOTE]
נראלי ספאמים..
[QUOTE=Panties;1363798]דבר ראשון, אתה מכריז על עצמך כלא שפוי
עוד?
אז אביב משקר לי ):[/QUOTE]
אני כולה מפלצת מכוכב אחר-אז לא שפוי אני.
אלון - ראיתי רק לא הגבתי כאילו לא מתחבר ללול הזה
שקד - לא קשר סקסיות יש בbw מספיק חרקים ולוחמים מדהימים, אם אקח הרקרוס כל דור מה יהיה כיף בזה ם:
עומר - הצורה השנייה שלו מדהימה ומרהיבה לדעתי, השלישית יותר מכוערת מ*קשה למצוא*
[QUOTE=Panties;1363798]דבר ראשון, אתה מכריז על עצמך כלא שפוי
עוד?
אז אביב משקר לי ):[/QUOTE]
מה הוא אמר?
[QUOTE=X-Drake;1363801]אלון - ראיתי רק לא הגבתי כאילו לא מתחבר ללול הזה
שקד - לא קשר סקסיות יש בbw מספיק חרקים ולוחמים מדהימים, אם אקח הרקרוס כל דור מה יהיה כיף בזה ם:
עומר - הצורה השנייה שלו מדהימה ומרהיבה לדעתי, השלישית יותר מכוערת מ*קשה למצוא*[/QUOTE]
אני לוקח אותו כל דור כי הוא סקסי
[QUOTE=X-Drake;1363801]אלון - ראיתי רק לא הגבתי כאילו לא מתחבר ללול הזה
עומר - הצורה השנייה שלו מדהימה ומרהיבה לדעתי, השלישית יותר מכוערת מ*קשה למצוא*[/QUOTE]
תוכל להלחם כאשר יצור מושלם לצידך תוקף בצורה חושנית ומרגשת
גיא- "בשביל הרקרוס אשחק Hgss ואהנה, אם זה Bw רוצה להינות מהדור החמישי ם:" הוא אמר שיש יותר סקסי מהרקרוס בדור 5 ):
[quote=Ritsuka kun;1363787]למה נדב שוב בבאן? Xd[/quote]
בגלל הבולבולטרון 2012 שהוא פתח.
לא אמרתי אבל כל אחד ודעתו יש פה אנשים הרי שמאוהבים בוופר אז זו ההוכחה לך Xd לדעתי סקוליפד מדהים והחרק ברזל מגניב וכו' ם:
[QUOTE=X-Drake;1363806]לא אמרתי אבל כל אחד ודעתו יש פה אנשים הרי שמאוהבים בוופר אז זו ההוכחה לך Xd לדעתי סקוליפד מדהים והחרק ברזל מגניב וכו' ם:[/QUOTE]
מי זה סקוליפד?
ווופר הוא אגדי אין לו ידים והוא יכול להשתמש באגרוף קרח
[QUOTE=geostri;1363765]אתה אמור להמליץ לאנשים לקרוא את הVN!!!
SCREW THE ANIME
סתם למשל: ספויילר!!
[SPOILER]הקרב נגד קאסטר והמוות שלה בFATE ROUTE (שבעקרון האנימה מבוססת על הרוט הזה עם כמה תוספות מוזרות)
קיצר המוות שלה לא קרה ככה!
במיוחד שאפילו לא יודעים מי המאסטר שלה בFATE ROUTE מגלים את זה רק בUBW
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VrEXpo8-aXU[/YOUTUBE]
VS
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0WcwPW_vVb0[/YOUTUBE] פארט 1
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Mqv469p-Irs&feature=relmfu[/YOUTUBE] פארט 2[/SPOILER]
ובפייט זירו הדיאלוגים זה כל היופי בלעדיים זה היה עוד סדרה בלי תוכן שרק הולכים בה מכות[/QUOTE]
וואי זה טוב ולמרות שאהבתי כשקאסטר מתה כשהגנה על המאסטר שלה(למרות שהייתה מתה בכל מקרה) היה נחמד לראות אותה ככה בנובל צורחת בכאבים שלא כמו באנימה שדווקא שם היא רק חשבה על זה שקאזוקי לא יפגע אבל עדיין כמה שהנובל מצויין כמו ששקד אמר יכול להיות שלא יהיה לו כוח לנובל אז אולי לאנימה במקום שאני לא מבין למה היא מקבלת ביקורות כל כך גרועות מצד הרבה אנשים אולי היא באמת לא משו יחסית לנובל אבל נהנתי לצפות בה ברצינות =]
ד"א עד הפרק הראשון של העבר שלו שנאתי את קיריטסוגו ברצינות כמה שהוא היה כזה ענק הוא עצבן אותי כמו ש:[COLOR="Yellow"]הוא גרם ללנסר למות בלי קרב הוגן עם סייבר אחרי ההסכם שלו אם המאסטר שלו ואפילו אחרי זה הוא גרם למאיה לרצוח אותו ואת אשתו שלא לדבר על זה שלפני זה הוא נתן לה פקודה לכרות לה את יד ימין רק בשביל הקומנד ספילס O_O[/COLOR]
אבל עכשיו כשראיתי תפרק על העבר שלו(הראשון מבין השניים תשני עוד לא ראיתי) אני מתחיל להבין למה הוא מתנהג ככה ואהבתי תדיאלוג שלו עם סייבר על איך שזירת הקרב היא גהנום וכו'...
והקרב עם קאסטר זה היה פשוט WOW השימוש של אקסקאליבר של סייבר בזירו>>>כל הנובל פאנטסם של נייט (חוץ מגילגמיש ואולי גם ברסרקר)
ואיך הייתי עצוב כש[COLOR="yellow"]לאנסר מת =[[/COLOR]
אה ועוד רגע ענק שנזכרתי בו:[COLOR="yellow"]קירי רוצח את טוקימי [/COLOR] אפילו שזה היה צפוי P:
בקיצור די חפרתי על זה כן...אבל זה רק מוכיח כמה פייט זירו זאת אנימה מושלמת כשזה הרושם שמקבלים מ5 הפרקים הראשונים של העונה ה2
[QUOTE=Mr.Pizza;1363805]בגלל הבולבולטרון 2012 שהוא פתח.[/QUOTE]
פפפפ היאוש מהטיפשות~ >>
[quote=Askeladd;1363810]וואי זה טוב ולמרות שאהבתי כשקאסטר מתה כשהגנה על המאסטר שלה(למרות שהייתה מתה בכל מקרה) היה נחמד לראות אותה ככה בנובל צורחת בכאבים שלא כמו באנימה שדווקא שם היא רק חשבה על זה שקאזוקי לא יפגע אבל עדיין כמה שהנובל מצויין כמו ששקד אמר יכול להיות שלא יהיה לו כוח לנובל אז אולי לאנימה במקום שאני לא מבין למה היא מקבלת ביקורות כל כך גרועות מצד הרבה אנשים אולי היא באמת לא משו יחסית לנובל אבל נהנתי לצפות בה ברצינות =]
ד"א עד הפרק הראשון של העבר שלו שנאתי את קיריטסוגו ברצינות כמה שהוא היה כזה ענק הוא עצבן אותי כמו ש:[COLOR=yellow]הוא גרם ללנסר למות בלי קרב הוגן עם סייבר אחרי ההסכם שלו אם המאסטר שלו ואפילו אחרי זה הוא גרם למאיה לרצוח אותו ואת אשתו שלא לדבר על זה שלפני זה הוא נתן לה פקודה לכרות לה את יד ימין רק בשביל הקומנד ספילס O_O[/COLOR]
אבל עכשיו כשראיתי תפרק על העבר שלו(הראשון מבין השניים תשני עוד לא ראיתי) אני מתחיל להבין למה הוא מתנהג ככה ואהבתי תדיאלוג שלו עם סייבר על איך שזירת הקרב היא גהנום וכו'...
והקרב עם קאסטר זה היה פשוט WOW השימוש של אקסקאליבר של סייבר בזירו>>>כל הנובל פאנטסם של נייט (חוץ מגילגמיש ואולי גם ברסרקר)
ואיך הייתי עצוב כש[COLOR=yellow]לאנסר מת =[[/COLOR]
אה ועוד רגע ענק שנזכרתי בו:[COLOR=yellow]קירי רוצח את טוקימי [/COLOR]אפילו שזה היה צפוי P:
בקיצור די חפרתי על זה כן...אבל זה רק מוכיח כמה פייט זירו זאת אנימה מושלמת כשזה הרושם שמקבלים מ5 הפרקים הראשונים של העונה ה2[/quote]
פחות היותר ההודעה הארוכה ביותר שאי פעם שורשרה בנו"ד. :nose_pick:
לפחות מאז שאביזי פירט לפנינו את התשובה לתרגיל שיעורי הבית בתורת המיתרים (:
[QUOTE=X-Drake;1363806]לא אמרתי אבל כל אחד ודעתו יש פה אנשים הרי שמאוהבים בוופר אז זו ההוכחה לך Xd לדעתי סקוליפד מדהים והחרק ברזל מגניב וכו' ם:[/QUOTE]
אני מאוהב בהרבה, גם טוטודייל ואלקיד כוסונים אבל אני לא יודע אם אתה יכול להשיג אותם בדור 5 אז אמרתי רק על הרקרוס..
[quote=Mr.Pizza;1363812]פחות היותר ההודעה הארוכה ביותר שאי פעם שורשרה בנו"ד. :nose_pick:
לפחות מאז שאביזי פירט לפנינו את התשובה לתרגיל שיעורי הבית בתורת המיתרים (:[/quote]
מעולם לא עשיתי דבר כזה.