[quote=LordAbizi;1387985]אני מכיר גם מכיר אותו. לכאורה למדנו באותו בית ספר במשך שנתיים. אף על פי שד"ר פרופסור פטריק מציג עובדות די הגיוניות בנוגע לאופי שלי בתקופה ההיא, אין לי שום זכרון שלו.[/quote]
אז אתה בטח מכיר גם את פיז הוא מומחה לשוניות
Printable View
[quote=LordAbizi;1387985]אני מכיר גם מכיר אותו. לכאורה למדנו באותו בית ספר במשך שנתיים. אף על פי שד"ר פרופסור פטריק מציג עובדות די הגיוניות בנוגע לאופי שלי בתקופה ההיא, אין לי שום זכרון שלו.[/quote]
אז אתה בטח מכיר גם את פיז הוא מומחה לשוניות
[quote=Teemo;1387982]@%#$# תכיר את אביזי , מומחה המשפטים
אביזי תכיר את $@#$#@ , ד"ר פרופסור פטריק[/quote]
שחר תכיר את ד''ר צנזוריוס התעלמותיוס מיוון העתיקה
הוא ככה בנדוד של פטריק וזה מה שייקרה למי שיזכיר את שמו של פטריק
[quote=Ace;1387992]שחר תכיר את ד''ר צנזוריוס התעלמותיוס מיוון העתיקה
הוא ככה בנדוד של פטריק וזה מה שייקרה למי שיזכיר את שמו של פטריק[/quote]
אז עכשיו גם אתה פיצלת את הנשמה שלך ל-3? בוא נמצא עוד מישהו שפיצל את הנשמה ל-3, וביחד נהיה יותר חזקים מזה שאין לקרוא בשמו.
[quote=LordAbizi;1387993]אז עכשיו גם אתה פיצלת את הנשמה שלך ל-3? בוא נמצא עוד מישהו שפיצל את הנשמה ל-3, וביחד נהיה יותר חזקים מזה שאין לקרוא בשמו.[/quote]
חחחחחחחחחחחח אביזי פיצל לפחות ל3.. ככה הוא אמר לי
אני מכיר שליש אחד שלו
טוב תשמעו אני עומדת לפני קריסה פיזית,אני גמורה
אני כבר רואה כפול
לילה טוב לכם
(אני לא מאמינה שהלכה לי מסיבה היום וחצי יום הולדת אתמול בגלל העבודה המחורבנת הזאת)
[quote=LordAbizi;1387993]אז עכשיו גם אתה פיצלת את הנשמה שלך ל-3? בוא נמצא עוד מישהו שפיצל את הנשמה ל-3, וביחד נהיה יותר חזקים מזה שאין לקרוא בשמו.[/quote]
אופס מסתבר שאתה אביזי דיברת אליי אז בעצם הציטוט שלי די מפגר וסותר את עצמו..
חשבתי שזה שחר שאמר..
[quote=Ace;1387997]אופס מסתבר שאתה אביזי דיברת אליי אז בעצם הציטוט שלי די מפגר וסותר את עצמו..
חשבתי שזה שחר שאמר..[/quote]
אז כן, לך יש שלושה חלקים, לי יש שלושה חלקים, נמצא עוד מישהו עם שלושה חלקים, נאחד את הנשמות שלנו, בדרך כנראה כמה חלקי נשמה יתאחדו, סך הכל יהיה לנו שבע חלקי נשמה או יותר, ונוכל לאתגר את זה שאין לנקוב בשמו לדו קרב עד שמונה מיתות.
ניצ, לא חשבתי על זה שנשתחרר יחד!
שיהיה לילה טוב!
איחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני רואה עכשיו את הגירסא הישראלית ל'כולם אוהבים את ריימונד' היה יותר טוב אם הם היו לוקחים את זה כמו שזה ומדבבים את זה
שלום
[quote=אלבזון;1388004]שלום[/quote]
גם לך
גם לך שוב
אביזי אני עדיין מחכה שתגיד לי שאתה אוהב אותי ):
נדב עוד מעט נגמר היום האהוב עלייך
יום השואה? ):