-
[COLOR=#000000][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה ותום נפרדים מספנסר, והולכים אל עבר מרכז הפוקימונים, שם מרפאים את פוקמוניכם ונכנסים אל האכסנייה.
אתה ותום נכנסים אל חדר האכסנייה שקיבלתם, "אני נכנס להתקלח" אומר תום ולוקח מגבת, זורק את החולצה על המיטה ונכנס אל חדר המקלחת.
אתה מתיישב על המיטה, כשלפתע אחד הפוכדורים שלך נופל וסנייבי יוצאת ממנו.
"סניי?" היא שואלת, ומסתכלת עליך במבט תוהה.
[B]מליפאן @LORDABIZI ;[/B][RIGHT]אגב, מכיוון שאתה הראשון שניצח את המכון אז זכית בrock slide, ובעקרון פשוט תבחר איזה מהפוקימונים תרצה שיבחר. (מה שכנראה רק רהיהורן יכול)
החלטתי שלא להציג את זה כדיסק לימוד מתקפה כי זה פשוט נשמע מוזר מידי ואני לא בטוח איך משתמשים בזה.
(אפילו חשבתי להפוך את זה למדבקה שאתה מדביק על הפוכדור, אבל לא משנה. ככה הכי קלאסי)
--
אתה אוחז בתג, ומחזיק אותו אל מול זואי וטיילר- שמתרגשים עבורך.
"המון בהצלחה!" מאחלת לך רוקסן, ואתם נפרדים ממנה בעודכם יוצאים מן מכון העיר רסטבורו.
אתה מחליט לשלוח לאמך תמונה של התג תחת הכיתוב roxan is kill, ומיד נשלח אליך sms בחזרה: "איזה כיףףףף! ידעתי שתוכל לעשות את זה, אהוב שלי! אני ואבא מיד נבדוק עבורך היכן נמצא המכון הקרוב ביותר.."
אתה מכניס את התג אל קופסאת התגים שלך, וטיילר ניגש אליכם. "מליפאן.. זואי.. ממש נהנתי איתכם! אך עליי לטפל במשהו די דחוף כרגע, אז אני מניח שעליי לעזוב.. אני בטוח שייצא לי להיתקל בכם פעם נוספת במהלך המסע!" הוא אומר, ולא מסביר הרבה על העניין הדחוף. "מליפאן, אתה הולך לצלוח בכל אחד מהמכונים הבאים, אני בטוח." הוא מוסיף ומושיט לך את ידו.[/RIGHT]
[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490330][COLOR=#000000][B]אייס @TOTODILE ;[/B]
אתה ותום נפרדים מספנסר, והולכים אל עבר מרכז הפוקימונים, שם מרפאים את פוקמוניכם ונכנסים אל האכסנייה.
אתה ותום נכנסים אל חדר האכסנייה שקיבלתם, "אני נכנס להתקלח" אומר תום ולוקח מגבת, זורק את החולצה על המיטה ונכנס אל חדר המקלחת.
אתה מתיישב על המיטה, כשלפתע אחד הפוכדורים שלך נופל וסנייבי יוצאת ממנו.
"סניי?" היא שואלת, ומסתכלת עליך במבט תוהה.
[B] ;[/B][RIGHT]אגב, מכיוון שאתה הראשון שניצח את המכון אז זכית בrock slide, ובעקרון פשוט תבחר איזה מהפוקימונים תרצה שיבחר. (מה שכנראה רק רהיהורן יכול)
החלטתי שלא להציג את זה כדיסק לימוד מתקפה כי זה פשוט נשמע מוזר מידי ואני לא בטוח איך משתמשים בזה.
(אפילו חשבתי להפוך את זה למדבקה שאתה מדביק על הפוכדור, אבל לא משנה. ככה הכי קלאסי)
--
"המון בהצלחה!" מאחלת לך רוקסן, ואתם נפרדים ממנה בעודכם יוצאים מן מכון העיר רסטבורו.
אתה מחליט לשלוח לאמך תמונה של התג תחת הכיתוב roxan is kill, ומיד נשלח אליך sms בחזרה: "איזה כיףףףף! ידעתי שתוכל לעשות את זה, אהוב שלי! אני ואבא מיד נבדוק עבורך היכן נמצא המכון הקרוב ביותר.."
אתה מכניס את התג אל קופסאת התגים שלך, וטיילר ניגש אליכם. "מליפאן.. זואי.. ממש נהנתי איתכם! אך עליי לטפל במשהו די דחוף כרגע, אז אני מניח שעליי לעזוב.. אני בטוח שייצא לי להיתקל בכם פעם נוספת במהלך המסע!" הוא אומר, ולא מסביר הרבה על העניין הדחוף. "מליפאן, אתה הולך לצלוח בכל אחד מהמכונים הבאים, אני בטוח." הוא מוסיף ומושיט לך את ידו.[/RIGHT]
[/COLOR][/QUOTE]
"היי סנייבי... קרה משהו?" אשאל בתמיהה.
"תקשיבי, אני יודע שאת לא סומכת כל כך על אנשים, אני לא יודע למה ואני לא יודע עוד הרבה דברים עלייך. אבל אני רוצה שמחר תלחמי בקרב המכון, שתאמיני בי ותסמכי עליי, זה אפשרי?" לאחר שאשאל אוציא את טוטודייל מהפוקדור שלו. "טוטודייל, אתה גם כן הולך להשתתף מחר בקרב המכון, שניכם הולכים להשיג את התג הראשון שלנו! הכל תלוי אם סנייבי מוכנה להשתתף בקרב מחר." אסתכל עלייה ואחכה להנהון של כן או לא.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490330][COLOR=#000000]
[B]מליפאן @LORDABIZI ;[/B][RIGHT]אגב, מכיוון שאתה הראשון שניצח את המכון אז זכית בrock slide, ובעקרון פשוט תבחר איזה מהפוקימונים תרצה שיבחר. (מה שכנראה רק רהיהורן יכול)
--
[/COLOR][/QUOTE]
yus
טוב אז כן ניתן את זה לרהיהורן.
--
אני אלחץ את היד שלו. "תודה על כל העזרה ביומיים האחרונים!" אומר לו. ואז אפנה אל זואי.
"טוב, אמא שלי מבררת כרגע היכן המכון הקרוב ביותר. אבל אני יודע את התשובה, פטלבורג. מצד שני, אני חושב שזו היית את שאמרת שניסית להתמודד שם והסלקינג שלו אכל אותך לחלוטין? אז אני לא חושב שאני אנסה את המכון הזה בזמן הקרוב. אולי כדאי גם שאני אמסור את פיסת המידע הזאת לאמא שלי בעצם." אני אעצור לרגע כדי לשלוח הודעה "אני יודע שהכי קרוב הוא פטלבורג, אבל יש סיכוי סביר שאני אפסיד שם מהר מאוד. אז תחפשי את המכון הכי קרוב שהוא לא פטלבורג." ואז אני אחשוב שזה טיפשי כי בטח יש לי google maps ו/או google עצמו ואני יכול לחפש את התשובה בעצמי בקלות, אבל בסדר נעזוב את זה כרגע. "אז אני כנראה אלך למקום שאליו אמא שלי תענה לי. מה את מתכוונת לעשות, או האם את אולי כבר יודעת את התשובה לשאלה הזו [שאלת המכון הקרוב]?"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490325][B]דור @edgar ~
[/B]למעשה אחד החוקים במ''ת הוא שאסור לתקוף ככה, אלא רק 1 על 1.
--
את מורה לסניזל לחמוק מהמתקפה, והיא מנתרת הצידה, גם אתה זז לך.
אתה מחזיר אותה, ושולח במקומה את נאזליף לקרב.
נאזליף מנסה להשתמש בעלי תער, וחותך את הגרידוס, גורם לו לנזק רב.
[B]אייס @totodile ~[/B]
[/QUOTE]
נווו נווו טוטודייל מה יהיה מההההה הינה עשיתי לך אותו הדבר שתראה איזה מעצבן זה
ואופס אבל הגרידוס הזה OpOpie
~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נזק זה לא מספיק!" אני אומר לנאזליף "בואי נגמור אותו"
"השתמש בקליע זרעים ישר לתוך העין שלו"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319][COLOR=#000000]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000]חחח לא בניתי שהוא יהיה שותף. [/COLOR]
[COLOR=#000000]אולי סוג של יריב. וחדשים זה יענו 5-6?[/COLOR]
[COLOR=#000000]אני אשתדל כמה שפחות[/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]אתה מניף את הפוכדור, בציפייה והתלהבות להגיר את מי שעתיד להיות שותפך במסע הגדול הזה. הפוכדור מפתח ואור אדום נשלח מולך, מקבל צורה של נחש. האור האדום כמאין נעלם, ובמקומו מופיע נחש קטן וסגול. [/COLOR]
[COLOR=#000000]״קאנס?״ היא שואלת, מביטה סביבה וקצת מתביישת. [/COLOR]
[/QUOTE]
תודה ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
"היי" אומר לה בחיוך ואתכופף מעט אליה "שמי רובי! נעים להכיר" אומר לה בחיוך ואנסה ללטף את ראשה "אני בטוח שניהיה צוות מנצח" אוסיף לה בהתלהבות. לאחר ההכרות איתה, "בואי נלך לחפש לך איזה קרב ראשון" אומר לה בחיוך ואתחיל ללכת מהאזור, בתקווה למצוא משהו מעניין.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
פנקין נראת לא בטוחה, אך מהנהנת בהסכמה לשאלתך. היא תוקפת בגחלת, וקדברה מצליח להעיף אותה הצידה בעזרת שימוש באחת מהמתקפות העל חושיות שלו. "ארררג.. אם ככה, נאלץ להילחם!" טוען הגנב, ומביט לעברכם.
פידג'י לא מצליחה לקום ולתקוף, ועומדת בצד, סובלת.
אתה בינתיים מוציא את הפוקידע בזריזות, בודק כל שנתון לך על פנקין. הפוקידע מצפצף: "פנקין יודעת::: גחלת, שריטה, כוח נסתר.
"קדברה, כדור צל!" מורה הגנב, וקדברה יוצר כדור חשוך וגדול.
[/QUOTE]
'אוקיי פידג'י לא כשירה לעזור לי עכשיו' אני חושב לעצמי בלחץ כשאני מביט עליה סובלת 'אני חייב איך שהוא לנצח את זה עם פנקין, שלוש מתקפות היא יודעת סך הכל\ בוא נקווה שנסתדר עם זה' אני ממשיך במחשבות הלחוצות שלי.
"פנקין תשתמשי בגחלת על כדור הצל של קדברה!" אני פוקד עליה כדי לנסות לגרום לכדור להתפוצץ לפני שהוא מגיע לפנקין "מיד לאחר מכן תשתמשי על קדברה בכוח נסתר!" אני ממשיך ברצף הפקודות שלי "אני מאמין בך פנקין, את מסוגלת לנצח את הקדברה הזה!" אני אומר לה בניסיון לחזק בה את האמונה שלה בעצמה
-
[QUOTE=SKULL KID;1490319][COLOR=#000000][B]דניז @דניס^זה^אני ;[/B][/COLOR]
[COLOR=#000000][I]דניז יא כבד תרד כבר במשקל.
חחח זה באמת משנה אם זו דחיפה או בלימה?
המשמעות תהיה זהה, זה כמו שאני אגיד לכלב שלי תשכב ואתה תגיד לשלך ארצה.. אל תעייף אותי <<< [/I][/COLOR]
[COLOR=#000000]--[/COLOR]
[COLOR=#000000]פאנפי קם על רגליו, ומתחיל לנהום בקול עוצמתי- כשהדים נשמעים מכל עבר. פאנסייג׳ מיד מניח את כפות עדיו על אוזניו, בעודו סובל מהמתקפה. [/COLOR]
[COLOR=#000000]הוא מתחיל לרוץ אל עבר פרנפי, מניף את ידו הזוהרת באור ירקרק.
[/COLOR][/QUOTE]
״פאנפי תשתמש בגלגול הגנה!״ אגיד, ברגע שפנסייג' יגיע אל פנפי ויתרחש מגע אגיד לו ״עכשיו תהפוך את הגלגול הגנה לגלגול!״
בכך אגרום לגלגול להיות יותר חזק וכואב, כי הוא יצבור מומנטום בסיבוב וישתמש בתנופה כדי לדרוס את הפנסייג'
-
[CENTER][B][SIZE=7]חבר'ה..
[SIZE=4]תאמרו לי פליז אם אתם מעדיפים שאתייג אתכם או לא. לי אין בעיה, אך לפי מיטב הבנתי יש כאלו שמעדיפים שלו ויש כאלו שביטלו ממילא את ההרשמות לאשכול, ולכן יחסוך לי זמן לא לתייג אותם. בקיצור, תרשמו האם אתם רוצים תיוג או לא. [/SIZE][/SIZE][/B]:peee:[B][SIZE=7]
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
סנייבי עומדת עם הגב אליך, ואתה שואל אותה האם זה אפשרי שתסמוך עליך.
"סניי.." היא ממלמלת ומושכת בכתפיה, בעודך מוציא את טוטודייל המאושר, שמצליח קצת להרים את מצב הרוח של שניכם.
"שניכם הולכים להשיג את התג הראשון שלנו!" אתה אומר בחיוך, וטוטודייל מחייך גם כן.
סנייבי מהנהנת בהסכמה, אך איננה מפגינה יותר מידי התלהבות.
"תום? אתה יכול להביא לי את השמפו?" אתה שומע בינתיים את תום קורא לך
מסתבר שהוא שכח את השמפו שלו על המיטה. xd xd
[B]מליפאן;[/B]
ובכן, רהיהורן למד מגלשת סלעים.
--
אתם נפרדים מטיילר לשלום, והוא ממשיך בדרכו. השעה היא 14:00, עוד צהרי היום.
אתה עוצר לשלוח לאמך את ההודעה, בעוד זואי מספרת לך על הסיפור עם הסלאקינג. "הממ.. כן, נורמן מנהיג מכון קשוח ביותר.. אני לא חושבת שאני ואתה נוכל להביס אותו, אפילו לא יחדיו.." היא ממלמלת.
לאחר שליחת ההודעה, אתם עוצרים לחשוב מה מוטב לעשות כרגע. "אתה יודע.." ממלמלת בשקט זואי, ואז מתקרבת לעברך.
"שמעתי על מערה קרובה, לא רחוק מכאן. מה דעתך שנלך להציץ?" היא שואלת, "ממש קרוב למקום בו תפסנו את הפוקימונים החדשים שלנו אתמול. 20 דקות הליכה.." מסבירה זואי, ומקווה שתסכים.
בינתיים אמא שלך מספיקה לשלוח לך הודעה *אה.. אוקיי, אז אני אלך לחפש את המכון הקרוב שהוא לא פטאלבורג..*
[B]דור @EDGAR ;[/B]
הממ.. @EDGAR @EDGAR @EDGAR חהחה
--
נאזליף שולח קליע זרעים, וגרידוס מצליח להתחמק.
הוא מנסה להצליף בנאזליף עם זנבו, ונאזליף קופץ. (סטייל המשחק של 'הנחש בא')
נאזליף קופץ שוב, אך הפעם נוחת על זנבו של גרידוס. הוא רץ אל עבר ראשו, ושולח קליע זרעים ממוקד אל העין שלו.
עינו של גרידוס מדממת, ונאזליף מצליף בו מספר פעמים עם אומנות טאי צ'י מסוכנת, מעלף אותו.
אתה זורק פוכדור נוסף, והבארון נלכד.
ברכותיי, לכדת את הבארון.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
אתה מתכופף אל עבר אקאנס, והיא מעט נעה לאחור, מתביישת.
"אני בטוח שנהיה צוות מנצח" אתה אומר, ומדבר אליה בהתלהבות. היא מתקדמת קדימה, ומחייכת חיוך קטן.
אתה נפרד מהפרופסור ומג'ון, ומתחיל להתקדם אל עבר יער פטאלבורג, מחפש אחר מטרה קלה עבור אקאנס.
לאחר מספר דקות, אתה מבחין בפוקימון קטן מזמזם לו להנאתו בשולי הדרך.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/401.gif[/IMG]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;
[/B]פנקין תוקפת בגחלת, גורמת לכדור הצל להתפוצץ בעודו באוויר.
הפיצוץ גורם לניצוצות של אש וחשיכה לעוף באוויר, יוצרים מראה מרהיב אך גם מסוכן.
"כוח נסתר!" אתה מורה לה, ועיגולים לבנים יוצאים מגופה ומועפים אל עבר קדברה, אך הוא מצליח לחסום אותם בעזרת מגן ורדרד שמכסה את גופו. "כדור צל נוסף!" מורה הגנב הלחוץ לסיים את העבודה, וקדברה מצליח לפגוע בפנקין, מטיח אותה מעט אחורה, גורם לה לנזק רב.
[B]דניז @דניס^זה^אני ;[/B]
פאנפי מתכדרר לכדור קטן וקשוח, כזה שלא ניתן לחדור ולפגוע בו מבפנים.
הוא נעזר באוזניו, וברגע שפנסייג' קרוב מספיק הוא מחל להנוע לעברו, חובט בו עם גופו ומעיף אותו אחורנית- לא סופג נזק, ומצליח לגרום לפנסייג' לחטוף מכה רצינית. פנסייג' קם על רגליו, ומעיף מעט מהאבק על רגליו. "פאנ!" הוא כועס, שולח קליע זרעים אל פאנפי.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490351][CENTER][B][SIZE=7]חבר'ה..
[SIZE=4]תאמרו לי פליז אם אתם מעדיפים שאתייג אתכם או לא. לי אין בעיה, אך לפי מיטב הבנתי יש כאלו שמעדיפים שלו ויש כאלו שביטלו ממילא את ההרשמות לאשכול, ולכן יחסוך לי זמן לא לתייג אותם. בקיצור, תרשמו האם אתם רוצים תיוג או לא. [/SIZE][/SIZE][/B]:peee:[B][SIZE=7]
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]דניז @דניס^זה^אני ;[/B]
הוא נעזר באוזניו, וברגע שפנסייג' קרוב מספיק הוא מחל להנוע לעברו, חובט בו עם גופו ומעיף אותו אחורנית- לא סופג נזק, ומצליח לגרום לפנסייג' לחטוף מכה רצינית. פנסייג' קם על רגליו, ומעיף מעט מהאבק על רגליו. "פאנ!" הוא כועס, שולח קליע זרעים אל פאנפי.[/QUOTE]
לא משנה לי, אם זה מעיק עליך אל תעשה לי תיוג
גם ככה אני לא נכנס דרך התגיות לכלום כי יש אצלי באגים עם זה ואני לא קיבלתי התראה על זה המון זמן
---
״תתחמק עם גלגול הצידה!״ אורה לפנפי ״תתקרב אליו ותצא מהגלגול עם דחיפה!״
׳הייתרון עם פנפי זה שהוא יכול ליצור כל כך הרבה תנופה במהירות ולהכאיב יותר׳ אחשוב, מרוצה מהסקת המסקנות מהקרב
-
[QUOTE=SKULL KID;1490351]
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
"אני בטוח שנהיה צוות מנצח" אתה אומר, ומדבר אליה בהתלהבות. היא מתקדמת קדימה, ומחייכת חיוך קטן.
אתה נפרד מהפרופסור ומג'ון, ומתחיל להתקדם אל עבר יער פטאלבורג, מחפש אחר מטרה קלה עבור אקאנס.
[/QUOTE]
אין לי בעיה..
יש לי בעיה שיש אנשים שלא מוחקים את כל התגובה ואז זה סתם מציף לי את ההתראות >>
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"טוב אקנס בוא נראה מה את יכולה לעשות" אומר לה בחיוך "התחילי עם צוות כפול ואז תעברי לעוקץ רעל" אומר לה 'הצוות הכפול יגדיל את יכולת החמיקה שלה ועוקץ רעל יכול להרעיל את קריקטון' אחשוב לעצמי בחיוך ואצביע עם ידי לעבר הפוקימון.
-
[QUOTE]לוקאס;
אתה יכול לבטל את זה בקלות.
״בטל הרשמות לאשכול זה״
----
אתה מעודד את טורצ׳יק, ומנגב מעט את עיניו הדומעות. הוא מביט בך, ואתה מחייך- מחדיר בו מוטיבציה.
טורצ׳יק נעמד ואתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, הוא עוצם את עיניו ומתכוון לשלוח גחלת אך דבר אינו קורה. הוא מנסה שוב, מתאמץ לשלוח.. כשלפתע אש חיה יוצאת מפיו, מסתובבת במהירות עצומה וגורמת לפירוק 4 מן המטרות בו זמנית, ואז נעלמת. ״וואו, טורצ׳יק שלך יודע להשתמש בסחרור אש?״ קורה הילד עם הגאבייט, מתפעל מעוצמת המתקפה.[/QUOTE]
פשש אני מאמן טוב משחשבתי
~~
"מסתבר.." אומר בתדהמה לילד "מצויין טורצ'יק זה עוד צעד לקראת הלהביור המיוחל שלך" אומר ואלטף אותו "עכשיו בוא נתאמן עוד קצת שתקבל קצת ביטחון ונלך למכון לראות את ניקי נלחמת"
-
[QUOTE=SKULL KID;1490351][CENTER][B][SIZE=7]חבר'ה..
[/SIZE]
[/B][/CENTER]
[B]
אייס @TOTODILE ;[/B]
סנייבי עומדת עם הגב אליך, ואתה שואל אותה האם זה אפשרי שתסמוך עליך.
"סניי.." היא ממלמלת ומושכת בכתפיה, בעודך מוציא את טוטודייל המאושר, שמצליח קצת להרים את מצב הרוח של שניכם.
"שניכם הולכים להשיג את התג הראשון שלנו!" אתה אומר בחיוך, וטוטודייל מחייך גם כן.
סנייבי מהנהנת בהסכמה, אך איננה מפגינה יותר מידי התלהבות.
"תום? אתה יכול להביא לי את השמפו?" אתה שומע בינתיים את תום קורא לך
מסתבר שהוא שכח את השמפו שלו על המיטה. xd xd
[B]מליפאן;[/B]
--
אתה עוצר לשלוח לאמך את ההודעה, בעוד זואי מספרת לך על הסיפור עם הסלאקינג. "הממ.. כן, נורמן מנהיג מכון קשוח ביותר.. אני לא חושבת שאני ואתה נוכל להביס אותו, אפילו לא יחדיו.." היא ממלמלת.
לאחר שליחת ההודעה, אתם עוצרים לחשוב מה מוטב לעשות כרגע. "אתה יודע.." ממלמלת בשקט זואי, ואז מתקרבת לעברך.
"שמעתי על מערה קרובה, לא רחוק מכאן. מה דעתך שנלך להציץ?" היא שואלת, "ממש קרוב למקום בו תפסנו את הפוקימונים החדשים שלנו אתמול. 20 דקות הליכה.." מסבירה זואי, ומקווה שתסכים.
בינתיים אמא שלך מספיקה לשלוח לך הודעה *אה.. אוקיי, אז אני אלך לחפש את המכון הקרוב שהוא לא פטאלבורג..*
[B ;[/B]
הממ.. חהחה
--
נאזליף קופץ שוב, אך הפעם נוחת על זנבו של גרידוס. הוא רץ אל עבר ראשו, ושולח קליע זרעים ממוקד אל העין שלו.
עינו של גרידוס מדממת, ונאזליף מצליף בו מספר פעמים עם אומנות טאי צ'י מסוכנת, מעלף אותו.
ברכותיי, לכדת את הבארון.
[B] ;[/B]
[;
[/B]פנקין תוקפת בגחלת, גורמת לכדור הצל להתפוצץ בעודו באוויר.
הפיצוץ גורם לניצוצות של אש וחשיכה לעוף באוויר, יוצרים מראה מרהיב אך גם מסוכן.
"כוח נסתר!" אתה מורה לה, ועיגולים לבנים יוצאים מגופה ומועפים אל עבר קדברה, אך הוא מצליח לחסום אותם בעזרת מגן ורדרד שמכסה את גופו. "כדור צל נוסף!" מורה הגנב הלחוץ לסיים את העבודה, וקדברה מצליח לפגוע בפנקין, מטיח אותה מעט אחורה, גורם לה לנזק רב.
[B] ;[/B]
הוא נעזר באוזניו, וברגע שפנסייג' קרוב מספיק הוא מחל להנוע לעברו, חובט בו עם גופו ומעיף אותו אחורנית- לא סופג נזק, ומצליח לגרום לפנסייג' לחטוף מכה רצינית. פנסייג' קם על רגליו, ומעיף מעט מהאבק על רגליו. "פאנ!" הוא כועס, שולח קליע זרעים אל פאנפי.[/QUOTE]
אין לי בעיה מה שיותר קל לך
-------------
"כל הכבוד חברים, זאת הגישה!" לאחר שאשמע את בקשתו של תום: "אוף איזה שותף טמבל יש לי" אחשוב לעצמי "לפחות הוא מוסיף קצת עניין לדרמטיות שלי." אומר לו "הנה קח את השמפו שלך! אני לא צריך להביא לך אותו ולהסתכן בלראות את הדיגלט שלך, שתהיה בריא."
-
[B]מליפאן;[/B]
--
[/QUOTE]
מהיעדר התיוג כבר עכשיו אני מניח שאתה יודע מה התשובה שלי.
--
"טוב, הרגע היה קרב מכון אז עכשיו אני והפוקימונים באמת זקוקים למשהו מעט פחות אינטנסיבי כדי להירגע. אז אני מניח שאני יכול ללכת לשם. מה יש שם בכלל?" אני אשאל, ואתחיל ללכת לכיוון הכללי ההוא.
-
[QUOTE=SKULL KID;1489976][color=#000000][b]המשך ל [/b]@edgar [b]המעצבן;[/b]
זעקות נשמעות מכל עבר, ואתה קולט כי הספינה נתקעה בגוש קרח עצום. אנשים רבים מתחילים לנוס, ולשוט בסירות חילוץ.
אתה מתחיל לנוס גם כן, כשלפתע אתה חוטף מכה חזקה.
אתה פוקח את עיניך ורואה שאתה על אי, מולך נערה בגילך עם שיער אדום, ונמשים. "אתה בסדר?" היא שואלת, ואתה מבין כי משתה אותך מהספינה אל האי. פוצ'יינה שלך מסתכל עליך במבט לא מבין
[b]
לוקאס;[/b][/color]
[color=#000000]"אם ככה.. אז אני לא מתפלא, כל פוקימון והאופי שלו" מציין דון ג'ורג', ומביט על המתקנים.[/color]
[color=#000000]"אתה רוצה לחזק את טורצ'יק? באיזו צורה?" הוא שואל ומביט על המתקנים השונים:[/color]
[color=#000000]מירוץ מכשולים, ירי למטרות, בריכת שחייה, משקולות..
[/color][color=#000000][b]אייס;[/b][/color]
[color=#000000]אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם.[/color]
[color=#000000]פליז תעשה את ההוראות directly, אני אדאג לשאר #>[/color]
[color=#000000]--[/color]
[color=#000000]נידורינה משתמשת בעוקץ רעל ובכך גורמת לכדור להתפוצץ בעודו באוויר, שמתפוצץ אל מספר ניצוצות ירוקים ויפהפיים המתנוססים במרכז הזירה, ארבעתם מביטים בהתפעלות. נידורינה משתמשת בצעקה, "משחק נחמד!" מורה ספנסר, לפני שנידורינה מספיקה להשתמש במתקפה.
סלירפאף מחייך, ורץ אל עבר נידורינה בקריאות חייכניות ושמחות, ונידורינה מחייכת גם כן.
לא ברור מה הולך על הזירה.
[b]
מליפאן;[/b][/color]
[color=#000000]סרסקיט מגיב במהרה ומסתובב אל מאחורי אחת האבנים, מתחיל לירות בועות אל עבר הקראסטל הגדול.
הבועות מועפות במהרה אל עבר קראסטל, מתפוצצות אחת אחר השנייה.
"קראסטל!" קוראת לעברו רוקסן בדאגה, ולמרות הנזק הוא מהנהן לאות אישור.
רוקסן נרגעת מעט, "ריסוק קונכייה, ואז מספרי איקס!"
גופו של קראסטל זוהר באדום, כשלפתע הסלע הגדול שנמצא על גבו מתנפץ לרסיסים אדומים, וכעת כל מה שנותר הוא גופו הקטן של קראסטל, זוהר באור אדום ומאיים. קראסטל לא מבזבז אף רגע ורץ אל עבר סרסקיט, שיורה בועות.
במהירות מרשימה הוא מצליח לפוצץ את מטח הבועות האחרון, ואת האבן מאחוריה סרסקיט מתחבא, מעיף אותו מעט אחורה מחוזק הפיצוץ.
[b]
רון;[/b]
אתה נכנס למרכז הפוקימונים, ואותך מקבלת האחות ג'וי בחיוך.
אתה מחזיר את סנטרט אל הפוכדור, ומגיש לאחות ג'וי את שלושת הפוכדורים. היא מכניסה אותם למכונה, ומחזירה את הפוכדורים שלך, וגם את של איימי. "תודה!" אתם מודים לה, ועולים במדרגות לכיוון החנות.
את פניכם מקבל המוכר, מעליו נמצא שלט עם תפריט. "כיצד אוכל לעזור?" הוא שואל.
[b]מייק;
[/b]אזוריל משתמשת בהמטרה, ומצליחה לזהות פינה מסוימת בה דירלינג ככל הנראה נמצאת.
הדירלינג האמיצה מבינה כי אזוריל קלטה אותה, מתחילה לרוץ לעברה.
"אקדח מים בכל העוצמה!" אתה מורה לאזוריל, ששולחת אקדח מים חזק ואפילו מועפת מעט אחורה מהעוצמה.
אקדח המים פוגע בדירלינג, גורם לה ליפול על רגליה, בלי יכולת להילחם.
[/color][color=#000000]
[/color][color=#000000][b]סהר;
[/b][/color]אולי כן, אולי לא. מה שבטוח אולי.
--
פידג'י יוצאת החוצה, הכנף שלה נראת מעט טוב יותר אך עדיין זקוקה לטיפול רפואי מהאחות ג'וי.
טימבור מחליט לקחת על עצמו את הבאת העצים והענפים, בעוד פידג'י מדריכה אותו על אחד הענפים.
אתה מביט אל פנקין, היא עדיין לא בדיוק איתכם, מתבודדת מעט בצד הדרך. אתה בינתיים מארגן מספר שיחים ועלים ומוצא מקום נחמד לישון עליו.. איפשהוא על אחד מענפי העץ הגדול שניצב מולכם.
טימבור ופידג'י חוזרים, כשטימבור מחזיק מספר רב של ענפים, מניח אותם אל מול העץ הגדול.
אתה פונה אל פנקין, שנראת כי עדיין ממשיכה מעט להתבודד. "טימטימבור" אומר לה טימבור, והיא קמה קצת על רגליה- כנראה 'להכרת תודה', שולחת גחלת קטנה להדלקת המדורה- וחוזרת לשבת בצד, מעט בחושך.[/QUOTE]
סורי שלא מצמצם אני מהטלפון :(
~~~~~~~~~~~~~~~
"שלום, אני אשמח לנסות ולהילחם על הערכה הבסיסית ביותר שאפשר לקנות". אשאל את איימי:" גם את רוצה?".
-
[B]דור @EDGAR ;[/B]
הממ.. @EDGAR @EDGAR @EDGAR חהחה
--
ברכותיי, לכדת את הבארון.[/QUOTE]
"אהה יהההה" אני אומר ומסתובב עם הפוכדור סטייל האנימה "לכדתי בארון!" אני אומר כשסניזל נזליף וסקורפי קופצים ברקע
"עכשיו איך אני יוצא מפה?" אני אומר ומסתובב במרחב, במידה ויש מקום שנראה שיש בו ציוויליזציה אלך אליו