-
[B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*זה גם לא המ"ת הראשון שלי (סוג של חח. זה rerun אחרי הכל)
*מיקום - העיר סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה ניגש אל האיש מעבר לנהר, אומר לו שאתה סוכן של צוות אג'נטרה ואתה צריך לאמן את הפוקימונים שלך. הוא אומר לך בזלזול קל:"אז מה?" בעודו מציג את הסיכה שלו. לעומת שלך, הסיכה שלו עשויה מזהב ממורק. "המערה הזאת היא מתחם סגור. הצוות שלנו סגר אותה למען ביטחון הציבור. יש לך סיבה יותר טובה להיכנס או שתחסוך לי להרחיק אותך מכאן?" הוא אומר בדיכאון. נראה כי הוא יושב כאן כל היום, וזה לא היום הראשון שהוא כאן.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE] נועם
*זה גם לא המ"ת הראשון שלי (סוג של חח. זה rerun אחרי הכל)
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה ניגש אל האיש מעבר לנהר, אומר לו שאתה סוכן של צוות אג'נטרה ואתה צריך לאמן את הפוקימונים שלך. הוא אומר לך בזלזול קל:"אז מה?" בעודו מציג את הסיכה שלו. לעומת שלך, הסיכה שלו עשויה מזהב ממורק. "המערה הזאת היא מתחם סגור. הצוות שלנו סגר אותה למען ביטחון הציבור. יש לך סיבה יותר טובה להיכנס או שתחסוך לי להרחיק אותך מכאן?" הוא אומר בדיכאון. נראה כי הוא יושב כאן כל היום, וזה לא היום הראשון שהוא כאן.
מה תעשה?[/QUOTE]
"אתה נמצא כאן הרבה זמן, מה?" אומר ונסה לחשוב לרגע. "נתערב שאתה מתגעגע לאקשן. מה דעתך על זה: כרגע מתרחשת פלישה שלנו לבסיס של ראמפ"ג שממוקם בטירה שביונובה. אם אני אשמוק על המקום במקומך ל... נגיד שעה וקצת, אתב תוכל לחוות קצת קרבות, ואני אתאמן תוך כדי. מה אתה חושב?"
-
[B][COLOR="#DAA520"]*מיקום - העיר סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה רק מזכיר פלישה ועיניו אורות. הוא אומר:"הצעה מעניינת. הבעיה שאתה תשקע עמוק מדי לתוך המערה, תאמין לי. צריך שמירה אחרת" הוא אומר בעודו מחטט בקדחתנו בתיקו. הוא מהר מאוד מוציא מעין מלבן כחול ממתכת באורך של כחצי מטר. הוא אומר:" אחרי שאתה נכנס למערה, שים את זה בפתח שלה. זו דלת אלקטרונית שתסתום את הפתח. כשתסיים עם המערה, תיגש לכניסה ותפתח את השער מבפנים. קח את זה גם" הוא אומר וזורק לעברך סליל חבל. "משהו במערה הזאת מונע שיגור באמצעות משגר המאך, אז אם אתה נאבד או נקלע לסיטואציה בעייתית, תשתמש בחבל כדי לחזור ליד היציאה מהמערה. החבל יוציא אותך אוטומטית מהמערה, אך לא אם תעזוב אותו בזמן. שים לב שתישאר בפנים, אחרת המערה תישאר נעולה לנצח. אין כוח על כדור הארץ שיכול לפתוח את הדלתות הללו" הוא אומר בעדו הוא משתגר מיד. אתה נשאר אל מול פתח המערה, שאתה רואה שבוקע מתוכה זוהר כחלחל.
מה תעשה?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE] נועם
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה רק מזכיר פלישה ועיניו אורות. הוא אומר:"הצעה מעניינת. הבעיה שאתה תשקע עמוק מדי לתוך המערה, תאמין לי. צריך שמירה אחרת" הוא אומר בעודו מחטט בקדחתנו בתיקו. הוא מהר מאוד מוציא מעין מלבן כחול ממתכת באורך של כחצי מטר. הוא אומר:" אחרי שאתה נכנס למערה, שים את זה בפתח שלה. זו דלת אלקטרונית שתסתום את הפתח. כשתסיים עם המערה, תיגש לכניסה ותפתח את השער מבפנים. קח את זה גם" הוא אומר וזורק לעברך סליל חבל. "משהו במערה הזאת מונע שיגור באמצעות משגר המאך, אז אם אתה נאבד או נקלע לסיטואציה בעייתית, תשתמש בחבל כדי לחזור ליד היציאה מהמערה. החבל יוציא אותך אוטומטית מהמערה, אך לא אם תעזוב אותו בזמן. שים לב שתישאר בפנים, אחרת המערה תישאר נעולה לנצח. אין כוח על כדור הארץ שיכול לפתוח את הדלתות הללו" הוא אומר בעדו הוא משתגר מיד. אתה נשאר אל מול פתח המערה, שאתה רואה שבוקע מתוכה זוהר כחלחל.
מה תעשה? [/QUOTE]
"ידעתי, אין סוכן שלא ייתן הכול בשביל קצת אקשן" אומר ואפרוס את הדלת לאחר שאכנס. "עכשיו, מה זה הזוהר הזה? ויוצר חשוב, מה הסיכויים שלי לגלות את זה בלי להיכנס לצרות?"
-
[B][U][COLOR="#DAA520"]שישליק[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*הייתי חייב פעם אחת XD
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה אומר שאין סוכן שייכנע לקצת אקשן (חכה ותראה חח), סוגר את הדלת אחריך העודך תוהה מה הזוהר הזה ואיך תגלה אותו בלי להיכנס לצרות. אתה מגלה את פשרו מהר מאוד: קירות ותקרת המערה פולטים מעין זוהר כחלחל, שבוקע מתוך האבנים. מבט עמוק יותר לתוך קיר הסלע גורם לך להבין שבתוך הסלע האפרפר מעורבים רסיסים רסיסים של אבני ספיר. מבט ממושך וממוקד אל המבנה הגבוה של המערה מגלה לך שמדובר על מצבור ספיר שפוקימונים חצבו בו מעבר. אתה מבין שהמעבר לא מעשה ידי אדם מרוב סיבוכו. המערה היא חלל גדול מאוד, ואתה מצליח לראות בה כמה קילומטרים של גובה. מספר פוקימונים מטיילים בה בסוף שדה הראייה שלך: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/132.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/042.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/053.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/359.gif[/IMG]
מה תעשה?[/COLOR]
-
[B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*עוד 2 ימים עד למשימה הרשמית הבאה
*כסף - 355 פ"ד
את אומרת בערמומיות שדווקא בגלל שרשום הכניסה למורשים בלבד וואתם לא אתם צריכים להיכנס. את מוציאה את ניינטיילס, בעוד טרוי חושב מעט ואז מוציא את קרוגאנק, שתהיה לידו. אתם נכנסים פנימה במהירות, סורקים את הסביבה. אתם נתקלים במעין צומת ריקה של חיבורים בין מסדרונות. אתם שומעים קולות רמים יחסית מהמסדרון הימני. הקול הצועק נשמע סמכותי. טרוי לוחש:"סמכות זה עוצמה", בעוד אתם מתקדמים לאיטכם לעבר המעבר. אתם עוצרים ממש לפני הפנייה האחרונה, מציצים פנימה. אתם רואים מעין חדר ארוך גם חלון זכוכית לאורך הקיר הימני שלו. מעבר לחלון הזכוכית אתם רואים אולם גדול ועתיק. שבמרכזו עומד צינור זכוכית עבה מאוד שבור בחלקו, שממנו נשפך על הרצפה נוזל צהוב מסתורי. סביב הצינור חמישה עמודים עם גופות עליהם, ועל הרצפה מצויר כוכב מחומש (Pentagram), כשכל עמוד נמצא בקדקוד שלו. בחדר המעבדה עצמו עומדים כמה מדענים מפוחדים, כשמולם, עומד וצועק, ניצב אדם גבוה במיוחד, עם מעיל ארוך בצבעי אפור כהה ואדום שמגיע עד לברכיו. האדם עומד עם הגב אליכם אז אתם לא יכולים לראות פרטים רבים, אבל אתם יכולים לשים לב שהוא לובש משקפיים משוכללות מאוד ושיש לו שיער אדום שמגיע עד לכתפיו. הוא צועק על המדענים:" איך זה קרה? איך חייל ירוד של הצוות הירוד הזה הצליח לגנוב מאיתנו את כדור הגריסאוס? עוד שבוע וגיראטינה היה בידינו! היינו כובשים את כל יונובה בהינף אצבע! איך נתתם להיכנס לחדר הזימון בכלל?!?" אחר המדענים אומר בגמגום:"א..אבל אדוני, בדיוק היינו בתדרוך". האיש אומר בזעם:" איך זה אפשרי? איך אתם משאירים את חדר הזימון בלי שמירה? תמצאו לי את החייל הזה! אני רוצה לראות את המאוויל שניצח חמישה שנדלורים במו ידיו!" הוא אומר את המדענים, הם רצים במהירות מהחדר. האדם מסתובב, ובמבט חשוד אומר:"למה שלא תצאו מהמחבוא שלכם, חיילים קטנים? יהיה לנו הרבה יותר נעים לדבר פנים אל פנים". לאחר שהוא הסתובב, את רואה את תווי גופו - בדש מעילו יש את הסמל של צוות מגמה-רמפא"ג, פניו חסרי הבעה כמעט לחלוטין ובצד משקפיו יש אבן צבעונית. יש לו חגורה צהובה באמצע הבטן: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/6/68/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png/120px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png[/IMG]. טרוי לוחש לך בלא קול:"מה נעשה?"
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
עייפה מוות. מחר אעיף לך את הזובאטים חח
~~
"מיותר להתחבא" אלחש ואצעד החוצה. אחייך חיוך רחב כדי להראות לו שאני לא מפחדת ממנו, למרות שבתוך תוכלי אמות מפחד. "החייל ה'ירוד' הזה הצליח לגנוב ממך משהו חשוב, לא כזה צוות חזק פתאום אה?" אומר ואצחק בצחוק מזוייף. "למה שלא תהיה חייל טוב ותבוא איתנו? אני בטוחה שנוכל לסדר לך תא נחמד עם סורגים אצלינו" אומר באופטימיות. 'אני חושבת שאת האדם הזה לא תהיה לי בעיה ללכוד-הוא נראה בעל תפקיד מפתח, לא סתם חייל שעוקב אחרי פקודות' אחשוב במוחי ואסמן לניינטלס להתקרב.
-
[quote] שישליק
*הייתי חייב פעם אחת xd
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה אומר שאין סוכן שייכנע לקצת אקשן (חכה ותראה חח), סוגר את הדלת אחריך העודך תוהה מה הזוהר הזה ואיך תגלה אותו בלי להיכנס לצרות. אתה מגלה את פשרו מהר מאוד: קירות ותקרת המערה פולטים מעין זוהר כחלחל, שבוקע מתוך האבנים. מבט עמוק יותר לתוך קיר הסלע גורם לך להבין שבתוך הסלע האפרפר מעורבים רסיסים רסיסים של אבני ספיר. מבט ממושך וממוקד אל המבנה הגבוה של המערה מגלה לך שמדובר על מצבור ספיר שפוקימונים חצבו בו מעבר. אתה מבין שהמעבר לא מעשה ידי אדם מרוב סיבוכו. המערה היא חלל גדול מאוד, ואתה מצליח לראות בה כמה קילומטרים של גובה. מספר פוקימונים מטיילים בה בסוף שדה הראייה שלך:
מה תעשה? [/quote]
*נודר שצחקתי בקול xd
אני אתחרט על השישליק אקט הזה, נכון?
"אוו, זה דיטו שם?שמעתי שהוא יכול להשתנות לכל פוקימון שנלחם מולו. רגע, אבסול? אני חייב אחד כזה!! הם כל כך.. אציליים! אמיצים!" אומר בשמחה ואשלוף קצת אוכל פוקימונים מתיקי. "הוא בעצם.. סוג של כלב. לא?" אומר ואתקרב אליו בזהירות. "אתה בטוח רעב, לא?" אומר ואסמן לו לבוא ולאכול.
-
[COLOR="#008000"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רוזרט, יונובה
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 355 פ"ד
את אומרת לטרוי שאין טעם להתחבא וצועדת החוצה בצעד גאה עם ניינטיילס, מתחילה לנסות ולהקניט אותו קלות. את חושבת שיהיה קל ללכוד אותו כי הוא דרג גבוה, ולא סתם חייל שעוקב אחרי פקודות. האדם מגחך קלות ואומר:" ילדה, יש לך מושג בכלל עם מי את מדברת? נעים מאוד להכיר - מקסי, מנהיג צוות מגמה-רמפא"ג ומפקד מחוז יונובה. את עדיין בטוחה שתוכלי לנצח אותי כל כך בקלות?" הוא אומר תוך כדי צחקוק, בעודו מוציא צב אש - [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR]
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - מערת סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה מסתכל על דיטו ואבסול, ואבסול תופס את עינך יותר מכל. אתה מנסה למשוך אותו אליך עם חטיפי פוקימונים, אחרי הכל הוא סוג של כלב (משהו בין חתול לזאב לדעתי), והוא נמשך אליך לאט לאט. האבסול הסקרן מנשנש לך את החטיף מהיד, אך הוא דרוך מאוד. נראה שכל תנועה פתאומית שלך תגרום להתקפת נגד.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE]
נועם
*מיקום - מערת סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה מסתכל על דיטו ואבסול, ואבסול תופס את עינך יותר מכל. אתה מנסה למשוך אותו אליך עם חטיפי פוקימונים, אחרי הכל הוא סוג של כלב (משהו בין חתול לזאב לדעתי), והוא נמשך אליך לאט לאט. האבסול הסקרן מנשנש לך את החטיף מהיד, אך הוא דרוך מאוד. נראה שכל תנועה פתאומית שלך תגרום להתקפת נגד.
מה תעשה? [/QUOTE]
"לאט לאט, אני לא רוצה לפגוע בך." אומר ואתרחק במעט בזהירות. 'לפחות אם לא תנסה לפגוע בי.' אחשוב ואהדק את האחיזה בפוקדור של סניזל. "אתה נראה כמו פוקימון מאוד חזק. ואני רוצה שתצטרך אליי כדי שנתאמן ביחד ונהפוך לצוות הכי חזק שקיים. כיר ותתחבר אל שאר הצוות שלי. מה דעתך?"
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1498288][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מורה לפוקימונים שלך שוב מה לעשות, מדרבן אותם כך שאתה שואל אותם מה קרה שהם לא מורידים אותם כבר. באלטוי שולח קרן על-חושית עוצמתית במיוחד אל עבר קריינידוס, מעלף אותו. פידג'אוטו מסתחרר באוויר, עוטף כנפיו בזוהר וחובט בקרניביין בירידתו, מעלף גם אותו. מאצ'וק בועט במגה לופאני, מפיל אותה אל הרצפה ונותן לה אגרוף חזק, משאיר אותה מאוד חלשה אך עדיין חיה. טרייסי אומרת:"ויוילון, מאבק חרק הכי חזק שאתה יכול על דאגטריו! בכל הכוח! דודואו, ניקור על סימיסייג'! תגמרי אותו!". ויוילון שולח גלים ירוקים בהירים לעבר דאגטריו, פוגע בו הרבה מאוד פעם עם כמה וכמה גלים ירוקים בכמה מאבקי חרק רצופים, מעלף אותו. דודואו רצה לעבר סימיסייג', מנקרת אותו ומעלפת אותו בקלות. החיילים אומרים:"פומפקאבו, האונדום, צ'יימקו, צ'רים, צאו!", ומהפוקדורים יוצאים מעין דלעת עם אורות מוזרים בתוכה, כלב אבדון עם קרניים בוהקות, מעין פעמון על דגל מתחתיו ופרח סגול סגור: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/710.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/358.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/421.gif[/IMG]. אחד החיילים אומר:" צ'רים, יום שמשי!" וצ'רים שולח גל כתום, שמגביר את האור סביב הזירה שלכם, גורם לתחושה של אור שמש חם, מה שגורם לצ'רים להיפתח לצורה של פרח ורדרד עם פנים צהוב: [IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/xy/sprites/animados/cherrim-sunshine.gif[/IMG]. לאחר מכן החיילים של צ'יימקו והואונדום אומרים:"צ'יימקו, האונדום, לגבהים חדשים! התפתחות מגה!". החיילים לוחצים על אבנים צבעוניות, גורמים הן להאונדום והן לצ'יימקו להתפתח-מגה. קוציו של האונדום גדלים, הוא הופך ליותר קוצני ומאיים, וצ'יימקו הופך למעין משהו פייתי ומלא בבדים עם הילה של מלאך מעל ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229-mega.gif[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmmrln2rqxml.png[/IMG]. חמשת החיילים אומרים:"מגה לופאני, אגרוף קרח על דודואו! פאמפקאבו, כדור צל על ויוילון! צ'רים, עלים קסומים על מאצ'וק! מגה צ'יימקו, רוח פיה על מאצ'וק! מגה האונדום, פיצוץ אש על פידג'אוטו!". מגה לופאני עוטפת אגרופה שוב בקרח, חובטת איתו בדודואו וגורמת לה נזק רב, כמעט מעלפת אותה. פאמפקאבו שולח כדור סגלגל של צללים על ויוילון, גורם לו די הרבה נזק ומשאיר אותו חלש מאוד, מתנודד באוויר. צ'רים הפתוח הוא זריז מאוד מאוד, והוא שולח עלים מרחפים עטופים בהילה צבעונית אל מאצ'וק, גורמים לו די הרבה נזק. לאחר מכן מגה צ'יימקו שולח רוח ורדרדה שמייצרת רעש נעים, פוגע איתה במאצ'וק וגורם לו הרבה מאוד נזק, מעלף אותו. האונדום שולח להביור אש בצורת אות קאנג'י יפנית אל עבר פידג'אוטו, גורם לו כמות רצינית מאוד של נזק. טרייסי אומרת:" דודואו, חזרי! גולפין, צא! ריצ'י, ממש כדאי לך להגיד לבאלטוי להשתמש בריפוי, ומהר!" היא אומרת בלחץ קל בזמן שגולפין יוצא מפוקדורו, מחכה לתור הבא.
מה תעשה?
ויוילון של טרייסי - 4/10
דודואו של טרייסי - 2/10
גולפין של טרייסי - 10/10
מאצ'וק - 0/10
באלטוי - 2/10
פידג'אוטו - 6/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*הקטע האחרון די הרג אותי XD (כמה שזה רע להגיד חח)
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,550 פ"ד
אתה כועס על מה שקרה לפיילוסווין, מורה לאבאלוג בכעס מה לעשות. נראה שהקגנסקן האמא קצת נדהמת מפקודתך (ד"א למרות שהם התנתקו הם עדיין פוקימון אחד). אבאלוג מקשיחה את גופה, לאחר מכן מחדדת את קצה, עוטפת אותו ביותר קרח ומתנגשת במגה קנגסקן בחוזקה, גורמת לה הרבה נזק. לאחר מכן אדם מורה להונצ'קרוו:" הונצ'קרוו, דופק אפל!" והונצ'קרוו שולח מעין גל הלם אפלולי לעבר מגה קנגסקן, גורם לה מספיק נזק כדי לעלף אותה. החיילים מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדוריהם והולכים בזעם. אדם אומר:" או אה, זה בהחלט היה קרב קשה", בזמן שהוא מחייה את שני פוקימוניו המעולפים ואת קלפייבל, מחזיר את חיי שלושתם למלאות. הוא אומר:" שנמשיך להילחם בזירה או שנפרוש למסדרון צידי? יש לי תחושה שיכול להיות יותר מעניין בצדדים".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 355 פ"ד
את אומרת בערמומיות שדווקא בגלל שרשום הכניסה למורשים בלבד וואתם לא אתם צריכים להיכנס. את מוציאה את ניינטיילס, בעוד טרוי חושב מעט ואז מוציא את קרוגאנק, שתהיה לידו. אתם נכנסים פנימה במהירות, סורקים את הסביבה. אתם נתקלים במעין צומת ריקה של חיבורים בין מסדרונות. אתם שומעים קולות רמים יחסית מהמסדרון הימני. הקול הצועק נשמע סמכותי. טרוי לוחש:"סמכות זה עוצמה", בעוד אתם מתקדמים לאיטכם לעבר המעבר. אתם עוצרים ממש לפני הפנייה האחרונה, מציצים פנימה. אתם רואים מעין חדר ארוך גם חלון זכוכית לאורך הקיר הימני שלו. מעבר לחלון הזכוכית אתם רואים אולם גדול ועתיק. שבמרכזו עומד צינור זכוכית עבה מאוד שבור בחלקו, שממנו נשפך על הרצפה נוזל צהוב מסתורי. סביב הצינור חמישה עמודים עם גופות עליהם, ועל הרצפה מצויר כוכב מחומש (Pentagram), כשכל עמוד נמצא בקדקוד שלו. בחדר המעבדה עצמו עומדים כמה מדענים מפוחדים, כשמולם, עומד וצועק, ניצב אדם גבוה במיוחד, עם מעיל ארוך בצבעי אפור כהה ואדום שמגיע עד לברכיו. האדם עומד עם הגב אליכם אז אתם לא יכולים לראות פרטים רבים, אבל אתם יכולים לשים לב שהוא לובש משקפיים משוכללות מאוד ושיש לו שיער אדום שמגיע עד לכתפיו. הוא צועק על המדענים:" איך זה קרה? איך חייל ירוד של הצוות הירוד הזה הצליח לגנוב מאיתנו את כדור הגריסאוס? עוד שבוע וגיראטינה היה בידינו! היינו כובשים את כל יונובה בהינף אצבע! איך נתתם להיכנס לחדר הזימון בכלל?!?" אחר המדענים אומר בגמגום:"א..אבל אדוני, בדיוק היינו בתדרוך". האיש אומר בזעם:" איך זה אפשרי? איך אתם משאירים את חדר הזימון בלי שמירה? תמצאו לי את החייל הזה! אני רוצה לראות את המאוויל שניצח חמישה שנדלורים במו ידיו!" הוא אומר את המדענים, הם רצים במהירות מהחדר. האדם מסתובב, ובמבט חשוד אומר:"למה שלא תצאו מהמחבוא שלכם, חיילים קטנים? יהיה לנו הרבה יותר נעים לדבר פנים אל פנים". לאחר שהוא הסתובב, את רואה את תווי גופו - בדש מעילו יש את הסמל של צוות מגמה-רמפא"ג, פניו חסרי הבעה כמעט לחלוטין ובצד משקפיו יש אבן צבעונית. יש לו חגורה צהובה באמצע הבטן: [IMG]http://cdn.bulbagarden.net/upload/thumb/6/68/Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png/120px-Omega_Ruby_Alpha_Sapphire_Maxie.png[/IMG]. טרוי לוחש לך בלא קול:"מה נעשה?"
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
[QUOTE=TheHeliolisk;1498307][B][U][COLOR="#008000"]טל[/COLOR][/U][/B]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 355 פ"ד
את אומרת לטרוי שאין טעם להתחבא וצועדת החוצה בצעד גאה עם ניינטיילס, מתחילה לנסות ולהקניט אותו קלות. את חושבת שיהיה קל ללכוד אותו כי הוא דרג גבוה, ולא סתם חייל שעוקב אחרי פקודות. האדם מגחך קלות ואומר:" ילדה, יש לך מושג בכלל עם מי את מדברת? נעים מאוד להכיר - מקסי, מנהיג צוות מגמה-רמפא"ג ומפקד מחוז יונובה. את עדיין בטוחה שתוכלי לנצח אותי כל כך בקלות?" הוא אומר תוך כדי צחקוק, בעודו מוציא צב אש - [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/324.gif[/IMG]
מה תעשי?[/COLOR]
אופתע מעט (אפילו מאוד) מהמידע החדש הזה, אך לא אראה את זה. "טוב מקסי, תהיה בטוח ש*ממך* אני לא מפחדת" אומר לו בזלזול. "טרוי, אפשר להשאיל את פסיידאק?" אשאל בתקווה (לפני שמשהו לא ידוע יעסיק אותו), אם הוא יגיד לי כן-אוציא את פסיידקאק מהפוקדור שלו והורה לו "פסיידאק, אקדח מים ואז ישר קרן בועות-תנסה שההתקפות ישתלבו!".
אם לא, אוציא את פרי החוצה והורה לו להשתמש בחותך זעם על טורקול ואז במתקפת טעיה ועינוי
-
[COLOR="#DAA520"]*מיקום - מערת סרוליאן, קנטו
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה מתרחק מעט מאבסול, מציע לו להצטרף אליך. הוא מחייך לעברך, מתחיל לרוץ בקלילות, מחכה שתתפוס אותו. אם רק הרצון שלו הוא לא סיבה מתאימה, אתה מהר מאוד מוצא עוד אחת: אתה מרגיש קול רעם, ומהר מאוד אבן גדולה מתחילה להתגלגל לעברך בשיפוע, כשכרגע היא מאיצה בדרכה מרמה גבוהה יותר במערה.
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 355 פ"ד
את מופתעת מאוד מהמידע החדש אך לא מראה את זה. את משאילה מטרוי את ויוילון ובתמורה מעניקה לו את פרי (כי חייבים להחליף זמנית איכשהו), ואז בנקישת אצבע של מקסי, שני חיילים מגיעים אל טרוי ומעסיקים אותו בקרב רחוק מכם. מקסי מציע, או יותר נכון אומר:"יוצאים לחדר הזימון. יהיה לנו יותר מרחב קרב", בעוד הוא פותח דלת בקיר הזכוכית ושניכם יוצאים לעבר החדר העתיק והאפלולי. לאחר מכן את מורה לפסיידאק מה לעשות. הוא שולח אקדח מים וקרן בועות משולבים אל עבר טורקאול, שפוגעים בו קשה מאוד. מאקסי מורה:" טורקוול, משיכה". באקט מפתיע, את מגלה שטורקוול בת בעוד היא מפתה את פסיידאק, גורמת לו להתאהב בה ומאטה את יכולתו להגיב. מקסי אומר:" טורקוול, קרן טעינה" וטורקוול שולחת קרן חשמלית לעבר פסיידאק, גורמת לו די הרבה נזק.
מה תעשי?
פסיידאק של טרוי - 6/10 *מאוהב*[/COLOR]
-
[QUOTE] #1106 היום, 11:16 PM
נועם
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
אתה מתרחק מעט מאבסול, מציע לו להצטרף אליך. הוא מחייך לעברך, מתחיל לרוץ בקלילות, מחכה שתתפוס אותו. אם רק הרצון שלו הוא לא סיבה מתאימה, אתה מהר מאוד מוצא עוד אחת: אתה מרגיש קול רעם, ומהר מאוד אבן גדולה מתחילה להתגלגל לעברך בשיפוע, כשכרגע היא מאיצה בדרכה מרמה גבוהה יותר במערה.
מה תעשה?
[/QUOTE]
"לא!!!!" אומר ואתחיל לרוץ. "אין סיכוי שאני הופך לפנקייקלאן!"
-
[COLOR="#DAA520"]*פנקייקלאן חח. אתה צריך להיות קופירייטר שיווקי
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לרוץ בניסיון לא להיעמך, אך למזלך מגלה שהנפילה מהגובה שברה את האבן לרסיסים. אבסול חוזר, ונראה כי הוא ברח רק מחישתו באבן. הוא מגיש אליך את ראשו, מחכה להיתפס.
מה תעשה?[/COLOR]
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1498316][B][U][COLOR="#DAA520"]נועם[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#DAA520"]*פנקייקלאן חח. אתה צריך להיות קופירייטר שיווקי
*זמן - אחה"צ
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 18,380 פ"ד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתחיל לרוץ בניסיון לא להיעמך, אך למזלך מגלה שהנפילה מהגובה שברה את האבן לרסיסים. אבסול חוזר, ונראה כי הוא ברח רק מחישתו באבן. הוא מגיש אליך את ראשו, מחכה להיתפס.
מה תעשה?[/COLOR][/QUOTE]
*אני על זה ^_^
*תגובה אחרונה להלילה.
*אם אתה מתעקש...
"חזרת, מה? כנראה שאתה ממש רוצה בזה." אחזיר את הפוקדור של סניזל ואשלוף במקומו פוקדור אג'נטרה ריק. "זה הולך להיות כל כך אפי." אומר ואקרב את הפוקדור לאבסול בזהירות. "מתחילים. תחזיק חזק."
-
[QUOTE=TheHeliolisk;1498288][B][U][COLOR="#0000FF"]טוטודייל[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#0000FF"]*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים
*בזמן משימה רשמית
*כסף - 75 פ"ד
אתה מורה לפוקימונים שלך שוב מה לעשות, מדרבן אותם כך שאתה שואל אותם מה קרה שהם לא מורידים אותם כבר. באלטוי שולח קרן על-חושית עוצמתית במיוחד אל עבר קריינידוס, מעלף אותו. פידג'אוטו מסתחרר באוויר, עוטף כנפיו בזוהר וחובט בקרניביין בירידתו, מעלף גם אותו. מאצ'וק בועט במגה לופאני, מפיל אותה אל הרצפה ונותן לה אגרוף חזק, משאיר אותה מאוד חלשה אך עדיין חיה. טרייסי אומרת:"ויוילון, מאבק חרק הכי חזק שאתה יכול על דאגטריו! בכל הכוח! דודואו, ניקור על סימיסייג'! תגמרי אותו!". ויוילון שולח גלים ירוקים בהירים לעבר דאגטריו, פוגע בו הרבה מאוד פעם עם כמה וכמה גלים ירוקים בכמה מאבקי חרק רצופים, מעלף אותו. דודואו רצה לעבר סימיסייג', מנקרת אותו ומעלפת אותו בקלות. החיילים אומרים:"פומפקאבו, האונדום, צ'יימקו, צ'רים, צאו!", ומהפוקדורים יוצאים מעין דלעת עם אורות מוזרים בתוכה, כלב אבדון עם קרניים בוהקות, מעין פעמון על דגל מתחתיו ופרח סגול סגור: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/710.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/358.gif[/IMG] [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/421.gif[/IMG]. אחד החיילים אומר:" צ'רים, יום שמשי!" וצ'רים שולח גל כתום, שמגביר את האור סביב הזירה שלכם, גורם לתחושה של אור שמש חם, מה שגורם לצ'רים להיפתח לצורה של פרח ורדרד עם פנים צהוב: [IMG]http://www.pkparaiso.com/imagenes/xy/sprites/animados/cherrim-sunshine.gif[/IMG]. לאחר מכן החיילים של צ'יימקו והואונדום אומרים:"צ'יימקו, האונדום, לגבהים חדשים! התפתחות מגה!". החיילים לוחצים על אבנים צבעוניות, גורמים הן להאונדום והן לצ'יימקו להתפתח-מגה. קוציו של האונדום גדלים, הוא הופך ליותר קוצני ומאיים, וצ'יימקו הופך למעין משהו פייתי ומלא בבדים עם הילה של מלאך מעל ראשו: [IMG]http://pldh.net/media/pokemon/gen6/xy-animated/229-mega.gif[/IMG] [IMG]http://up416.siz.co.il/up3/jmmrln2rqxml.png[/IMG]. חמשת החיילים אומרים:"מגה לופאני, אגרוף קרח על דודואו! פאמפקאבו, כדור צל על ויוילון! צ'רים, עלים קסומים על מאצ'וק! מגה צ'יימקו, רוח פיה על מאצ'וק! מגה האונדום, פיצוץ אש על פידג'אוטו!". מגה לופאני עוטפת אגרופה שוב בקרח, חובטת איתו בדודואו וגורמת לה נזק רב, כמעט מעלפת אותה. פאמפקאבו שולח כדור סגלגל של צללים על ויוילון, גורם לו די הרבה נזק ומשאיר אותו חלש מאוד, מתנודד באוויר. צ'רים הפתוח הוא זריז מאוד מאוד, והוא שולח עלים מרחפים עטופים בהילה צבעונית אל מאצ'וק, גורמים לו די הרבה נזק. לאחר מכן מגה צ'יימקו שולח רוח ורדרדה שמייצרת רעש נעים, פוגע איתה במאצ'וק וגורם לו הרבה מאוד נזק, מעלף אותו. האונדום שולח להביור אש בצורת אות קאנג'י יפנית אל עבר פידג'אוטו, גורם לו כמות רצינית מאוד של נזק. טרייסי אומרת:" דודואו, חזרי! גולפין, צא! ריצ'י, ממש כדאי לך להגיד לבאלטוי להשתמש בריפוי, ומהר!" היא אומרת בלחץ קל בזמן שגולפין יוצא מפוקדורו, מחכה לתור הבא.
מה תעשה?
ויוילון של טרייסי - 4/10
דודואו של טרייסי - 2/10
גולפין של טרייסי - 10/10
מאצ'וק - 0/10
באלטוי - 2/10
פידג'אוטו - 6/10[/COLOR]
[B][U][COLOR="#FF0000"]טדי[/COLOR][/U][/B]
[COLOR="#FF0000"]*הקטע האחרון די הרג אותי XD (כמה שזה רע להגיד חח)
*מיקום - בסיס צוות מגמה-רמפא"ג, חורבות הטירה, מדבר רזורט, יונובה
*זמן - צהריים מוקדמים
*במהלך משימה רשמית
*כסף - 1,550 פ"ד
אתה כועס על מה שקרה לפיילוסווין, מורה לאבאלוג בכעס מה לעשות. נראה שהקגנסקן האמא קצת נדהמת מפקודתך (ד"א למרות שהם התנתקו הם עדיין פוקימון אחד). אבאלוג מקשיחה את גופה, לאחר מכן מחדדת את קצה, עוטפת אותו ביותר קרח ומתנגשת במגה קנגסקן בחוזקה, גורמת לה הרבה נזק. לאחר מכן אדם מורה להונצ'קרוו:" הונצ'קרוו, דופק אפל!" והונצ'קרוו שולח מעין גל הלם אפלולי לעבר מגה קנגסקן, גורם לה מספיק נזק כדי לעלף אותה. החיילים מחזירים את הפוקימונים שלהם לפוקדוריהם והולכים בזעם. אדם אומר:" או אה, זה בהחלט היה קרב קשה", בזמן שהוא מחייה את שני פוקימוניו המעולפים ואת קלפייבל, מחזיר את חיי שלושתם למלאות. הוא אומר:" שנמשיך להילחם בזירה או שנפרוש למסדרון צידי? יש לי תחושה שיכול להיות יותר מעניין בצדדים".
מה תעשה?[/COLOR]
*זמן - בוקר מאוחר
*כסף - 355 פ"ד
מה תעשי?[/COLOR][/QUOTE]
"את צודקת טרייסי, אבל קודם כל, מאצ'וק חזור. עכשיו, באלטוי השתמש בריפוי ואז קרן על חושית פאקאמבו. פידג'יוטו? תתקוף במתקפת כנף את לופוני. פרליגייטר זה תורך! בואי ונראה לכולם שהקשר שיש בינינו הוא יותר מסתם קשר בין מאמן לפוקימון שלו. צאי ותקפי בזרנוק אקווה, אך לפני זה תשתמשי בפעמון מיקוד."