-
[COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
אתה מתקרב לזקנה והיא מסתכלת עליך בחיוך "כל אלה דיסקים מהתקופה שלי בתור מאמנת!" אומרת בהתלהבות כנה ואתה מבחין בחמישה דיסקים שנראים במצב טוב יחסית. 'יום תשלום- Pay Day' , 'התנגדות- Counter', 'חפירה- Dig', 'מתקפה משולשת- Tri Attack' ו' פצצת ביצה- Egg Bomb' .
הזקנה מחייכת אליך "אתה יכול לקחת אחד ב 150$ ושלושה ב 400$ מציעה לך.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510164][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
אתה מתקרב לזקנה והיא מסתכלת עליך בחיוך "כל אלה דיסקים מהתקופה שלי בתור מאמנת!" אומרת בהתלהבות כנה ואתה מבחין בחמישה דיסקים שנראים במצב טוב יחסית. 'יום תשלום- Pay Day' , 'התנגדות- Counter', 'חפירה- Dig', 'מתקפה משולשת- Tri Attack' ו' פצצת ביצה- Egg Bomb' .
הזקנה מחייכת אליך "אתה יכול לקחת אחד ב 150$ ושלושה ב 400$ מציעה לך.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
איך משיגים במשחק כסף? חחח
"האמ.." אלחש. "יום תשלום פחות יתאים, גם פצצת ביצה, מתקפה משולשת פחות יתאים גם' אחשוב לעצמי. "אני אקח את מתקפה משולשת, חפירה והתנגדות!!" אומר לה בחיוך ואשלם לה, מיד לאחר מכן אציע למורגן וגוליה לבוא לפארק להתאמן איתי, אשחרר את הפוקימונים שלי, "יש לי משהו בשבילך ריהורן" אומר בחיוך ואתן לו את הדיסק של ההתנגדות. "ועכשיו נבדוק את העניין" אומר בחיוך "סוואדלון, השתמשי בעלי תער על ריהורן ונייט תשתמשי במתקפת כנף, ריהורן השתמש בהתנגדות!" אומר להם בחיוך. "מורגן, תרצה קרב כפול נגדי?" אשאל אותו, אימון ביחד יישמע כמו משהו טוב
-
ניצחון של מאמנים\מנהיגי מכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;;;
אחרי שאתה משלם לה לאישה, אתה פונה למורגן וג'וליה, שאף הם קנו כל אחד שלושה דיסקים משלהם, ואתם צועדים ביחד לפארק ונותן לריהורן שלך את הדיסק של המתקפות. הדיסק נספג בעורו המחוספס והקשה של הקרנף אבן שלך.
בינתיים אתה משחרר את נייט ואת סוואדלון שלך, ושתיהן יוצאות עם המתקפות שלהן כפי שאתה מורה להן. בינתיים ריהורן בוהק באור אדום- ונראה שהוא סופג את המתקפות, ואז בגל של הדף חזק, מחזיר את עצמת המתקפות של שתיהן, בחזרה אליהן, מעיף אותן אחורנית, פצועות, אבל מחזיקות מעמד.
אתה פונה למורגן, שמצחקק נבוכות "ובכן בשמחה, אבל אני חושב שהפוקימונים שלי טיפה יותר חזקים משלך" אומר בצורה הכי לא מתנשאת שיש, אבל במקום זאת ג'וליה קופצת על ההצעה "אם אתה רוצה כמובן" מלמלת בשקט.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510166][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
ניצחון של מאמנים\מנהיגי מכון
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;;;;
אחרי שאתה משלם לה לאישה, אתה פונה למורגן וג'וליה, שאף הם קנו כל אחד שלושה דיסקים משלהם, ואתם צועדים ביחד לפארק ונותן לריהורן שלך את הדיסק של המתקפות. הדיסק נספג בעורו המחוספס והקשה של הקרנף אבן שלך.
בינתיים אתה משחרר את נייט ואת סוואדלון שלך, ושתיהן יוצאות עם המתקפות שלהן כפי שאתה מורה להן. בינתיים ריהורן בוהק באור אדום- ונראה שהוא סופג את המתקפות, ואז בגל של הדף חזק, מחזיר את עצמת המתקפות של שתיהן, בחזרה אליהן, מעיף אותן אחורנית, פצועות, אבל מחזיקות מעמד.
אתה פונה למורגן, שמצחקק נבוכות "ובכן בשמחה, אבל אני חושב שהפוקימונים שלי טיפה יותר חזקים משלך" אומר בצורה הכי לא מתנשאת שיש, אבל במקום זאת ג'וליה קופצת על ההצעה "אם אתה רוצה כמובן" מלמלת בשקט.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
'ממש' אחשוב לעצמי ואחייך למה שמורגן אמר "נייט ופיקאצו התייצבו לקרב!" אומר לשני הפוקימונים שלי, אחכה לראות אילו פוקימונים גוליה הולכת להוציא, "ריהורן וסוואדלון, תתאמנו בקרב אחד על אחד, ריהורן שים דגש על ספיגת המתקפות הפיזיות של סוואדלון או להעיף אותן ממך, אפילו תנסה ללמוד איזה מתקפת אבן שתהיה לך, תתאמן על מתקפת הקרן שלך ועל הנגיחה" אסביר לריהורן. "נייט ופיקאצו, פעם ראשונה שאתם נלחמים ביחד שיהיה בהצלחה!" אומר ואחשוב 'ריהורן חייב לדעת לפחות מתקפת אבן אחת, אולי יצליח ללמוד קרן קידוח'
-
ג'וליה מתלהבת מהסכמתך לקרב ומשחררת נגדך שני פוקימונים שלה הראשונה, יוצאת כדור ורוד ושמנמן [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/113.png[/IMG] ואילו מהכדור השני נשלחת פוקימונית שנראית כאילו בעלת קוקו שחור וגדול הפונה היישר אליך [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/303.png[/IMG]. שני הפוקימונים שלך מתייצבים כנגד הפוקימונים שלה "בהצלחה!" קוראת ג'וליה "קדימה צ'אנסי השתמשי בצוות כפול ואז תעברי לשירה! מאוויל גם את צוות כפול ואז רוח פיות!" ממשיכה ג'וליה והפוקימונים שלה, מיומנים ומשופשפים יוצאים לקרב כנגד פיקאצ'ו ונייט שלך.
מהצד השני סוואדלון מנסה לעזור לריהורן שלך עם המתקפות שלו והיא שולחת כמה עלי תער חדים לעברו, והוא מגן על עצמו בעזרת התנגדות, והוא שולח את עצמת המתקפה- חזרה אליה, אבל היא מגנה על עצמה בעזרת בועת אור כחולה.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510154]
[COLOR=#000000][FONT=times new roman][B]אשטון-[/B]
במהירות אדירה, ארידוס מושך את שניהם אחורנית, מדביק את עצמם על עץ, בזמן שהכדורי אנרגיה נשלחים בעקבותיהם, ופיצוץ ענקי נוצר מהפגיעה החזיתית של הכדורים. עצמה ההדף כל כך גדולה, שאפילו העץ עליו ארידוס נקשר,פשוט נשבר באמצע ונופל על האדמה.
העשן מתפזר, ושני הפוקימונים מעולפים.
"אף אחד מהפוקימונים אינו מסוגל להלחם" קורא השופט בזמן שאלכסיס מסתכלת בתדהמה ומחזירה את הפוקימון שלה, ונראה שהיא אינה במוד יותר לשטויות "ואיזה הפתעה זאת תיהיה?" שואלת בעוקצניות ואוספת את שיערה הארוך לזנב סוס ארוך, אשר מתלתל מאחורי גבה.
"אשטון" קוראת לך ג'ניפר "תזהר, נשאר לה פוקימון אחד. שמעתי שבזכותו זכתה לנהל את המכון פה" מוסרת לך "אז תקרע את שתיהן" אומרת בחיוך וקורצת לך.
ג'ניפר מוציאה מכיסה פוקדור ירוק, מנשקת אותו בקצה ומסתכלת עליך עם חיוך שטני ועצבני "אני מקווה שאתה מוכן לזה" אומרת "ואולי, עדיף בעצם שלא" אומרת וזורקת את הכדור לאוויר. מתוכו יוצאת פוקימון גדולה וצהובה, בעלת פסים שחורים והבעה רצחנית [IMG]https://img.pokemondb.net/sprites/omega-ruby-alpha-sapphire/dex/normal/vespiquen.png[/IMG]. "תכיר את ויספקווין! מלכת החרקים שלי!" קוראת ומצחקקת קלות.[/FONT]
[/COLOR][/QUOTE]
אצטער מעט על התבוסה של אריאדוס ואקרא אליו "לא נורא חבר, ניצחת 2 והיית יותר ממדהים, פשוט אלוף!" אריע לו. אקח נשימה עמוקה ולמראה הווספיקווין שלה אתרשם מעט אך לא אתן לזה להוריד אותי. "מגניב, היא באמת נראת חזקה. נראה אם את מוכנה למלך הפרטי שלי!" אקרא אליה ואקרוץ לעברה.
וכמובן, אוציא את ספטייל החוצה. "ספטייל, תיהיה זהיר. זה קרב מול פוקימונית חזקה במיוחד שלא תותיר לנו הרבה מקום לטעויות, אני יחד איתך בזה אז תשאר נינוח ומורכז" אדריך אותו מנטלית מעט ליפני שמתחילים ואחייך אליו חיוך חם.
"קדימה ספטייל, צא במתקפה מהירה! בכל העוצמה הכה אותה ומיד זנק מעליה. נסה לתפוס אותה הלומה ולפגוע גם עם נשימת דרקון" אדריך אותו. 'בהצלחה חבר' אחשוב לעצמי במתח רב.
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]היא מקשיבה לשאלתך ועונהה "לא חמוד, זה לא נמצא בחנויות כמו אלה. אולי בערים הגדולות יותר, מצטערת". אתה מעקם פניך ומתבאס מעט, ומחליט שסיימת כאן לבנתיים. ואתה שלם עם זה שעכשיו אתה חייב לבדוק מה קרה עם המשטרה, לאן נסעו הניידות.
זה מעסיק את מוחך כלכך, ואתה כאילו מרגיש בעצמותיך שזה קשור איכשהו אולי, לאחותך האבודה.
אתה רץ בכיוון אליו נסעו הרכבים, עברו כבר 40 דק' מאז הן עברו מלידך... ובהמשך הדרך בה אתה רץ ומתנשף, אתה מבין שאין להם זכר ונעצר. מרגיש תחושת החמצה גדולה כשאז עולה לך הרעיון לברר מה העניין בתחנת המשטרה. לאחר ריצה קלה של 12 דק פחות או יותר אתה מגיע לכניסה.
שני הניידות ועוד אחת חונות בכניסה, לצד עוד שני אופנועי משטרה ואחד גדול, מדגם כבד בגוון כסוף מאוד בהיר. אתה מסתכל מדלת הזכוכית שבכניסה ורואה אדם ממושקף לבוש לבן כולו[IMG]http://www.interload.co.il/upload/329037.png[/IMG]צועק בקולי-קולות משפטים כמו "לא תעצרו את העתיד לבוא. בני אנוש נחוטים, נחוטים שמעתם אותי!?!? אתם עוד תשלמו על כל החטאים שלכם חבורת רפי שכללל!!!!"[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510168][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
ג'וליה מתלהבת מהסכמתך לקרב ומשחררת נגדך שני פוקימונים שלה הראשונה, יוצאת כדור ורוד ושמנמן [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/113.png[/IMG] ואילו מהכדור השני נשלחת פוקימונית שנראית כאילו בעלת קוקו שחור וגדול הפונה היישר אליך [IMG]https://serebii.net/sunmoon/pokemon/303.png[/IMG]. שני הפוקימונים שלך מתייצבים כנגד הפוקימונים שלה "בהצלחה!" קוראת ג'וליה "קדימה צ'אנסי השתמשי בצוות כפול ואז תעברי לשירה! מאוויל גם את צוות כפול ואז רוח פיות!" ממשיכה ג'וליה והפוקימונים שלה, מיומנים ומשופשפים יוצאים לקרב כנגד פיקאצ'ו ונייט שלך.
מהצד השני סוואדלון מנסה לעזור לריהורן שלך עם המתקפות שלו והיא שולחת כמה עלי תער חדים לעברו, והוא מגן על עצמו בעזרת התנגדות, והוא שולח את עצמת המתקפה- חזרה אליה, אבל היא מגנה על עצמה בעזרת בועת אור כחולה.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"אוקיי הייט ופיקאצ'ו יצאנו לדרך!" אומר להם בחיוך "נייט התעופפי גבוה,שהשירה לא תגיע אלייך, ומלמעלה תשגרי מטחים של כדורי צל מהירים כדי לחסל את הכפילים שהיריבות שלכם ייצרו, ומנגד, פיקאצו תשתמש בטעינה,תצבור חשמל בקול כדי שהשירה לא תגיע אליך, ואז תשגר מתח חזק של הלם חשמל לעבר היריבות שלך" אסביר ואוסיף "נייט תצללי ליריבות שלך ותשתמשי באובך, תמלאי את הרחבה ומתוך האפילה תשתמשי במתקפת כנף על צאנסי, פיקאצו לפני שנייט משחררת את האופל תשתמש במתקפה מהירה על צאנסי, ואז תצא משטח האובך! תהיו מוכנים לכל תרחיש!" אומר ואצפה בפוקימונים שלי "ריהורן וסוואדלון תמשיכו להתאמן, ריהורן בדיוק כמו אתמול עם נייט תהדוף את עלי התער עם מתקפת קרן, פשוט תנהלו קרב רגיל" אנחה את סוואדלון וריהורן
-
[QUOTE=NivX10;1510169]
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:
[/B]היא מקשיבה לשאלתך ועונהה "לא חמוד, זה לא נמצא בחנויות כמו אלה. אולי בערים הגדולות יותר, מצטערת". אתה מעקם פניך ומתבאס מעט, ומחליט שסיימת כאן לבנתיים. ואתה שלם עם זה שעכשיו אתה חייב לבדוק מה קרה עם המשטרה, לאן נסעו הניידות.
זה מעסיק את מוחך כלכך, ואתה כאילו מרגיש בעצמותיך שזה קשור איכשהו אולי, לאחותך האבודה.
אתה רץ בכיוון אליו נסעו הרכבים, עברו כבר 40 דק' מאז הן עברו מלידך... ובהמשך הדרך בה אתה רץ ומתנשף, אתה מבין שאין להם זכר ונעצר. מרגיש תחושת החמצה גדולה כשאז עולה לך הרעיון לברר מה העניין בתחנת המשטרה. לאחר ריצה קלה של 12 דק פחות או יותר אתה מגיע לכניסה.
שני הניידות ועוד אחת חונות בכניסה, לצד עוד שני אופנועי משטרה ואחד גדול, מדגם כבד בגוון כסוף מאוד בהיר. אתה מסתכל מדלת הזכוכית שבכניסה ורואה אדם ממושקף לבוש לבן כולו[IMG]http://www.interload.co.il/upload/329037.png[/IMG]צועק בקולי-קולות משפטים כמו "לא תעצרו את העתיד לבוא. בני אנוש נחוטים, נחוטים שמעתם אותי!?!? אתם עוד תשלמו על כל החטאים שלכם חבורת רפי שכללל!!!!"[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אסתכל בשקט על כל העימות ואשאל את אחד מהאנשים האזור מה קרה פה... (לא שנשאר לי משהו אחר לעשות חחח)
ספטייל שלך מנצל את מהירותו הגובה ומסתער על ויספקווין עם מתקפה מהירה, משאיר אחריו שובל של אור לבן, מתנגח בה בחוזקה, ואז במיומנות של אתלט אולימפי, מזנק מעליה בסלטה מושלמת- ויורה עליה בגבה, עם נשיפת דרקון, אשר יוצאת מפיו, כעננת אש סגולה- צהובה, אשר פוגעת בויספקווין. 'זה קל מידי' אתה חושב לעצמך בחשד, בזמן שספטייל מצליח להנחית עליה מהלומה נוספת של מתקפה מהירה.
אתה מסתכל לעבר אלכסיס, אבל היא רק מסתכלת אלייך ישירות בעיניים ומחייכת- ובאמת לא נראה שהמתקפות שלך מזיזות יותר מידי לויספקווין שלה. "עכשיו שיסוע" אומרת בשקט, והיצור האימתני שלה, מסתובבת במקום, באיטיות כמו של פסל, ובתנועה חדה וחזקה, משספת את ספטייל לאחור, עצמת המתקפה, מפתיעה אותו, והוא נשלח לאחור מופתע ופגוע.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
נייט שלך פורסת כנפיים, ועפה גבוה בשמיים, ומתחילה לשלוח כדורי צל לכל עבר, ומצליחה לפוצץ כמה כפילים, אבל עוד ועוד כפילים נוצרים במקומם. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך בזעף בזמן שפיקאצ'ו שלך זוהר בצהוב, והילה של אנרגיה נוצרת סביבו, ויוצרת כדור של חשמל סטטי סביבו. בינתיים הכפילות של צ'אנסי מתחילות לשיר, ותווים צבעוניים נוצרים באוויר, אבל לא נראה שהם ממש עושים משהו, ושני הפוקימונים שלך נשארים ערים מתמיד. נייט, צוללת מטה במהירות ומשחררת סביבה אובך, אפל וסמיך, אשר מתפזר במהירות ברחבה והיא טסה במהירות בין הכפילים של צ'אנסי, ומצליחה לפוצץ כמה מהן, ופוגעת בצ'אנסי האמיתית, לא בכוונה. בינתיים פיקאצ'ו של מסתער אף הוא קדימה, טרם האובך משלט על הכל, אבל הוא מוצא את עצמו מוקף בכפילות של מאוויל, אשר כולן פותחות את שיערן השחור, ופה מפלצתי נפער בהן ורוח כסופה- סגלגלה נפרצת מהן, ויוצרות טורנדו קטן סביב פיקאצ'ו, אשר מורם באוויר, ומועף אחורנית.
הטורנדו הקטן, אפילו מפזר את האובך.
"קדימה צ'אנסי התכווצות! מאוויל השתמשתי בניחוח מתוק ואז מקפת העלפות על פיקאצ'ו!" קוראת ג'וליה בהתלהבות לפוקימונים שלה.[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=times new roman][/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510171]אסתכל בשקט על כל העימות ואשאל את אחד מהאנשים האזור מה קרה פה... (לא שנשאר לי משהו אחר לעשות חחח)
ספטייל שלך מנצל את מהירותו הגובה ומסתער על ויספקווין עם מתקפה מהירה, משאיר אחריו שובל של אור לבן, מתנגח בה בחוזקה, ואז במיומנות של אתלט אולימפי, מזנק מעליה בסלטה מושלמת- ויורה עליה בגבה, עם נשיפת דרקון, אשר יוצאת מפיו, כעננת אש סגולה- צהובה, אשר פוגעת בויספקווין. 'זה קל מידי' אתה חושב לעצמך בחשד, בזמן שספטייל מצליח להנחית עליה מהלומה נוספת של מתקפה מהירה.
אתה מסתכל לעבר אלכסיס, אבל היא רק מסתכלת אלייך ישירות בעיניים ומחייכת- ובאמת לא נראה שהמתקפות שלך מזיזות יותר מידי לויספקווין שלה. "עכשיו שיסוע" אומרת בשקט, והיצור האימתני שלה, מסתובבת במקום, באיטיות כמו של פסל, ובתנועה חדה וחזקה, משספת את ספטייל לאחור, עצמת המתקפה, מפתיעה אותו, והוא נשלח לאחור מופתע ופגוע.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#66cc66][FONT=times new roman][B]ג'סטין-[/B]
נייט שלך פורסת כנפיים, ועפה גבוה בשמיים, ומתחילה לשלוח כדורי צל לכל עבר, ומצליחה לפוצץ כמה כפילים, אבל עוד ועוד כפילים נוצרים במקומם. 'זה לא טוב' אתה חושב לעצמך בזעף בזמן שפיקאצ'ו שלך זוהר בצהוב, והילה של אנרגיה נוצרת סביבו, ויוצרת כדור של חשמל סטטי סביבו. בינתיים הכפילות של צ'אנסי מתחילות לשיר, ותווים צבעוניים נוצרים באוויר, אבל לא נראה שהם ממש עושים משהו, ושני הפוקימונים שלך נשארים ערים מתמיד. נייט, צוללת מטה במהירות ומשחררת סביבה אובך, אפל וסמיך, אשר מתפזר במהירות ברחבה והיא טסה במהירות בין הכפילים של צ'אנסי, ומצליחה לפוצץ כמה מהן, ופוגעת בצ'אנסי האמיתית, לא בכוונה. בינתיים פיקאצ'ו של מסתער אף הוא קדימה, טרם האובך משלט על הכל, אבל הוא מוצא את עצמו מוקף בכפילות של מאוויל, אשר כולן פותחות את שיערן השחור, ופה מפלצתי נפער בהן ורוח כסופה- סגלגלה נפרצת מהן, ויוצרות טורנדו קטן סביב פיקאצ'ו, אשר מורם באוויר, ומועף אחורנית.
הטורנדו הקטן, אפילו מפזר את האובך.
"קדימה צ'אנסי התכווצות! מאוויל השתמשתי בניחוח מתוק ואז מקפת העלפות על פיקאצ'ו!" קוראת ג'וליה בהתלהבות לפוקימונים שלה.[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=times new roman][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"נייט יפה מאוד, גם פיקאצו!" אחמיא לפוקימונים שלי ואשמור להם על מורל , "עכשיו נייט תשתמשי מהר במרדף כנגד צאנסי, עכשיו דצת יהיה קשה לפגוע בה אבל אני מאמין שעם המרדף תוכלי לפגוע בה לפחות כמה פעמים, פיקאצו, תשתמש במתקפה מהירה כדי לרוץ לצד השני של מאוויל וכדי להתחמק מהריח, ומיד לאחר מכן תתקרב למאוויל ותצליף בה ברגליה בהצלפת זנב כדי שתיפול לקרקע! תנצל את הרגע שהיא מתאפסת על עצמה ותשגר עליה כדור חשמל! נייט אחרי המרדף תרדפי אחרי צאנסי ותתקפי במתקפת כנף! תישארו עירניים!" הורה לפוקימונים שלי ואצפה בקרב המתחולל
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510171]
גרובייל שלך מנצל את מהירותו הגובה ומסתער על ויספקווין עם מתקפה מהירה, משאיר אחריו שובל של אור לבן, מתנגח בה בחוזקה, ואז במיומנות של אתלט אולימפי, מזנק מעליה בסלטה מושלמת- ויורה עליה בגבה, עם נשיפת דרקון, אשר יוצאת מפיו, כעננת אש סגולה- צהובה, אשר פוגעת בויספקווין. 'זה קל מידי' אתה חושב לעצמך בחשד, בזמן שספטייל מצליח להנחית עליה מהלומה נוספת של מתקפה מהירה.
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"גרובייל!" אקרא בדאגה, אחייך בחזרה לאלכסיס חיוך שמסביר שהבנתי מה מתרחש פה, ושזה לא יהיה פשוט בכלל. "גרובייל תעלם לה ותסווה את עצמך בין עלי העצים..." אפקוד עליו ואוסיף "הסוואה גם הוא יכול, כאן בזירה שכזו" ואז אבקש מגרובייל "משרוקית עשב, ואז צא ושסף אותה עם עלה להב, ואז שוב נשימת דרקון!" אל תוותר גרובייל
[COLOR=#9999cc][FONT=times new roman][B]רובי:[/B]
משפטים מאוד מוזרים יוצאים מפיו של האיש, כאילו הוא חייזר. 'מדבר על המין האנושי כנחוט... ומה הוא צ'אריזארד?' עולה במוחך מן בדיחה מעלה חיוך. שמתחלף בפרצוף רציני וסקרן שאתה מביט בבנאדם שנאזק שם במאבק, מיוזע ונראה רועד ומשוגע.
אתה מביט באחת מהשוטרות ג'ני נשענת בחוץ על דופן הכניסה ומעשנת סיגריה, אתה מתקרב אליה, שואל לשלומה ומי לעזזל הבחור ההוא ולמה הוא נעצר. היא מביטה בך בעניין ומכוון שהיית נחמד היא מחליטה לספר לך "זה פעיל של כת 'הנהורים' איננו יודעים את שמו או בן כמה הוא כרגע, אין עליו פרטים מזהים" ואתה, מבין ולא מבין... היא לא כלכך שיתפה אותך במשהו.
גם היא שמה לב לפרצופך ומוסיפה "תפסנו אותו מרסס על קירות דברי נעצה שמפחידים את אנשי העיר, הוא הקים כאן עם עוד פעילים אחרים מרכז של הארגון, ובמסווה של תרומה לקהילה ניסה לארגן במחסן נידך מפגש 'טהרה' למצטרפים חדשים שרוצים ׳לעלות מדרגה׳. לא יודעים על זה הרבה אבל זה..." ואז היא מתקרבת ולוחשת לך "מן טקס פולחן, עד כמה שידוע לנו. נהרגים בו אנשים למען ה-טהרה הזאת או מה שזה לא יהיה..." ופניה נעשות רציניות וקרירות. וקח גם פניך, אתה מצתמרר.
כשאז הדלת נפרצת מאחוריך ואתה מבוהל עד העצם, "הוא חנק את השוטר ג'ים, אין לו הכרה תפסו אותו!" זועקת בעיניים רטובות הפקידה בקבלה ולידה שוטר מוטל על הרצפה.
ג'ני מתחילה אחריו במרדף ואתה אחריהם!
הם כמעט ונעלמים לך בין הרחובות, הם רצים נורא מהר. אך אתה מצליח להשיג אותם כשלפתע אתה רואה בתוך סמטא סגורה בבניינים ב-3/4 פינותיה את ג'ני מכוונת אקדח... על עצמה!!!
והוא לוחש איזושהו לחן בשפה לא ברורה. גופה מנסה להתנגד לזה, כך נראה אבל לא ביותר מידי בהצלחה ותכף עלול לקרות אסון!
[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510158][FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
אלא אם כן, הם מתחברים לאחד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
מיאו שלך מסתער במהירות על דיגלט, ומוחא בכפיו הקטנות לצידי ראשו של דיגלט, מהמם אותו, בהפתעה- רק בשביל לקבל את אקדח המים של מריל ישירות בפרצופו, והוא מועף אחורנית על רגליו, עדיין עומד. פידוב מנצל את המהומה, ומסתער על דיגלט במתקפה מהירה, אשר משאירה אחריו שובל של אור לבן ובוהק, והוא פוגע ישירות בדיגלט.
"קדימה דיגלט נסה שוב מתקפה שריטה על מיאו! מריל אקדח מים על [B][SIZE=5]בידופ[/SIZE][/B]!" קורא קאי, ושני הפוקימונים שלו יוצאים לדרכם בפעם נוספת.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
סורי להגיד לך אבל אין לי בידוף. מתקן ל-פידוב.
--
"פידוב, השתמש בסופה כדי להסיט את אקדח המים של מריל. נסה עד כמה שאתה יכול לכוון אותו לכיוון דיגלט!" אורה לו בידיעה שאין שום סיכוי בעולם שזה יצליח, אבל אולי אנסה לעבוד על הרעיון הזה אחר כך. "מאיו, תנשוך את דיגלט ותיסוג מהר!"
-
[QUOTE][B]
[COLOR=#008080]לוקאס-[/COLOR][COLOR=#008080]
אחרי ששניכם מגיעים למבנה המכון, טירת נסיכות מעולם של פיות ואגדות, כולל צריחים. מתנשמים ומזיעים, אתה מקבל רגליים קרות ואילו אמרלד מסתכל עליך בחיוך "ברור שאני אכנס!" אומר בהתלהבות ולוחץ על ידית הדלת, במטרה לפתוח אותה- אבל נראה שהבניין סגור.
"מה קורה פה?" שואל בקול תמוהה אמרלד ומסתכל סביב "איפה המנהיג מכון?" שואל רטורית, ואכן זה מראה מוזר שמנהיג המכון הראשון אינו במכון בכלל, ועוד יותר מזה. אין אף אחד בסביבה.
"טוב לא יודע מה איתך" מתחיל אמרלד "אבל נראה לי שאני אחכה למחר ואלך לישון קצת לפני שאחפש אותו" אומר אמרלד ומפהק קלות. ומתחיל לצעוד, ישנוני לעבר המרכז. אתה מסתכל באופק, ואכן השמש מתחילה לשקוע בשמים ובריזה קרירה של סתיו נושבת בעורפך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"זה באמת היה יום ארוך" אומר, מתחיל להרגיש עייף בעצמי, מסתכל על השקיעה
'כדאי שאני אנוח, שאני אהיה מוכן למחר' אחשוב ואתחיל להתקדם למרכז, סורק את העיר בדרך מחפש דברים מעניינים, אולי כמה פוקימונים ליליים יצוצו
כשאגיע למרכז ארפא את הפוקימונים המותשים אחרי הקרב שעברו, אבקש מהאחות חדר, אעלה אליו אפרוש את הציוד שלי ואשכב על המיטה, מסתכל למעלה.
'יכול להיות שנישאר כאן קצת זמן, אנחנו צריכים להתאמן עוד. הדרך עוד הולכת להיות יותר קשה' אכוון את השעון שלי לשעה 6:30 בבוקר, שאני אוכל להתחיל להתאמן הכי מוקדם שאפשר ואלך לישון.
-
[quote=nivx10;1510173]
[color=#9999cc][font=times new roman][b]רובי:[/b]
משפטים מאוד מוזרים יוצאים מפיו של האיש, כאילו הוא חייזר. 'מדבר על המין האנושי כנחוט... ומה הוא צ'אריזארד?' עולה במוחך מן בדיחה מעלה חיוך. שמתחלף בפרצוף רציני וסקרן שאתה מביט בבנאדם שנאזק שם במאבק, מיוזע ונראה רועד ומשוגע.
אתה מביט באחת מהשוטרות ג'ני נשענת בחוץ על דופן הכניסה ומעשנת סיגריה, אתה מתקרב אליה, שואל לשלומה ומי לעזזל הבחור ההוא ולמה הוא נעצר. היא מביטה בך בעניין ומכוון שהיית נחמד היא מחליטה לספר לך "זה פעיל של קט 'הנהורים' אנינו יודעים את שמו או בן כמה הוא כרגע, אין עליו פרטים מזהים" אתה מבין ולא מבין... היא לא כלכך שיתפה אותך במשהו.
גם היא שמה לב לפרצופך ומוסיפה "תפסנו אותו מרסס על קירות דברי נעצה שמפחידים את אנשי העיר, הוא ניסה לארגן אף כאן במחסן נידך מפגש 'טהרה' למצטרפים חדשים וקצת יותר וותיקים. לא יודעים על זה הרבה אבל זה..." ואז היא מתקרבת ולוחשת לך "מן טקס פולחן, עד כמה שידוע לנו. נהרגים בו אנשים למען ה-טהרה הזאת או מה שהם לא עושים..." ופניה נעשות רציניות וקרירות. וקח גם פניך.
כשאז הדלת נפרצת מאחוריך ואתה מבוהל עד העצם, "הוא חנק את השוטר ג'ים, אין לו הכרה תפסו אותו!" זועקת בעיניים רטובות הפקידה בקבלה ולידה שוטר מוטל על הרצפה.
ג'ני מתחילה אחריו במרדף ואתה אחריהם!
הם כמעט ונעלמים לך בין הרחובות, הם רצים נורא מהר. אך אתה מצליח להשיג אותם כשלפתע אתה רואה בתוך סמטא סגורה בבניינים ב-3/4 פינותיה את ג'ני מכוונת אקדח... על עצמה!!!
והוא לוחש איזושהו לחן בשפה לא ברורה. גופה מנסה להתנגד לזה, כך נראה אבל לא ביותר מידי בהצלחה ותכף עלול לקרות אסון!
[/font][/color][/quote]
'מה לכל הרוחות?!' אתפלא לעצמי ואחשוב במהירות ואשחרר את נינג'אקס מהפוקדור שלו "קדימה השתמש במהירות שלך ותחטוף לה את האקדח!" אורה לו במהירות וארוץ בעצמי על הבחור, ואתנגח בו בעצמי, במטרה לעצור את הלחש שלו. 'חייב פה תגבורת' אחשוב לעצמי בזמן שהאבק בו.
[font=times new roman][color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
נייט טסה במהירות לעברה של צ'אנסי, אבל שניות לפני הפגיעה החזיתית, צ'אנסי של ג'וליה נעלמת באוויר, ומתכווצת לגודל מזערי, שאפילו נייט שלך אינה מבחינה בה, כשלפתע, משהו מניאטורי פוגע בה בגרונה, והיא מועפת לאוויר. "מ.. מה?!" אתה פולט, כשאתה מבחין בגוש זעיר, לא יותר גדול מאוכמנייה, נופל חזרה על האדמה. 'זאת צ'אנסי!' אתה חושב לעצמך ומכוון פעם נוספת את נייט, עם מתקפת כנף, אשר רק בקושי, מצליחה לתמרן ופגועת בצ'אנסי, בזמן שהיא מנסה להתחמק מכנפה של נייט, אבל נכשלת, ונפגעת חזיתית ומועפת אחורנית על גבה.
מהצד השני, לפיקאצ'ו שלך לא הולך במיוחד מול מאוויל, לאחר שהוא מתחמק מהניחוח המתוק, הוא מצליח להגיע לצידה השני של מאוויר, אבל שכחת משהו אחד- גם הגוף עצמו של מאוויל תוקף, ובשניות, מאוויל נעלמת באוויר, בזמן שפיקאצ'ו שלך מנסה להפילה מהרגליים בעזרת זנבו, ואז צצה מחדש הודפת את פיקאצ'ו עם צד גופה, והוא מוטח בעצמה אדירה על ביטנו ואיך שהוא מתחיל להתרומם, מאוויל מנחיתה עליו את ראשה השחור , בדיוק על גבו, מפילה אותו שוב על האדמה.[/color]
[color=#000000][b]אשטון-[/b]
גרובייל שנלך מנצל את הסביבה שלו ונעלם בין צמרות העצים, אבל משהו לא מסתדר לך, הויספקווין אפילו לא זזה מהמקום, אפילו לא נראה שהיא מודעת שגרובייל נעלם, ואפילו שהוא פוגע בה עם העלה להב ממש בגבה, לא נראה שהיא זזה אפילו סנטימטר אחד, וגם שהוא פוגע בה עם נשיפת דרקון ענקית, לא מסתדר לך מה שקורה פה. "קדימה מספריי איקס" קוראת אלכסיס, וויספוקיין שלה מצליבה את זרועתייה, בצורה של x, והן בוהקות באור לבן, ובתנועה מהירה משספת את ביטנו של גרובייל. ועדיין היא לא זזה מהמקום שלה, מהרגע שאלכסיס שיחררה אותה.
גרובייל, מגיב בחזרה בלהב עלה משלו, דוחף אותה אבל בשנייה שהוא פוגע בה, היא פשוט מתפוגגת באוויר. "מה קורה פה?" אתה פולט בתדהמה כויספקווין נוספת מגיחה מאחורי אחד העצים.
"אתה יודע" מתחילה אלכסיס לומר "שהפרוש המקורי של צוות כפול, זה כפיל צל?" שואלת אלכסיס בנימה מעט שחצנית, אשר מתחילה טיפה לעלות לך "הכפיל הוא התגשמות שנייה של הפוקימון המשתמש בה- המלכה שלי שולטת לגמרי בהתגשמות שלה ויכולה לפגוע מכל מקום, בכל עת ובכל דבר" ממשיכה "קדימה שיסוע!" קוראת והוויספקווין האמיתית שלה טסה לעברו של גרובייל ובתנועה נוספת משספת אותו בתנועת נינג'ה, בזמן שהוא קופץ לאחור, נעמד בגבו אליך.[/color]
[color=#ff3333][b]מליפיאן-[/b]
שעה מאוחרת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
להפתעתך הרבה, [b]פידוב[/b], מתחיל לנופף בכנפיו הקטנות- ויוצר חומה של אוויר, כנגד אקדח המים של מריל. החומה מעיפה את נחשול המים לכל עבר, מפזרת אותה לרסיסים וטיפות קטנות של מים, אשר יוצרים גשם קטן המטפטף בזירה סביבכם.
מיאו מנצל את ההפתעה מהגשם, ורץ במהירות לעברו של דיגלט, נושך אותו בראשו, אבל דיגלט, המהיר, לא מוותר בכזאת מהירות ורודף אחרי מיאו, ובעזרת גופו מחוספס, שורט את מיאו.
"מריל השתמש בגלגול על פידוב! דיגלט מתקפת חול ואז השתמש בסתירת בוץ!" קורא קאי בהתלהבות.
[/color][color=#008080][b]לוקאס-[/b]
לא כל כך כתבת מה אתה רוצה לעשות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אחרי אמרלד למרכז הפוקימונים וכל אחד מכם מקבל חדר קטן בקומה העליונה של המרכז. אתה קם בבוקר ליום חדש בשעה שכיוונת אליה את השעון, מתארגן במהירות ויוצא בריצה מהמרכז- וצופה בעיר לאט לאט מתעוררת.[/color][/font][color=#ff3333][/color]
-
[QUOTE][COLOR=#ff3333][RIGHT][FONT="]
[/FONT][/RIGHT][/COLOR][COLOR=#008080][RIGHT][FONT="][B]לוקאס-
לא כל כך כתבת מה אתה רוצה לעשות...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה הולך אחרי אמרלד למרכז הפוקימונים וכל אחד מכם מקבל חדר קטן בקומה העליונה של המרכז. אתה קם בבוקר ליום חדש בשעה שכיוונת אליה את השעון, מתארגן במהירות ויוצא בריצה מהמרכז- וצופה בעיר לאט לאט מתעוררת.[/B][/FONT][/RIGHT][/COLOR][/QUOTE]
אני אף פעם לא יודע כמה לכתוב חחח אני לא רוצה לכתוב יותר מידי למצב שזה כאילו אני כותב לעצמי.
~~~
"אוקיי צאו אודיש ובלדום!" אומר ואוציא אותם מהפוקדורים שלהם "חשבתי על טקטיקה למכון, אבל בשביל זה את תצתרכי ללמוד עוד כמה מתקפות אודיש, בלדום בגלל שאתה לא תסבול יותר מידי מהמתקפות שלה אתה תשמש כמטרה, זה יעזור להגנה שלך להשתפר גם!" אומר להם
"אוקיי אודיש המתקפה החדשה שאני רוצה שתלמדי היא אבקת שינה, אני מניח שזה בסגנון של ריח מתוק, תנסי לנער את העלים על הראש שלך ולהוציא אבקה מסויימת, בואי נתחיל מזה ונראה מה קורה, בלדום תישאר במקום בינתיים ותספוג את המתקפה" אומר בציפייה
"אחר כך נתחיל להתאמן בלעשות את המתקפה בזמן תנועה, בלדום יתקוף אותך עם נגיחה ואת תתחמקי ותנסי לשחרר את האבקה תוך כדי" אמשיך לפרט על האימון שלנו
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510176]'מה לכל הרוחות?!' אתפלא לעצמי ואחשוב במהירות ואשחרר את נינג'אקס מהפוקדור שלו "קדימה השתמש במהירות שלך ותחטוף לה את האקדח!" אורה לו במהירות וארוץ בעצמי על הבחור, ואתנגח בו בעצמי, במטרה לעצור את הלחש שלו. 'חייב פה תגבורת' אחשוב לעצמי בזמן שהאבק בו.
[font=times new roman][color=#66cc66][b]ג'סטין-[/b]
נייט טסה במהירות לעברה של צ'אנסי, אבל שניות לפני הפגיעה החזיתית, צ'אנסי של ג'וליה נעלמת באוויר, ומתכווצת לגודל מזערי, שאפילו נייט שלך אינה מבחינה בה, כשלפתע, משהו מניאטורי פוגע בה בגרונה, והיא מועפת לאוויר. "מ.. מה?!" אתה פולט, כשאתה מבחין בגוש זעיר, לא יותר גדול מאוכמנייה, נופל חזרה על האדמה. 'זאת צ'אנסי!' אתה חושב לעצמך ומכוון פעם נוספת את נייט, עם מתקפת כנף, אשר רק בקושי, מצליחה לתמרן ופגועת בצ'אנסי, בזמן שהיא מנסה להתחמק מכנפה של נייט, אבל נכשלת, ונפגעת חזיתית ומועפת אחורנית על גבה.
מהצד השני, לפיקאצ'ו שלך לא הולך במיוחד
"זה לא טוב" אלחש לעצמי, אני באמת לא ארשה לעצמי להפסיד למישהי שלא רוצה אפילן לאתגר מכונים. "פיקצ'ו ונייט! תתגברו על הקודי אני יודע שזה קשה אבל אנחנו נצליח!" אחדיר בהם מוטיבציה ורצון להמשיך, בינתיים אחשוב על טקטיקה חדשה. 'יש לי' אחשוה לעצמי ואחייך חיוך מתון, כי הכל יכול לקרות. "פיקאצו! נצל את זה שמאוויל לידך בגלל שהפילה אותה, ותשתמש מהקרקע בהצלפת זנב חזקה שתעיף אותה לאוויר, משם נייט תנצלי את היותה של מאוויל באוויר ותשגרי עליה כדור צל חזק שחפגע בה ויסב לה נזק!" אסביר להם על הטקטיקה המשותפת, "פיקאצו, תפקידך בזמן שנייט ממשיכה את המהלך שלך, שצאנסי לא תפריע לנייט, תשתמש בנשיקה מתוקה על צאנסי,תנסה לבלבל אותה ואז תשתמש בטעינה וכדור חשמל על מאוויל,במזל עם כדור הצל יפגע במאוויל, ועכשיו נייט עכשיו תפקידך שמצאנסי לא תפריע לפיקאצו, תשתמשי באובך אבל ממש מעל צאנסי, שלא תראה לאן היא הולכת, ואז תצאי במתקפת כנף עליה!" אסביר לפוקימונים את הטקטיקה החדשה 'הפעם המהלך הוא בשיתוף פעולה של שניהם, אני מקווה שזה יצליח' אחשוב לעצמי "אני מאמין בכם! בדיוק כמו שהתאמנו קדימה!" אוסיף בקול מלא ביטחון.