-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:21 PM
[b] ירין-
"מכת ברק, ואז תנסה לתקוף כמה שיותר פעמים בזנב ברזל" אומר גרין. פוריגון 2 שולח מכת ברק, צ'ארמנדר מצליח לחסום את ההתקפה בגחלת. פוריגון 2 שולח זנב ברזל וצ'ארמנדר מתחמק בקפיצה, לאחר שהוא נוחת פוריגון 2 תוקף שוב בזנב ברזל ופוגע בו-כעת הוא מכניס את צ'ארמנדר לרצף מכות של זנב ברזל [/b][/quote]
"צ'אם שאדה בכל הכח! ואז גחלת עם שריטות בלי הפסקה!" אני אומר
-
[SIZE=3]ניב הזוכה! לכן הוא יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה[/SIZE]
ניב-
אתה יכול לבחור איזה פוקימון שתרצה רק לא צורה שלישית או אגדי. אפשר שניי ואם שנייה היא צורה אחרונה זה גם בסדר, ואני מסכים גם להתחלתי
---------------------------------------------
אתה מחפש את טורה בכל פינה בעיר עד שאתה מגיע למכון שם אתה רואה את קוגה. "אתה מחפש את טורה? בדרך כלל שהיא עצובה היא משתמשת באחד מהפוקימונים שלה להירגע באוויר" אומר קוגה
ירין-
צ'אם שואג אבל את פוריגון 2 זה לא מרתיע-הוא ממשיך לפגוע בצ'אם בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 שולח מכת ברק ופוגע די חזק בצ'אם
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:35 PM
[b]
ירין-
צ'אם שואג אבל את פוריגון 2 זה לא מרתיע-הוא ממשיך לפגוע בצ'אם בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 שולח מכת ברק ופוגע די חזק בצ'אם [/b][/quote]
"שוב גחלת! נסה להפתיע אותו וסריטה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:35 PM
[b] [SIZE=3]ניב הזוכה! לכן הוא יכול לבחור איזה פוקימון שהוא רוצה[/SIZE]
ניב-
אתה יכול לבחור איזה פוקימון שתרצה רק לא צורה שלישית או אגדי. אפשר שניי ואם שנייה היא צורה אחרונה זה גם בסדר, ואני מסכים גם להתחלתי
---------------------------------------------
אתה מחפש את טורה בכל פינה בעיר עד שאתה מגיע למכון שם אתה רואה את קוגה. "אתה מחפש את טורה? בדרך כלל שהיא עצובה היא משתמשת באחד מהפוקימונים שלה להירגע באוויר" אומר קוגה [/b][/quote]
"טוב, אני מניח שאני צריך לתת לה להירגע שם, ואני חושב שאחרי הקרב נגד מיסטר גרונאד הבנתי שאני אולי יכול להשתמש בחוכמה במתקפות, אבל הפוקימונים שלי פשוט חלשים מדי כדי לזכות בשבעת סמלי הקרב, לכן אם לא אכפת לך, אני אשמח להילחם בך, קרב גומלין של 3 על 3"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 09:06 PM
[b] עומר-
אתם ממשיכים לכם בדרככם. פתאום אתם רואים אוניקס-[img]http://i29.tinypic.com/mjqtc0.png[/img], נראה שהוא רודף אחרי משהו. כאשר אתם מסתכלים טוב אתם רואים שהוא רודף אחרי בלספורט שלקחת איתך [/b][/quote]
"צא בויזל אקדח מים על אוניקס!"
-
ניב-
XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
ובסדר
-----------------------------------------
"אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?"
ירין-
צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:47 PM
[b] ירין-
צ'אם מצליח לפגוע בפוריגון 2 בגחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, אך לפני שפוריגון 2 מספיק לתקוף בפצצת מגנט צ'אם תוקף קודם בשריטות [/b][/quote]
"יופי! עכשיו נסה להוציא מהפה בכל הכח אש! רכז את האנרגייה שלך בפה והוצאה אותה במלוא הכח!" אני אומר בתקווה שילמד להביור
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:47 PM
[b] ניב-
XXXXXXXXXDDDDDDDDDDD, היו לך כל כך הרבה אפשרויות ובחרת מריל?XD
ובסדר
-----------------------------------------
"אני אגיד לך למה אתה ככה" אומר קוגה "בכוונה רק בעיר אחת בכל מחוז מחלקים פוקימונים התחלתיים-שיוכלו להתחיל משמה. ואז ככה עולות הרמות של האויבים, תתאמן ותמשיך מאיפה שדילגת וכך תוכל להיתחזק כמו שצריך. ברור?" [/b][/quote]
"אני יודע שדילגתי על הרבה מאוד מקומות, אבל זה לא מה שיהפוך אותי לחלש.
בקרב נגד מיסטר גראונד גרמתי לו להוציא את היפאודון, וקרב נגדך רק יעזור לי.
חוץ מזה, כדי לחזור חזרה אני צריך את העזרה של טורה, היא זו שמכירה את השמיים של קנטו לא אני" אומר במבוכה קלה
צ'אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם בחוזקה
ניב-
קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-[img]http://i28.tinypic.com/161z0vd.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:59 PM
[b] ניב-
קוגה מצחקק ואז אומר:"בסדר, אבל זו החלטה שלך". אתם הולכים למכון וכל אחד עומד במקומו, אתה מסתכל אל הקהל ורואה הרבה צופים-כנראה שקוגה הוא מאמן אהוב. "הקרב הוא קרב גומלין, זה יהיה קרב של 3 על 3. למנהיג המכון קוגה לא תיהיה אפשרות להחליף פוקימונים בעוד שלמאתגר ניב יש" אומר השופט. "צא סווייפר" אומר קוגה ומוציא סווייפר-[img]http://i28.tinypic.com/161z0vd.png[/img] [/b][/quote]
"אלקיד צא מכת חשמל!"
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 11:59 PM
[b] ירין-
צ'אם מנסה לטעון להבה בכל הכוח, פתאום הוא מוציא אותה אבל לא יוצאת כמות גבוהה משל גחלת. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם בחוזקה
[/b][/quote]
"שוב גחלת! ותנסה להוסיף עוד כח!!" אני אומר
-
-
עומר-
לא, תראה עמוד 39, התגובה עם האוניקס. וביקשתי כבר לבשר בפרטי על מקרים כאלה
ניב-
~אלקיד מתפתח בקרוב~
"זנב רעל" אומר קוגה. סווייפר מתקדם בזנב רעל, לפני שהוא מספיק להגיע אלקיד תוקף, אבל במכת ברק-אלקיד למד מכת ברק. מכת הברק של אלקיד מצליחה לפגוע בסווייפר
ירין-
צ'אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:18 AM
[b]
ירין-
צ'אם מנסה שוב, הוא תוקף אבל יוצאת לו אש טיפ טיפה בכמות גדולה יותר מגחלת. "תתחמק ואז זנב ברזל" אומר גרין, פוריגון 2 מקפץ מעל הגחלת ונוחת בזנב ברזל [/b][/quote]
אני יכול ללמד מתקפות שאולי לא קיימות כמו.. שריטות אש?
אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו
ירין-
אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
-----------------------------------
"מכת ברק" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ'אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b]
ירין-
אתה יכול להמציא אבל הם לא ירשמו
-----------------------------------
"מכת ברק" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ומנסה להפתיע בשריטות אך הם שורפות את ידיו, צ'אם מבוהל ומקפץ לכל מקום-פוריגון 2 מנצל זאת ותוקף במכת ברק [/b][/quote]
"השתמש ביפורניים שלך השרופות כדי לתקוף אותו! אז.. שריטות אש!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:39 AM
[b] עומר-
אוניקס מתחמק מההתקפה ובלספורט רץ לכיוונך, וגם אוניקס אחריו
[/b][/quote]
"בלספורט נסה לתקוף אותו בעלי טער בויזל תשתמש בהשפרצה ואקדח מים בכל הכוח!"
-
ירין-
צ'אם מנסה אבל זה ממש כואב ומפריע לו. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם-צ'אם מתחיל ליסתחרר
עומר-
בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:56 AM
[b]
עומר-
בלספורט שולח עלי תער ובוויזל תוקף בהשפרצה, שניהם מצליחים לפגוע באוניקס. לפני שבוויזל מגיב אוניקס נכנס אל האדמה-הוא מסוגל להופיע מכל מקום [/b][/quote]
"בויזל בלספורט אל תעמדו באותו מקום ליותר מחצי שנייה בויזל תישתמש במהירות בשביל לברוח! בלספורט תברח גם אתה וכשהוא יוצא עלי טער ואקדח מים!"
-
עומר-
עומר-
כולכם רצים לכל עבר. פתאום אוניקס מזנק מהתקרה, ותוקף את בוויזל בזנב ברזל לפני שבוויזל מגיב, למזלו של בוויזל בלספורט נחלץ לעזרתו ומעיף את אוניקס בעלי תער
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:56 AM
[b] ירין-
צ'אם מנסה אבל זה ממש כואב ומפריע לו. "פצצת מגנט" אומר גרין, פוריגון 2 שולח פצצת מגנט ופוגע בצ'אם-צ'אם מתחיל ליסתחרר
[/b][/quote]
"צ'אם מהר גחלת בכל הכח! ואז תפתיע אותו בשאגה עצומה כשאתה קרוב אליו!" אני אומר ובודק בפוקפון מתי הוא והוט יתפתחו
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 01:03 AM
[b] עומר-
עומר-
כולכם רצים לכל עבר. פתאום אוניקס מזנק מהתקרה, ותוקף את בוויזל בזנב ברזל לפני שבוויזל מגיב, למזלו של בוויזל בלספורט נחלץ לעזרתו ומעיף את אוניקס בעלי תער [/b][/quote]
"בויזל קדימה אקדח מים! בלספורט עלי טער!"
-
עומר-
בוויזל ובלספורט לא נותנים לאוניקס מנוחה, הם תוקפים אותו לבסוף הוא מפסיד
ירין-
~צ'ארמנדר לא יתפתח בזמן הקרוב~
~הוטהוט לא יתפתח בזמן הקרוב~
"זנב ברזל" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ופוריגון 2 מתקדם בזנב ברזל, למרות יתרון הסוגים פוריגון 2 פורץ את ההתקפה ופוגע בצ'אם שוב
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 01:15 AM
[b]
ירין-
~צ'ארמנדר לא יתפתח בזמן הקרוב~
~הוטהוט לא יתפתח בזמן הקרוב~
"זנב ברזל" אומר גרין. צ'אם שולח גחלת ופוריגון 2 מתקדם בזנב ברזל, למרות יתרון הסוגים פוריגון 2 פורץ את ההתקפה ופוגע בצ'אם שוב [/b][/quote]
"צ'אם נסה אגרוף אש- רכז את הארגייה שלך ביד והוצא אותה כאגרוף! נסה בכל הכח!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 01:15 AM
[b] עומר-
בוויזל ובלספורט לא נותנים לאוניקס מנוחה, הם תוקפים אותו לבסוף הוא מפסיד [/b][/quote]
"יופי! עכשיו צא פוקדור!" אני אומר וזורק עליו.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 7 2009, 10:06 PM
[b] לון-
"זנב אקווה" אומרת אנבל. קרוקונוו שולח אקדח מים, על ידי ניב הקרח נוצרים ניטיפי קרח חדים, דרגונייר שולח זנב אקווה, זנב האקווה פורץ את ההתקפה וניהיה קפוא ופוגע בצורה קשה עוד יותר בקרוקונוו-השופט אוהב מקוריות
קרוקונוו-80%
דרגונייר-95% [/b][/quote]
"קרוקנוו, תפוס את דרגונייר בזנב ותשלח על הראש שלו פעימת מים!" אני צועק
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 12:18 AM
[b] ניב-
~אלקיד מתפתח בקרוב~
"זנב רעל" אומר קוגה. סווייפר מתקדם בזנב רעל, לפני שהוא מספיק להגיע אלקיד תוקף, אבל במכת ברק-אלקיד למד מכת ברק. מכת הברק של אלקיד מצליחה לפגוע בסווייפר [/b][/quote]
"אלקיד זה היה מצוין, עכשיו מעטפת חשמלית, וממנה תעבור לבעיטה נמוכה!"
-
[quote][b]לורן-
"בורמי איני צריך" אומר ביל "תיהיה יותר רציני"[/b][/quote]"אז מה אתה צריך? אנטי? יש לי אחד, אבל אני לא מתכוון להביא אותו. נלך לחפצים. מה אתה צריך?"
-
לורן-
"אמרת אנטי?" אומר ביל בשמחה "תמורת חקר על אנטיי אתן לך כרטיס שבעזרתו תוכל לטוס לג'וטו"
ניב-
"חיתוך לילה ואז נשיכה" אומר קוגה. סווייפר מזנק על אלקיד בחיתוך לילה, אלקיד מנסה לעצור את ההתקפה ולתקוף אבל סווייפר מפיל אותו בחיתוך לילה ותוקף שנית בנשיכה
עומר-
אתה זורק את הפוכדור והוא מתנדנד... נכשל! אוניקס מנסה לברוח
ירין-
צ'אם יוצר להבה סביב אגרופו, הבוא מצליח להיתקדם. "זנב ברזל" אומר גרין, צ'אם מצליח להגיע עד לפוריגון 2 ואז להבה נכבת, פוריגון 2 מחסל את צ'אם בזנב ברזל. "צ'ארמנדר לא יכול להילחם יותר, פוריגון 2 הוא המנצח" אומר השופט
לון-
"זנב ברזל" אומרת אנבל. דרגונייר מקפץ בזנב ברזל, קרוקונוו תופס את הזנב שלו ומעיף אותו בפעימת מים-זה נראה כאילו קרוקונוו הוציא דרגונייר מפיו.
קרוקונוו-80%
דרגונייר-85%
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:16 PM
[b] ניב-
"חיתוך לילה ואז נשיכה" אומר קוגה. סווייפר מזנק על אלקיד בחיתוך לילה, אלקיד מנסה לעצור את ההתקפה ולתקוף אבל סווייפר מפיל אותו בחיתוך לילה ותוקף שנית בנשיכה [/b][/quote]
מותר לזרוק לפוקימון חפץ במהלך הקרב?
[b]
עומר-
אתה זורק את הפוכדור והוא מתנדנד... נכשל! אוניקס מנסה לברוח
[/b][/quote]
"בוזיל אל תתן לו לברוח מהירות ואקדח מים ביחד! בלספורט עלי טער!"
-
ניב-
לא
----------
"תתחמק, ואז תחסום בזנב רעל ותתקוף בחיתוך לילה" אומר קוגה. בהיתפתלות מהירה סווייפר מתחמק ממכת הברק. סוויפר קופץ בזנב רעל ואלקיד חוסם בבעיטה נמוכה, אבל סוויפר לא מפסיק ותוקף בחיתוך לילה חזק
עומר-
באיטיות רבה אוניקס מנסה לברוח, בוויזל תוקף באקדח מים ובלספורט בעלי תער. אוניקס מחוסל-אבל נשאר לך רק פוכדור אחד האם שווה לך לבזבז אותו על אוניקס?
-
[b] ניב-
"חיתוך לילה ואז נשיכה" אומר קוגה. סווייפר מזנק על אלקיד בחיתוך לילה, אלקיד מנסה לעצור את ההתקפה ולתקוף אבל סווייפר מפיל אותו בחיתוך לילה ותוקף שנית בנשיכה [/b][/quote]
מותר לזרוק לפוקימון חפץ במהלך הקרב?
חזרת על אותה ההודעה והגבת לציטוט הלא נכון
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:27 PM
[b]
עומר-
באיטיות רבה אוניקס מנסה לברוח, בוויזל תוקף באקדח מים ובלספורט בעלי תער. אוניקס מחוסל-אבל נשאר לך רק פוכדור אחד האם שווה לך לבזבז אותו על אוניקס? [/b][/quote]
בטח! אוניקס סוס! @_@
____
"צא פוקדור!" אני אומר ומקווה שזה יעבוד.
-
עומר-
הפוכדור מתנדנד... נתפס! ברוכותיי! תפסת אוניקס, אבל נגמרו לך הפוכדורים
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:35 PM
[b] עומר-
הפוכדור מתנדנד... נתפס! ברוכותיי! תפסת אוניקס, אבל נגמרו לך הפוכדורים [/b][/quote]
"יש!!!" אני קורא באושר מרפא את הפוקימונים שלי במרכז וממשיך בדרכי.
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:31 PM
[b] ניב-
חזרת על אותה ההודעה והגבת לציטוט הלא נכון [/b][/quote]
אני יודע.
ההודעה נשלחה לי פעמיים בהפסקות ואז נפל לי האינטרנט אז לא יכולתי לערוך.
הנה התגובה
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניך-אבל אז אתה שם לב שיש לך שבעה פוקימונים
ניב-
אלקיד יודע מכת ברק
---------------------
אלקיד שולח מכות חשמל לכל עבר, "תנסה להיתחמק ואז עוקץ רעל" אומר קוגה. סוויפר מנסה להתחמק בפיתולים כמה שיותר, סוויפר מוצא חור בהגנה ופורץ אל אלקיד-אבל אלקיד משתמש במעטפת ברק ופוגע די חזק בסוויפר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:51 PM
[b] עומר-
אתה חוזר למרכז הפוקימונים ומרפא את פוקימוניך-אבל אז אתה שם לב שיש לך שבעה פוקימונים [/b][/quote]
אני שולח את איפום ואקנס לפרופסור.