-
[QUOTE=ErWiN;661573][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו יוצא נחוש מאוד לקרב הבא[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אך סוני לא מתכוון לוותר הוא מחזיר את גליילי[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"חזור" אומר.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא מוציא פוכדור אחר ומוציא את הפוקימון הקודם שלו שעוד בחיים [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"צא!" אומר ומוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/2znvf46.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
לא אתן למארקרו להילחם נגד ג'ולטיאון אני צריך אותו חם , ולכן אכניס
את מארקרו לפוכדור ומיד אוציא את לארביטאר "צא לארביטאר והשתמש בקבר סלע !"
אגיד לו .
--
תוכל בבקשה לערוך לי את הכותרת של משחק התפקידים שלי ?
"Granado - מימד אחר"
אין יותר מקום במשחק שלי ואני מעדיף לשנות כותרת .
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סטרביה מתקיף במתקפה מהירה אחרונה ומחסל את טרופיוס.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]טרופיוס לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סוני חושב איזה פוקימון להוציא.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מול איזה פוקימונים כבר נלחמת ?[/B][/COLOR]
ג'ולתיאון וטרופיוס
--------------
"קדימה סטארביה הוא כניראה יוציא את ג'ולתיאון אך לא משנה מי יצא תשתמש בשילוב של מתקפה מהירה וצוות כפול- תששכפל את עצמך וכולם ביחד לתקוף אותו במתקפה מהירה"
-
[COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סוני מוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/2znvf46.png[/IMG] כפי ששיערת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן סטרביה מתקיף ישר בצוות כפול ומתקפה מהירה לעבר ג'ולטיאון[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מתקפה קטלנית שמורידה לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ג'ולטיאון סופת רעם!" אומר וג'ולטיאון מתחיל את המתקפה כאשר הוא שואג[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מול איזה פוקימונים כבר נלחמת ?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון יוצא מוכן לקרב כאשר אתה מוציא את לארביטר[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר מתחיל בקבר סלע ומוריד לג'ולטיאון מעט חיים כאשר הצליח להתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ג'ולטיאון אמנם החשמל לא יוריד לו הרבה חיים אבל מתקפות חושך אולי כן " אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתקיף בכדור צל ענקי שפוגע בלארביטר.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#696969][/COLOR][/B]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מנסה להתקיף את פידג'יוטו בתותח בוץ ,כאשר פידג'יוטו מתחמק לגמרי ומרשטומפ מפספס .לאחר מכן פידג'יוטו יוצא במתקפת זעם לעבר פידג'יוטו שמשיב לו עם מתקפת כנף אכזרית ,שמפילה את שתיהם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#800080][/COLOR][/B]
[COLOR=red][B][I][U]רומה-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]אתם ניגשים כולכם למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מטפלת בסינדיקוויל.[/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]"סינדיקוויל חזק יש לך פה" אומרת.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה זורק פוכדור על טיילו והוא זז ימין ושמאל[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]שמאל וימין עד שנעצר![/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]תפסת טיילו![/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מנסה להתקיף את פידג'יוטו בתותח בוץ ,כאשר פידג'יוטו מתחמק לגמרי ומרשטומפ מפספס .לאחר מכן פידג'יוטו יוצא במתקפת זעם לעבר פידג'יוטו שמשיב לו עם מתקפת כנף אכזרית ,שמפילה את שתיהם.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה! מרשטומפ קום מהר והשתמש בתתח בוץ בשביל ללכוד את פיד'יוטו באדמה ואחר כך אקדח מים מהיר!" אומר לו במהירות
-
[QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה זורק פוכדור על טיילו והוא זז ימין ושמאל[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]שמאל וימין עד שנעצר![/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]תפסת טיילו![/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שמח על תפיסת טילו ומחפש את מרכז הפוקימונים הקרוב
-
[quote=ErWiN;661573]
[B][COLOR=darkorange]ניב -[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]לוקסיו מתקיף בנשיכה וישר בדחיפה לאחר מכן וזאנגוס לא מוותר ויורד לו קצת חיים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]"זאנגוס ! עכשיו טופר חיים!" אומר וזאנגוס מוריד ללוקסיו את כמות החיים המרבית ביותר עם השריטה הזאת.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#8b0000][COLOR=darkorange]"יופי!" אומר סוני[/COLOR] [/COLOR][/B][/quote]
"לעזאזל איתו...." אני ממלמל בכעס,
"תשתמש בטעינה ולאחר מכן ניצוץ!" אני שוב שואג.
-
[QUOTE][QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]סוני מוציא את [IMG]http://i47.tinypic.com/2znvf46.png[/IMG] כפי ששיערת[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן סטרביה מתקיף ישר בצוות כפול ומתקפה מהירה לעבר ג'ולטיאון[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]מתקפה קטלנית שמורידה לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ג'ולטיאון סופת רעם!" אומר וג'ולטיאון מתחיל את המתקפה כאשר הוא שואג[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#8b0000][/COLOR][/B] [/QUOTE]
"אוקיי סטרביה לא תוכל לשרוד את המתקפה הזאת חזור עכשיו קדימה ארקניין צא החוצה תשתמש בגלגל להבה כדי לספוג את המתקפה ושוב גלגל להבה כדי להביס את ג'ולתיאון"
-
[QUOTE=ErWiN;662926][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מול איזה פוקימונים כבר נלחמת ?[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון יוצא מוכן לקרב כאשר אתה מוציא את לארביטר[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר מתחיל בקבר סלע ומוריד לג'ולטיאון מעט חיים כאשר הצליח להתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"ג'ולטיאון אמנם החשמל לא יוריד לו הרבה חיים אבל מתקפות חושך אולי כן " אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתקיף בכדור צל ענקי שפוגע בלארביטר.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
נלחמתי כבר מול ג'ולטיאון ואמרת שלא נשאר לו הרבה חיים ..
ואז הוא הכניס את הג'ולטיאון והוציא גליילי , וזהו .. רק שתיים הוא חשף .
-----
"לארביטאר נסה להדוף עליו את הכדור הזה במתקפת קרן לפני שיתפוצץ עליך !"
אגיד לו ואמשיך "ומיד אז השתמש שוב בקבר סלע"
-
[COLOR=dimgray][B]לאביטר רץ במהירות ונפגע קשה מכדור הצל ולא מצליח לעדוף את הכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר משתמש בקבר סלע וג'ולטיאון קבור בפנים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתעלף והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אוי לא!" אומר סוני וחושב על איזה מהלך לעשות ,הוא מחליט שהוא מוציא בחזרה את גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i50.tinypic.com/jhdgcg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את ארקניין בדיוק כאשר ג'ולטיאון מתקיף והוא סופג את המתקפה כי אין לו ברירה ויורד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה אבל סוני נחוש לנצח והוא מחזיר את ג'ולטיאון לפוכדור כאשר ארקניין איבד מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו תורך!" אומר ומוציא את [IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG] שלו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו מתקיף עם מעט החיים שנשארו לו ומוריד בעזרת טעינה וניצוץ את מה שיכול לזאנגוס [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס בעל חיים רבים קופץ ומסיים את הקרב עם מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]
[COLOR=green][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים בג'ובילייף והאחות שואלת אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עם אותה אסטרטגיה אתה לא תנצח ,זה מה שאני מנסה ללמד אותך" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף שוב בתותח בוץ כאשר פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה ממנו את הבוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ומוריד לו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידגי'וטו מתקיף במתקפת כנף ומרשטומפ עף רחוק מאוד ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]"עם אותה אסטרטגיה אתה לא תנצח ,זה מה שאני מנסה ללמד אותך" אומר לך פאניין[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף שוב בתותח בוץ כאשר פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה ממנו את הבוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ומוריד לו קצת חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידגי'וטו מתקיף במתקפת כנף ומרשטומפ עף רחוק מאוד ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מרשטומפ על תוותר לו!" אומר לו "אוקי אסטרטגיה אחרת מרשטומפ אני רוצה שתעוף לפיג'יוטו ותהיה מתחתיו,אחר כך תירה עליו ירי בוץ ושהוא יפול לאדמה תתקיף בזעם!" אומר לו
-
[COLOR=darkred][B]אתה מוציא את ארקניין בדיוק כאשר ג'ולטיאון מתקיף והוא סופג את המתקפה כי אין לו ברירה ויורד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]לאחר מכן ארקניין מתקיף בגלגל להבה אבל סוני נחוש לנצח והוא מחזיר את ג'ולטיאון לפוכדור כאשר ארקניין איבד מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו תורך!" אומר ומוציא את [IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG] שלו.[/B][/COLOR]
"קדימה ארקניין תשתמש בחפירה מהר ואז צא מאחוריו ותנשך אותו"
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאביטר רץ במהירות ונפגע קשה מכדור הצל ולא מצליח לעדוף את הכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לארביטר משתמש בקבר סלע וג'ולטיאון קבור בפנים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ג'ולטיאון מתעלף והוא לא יכול להילחם .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אוי לא!" אומר סוני וחושב על איזה מהלך לעשות ,הוא מחליט שהוא מוציא בחזרה את גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i50.tinypic.com/jhdgcg.png[/IMG][/B][/COLOR]
[/QUOTE]
אחייך ואודה ללארביטאר "תודה לארביטאר היה קרב מעולה אני מצפה שעוד תחזור להילחם"
אגיד לו ומיד אוציא את מארקרו שלי
"צא מארקרו השתמש בצל לילה ואז במתקפת כנף , מיד אחר כך תעלה לאוויר"
-
[QUOTE=ErWiN;664290][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=green][B]אתה מגיע למרכז הפוקימונים בג'ובילייף והאחות שואלת אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"במה אוכל לעזור?"[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לאחות ג'וי" תוכלי לרפא את הפוקימונים שלי"
-
[quote=ErWiN;664290]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו מתקיף עם מעט החיים שנשארו לו ומוריד בעזרת טעינה וניצוץ את מה שיכול לזאנגוס [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס בעל חיים רבים קופץ ומסיים את הקרב עם מתקפה מהירה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]לוקסיו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/quote]
"לא נורא לוקסיו, חזור" אני אומ רלו ומחזיר אותו לפוכדור.
"תקשיב סנובר, אני יודע שאתה לא נלחמת איתי כלל, אך זה הזמן להראות שאתה שווה את מה שהשקעתי בך!, אז צא לכאן ותשתמש בקיע זרעים ולאחר מכן בשריקת עלים!" אני שואג ומשחרר את סנובר מהפוכדור.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את סנובר מהפוכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא נראה נחוש לקרב הזה אבל סוני לא נותן לזה לבלבל אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתחיל עם קליע זרעים שמוריד לזאנגוס ישר מעט חיים וישר בשריקת עלים שעושה את העבודה למהלך התור .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זאנגוס ! עכשיו שריטות!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס מתקרב אל סנובר ועומד לשרוט אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"כן בוודאי " אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ותוך כמה דקות משיבה לך אותם ואומרת לך "תחזור שוב"[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לפתע אתה קולט מאחוריך ילד קטן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "תגיד ילד ,האם תרצה להצטרף איתי לעיר אורבורג ,שם המכון ה-1 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את מארקרוו וסוני אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אתה עושה טעות " וצוחק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאחר מכן מארקרוו מתקיף בצל לילה שמורידה לגליילי מעט מאוד חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ומתקפת הכנף שמדגדגת את שלדת גופו של גליילי ומורידה לו עוד קצת חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו תורנו!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה תקוף בקרן קרח וחסל אותו ישר!" אומר סוני ומחייך.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B][I]יואב -[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שלך חופר בור ונכנס תוך שנייה הוא בחוץ ומנסה להפתיע את ארקניין בנשיכה ,אך ארקניין משתמש במהירות על ומתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו מהירות על עוד פעם!" אומר סוני וארקניין שלו רץ ומתקיף את ארקניין שלך בחוזקה רבה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מציית לך ורץ לעבר פידג'יוטו ,מתקיף אותו בתותח בוץ ומפיל אותו לאדמה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן הוא מלמד אותו לקח עם זעם [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"פידג'יוטו עכשיו סופת אוויר!" אומר[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;665497][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=green][B]"כן בוודאי " אומרת ולוקחת את הפוכדורים שלך [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]ותוך כמה דקות משיבה לך אותם ואומרת לך "תחזור שוב"[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]לפתע אתה קולט מאחוריך ילד קטן[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "תגיד ילד ,האם תרצה להצטרף איתי לעיר אורבורג ,שם המכון ה-1 " אומר לך .[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לילד"כן בשמחה מה שמך ילד"
-
[QUOTE=ErWiN;665497][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מציית לך ורץ לעבר פידג'יוטו ,מתקיף אותו בתותח בוץ ומפיל אותו לאדמה[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]לאחר מכן הוא מלמד אותו לקח עם זעם [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"פידג'יוטו עכשיו סופת אוויר!" אומר[/B][/COLOR][/QUOTE]
"כל הכבוד מרשטומפ! עכשיו תשתמש באקדח מים בשביל להיות באוויר ולנסות להתקיף באקדח מים במקתפת נגד ואז ישר תותח בוץ" אגיד לו במהירות
-
[COLOR=darkred][B][I]יואב -[/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שלך חופר בור ונכנס תוך שנייה הוא בחוץ ומנסה להפתיע את ארקניין בנשיכה ,אך ארקניין משתמש במהירות על ומתחמק .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"עכשיו מהירות על עוד פעם!" אומר סוני וארקניין שלו רץ ומתקיף את ארקניין שלך בחוזקה רבה.[/B][/COLOR]
"קדימה תשתמש בשילוב של צוות כפול וגלגל להבה - תשתמש בצוות כפול כדי להקיף את הארקניין שלו ותשתמש עם כולם בגלגל להבה"
-
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בצוות כפול וגלגל להבה ומקיף את ארקניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקרניין מקבל התקפה חזקה וחזיתית לתוך הגוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ארקניין להביור!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בלהביור ויורד לארקניין שלך מעט חיים אך כמות משמעותית יחסית.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה את מרשטומפ משם רחוק מאוד עד שהוא נתקל בקיר ומקבל מכה קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ואז מרחף לו באוויר ומתקיף באקדח בוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו תוקף את מרשטומפ בניקור חזק שמפיל אותו מהאוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה לא מבין ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עד שלא תמצא אסטרטגיה ,לא תנצח אותי ,זה גם שמו של התג שלי " אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ נראה חסר אונים ביינתים[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אומר לך הילד את שמו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"שמי מקס" אומר לך ומציג לך את דרך 203[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "איך קוראים לך " בחזרה.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;667020][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=green][B]אומר לך הילד את שמו [/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"שמי מקס" אומר לך ומציג לך את דרך 203[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]הוא שואל אותך "איך קוראים לך " בחזרה.[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למקס" שמי ליאור אז הולכים למכון אורבוג"
-
[QUOTE=ErWiN;667020][COLOR=darkred][B][I][U]
[COLOR=purple][B][I][U]שלומי -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בסופת אוויר שמעיפה את מרשטומפ משם רחוק מאוד עד שהוא נתקל בקיר ומקבל מכה קשה.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מתקיף באקדח מים ואז מרחף לו באוויר ומתקיף באקדח בוץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו מתקיף בצוות כפול ומתחמק מהמתקפה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו תוקף את מרשטומפ בניקור חזק שמפיל אותו מהאוויר[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אתה לא מבין ?" שואל אותך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"עד שלא תמצא אסטרטגיה ,לא תנצח אותי ,זה גם שמו של התג שלי " אומר לך.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ נראה חסר אונים ביינתים[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B][/QUOTE]
"מממ אסטרטגיה מרשטומפ תחזיק מעמד!" אומר לו ואנסה לחשוב במהירות על רעיון "אוקי הנה אסטרטגיה בשבילך! מרטומשפ אני רוצה שתרוץ מהר לפיג'יוטו ותקפוץ! ואז הוא ינסה להתחמק אבל אתה תירה על גבו בוץ מהר ואחר כך הוא יתרסק ואחר כך תנחת עליו ותלמד אותו לקח עם זעם!" אומר לן במטרה שיצליח עם האסטרטגיה
-
[QUOTE=ErWiN;667020][COLOR=darkred][B][I][U]יואב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בצוות כפול וגלגל להבה ומקיף את ארקניין[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקרניין מקבל התקפה חזקה וחזיתית לתוך הגוף [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ויורד לו הרבה חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]"ארקניין להביור!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש בלהביור ויורד לארקניין שלך מעט חיים אך כמות משמעותית יחסית.[/B][/COLOR]
מה עושה יד עוזרת?
----------
"קדימה רקניין כנס לתוך האדמה עם חפירה וכשתמצא את העיתוי הנכון תצא משם עם גלגל להבה בכל הכוח"
-
[quote=ErWiN;665497][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]אתה מוציא את סנובר מהפוכדור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא נראה נחוש לקרב הזה אבל סוני לא נותן לזה לבלבל אותו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתחיל עם קליע זרעים שמוריד לזאנגוס ישר מעט חיים וישר בשריקת עלים שעושה את העבודה למהלך התור .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"זאנגוס ! עכשיו שריטות!" אומר סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס מתקרב אל סנובר ועומד לשרוט אותו.[/B][/COLOR]
[/quote]
"תמנע ממנו לפגוע בך בכך שתשמש בעלי טער ישר לעיניו עוד לפני שיפגע בך ולאחר מכן קליע זרעים פעם נוספת!" אני מורה לסנובר.
-
[QUOTE=ErWiN;665497][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]אתה מוציא את מארקרוו וסוני אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"אתה עושה טעות " וצוחק[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]לאחר מכן מארקרוו מתקיף בצל לילה שמורידה לגליילי מעט מאוד חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]ומתקפת הכנף שמדגדגת את שלדת גופו של גליילי ומורידה לו עוד קצת חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"עכשיו תורנו!" אומר [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה תקוף בקרן קרח וחסל אותו ישר!" אומר סוני ומחייך.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"לא .. אתה זה שטועה !" אגיד לו ואצחק "מארקרו השתמש בהבטחה ומיד התחמק מקרן הקרח ..
אל תתן לה לפגוע בך .. מיד אח"כ השתמש בכדור צל אימתני וחסל את הגלאילי הזה ! הוא
יותר מידי זמן בקרב !" אצעק ..
-
[COLOR=dimgray][B]גליילי תוקף בקרן קרח אימתנית ,אך מארקרוו מכפיל את כוחה של המתקפה הבאה ,הוא משתמש בכדור צל ענקי שמתנגש בקרן הקרח[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]שני המתקפות מוצאות זה את זה בדרך ליריבים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גליילי מפסיק לשגר את קרן הקרח כהוראה של סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"תנגח בכדור הצל!" אומר גליילי מצליח להעיף את הכדור החלש של מארקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא משתמש בקרן קרח שוב ומקפיא את מארקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הדבר הזה מוריד למארקרוו כמעט את כל חייו.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס תוקף בשריטות שסנובר אינו מצליח להתחמק ,סנובר בולם את זה ויורד לו מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מחזיר לזאנגוס עם עלי תער לפנים ,אבל זאנגוס המהיר מאוד ,מתחמק מזה,לאחר מכן קליע זרעים שפוגע בזאנגוס בהפתעה מוריד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]תתעלם מזה -_-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שוב משתמש באותה אסטרטגיה של חפירה וגלגל להבה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר הוא מוצא את העיתוי המצוין לצאת ולהתקיף את ארקניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין נופל אבל הוא מחכה קצת ומתקיף במהירות על ואז להביור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר הוא נכנס לתוך הלהביור ורץ ביחד איתו לעבר ארקניין .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מזנק גבוה לכיוון פידג'יוטו ומתקיף אותו בתותח בוץ ,פידג'יוטו לא יכול להתחמק מזה כי זה מטווח 0 ,לאחר מכן פידג'יוטו לא רואה כלום והוא נמצא במצב לחץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מנצל את זה ומתקיף אותו עם זעם .לפידג'יוטו יורד כמעט כל החיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל אז פידג'יוטו מגיע עם אס אווירי ומתקפת כנף ומחסל את מרשטומפ.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשוטמפ לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה ומקס ממשיכים בדרך 203 כאשר אתם מבחינים במאמנים שנלחמים זה בזה ,אבל לא מצליחים לנצח.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם רואים את הפתח למערת אורובורג.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;669068][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מזנק גבוה לכיוון פידג'יוטו ומתקיף אותו בתותח בוץ ,פידג'יוטו לא יכול להתחמק מזה כי זה מטווח 0 ,לאחר מכן פידג'יוטו לא רואה כלום והוא נמצא במצב לחץ[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשטומפ מנצל את זה ומתקיף אותו עם זעם .לפידג'יוטו יורד כמעט כל החיים[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל אז פידג'יוטו מגיע עם אס אווירי ומתקפת כנף ומחסל את מרשטומפ.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מרשוטמפ לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"מרשטומפ היית מעולה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור למנוחה "תודה לא פאניין עכשיו אני יודע מה זה אסטרטגיה אמיתית" אומר לו בחיוך ואפנה לפיקאצ'ו שעל כתפי "קדימה פיקא'צו עכשיו תורך!" אומר לו ואסמן לו לעלות לזירה "קדימה פיקאצ'ו אני רוצה שתרוץ מהר לפיג'יוטו ותתקיף אותו בגל חשמלי שיהמם אותו ושהוא לא יוכל לזוז ואז מייד בלי לחכות מכת ברק!" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;669068][COLOR=dimgray][B][I][U
[COLOR=green][B][I][U]ליאור-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתה ומקס ממשיכים בדרך 203 כאשר אתם מבחינים במאמנים שנלחמים זה בזה ,אבל לא מצליחים לנצח.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם רואים את הפתח למערת אורובורג.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני שואל את מקס" רוצה להילחם נגדם מה דעתך"
-
[QUOTE]
[COLOR=darkred][B]תתעלם מזה -_-[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין שוב משתמש באותה אסטרטגיה של חפירה וגלגל להבה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר הוא מוצא את העיתוי המצוין לצאת ולהתקיף את ארקניין.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין נופל אבל הוא מחכה קצת ומתקיף במהירות על ואז להביור[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]כאשר הוא נכנס לתוך הלהביור ורץ ביחד איתו לעבר ארקניין .[/B][/COLOR][/QUOTE]
"קדימה ארקניין תשתמש בצוות כפול וישר חפירה ושוב גלגל להבה בכל הכוח"
----------
אני נוסע לאילת היום עד יום ראשון אז אני לא יהיה
-
[QUOTE=ErWiN;669068][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גליילי תוקף בקרן קרח אימתנית ,אך מארקרוו מכפיל את כוחה של המתקפה הבאה ,הוא משתמש בכדור צל ענקי שמתנגש בקרן הקרח[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]שני המתקפות מוצאות זה את זה בדרך ליריבים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גליילי מפסיק לשגר את קרן הקרח כהוראה של סוני [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"תנגח בכדור הצל!" אומר גליילי מצליח להעיף את הכדור החלש של מארקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הוא משתמש בקרן קרח שוב ומקפיא את מארקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הדבר הזה מוריד למארקרוו כמעט את כל חייו.[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
"מארקרו ! השתמש בצל לילה שיערפל את הזירה ויפגע בגלאיילי , ומיד אחר-כך בזמן
שיהיה שקוע במתקפת צל הלילה שלך אגור כוח וצור כדור צל גדול שיפגע בגלאילי הזה
ויגמור אותו אחת ולתמיד !" אצעק בכוח .
-
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו משתמש באסטרטגיה נבונה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]עם צל לילה שמכחשיך מעט את הזירה וכדור הצל שמארקרוו מכין על גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גליילי נופל והוא לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"לעזאזל!" אומר סוני כאשר הוא חושב איזה פוקימון להוציא .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מי נשאר לך?[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]תהנה [/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]ארקניין משתמש שוב במהלך הנדוש והמוכר[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]וארקניין לא מופתע מזה ולכן הוא יושב ומחכה[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred][B]בלי להתקיף.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"לא לא " אומר לך ומסביר[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אני רוצה שנגיע מהר לאורבורג ,כדי שנוכל להספיק להילחם אחד אחרי השני " אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי שמהמם את פידג'יוטו ואז במכת ברק שמנטרלת לחלוטין את פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל פידג'יוטו נראה עדיין במצב סביר .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוי לא" אומר פאניין.[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;670332][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו משתמש באסטרטגיה נבונה[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]עם צל לילה שמכחשיך מעט את הזירה וכדור הצל שמארקרוו מכין על גליילי.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]גליילי נופל והוא לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"לעזאזל!" אומר סוני כאשר הוא חושב איזה פוקימון להוציא .[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]~~~~~~~~~~~[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מי נשאר לך?[/B][/COLOR]
[/QUOTE]
מארקרו ולארביטאר שנלחם רק מול ג'ולטיאון וניצח .
---
לא אחייך כלל , אבל בליבי אשמח שהצלחתי לנצח את הגליילי הזה
"הוא היה מאוד חזק הגליילי שלך.. אימנת אותו מצויין" אגיד לו ואחכה שיוציא פוקימון כלשהו
-
[QUOTE=ErWiN;670332][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=green][B]"לא לא " אומר לך ומסביר[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]"אני רוצה שנגיע מהר לאורבורג ,כדי שנוכל להספיק להילחם אחד אחרי השני " אומר לך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B][I][U[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר למקס" אוקי איך שתרצה" הולך לעיר אורבוג"
-
[QUOTE=ErWiN;670332][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בגל חשמלי שמהמם את פידג'יוטו ואז במכת ברק שמנטרלת לחלוטין את פידג'יוטו[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]אבל פידג'יוטו נראה עדיין במצב סביר .[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]"אוי לא" אומר פאניין.[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יופי פיקאצ'ו עכשיו תרוץ לפיג'יוטו בזיגזגים וישר תשתמש בחבטה ואחר כך מכת ברק!" אומר לו
-
[quote=ErWiN;669068]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס תוקף בשריטות שסנובר אינו מצליח להתחמק ,סנובר בולם את זה ויורד לו מעט חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא מחזיר לזאנגוס עם עלי תער לפנים ,אבל זאנגוס המהיר מאוד ,מתחמק מזה,לאחר מכן קליע זרעים שפוגע בזאנגוס בהפתעה מוריד לו מעט חיים.[/B][/COLOR]
[/quote]
"תשתמש ברוח קרח חזקה!, לאחר מכן תרוץ בזיגזגים ובאותו הזמן תשתמש בעלי טער על זאנגוס!" אני מורה לסנובר.
-
[COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר משתמש ברוח קרח שמקפיאה את הטופרים של זאנגוס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתחיל לרוץ בזיגזג והוא מתקיף בעלי תער ,כאשר עלי התער פוגעות בזאנגוס וחותכות אותו ,הוא לא יכול להגיב כי הטופרים שלו קפואים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא חוטף מכה קשה ונופל ,אך הוא שורד.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בחבטה ואז במכת ברק רצינית שמחשמלת את פידג'יוטו למוות.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו ,את סטרביה.[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם ממשיכים לכיוון העיר אורובורג ואתם נכנסים למערה[/B][/COLOR]
[COLOR=green][B]אתם רואים במערה נטיפים שמשמיעים רעש ופתאום אתם שומעים צעקה"הצילו!"[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]סוני מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה עכשיו גלגל להבה!" אומר.[/B][/COLOR]
-
[quote=ErWiN;671643][COLOR=darkorange][B][I][U]ניב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר משתמש ברוח קרח שמקפיאה את הטופרים של זאנגוס[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתחיל לרוץ בזיגזג והוא מתקיף בעלי תער ,כאשר עלי התער פוגעות בזאנגוס וחותכות אותו ,הוא לא יכול להגיב כי הטופרים שלו קפואים.[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]הוא חוטף מכה קשה ונופל ,אך הוא שורד.[/B][/COLOR]
[/quote]
"גמור אותו עם עוד מכה של עלי טער!, ולאחר מכן רוח קרח פעם נוספת ובכל הכוח!!!" אני שואג בכל העוצמה.
-
[QUOTE=ErWiN;671643][COLOR=darkorange][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו משתמש בחבטה ואז במכת ברק רצינית שמחשמלת את פידג'יוטו למוות.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פידג'יוטו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פאניין מוציא את הפוקימון האחרון שלו ,את סטרביה.[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"שמעתי שהסטרביה שלך הוא החזק ביותר מבין הפוקימונים שלך ושגם הוא יודע הסתערות ציפור,כנראה שכאן מבחן האסטרטגיה שלי יגיע לסופו" אומר לו בנחישות "אוקי פיקאצ'ו אני רוצה שתרוץ לסטרביה ותקפוץ אליו ותתקיף במכת ברק מתמשכת ואחר כך תנסה לחבוט בו תוך כדי שאתה טעון בחשמל" אומר לו
-
[QUOTE=ErWiN;671643][COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב-[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]סוני מוציא את הפוקימון האחרון שלו [/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B][IMG]http://i45.tinypic.com/8wb41g.png[/IMG][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]"קדימה עכשיו גלגל להבה!" אומר.[/B][/COLOR][/QUOTE]
אתרשם מאוד מהארקניין הגדול הזה ואצעק למארקרו "מארקרו אל תילחץ , פשוט תעוף גבוהה לצדדים והתחמק מגלגל הלהבה הזה , ובידיוק שהוא מסיים השתמש בכדור צל שיבהיל אותו"
-
[COLOR=dimgray][B][I][U]סטיב -[/U][/I][/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו מנסה להתחמק מגלגל הלהבה ולא מצליח[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]הגודל של ארקניין פשוט מכסה את מארקרוו[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו אוכל גלגל שמוריד לו הרבה חיים[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו משתמש בכדור צל שארקניין בולם אותו ,ארקניין משתמש בלהביור וגומר את מארקרוו.[/B][/COLOR]
[COLOR=dimgray][B]מארקרוו לא יכול להילחם.[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו רץ לעבר סטרביה עם מכת ברק טעונה מאוד ,סטרביה נראה מאוד נחוש ופתאום הוא נעלם ,הוא משתמש בצוות כפול כמו שצריך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סטרביה מתחיל תהליך של הסתערות ציפור[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו חובט בסטרביה בלי הצלחה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סטרביה מתקיף את פיקאצ'ו בהסתערות ציפור!!![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו נופל על האדמה ,ונראה שהוא יכול להמשיך .[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סנובר מתקיף בעלי תער ורוח קרה ומסיים את הקרב[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]זאנגוס נופל ולא יכול להילחם יותר![/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]סוני אומר לך [/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"אתה מאמן מצוין " ומחייך אליך ומגיע ללחוץ את ידך[/B][/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]"לאן אתה ממשיך ?" שואל אותך .[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=ErWiN;673087][COLOR=dimgray][B][I][U]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו רץ לעבר סטרביה עם מכת ברק טעונה מאוד ,סטרביה נראה מאוד נחוש ופתאום הוא נעלם ,הוא משתמש בצוות כפול כמו שצריך[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סטרביה מתחיל תהליך של הסתערות ציפור[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו חובט בסטרביה בלי הצלחה [/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]סטרביה מתקיף את פיקאצ'ו בהסתערות ציפור!!![/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]פיקאצ'ו נופל על האדמה ,ונראה שהוא יכול להמשיך .[/B][/COLOR]
[/B][/COLOR][/QUOTE]
"יפה פיקאצ'ו! תראה לו מה זה נחישות אמיתית!" אומר לו ואשבח אותו "קדימה תתקי, כמו שעשינו מקודם בחבטה טעונה בחשמל ואחר כך גל חשמלי שיהמם את סטרביה ותנסה להתחמק מכל מתקפה שלו!" אומר לו