-
[quote][i]Originally posted by Goku[/i]@Aug 31 2007, 04:00 PM
[b] זה לא דבר אידיוטי!!!!!!!!!! זה להציל את העולם!!! [/b][/quote]
הם לקבל כסף ולתת לעובדים שיעשו מה בא להם זה להציל את העולם אז לא מגיע לך ביכלל לחשוב שאתה דומה לגוקו והחתימה שלך יחד איתה (אני מצטער בפני המכין)
-
חחחחח זה שטות...זה סתם אתר...זה לא יעזור לכם כי גם ככה יכרתו את העצים...העצים הם סחורה בשבילנו ככה שזה לא יעזור זה מחזורי...
-
רגע האוויר מגיע מהמחשב? חשבתי שמהעצים והצמחים! או שאולי זה מחייה ת''עולם הוירטואלי שלא קיים ביכלל!!!
-
[quote][i]Originally posted by triner[/i]@Aug 31 2007, 04:02 PM
[b] הם לקבל כסף ולתת לעובדים שיעשו מה בא להם זה להציל את העולם אז לא מגיע לך ביכלל לחשוב שאתה דומה לגוקו והחתימה שלך יחד איתה (אני מצטער בפני המכין) [/b][/quote]
:(
-
[quote][i]Originally posted by Goku[/i]@Aug 31 2007, 04:03 PM
[b] :( [/b][/quote]
עכשיו קלטתה מה עם עושים?
עכשיו אתה הבנתה?
אני עכשיו מצפה שתפסיק עם השטויות האלה
-
לא צריך אותך שתוק שתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה בחרתי בך כשחן הקטן ואתה עשיתם מלחמה? למה בכלל חזרת לפה? עוף מפה!!
-
XDDDD אתם אפילו לא יכולים לדעת אם הכסף באמת יגיע לשמה וכדי להציל את העולם תצטרכו להשקיע הרבה יותר מזה...כל מה שאתם עושים זה בזבוז זמן על זה וזה יוצר ספאם...
-
-
-
אז כנס לכאן :
[url=http://eytam.act4trees.com][SIZE=1][b]משהו גדול ![/b][/SIZE] [/url]
-
תפסיקו עם המריבות...מריבות על שטות...
-
[quote][i]Originally posted by Goku[/i]@Aug 31 2007, 04:06 PM
[b] לא צריך אותך שתוק שתוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה בחרתי בך כשחן הקטן ואתה עשיתם מלחמה? למה בכלל חזרת לפה? עוף מפה!! [/b][/quote]
לא היו שום בחירות וגם אם היו אתה לא הייתה איתי ביכלל :mellow:
-
איך אתה יודע שאני לא דומה לגוקו בכלל?!
-
[quote][i]Originally posted by Goku[/i]@Aug 31 2007, 04:14 PM
[b] איך אתה יודע שאני לא דומה לגוקו בכלל?! [/b][/quote]
כי אתה טיפה מטומטם, מתעסק בשטויות ומחליט שזה מציל ת''עולם :mellow:
אם להיתעסק עם החרא הזה וגם להילחם על זה שזה מציל ת''עם אז ספאם בפורום גם יכול להציל ת''עולם, אני פנוי כרגע אז אני יכול לעזור לכם להציל ת''עולם בספאם, רק תגידו :mellow:
-
חבר''ה אם זה יצא משליטה אני איאלץ לצנזר את הכתובות לאתר ולאסור על פרסום אתר זה בפורום אז אנא ממכם כבדו אחד את השני ואל תגזימו עם זה...