-
ניתאי
יכול להיות, אני עצלן מדי כדי להרהר בדברים כאלה. קח את זה כ'כן'.
--
"קרוואנה, בועות!" אומר הדייג. הלהביור פוגע בבועות ונחלש מעט, ולבסוף הוא פוגע בקרוואנה, וקראוונה נראה די עייף.
מקס
כן הבנתי איך יווצר האבק
--
"קלפייבל, התכונני לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. נוצר אבק, אם כי לא יותר מדי, כי האדמה עשוייה גם מרצפה מלאכותית, אבל קלפייבל מצליחה לזהות את צ'ארמנדר, ותוקפת עם אגרוף ממוקד לאחר שצ'ארמנדר פוגע עם השריטה. קלפייבל נראית די עייפה, וגם צ'ארמנדר.
תמיר
בזמן שאתה לוחץ את היד אתה מרגיש משהו מתכתי ביד שלך, וכשאתם מסיימים ללחוץ ידיים אתה מסתכל ורואה שיש לך ביד את תג הסבירות של העיר מרוול.
"כעת, לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר פול מורפי.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 07:18 PM
[b] מקס
כן הבנתי איך יווצר האבק
--
"קלפייבל, התכונני לאגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. נוצר אבק, אם כי לא יותר מדי, כי האדמה עשוייה גם מרצפה מלאכותית, אבל קלפייבל מצליחה לזהות את צ'ארמנדר, ותוקפת עם אגרוף ממוקד לאחר שצ'ארמנדר פוגע עם השריטה. קלפייבל נראית די עייפה, וגם צ'ארמנדר. [/b][/quote]
חחח, מה שלומך?D:
--
"צ'ארמנדר, מכת זנב!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 07:18 PM
[b] ניתאי
יכול להיות, אני עצלן מדי כדי להרהר בדברים כאלה. קח את זה כ'כן'.
--
"קרוואנה, בועות!" אומר הדייג. הלהביור פוגע בבועות ונחלש מעט, ולבסוף הוא פוגע בקרוואנה, וקראוונה נראה די עייף. [/b][/quote]
"בסדר מגבי,גמור את זה עם להביור בכל הכוח!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:18 PM
[b] תמיר
בזמן שאתה לוחץ את היד אתה מרגיש משהו מתכתי ביד שלך, וכשאתם מסיימים ללחוץ ידיים אתה מסתכל ורואה שיש לך ביד את תג הסבירות של העיר מרוול.
"כעת, לך לשופטים כדי לקבל את הציון שלך" אומר פול מורפי. [/b][/quote]
"תודה" אני אומר,מסתובב ומחפש את השופטים בעיני,וכשאני מוצא אותם אני הולך אליהם.
-
מקס
השאלות האלה מערערות בי את הבטחון בגזע האנושי.
--
"קלפייבל, זריקה חיונית (או איך שלא תתרגם VITAL THROW)!" אומר פול מורפי. קלפייבל חוטפת את מכת הזנב ואז תופסת את צ'ארמנדר וזורקת אותו לאדמה.
ניתאי
הלהביור פוגע בקרוונה והוא נופל. הוא מתחיל לשקוע. הוא לא יכול להלחם יותר.
"לא! קרוואנה! איך הפסדתי לפוקימון [b]אש[/b]?!" הוא מתעצבן
"אל תדאג! אני אנקום בו!" אומר הדייג השני..
"אין צורך, תנקמו בי במקום" אומר איש זקן וקרח, עם חלוק מעבדה לבן. "קרב נחמד ילד" הוא אומר לך.
"אוקייי!!!! קדימה צא מריל!" אומר הדייג השני ומוציא מריל
"צא מגמורטר!" אומר האיש הזקן
"מריל, קרן בועות!" אומר הדייג
"מגמורטר, כדור אש!" אומר הזקן. מגמורטר מוציא מהיד שלו כדור אש שמביס את הבועות ופוגע במריל, ומריל נופל על האדמה.
"מה?!?" אומר הדייג השני "זה לא הפעם האחרונה ששמעתם מאיתנו!!!! אנחנו נחזוווורר!!" הם מסתלקים משם.
"המגבי שלך די חלש, ולי יש ניסיון רב שנים בפוקימוני אש, יתכן שאתה אפילו שמעת עליי. אכפת לך לנחש?" שואל האיש הזקן
תמיר
החיפוש ארך זמן קצר למדי, ואתה ניגש לשולחן שלהם.
"הציון המקסימלי שאתה יכול לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, ולכן כל אחד ייתן לך לכל היותר 33" אומר השופט הראשון "אני הייתי אחראי על כח. הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים, אני נותן לך 27 נקודות"
"אני הייתי אחראי על תכנון ושילוב של מתקפות" אומר השופט השני "היו לך כמה מהלכים שם, אבל הרוב היה די משעמם, אני אתן לך 28 נקודות" אומר השופט השני
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה של קרב" אומר השופט השלישי "נגד רטיקייט היו לך אסטרטגיות גאוניות!! הבורות נגד המהירות, ולהשקות אותו במים?! חה! גאוני! אני נותן לך 30 נקודות!"
"סך הכל קיבלת 85 נקודות. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן?" שואל השופט הראשון.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 07:54 PM
[b] מקס
השאלות האלה מערערות בי את הבטחון בגזע האנושי.
--
"קלפייבל, זריקה חיונית (או איך שלא תתרגם VITAL THROW)!" אומר פול מורפי. קלפייבל חוטפת את מכת הזנב ואז תופסת את צ'ארמנדר וזורקת אותו לאדמה.
[/b][/quote]
אתה בן אדם מוזר
אבל גם אני
--
"צ'ארמנדר, מכת זנב לגליים כדי שהיא תיפול ואז כדורי אש!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 07:54 PM
[b] ניתאי
הלהביור פוגע בקרוונה והוא נופל. הוא מתחיל לשקוע. הוא לא יכול להלחם יותר.
"לא! קרוואנה! איך הפסדתי לפוקימון [b]אש[/b]?!" הוא מתעצבן
"אל תדאג! אני אנקום בו!" אומר הדייג השני..
"אין צורך, תנקמו בי במקום" אומר איש זקן וקרח, עם חלוק מעבדה לבן. "קרב נחמד ילד" הוא אומר לך.
"אוקייי!!!! קדימה צא מריל!" אומר הדייג השני ומוציא מריל
"צא מגמורטר!" אומר האיש הזקן
"מריל, קרן בועות!" אומר הדייג
"מגמורטר, כדור אש!" אומר הזקן. מגמורטר מוציא מהיד שלו כדור אש שמביס את הבועות ופוגע במריל, ומריל נופל על האדמה.
"מה?!?" אומר הדייג השני "זה לא הפעם האחרונה ששמעתם מאיתנו!!!! אנחנו נחזוווורר!!" הם מסתלקים משם.
"המגבי שלך די חלש, ולי יש ניסיון רב שנים בפוקימוני אש, יתכן שאתה אפילו שמעת עליי. אכפת לך לנחש?" שואל האיש הזקן [/b][/quote]
"מצטער,אבל אין לי מושג" אני אומר ומגרד את ראשי במבוכה "אבל המגמורטר שלך מדהים!"
-
מקס
אני בספק שאתה יכול אפילו להתחרות במוזרות שלי.
--
"קלפייבל, חבטת גוף כשהוא מסיים עם השטויות שלו!" אומר פול מורפי. צ'ארמנדר מכה עם הזנב שלו בקלפייבל, אבל המכה לא מספיק חזקה, ולאחר מכן כדור האש פוגע בקלפייבל, ואז קלפייבל קופצת על צ'ארמנדר ופוגעת בו.
ניתאי
הזקן נאנח "כן, באמת רק חרשנים שכל היום נמצאים בסרבי ידעו מי אני. וזה די ברור שהמגמורטר שלי חזק, אם אתה יודע שאני בליין, הייתי מנהיג מכון האי סיניבר שבקנטו. אולי מגמורטר שלי יעזור קצת למגבי שלך?" שואל בליין.
--
הכרת את הדמות שתלווה אותך במשחק, יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:37 PM
[b] מקס
אני בספק שאתה יכול אפילו להתחרות במוזרות שלי.
--
"קלפייבל, חבטת גוף כשהוא מסיים עם השטויות שלו!" אומר פול מורפי. צ'ארמנדר מכה עם הזנב שלו בקלפייבל, אבל המכה לא מספיק חזקה, ולאחר מכן כדור האש פוגע בקלפייבל, ואז קלפייבל קופצת על צ'ארמנדר ופוגעת בו.
[/b][/quote]
תנסה אותי חח
--
"צ'ארמנדר, כדורי אש על הרצפה ואז דחיפה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:54 PM
[b]
תמיר
החיפוש ארך זמן קצר למדי, ואתה ניגש לשולחן שלהם.
"הציון המקסימלי שאתה יכול לקבל הוא 100. אנחנו 3 שופטים, ולכן כל אחד ייתן לך לכל היותר 33" אומר השופט הראשון "אני הייתי אחראי על כח. הפוקימונים שלך לא יותר מדי חזקים, אני נותן לך 27 נקודות"
"אני הייתי אחראי על תכנון ושילוב של מתקפות" אומר השופט השני "היו לך כמה מהלכים שם, אבל הרוב היה די משעמם, אני אתן לך 28 נקודות" אומר השופט השני
"אני הייתי אחראי על אסטרטגיה של קרב" אומר השופט השלישי "נגד רטיקייט היו לך אסטרטגיות גאוניות!! הבורות נגד המהירות, ולהשקות אותו במים?! חה! גאוני! אני נותן לך 30 נקודות!"
"סך הכל קיבלת 85 נקודות. יש לך פוקדע או כרטיס מאמן?" שואל השופט הראשון. [/b][/quote]
'אם האסטרטגיות היו גאונית,למה הוא לא נתן לי 33 נק'?' אני חושב לעצמי
"יש לי פוקדע" אני אומר ומושיט אותו קדימה
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 08:37 PM
[b] ניתאי
הזקן נאנח "כן, באמת רק חרשנים שכל היום נמצאים בסרבי ידעו מי אני. וזה די ברור שהמגמורטר שלי חזק, אם אתה יודע שאני בליין, הייתי מנהיג מכון האי סיניבר שבקנטו. אולי מגמורטר שלי יעזור קצת למגבי שלך?" שואל בליין.
--
הכרת את הדמות שתלווה אותך במשחק, יעודכן מיד. [/b][/quote]
"ברור!" אני אומר לו ומתפעל מנחמדותו של האיש "ואני חייב להודות שגם אני חרשן סרבי,אבל רק על הפוקמונים,לא על המאמנים"
----------------
אכן O:
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 02:20 PM
[b] דודי
עד שטורטוויג יוצא ויורה את עלי התער, ריולו כבר מתרחק, והוא נכנס לתוך העיר.
[/b][/quote]
"טרטוויג תחזור"ואאני רץ אחריו
-
מקס
אני אתחיל במשהו שפוי יחסית: אני מאמין בקירות כתומך העיקרי של בני האדם, ושקירות נותנים לי כח והשראה לכל דבר שאני עושה בחיים.
--
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי, קלפייבל נפגעת מהמתקפות ולאחר מכן פוגעת בצ'ארמנדר.
תמיר
כל אחד והסיבות שלו
--
השופט לוקח לך את הפוקדע ומחבר אותו בUSB למחשב. הוא כותב מספר דברים במחשב
"אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקידע, והוא מאובטח בסיסמא שרק אנחנו במכון ואלה בוועדה האולימפית יודעים. אם לאלה בוועדה האולימפית יהיה בעיה עם הציון, תפנה אותם אלינו, בהצלחה" הוא אומר ומחזיר לך את הפוקידע.
ניתאי
"אז אתה לא חרשן סרבי אמיתי" הוא אומר. אתה מוציא את מגבי, והוא מוציא את מגמורטר. "בוא נשב" הוא אומר ואתם מתיישבים. בינתיים מגמורטר מדבר עם מגבי, ולאחר מכן מגמורטר יורה כדור אש לנהר ומעלה ממנו הרבה מים. מגבי אחר כך מנסה גם, אבל כדור האש יוצא חלש, וכמעט לא מעיף מים.
"אני פרשתי מהמכון, והלכתי לסינו, מקום חידתי ביותר. לכדתי שם ברונזור, ושמה רייהורן ומגמר שלי התפתחו. אז יום אחד בלילה, היה לי חלום ובו איש סגול אמר לי שמחוז אינטורה חידתי פי 314159265358979323846 מסינו, ושעליי ללכת לשם. הקשבתי לעצתו והנה אני כאן. בינתיים לא מצאתי דברים מוזרים" הוא מספר לך.
ניתאי
אתה רודף אחריו בתוך העיר, ובאחד הרחובות אתה רואה משאית שעוברת, וריולו קופץ על המשאית.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] ניתאי
"אז אתה לא חרשן סרבי אמיתי" הוא אומר. אתה מוציא את מגבי, והוא מוציא את מגמורטר. "בוא נשב" הוא אומר ואתם מתיישבים. בינתיים מגמורטר מדבר עם מגבי, ולאחר מכן מגמורטר יורה כדור אש לנהר ומעלה ממנו הרבה מים. מגבי אחר כך מנסה גם, אבל כדור האש יוצא חלש, וכמעט לא מעיף מים.
"אני פרשתי מהמכון, והלכתי לסינו, מקום חידתי ביותר. לכדתי שם ברונזור, ושמה רייהורן ומגמר שלי התפתחו. אז יום אחד בלילה, היה לי חלום ובו איש סגול אמר לי שמחוז אינטורה חידתי פי 314159265358979323846 מסינו, ושעליי ללכת לשם. הקשבתי לעצתו והנה אני כאן. בינתיים לא מצאתי דברים מוזרים" הוא מספר לך.
ניתאי
אתה רודף אחריו בתוך העיר, ובאחד הרחובות אתה רואה משאית שעוברת, וריולו קופץ על המשאית. [/b][/quote]
ניתאי יש רק אחד!
----------------------
"אני עכשיו מלמד אותו מתקפות לרמה שלו" אני אומר ומוסיף בגאווה "מגבי שלי כבר שולט בלהביור,שזאת מתקפה שהוא אמור ללמוד רק ברמה 37! תראה לו מגבי!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 10:39 PM
[b]
תמיר
כל אחד והסיבות שלו
--
השופט לוקח לך את הפוקדע ומחבר אותו בUSB למחשב. הוא כותב מספר דברים במחשב
"אוקיי, המידע על התג נמצא בפוקידע, והוא מאובטח בסיסמא שרק אנחנו במכון ואלה בוועדה האולימפית יודעים. אם לאלה בוועדה האולימפית יהיה בעיה עם הציון, תפנה אותם אלינו, בהצלחה" הוא אומר ומחזיר לך את הפוקידע. [/b][/quote]
"תודה" אני אומר,מסתובב,והולך למרכזד הפוקימונים כדי שהאחות ג'וי תרפא אותם קצת