-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Feb 17 2010, 08:13 PM
[b] לפני שאראה תמשחק אני צריך לדעת אם אתם בכלל מתכוונים לסיים....אין פה משחק *אחד* שהסתיים, אין אפילו אחד. כולם פותחים, נהנים לרגע וסוגרים. לפעמים אחרי כמה עמודים, לפני כמה עשרות, לפעמים מגיעים ל100 וזהו. אם אני לא טועה, ראיתי אותך מדבר על זה שאתה רוצה לפתוח משקח של נארוטו? או משהו אחר, פתאום אתה רוצה פוקימון? זה נראה כאילו יש לך להט זמני ושגם אתה תנעל ם: [/b][/quote]
אביב , אולי זה נכון שמשחקי פוקימון לא הגיעו לסופם
אבל המשחק הקודם שלי Zukado - להביס את ג'רוד
הוא המשחק היחיד בהסטורית הפורום , הראשון לבנתיים שהסתיים באמת בלי חירטוטים וזירוזים לקראת הסוף , עכשיו יש לי משחק המשחק שהוא אחרי כמה דורות .
-
[quote][i]Originally posted by Aviv[/i]@Feb 17 2010, 08:13 PM
[b] לפני שאראה תמשחק אני צריך לדעת אם אתם בכלל מתכוונים לסיים....אין פה משחק *אחד* שהסתיים, אין אפילו אחד. כולם פותחים, נהנים לרגע וסוגרים. לפעמים אחרי כמה עמודים, לפני כמה עשרות, לפעמים מגיעים ל100 וזהו. אם אני לא טועה, ראיתי אותך מדבר על זה שאתה רוצה לפתוח משקח של נארוטו? או משהו אחר, פתאום אתה רוצה פוקימון? זה נראה כאילו יש לך להט זמני ושגם אתה תנעל ם: [/b][/quote]
ניב לא אישר את המשחק של נארוטו..
אז אני עושה עם עומר משחק פוקימון..
אני עוד צריך לדבר איתו.. הוא לא גומר את החלק שלו..
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 17 2010, 08:31 PM
[b] אביב , אולי זה נכון שמשחקי פוקימון לא הגיעו לסופם
הוא המשחק היחיד בהסטורית הפורום , הראשון לבנתיים שהסתיים באמת בלי חירטוטים וזירוזים לקראת הסוף , עכשיו יש לי משחק המשחק שהוא אחרי כמה דורות . [/b][/quote]
מה קרוה איש ?
-
Cool-Of-DutyFree
חחחח אחלה משחק O: !!
מישהו רוצה למצוא צלי ?
-
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 17 2010, 06:31 PM
[b] אביב , אולי זה נכון שמשחקי פוקימון לא הגיעו לסופם
הוא המשחק היחיד בהסטורית הפורום , הראשון לבנתיים שהסתיים באמת בלי חירטוטים וזירוזים לקראת הסוף , עכשיו יש לי משחק המשחק שהוא אחרי כמה דורות . [/b][/quote]
טוב אני דיברתי על משחק פוקימון וזה מאוד שונה מכל שאר המשחקים...בכל מקרה כל הכבוד שהתמדת
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 17 2010, 08:39 PM
[b] Cool-Of-DutyFree
חחחח אחלה משחק O: !!
מישהו רוצה למצוא צלי ? [/b][/quote]
כבר חיפשתי ואני לא מוצא.. :(
-
אנא הצביעו לפורום פוקימון האתר הישראלי (הפורום שבו אתם נמצאים בו) בלינק בחתימה שלי.
-
חחח חפרת עם זה אלכס XD
אני ידווח בסוף >.<
-
-
-
[quote][i]Originally posted by Nigger Claper[/i]@Feb 17 2010, 09:50 PM
[b] שקד מזה ? Oם [/b][/quote]
שילוב של פיקאצ'ו ומיוטו.. :)
-
-
התקבלתי לניהול בפורום אחר D: