-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607064][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Purple]"היי אני מדברת איתך!" היא אומרת בעצבנות. "לאן אתה הולך?!"[/COLOR][/spoiler]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]השד למד. עכשיו הוא הקפיד לשמור על פה סגור, ולהגן על הפנים הידיים שלו, שעליהן שום דבר לא השפיע. הוא דפק קפיצה אדירה שכללה שימוש בזנב והעיף אותך 4 מטרים הרחק משם. נפלת על קיור שיש וניפצת אותה. צינור מים התחיל להתיז עליך.[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]"את מדברת איתי? מצטער! הפסיכי לא שומע. והפסיכי גם לא חייב להגיד לך לאן הוא הולך." אלעג לה ואלך.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אוקי הלכת... אתה במנהטן... מה אתה הולך לעשות?[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607079][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אוקי הלכת... אתה במנהטן... מה אתה הולך לעשות?[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אני מנסה לחזור למקום בו ג'יימס היה קודם,אולי הוא שם או בסביבה.[/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607006][B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"פשוט, כדי לבדוק אם היא תצמח חזרה." מגחך האיש ברוע לב. הוא מניף את החרב[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]אושיט את יד ימין , שהיא היד החזקה שלי ואתקרב אליו
בעוד שהחרב שלו מונפת אני בפתאומיות מביא לו אגרוף חזק לפרצוף וקופץ שוב מהגג
"הפעם אצליח לברוח" אחשוב לעצמי ואתחיל לנופף בחוזקה בכנפיים[/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607077][COLOR=dimgray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=dimgray]אייס קם. כרגע לא נשאר מהבגדים שלו הרבה, אז הוא רועד קצת בגלל הקור. הקעקוע הכחול שלו אכן נמצא בכל הגוף שלו. "מה זה היה?" הוא שואל אותך.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"מאיפה לי ?"אומר .
"כדאי שנמצא לך בגדים "אומר לו ואתן לו את העליונית שלי .
אחר כך אחפש בגדים החנות .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]כרגע אתה במנהטן, אז אתה עושה תעופה ארוכה לכיוון ברוקלין. השמש כבר בשמים כשאתה מגיע. אתה חוזר לחדר שבו היית עם ג'יימס אבל הוא ריק לחלוטין. גם החדר האחורי שג'יימס היה בו ריק.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אני אסביר לך שוב על המצב שלך. אתה שוכב על הגב במרחק סנטימרים ספורים מהרגליים של האיש. הראש שלך מופנה אליו.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתה מחפש לאנג'ל בגדים, ומוצא כמה במשרד של האיטליז. המקום הרבה יותר גדול ממה שחשבתם. "אתה יודע," אומר לך אייס בזמן שהוא מתלבש. "אחרי שנכנסו לחדר השני וראינו את הבשר של האנשים האלה, עלתה לי מחשבה חולנית במיוחד לראש."[/COLOR][/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]אני אסביר לך שוב על המצב שלך. אתה שוכב על הגב במרחק סנטימרים ספורים מהרגליים של האיש. הראש שלך מופנה אליו.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]:um_face:
"רק שנייה" אגיד לו ואקום .
"אבדוק לפני זה את כוח הסבל שלי" אני אומר לו ומתחיל לתת אגרופים לרצפה
כדי לבדוק כמה זה כואב .[/SPOILER]
-
[B][COLOR=SeaGreen]סטיב- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=SeaGreen]"שנייה עברה." הוא אומר, ומניף את החרב. שפריץ אדיר של דם נשפך, אבל אותך זה לא מעניין. אתה מרוכז רק בכאב האדיר שאתה מרגיש, כשהזרוע שלך מהמרפק ומטה נוחתת על הרצפה, כרותה. אתה משתנק על הרצפה מכאבי תופת. האיש רק מסתכל עליך באכזבה. "כנראה שהכוח שלך הוא לא ריפוי..."[/COLOR][/SPOILER]
-
[QUOTE=הראשון מהסוף;607162][B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]כרגע אתה במנהטן, אז אתה עושה תעופה ארוכה לכיוון ברוקלין. השמש כבר בשמים כשאתה מגיע. אתה חוזר לחדר שבו היית עם ג'יימס אבל הוא ריק לחלוטין. גם החדר האחורי שג'יימס היה בו ריק.[/COLOR][/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]אתה מחפש לאנג'ל בגדים, ומוצא כמה במשרד של האיטליז. המקום הרבה יותר גדול ממה שחשבתם. "אתה יודע," אומר לך אייס בזמן שהוא מתלבש. "אחרי שנכנסו לחדר השני וראינו את הבשר של האנשים האלה, עלתה לי מחשבה חולנית במיוחד לראש."[/COLOR][/SPOILER][/QUOTE]
[SPOILER]'אני צריך ללכת הביתה לישון,אולי מחר הוא יהיה בסביבה,אני צריך מחר לבדוק'. אחשוב לעצמי ואלך הביתה לישון.[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Purple]אנדרו- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Purple]אתה הולך לביתך, אחרי יום מעייף במיוחד. כשאתה מגיע לדלת הכניסה לביתך, אתה רואה שהיא לא נעולה. זה מפתיע אותך כי אתה זוכר היטב שנעלת אותה.[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607162]
[B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]אתה מחפש לאנג'ל בגדים, ומוצא כמה במשרד של האיטליז. המקום הרבה יותר גדול ממה שחשבתם. "אתה יודע," אומר לך אייס בזמן שהוא מתלבש. "אחרי שנכנסו לחדר השני וראינו את הבשר של האנשים האלה, עלתה לי מחשבה חולנית במיוחד לראש."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"נו ?"אומר לו .
[/SPOILER]
-
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"הבשר שהוא הביא לנו לאכול... נראה לך שזה היה...?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607193][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"הבשר שהוא הביא לנו לאכול... נראה לך שזה היה...?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"אוי אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו "אומר "בניגוד אליך אני יכול להוציא אותו "אומר בצחוק.
[/SPOILER]
-
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"גם אני יכול," אומר אייס. "קוראים לזה שירותים." הוא מסיים להתלבש ומפהק. "מה עושים עכשיו?"[/COLOR][/SPOILER]
-
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607197][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"גם אני יכול," אומר אייס. "קוראים לזה שירותים." הוא מסיים להתלבש ומפהק. "מה עושים עכשיו?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"ממשיכים לחפש אנשים כאילו זה לא קרה "אומר .
"או שנחפש מקום לישון בו "הוסיף.
[/SPOILER]