עוד בערך 15 דקות...
Printable View
עוד בערך 15 דקות...
[QUOTE=nilasak;750643]ליאור תעשה מול מישהוא מהספינה סאלמנס שיתביע את הספינה[/QUOTE]
רעיון טוב אך להטביע ספינה הרי :sorry:בלעדיה לא יגיעו לאינוט
[QUOTE=monster;750647]רעיון טוב אך להטביע ספינה הרי :sorry:בלעדיה לא יגיעו לאינוט[/QUOTE]
למה אני יכול להגיע לאיי על לפרס
[quote=יגאל;750648]למה אני יכול להגיע לאיי על לפרס[/quote]
מה עם כול השאר לא לכולם יש פוקימון שיודע גלישה
ליאור יש לי שיטה ללימוד מתקפות עכשיו...
[QUOTE=monster;750649]מה עם כול השאר לא לכולם יש פוקימון שיודע גלישה[/QUOTE]
אתה יכול לרשום להם שמאמן מציל אותם מהספינה התובעת והוא לוקח אותם לאיי
[QUOTE=monster;750647]רעיון טוב אך להטביע ספינה הרי :sorry:בלעדיה לא יגיעו לאינוט[/QUOTE]
ספינת הצלה:nose_pick:
[quote=יגאל;750651]אתה יכול לרשום להם שמאמן מציל אותם מהספינה התובעת והוא לוקח אותם לאיי[/quote]
גם לי יש פוקימון שיודע גלישה חחח אז לנו כיף
תודה על הרעיונותאך אני לא יעשה משהוש יחסל את הספינה אך אולי תפגשו את רוצחי המים אש ועשב
בוקר..
[QUOTE=DarkTiger;750656]בוקר..[/QUOTE]
טוב
[QUOTE=monster;750654]תודה על הרעיונותאך אני לא יעשה משהוש יחסל את הספינה אך אולי תפגשו את רוצחי המים אש ועשב[/QUOTE]
אתה יודע שפגשתי את רוצח העשב בתחילת המשחק (אחרי מכון אחד נראה לי) וקרעתי לו את התחת...
[QUOTE=killerbee;750658]אתה יודע שפגשתי את רוצח העשב בתחילת המשחק (אחרי מכון אחד נראה לי) וקרעתי לו את התחת...[/QUOTE]
זה שקר עוד אחרי מכון 1 לא היהרוצחי נודים זה היה שהית במכון 3 וחוץ מזה אתה לא פגשת אףא חד במיוחד לא את העשב*
מה קורה?
[QUOTE=monster;750661]זה שקר עוד אחרי מכון 1 לא היהרוצחי נודים זה היה שהית במכון 3 וחוץ מזה אתה לא פגשת אףא חד במיוחד לא את העשב*[/QUOTE]
אז פגשתי איזה מישהו עם בייליף נראה לי זוכר??? תסתכל ואני יודע שלא היה אז רוצחים ה היה ביער של סויקון...