[QUOTE=monster;763968]היי יגאל[/QUOTE]
היי ליאור
Printable View
[QUOTE=monster;763968]היי יגאל[/QUOTE]
היי ליאור
[QUOTE=monster;763960]מגניב מגניב[/QUOTE]
שאני אראה את האגדיים אני אכלא את לון בתוך שלא הילה ואז אני אמחץ אותו לאט עד שיתפוצץ לו הראש ואז אני אעשה על האופנוע כדור הילה והכל יתפוצץ ואם אני אפגוש את שאר השחקנים במשחק...
בוא נגיד שלא בא להם להיפגש עם קילרבי!!
[QUOTE=killerbee;763972]שאני אראה את האגדיים אני אכלא את לון בתוך שלא הילה ואז אני אמחץ אותו לאט עד שיתפוצץ לו הראש ואז אני אעשה על האופנוע כדור הילה והכל יתפוצץ ואם אני אפגוש את שאר השחקנים במשחק...
בוא נגיד שלא בא להם להיפגש עם קילרבי!![/QUOTE]
מה תרצח אותם
[QUOTE=monster;763973]מה תרצח אותם[/QUOTE]
למה אתה מגלה לכולם את התוכניות שלי שים בספוילר!
[QUOTE=killerbee;763972]שאני אראה את האגדיים אני אכלא את לון בתוך שלא הילה ואז אני אמחץ אותו לאט עד שיתפוצץ לו הראש ואז אני אעשה על האופנוע כדור הילה והכל יתפוצץ ואם אני אפגוש את שאר השחקנים במשחק...
בוא נגיד שלא בא להם להיפגש עם קילרבי!![/QUOTE]
יודע מה בוא נעשה עכשיו את הקרב
אני מגיב במשחק שלי
[QUOTE=monster;763978]אני מגיב במשחק שלי[/QUOTE]
בסדר
חזרתי
[quote=יגאל;763976]יודע מה בוא נעשה עכשיו את הקרב[/quote]
אבל אין לי עוד כוחות! אני לא יוכל לפצפץ את ראשך 1409842309 פעמים
ליאור, אתה מעודכן או לא?
[QUOTE=DarkTiger;763984]ליאור, אתה מעודכן או לא?[/QUOTE]
במה?
היי דניס.
אני ארצח את כולם חוץ מדניס שיצפה בכול הדם! ותהיה לו טראומה לכל חייו ואז בהודעה האחרונה תכתוב: לאחר מספר שנים תפסו את לוקאס לוקאס רצח את כל השוטרים וברח מאז אף אחד לא ראה אותו או את משפחתו דניס הניצול היחידי מהארוע נכנס לטראומה סופנית שממנה לא יוכל לצאת הוא מפחד לישון או אפילו למצמץ והדבר היחידי שיצא מזה הוא התגובה הארוכה שאני כותב עכשיו לסוף המשחק [size="6"]הסוף![/size]
[quote=monster;763987]במה?[/quote]
אני יורד מניהול, מזל טוב על ה10K
[QUOTE=killerbee;763993]אני ארצח את כולם חוץ מדניס שיצפה בכול הדם! ותהיה לו טראומה לכל חייו ואז בהודעה האחרונה תכתוב: לאחר מספר שנים תפסו את לוקאס לוקאס רצח את כל השוטרים וברח מאז אף אחד לא ראה אותו או את משפחתו דניס הניצול היחידי מהארוע נכנס לטראומה סופנית שממנה לא יוכל לצאת הוא מפחד לישון או אפילו למצמץ והדבר היחידי שיצא מזה הוא התגובה הארוכה שאני כותב עכשיו לסוף המשחק [size="6"]הסוף![/size][/QUOTE]
סוף נחמד למשחק המשך
דניס מה למה?
תודה לך