-
[QUOTE=LordAbizi;818253]טענה זו מאוד שנויה במחלוקת.
יש הטוענים שמתמטיקאי זה מקרה פרטי של בן אדם.
יש כאלה שאומרים שמתמטיקאים הם מפלצות שהגיעו מהים העמוק.
ויש הטוענים שמתטיקאים הם בני אדם פשוטים שהתעללו בהם בילדותם ולכן הם הפכו למפלצות מהים העמוק.
אני תומך בגישה האחרונה, וגם בה נאמר שמתמטיקאי הוא מקרה פרטי של בן אדם (מקרה מאוד פרטי)
@DarkTiger
משחק פוקימון, אבל מאוד לא שגרתי.[/QUOTE]
:D
הוא כבר אישר?
כמה מקומות יהיו?
-
הוא עדיין לא אישר ועדיין לא שום דבר.
אבל בתכנון יהיו 6 מקומות, כשהם מתחלקים לפי 3 ו 3. (מה זו החלוקה הזו ומה משמעותה: כל זה יובהר במשחק עצמו.)
-
-
[QUOTE=LordAbizi;818256]הוא עדיין לא אישר ועדיין לא שום דבר.
אבל בתכנון יהיו 6 מקומות, כשהם מתחלקים לפי 3 ו 3. (מה זו החלוקה הזו ומה משמעותה: כל זה יובהר במשחק עצמו.)[/QUOTE]
נקווה שיאשר מהר:)
אני התחלתי לשחק משחק תפקידים בפורום רק שבוע שעבר ואני רוצה לשחק בעוד אחד:)
-
[quote=DarkTiger;818258]עוד משחק פוקימון...[/quote]
במבט ראשון, כן, אבל אני לא רוצה לאמר מה הייחוד שלו, כי יכול להיות שאיזה נבל יספיק להכין משחק בדיוק על אותו עקרון לשלוח אותו לRitsuka Kun והוא יקבל את האישור לפני, ואז אני אהיה מעתיקן עלוב.
[quote=hgss1234;818259]נקווה שיאשר מהר:)
אני התחלתי לשחק משחק תפקידים בפורום רק שבוע שעבר ואני רוצה לשחק בעוד אחד:)[/quote]
שלחתי הודעות אולטימטום לשני לא פעילים במשחק הנוכחי שלי.
אם עד הראשון לאוקטובר הם לא יגיבו, יתפנו לי שני מקומות שם. (למרות שכדאי להתרחק מהמשחק הגדול שלי, כי הוא לא יכול להגיע לשום מקום במצב שבו הוא נמצא)
וזהו, Ritsuka Kun התנתק.
נקווה ליותר מזל בפעם הבאה.
-
[QUOTE=LordAbizi;818260]במבט ראשון, כן, אבל אני לא רוצה לאמר מה הייחוד שלו, כי יכול להיות שאיזה נבל יספיק להכין משחק בדיוק על אותו עקרון לשלוח אותו לRitsuka Kun והוא יקבל את האישור לפני, ואז אני אהיה מעתיקן עלוב.
שלחתי הודעות אולטימטום לשני לא פעילים במשחק הנוכחי שלי.
אם עד הראשון לאוקטובר הם לא יגיבו, יתפנו לי שני מקומות שם. (למרות שכדאי להתרחק מהמשחק הגדול שלי, כי הוא לא יכול להגיע לשום מקום במצב שבו הוא נמצא)[/QUOTE]
אני מעדיף להיכנס למשחקים חדשים אבל תודה על ההצעה:)
-
-
-
-
[QUOTE=DarkTiger;818264]ג'ללו[/QUOTE]
?
-
היי כולם, סיימתי להכין חלק קטן מהמ"ת, הכנתי את הרקע ההיסטורי ואת ההווה של המשחק ואת הצוות הרשע במשחק, נשאר עוד אבל את זה נעשה מחר.
-
[QUOTE=Avi;818269]היי כולם, סיימתי להכין חלק קטן מהמ"ת, הכנתי את הרקע ההיסטורי ואת ההווה של המשחק ואת הצוות הרשע במשחק, נשאר עוד אבל את זה נעשה מחר.[/QUOTE]
בהצלחה.
-
היום בלילה אני יעדכן את התמונות במדריך שלי עד העיר החמישית הגעתי אני מבטיח שעד סוף סוכות אני גומר את המדריך
-
[quote=hgss1234;818271]בהצלחה.[/quote]
תודה,
נקווה שהוא מספיק מקורי.
מחר בערב אולי אני יסיים את זה אבל לא בטוח, תלוי אם אני יהיה על זה הרבה זמן.
-
[QUOTE=Guille;818279]היום בלילה אני יעדכן את התמונות במדריך שלי עד העיר החמישית הגעתי אני מבטיח שעד סוף סוכות אני גומר את המדריך[/QUOTE]
בהצלחה!
אם אתה צריך עזרה בלעבור מקום מסוים אני כבר במערה לפני הליגה.