[quote=מיכאל 357;947066]חזרתי.
אחרי שחשבתי על זה קצת בשבת, החלטתי שלמרות שאני משקיע עכשיו בלימודים באופן קיצוני, זה לא אומר שאני צריך להפסיק להכנס לפורום לגמרי, אלא רק להפחית בזמן.
אז... מה המצב?[/quote]
מיכאל D:
Printable View
[quote=מיכאל 357;947066]חזרתי.
אחרי שחשבתי על זה קצת בשבת, החלטתי שלמרות שאני משקיע עכשיו בלימודים באופן קיצוני, זה לא אומר שאני צריך להפסיק להכנס לפורום לגמרי, אלא רק להפחית בזמן.
אז... מה המצב?[/quote]
מיכאל D:
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;947073]למה סתיו קיבל באן? הוא צודק, לוקאס באמת טיפש. גזענים הם טיפשים, מה לעשות :S[/QUOTE]
אל תתחיל גם אתה.
[QUOTE=YoRt3m;947082]אל תתחיל גם אתה.[/QUOTE]
אבל אתה יודע שאני אוהב להתחיל:embarrassed:
[quote=Banette;947075]אני חולק עליך,זה כמו שאני יגיד שאני שונא את כל ה-A בעולם,וגם את כל ה-B וה-C,זה אומר שאני גזעני כלפי כל אחת משלוש הקבוצות הללו.[/quote]
אני טוען שגזענות זה מושג שמתייחס ל[B]אמירה[/B]. אתה יכול לשנוא את מי שבא לך, אבל אני מדבר רק על [B]אמירות[/B].
[QUOTE=LordAbizi;947088]אני טוען שגזענות זה מושג שמתייחס ל[B]אמירה[/B]. אתה יכול לשנוא את מי שבא לך, אבל אני מדבר רק על [B]אמירות[/B].[/QUOTE]
אתה צודק.
אבל שלוקאס אומר 'כל הערבים אוכלים בתחת' או משו כזה. זה כבר לא מתאים לפורום שלי. בין אם זה גזענות או קללות.
חזרתי מי קיבל באן?
[QUOTE=YoRt3m;947089]אתה צודק.
אבל שלוקאס אומר 'כל הערבים אוכלים בתחת' או משו כזה. זה כבר לא מתאים לפורום שלי. בין אם זה גזענות או קללות.[/QUOTE]
תן ללוקאס באן לצמיתות ותעלה אותי לניהול ראשי... כפרה:wink:
לוקאס - 3 ימים
the chosen one - יום.
Wb תומר
ראיתי עכשיו חלק מהתגובות של לוקאס
הגיע לו יותר
[QUOTE=YoRt3m;947094]לוקאס - 3 ימים
the chosen one - יום.[/QUOTE]
אני חושב שזה היה צריך להיות ההפך
אבל זאת דעתי אל תיתן לי באן
[quote=YoRt3m;947089]אתה צודק.
אבל שלוקאס אומר 'כל הערבים אוכלים בתחת' או משו כזה. זה כבר לא מתאים לפורום שלי. בין אם זה גזענות או קללות.[/quote]
וזה, גם לפי הגדרה שלי, גזענות. כי זו אמירה שגזע מסויים, ורק הוא, אמורים להעילב ממנה.
[QUOTE=Gallade;947098]אני חושב שזה היה צריך להיות ההפך
אבל זאת דעתי אל תיתן לי באן[/QUOTE]
חוצפן.
איך אתה אומר ההפך ממני?
[QUOTE=DarkTiger;947096]Wb תומר[/QUOTE]
היי דניס מה קורה?
[QUOTE=DarkTiger;947079]נדב, דיי
אילן- כן.[/QUOTE]
אז תנו לרותם באן הוא קרא לי מעצבן!