[QUOTE=Woodpecker;1144130]שמת לב שאתה שואל אותם שאלות שוב ושוב?
כלום לא חדש[/QUOTE]
מה נשמע? חח סתם :)
זרוק נושא דבר עליו, אני רוצה להגיע להקדשה :)
Printable View
[QUOTE=Woodpecker;1144130]שמת לב שאתה שואל אותם שאלות שוב ושוב?
כלום לא חדש[/QUOTE]
מה נשמע? חח סתם :)
זרוק נושא דבר עליו, אני רוצה להגיע להקדשה :)
[QUOTE=cladino;1144132]מה נשמע? חח סתם :)
זרוק נושא דבר עליו, אני רוצה להגיע להקדשה :)[/QUOTE]
מה קרה בפרק האחרון של בן 10?
[QUOTE=Woodpecker;1144134]מה קרה בפרק האחרון של בן 10?[/QUOTE]
זה היה שידור חוזר, אבל זה היה פרק מעולה! קוראים לו the secret of chromostone. זה פרק מעולה!
[QUOTE=cladino;1144136]זה היה שידור חוזר, אבל זה היה פרק מעולה! קוראים לו the secret of chromostone. זה פרק מעולה![/QUOTE]
יופי נשמע אחלה פרק
סתכל תמונה [IMG]http://up352.siz.co.il/up3/onwn3f0gtkjq.jpg[/IMG]XD
[QUOTE=Woodpecker;1144137]יופי נשמע אחלה פרק
סתכל תמונה [IMG]http://up352.siz.co.il/up3/onwn3f0gtkjq.jpg[/IMG]XD[/QUOTE]
חחחחח :)
זה באמת אחלה פרק. לספר לך מה היה?
[QUOTE=cladino;1144138]חחחחח :)
זה באמת אחלה פרק. לספר לך מה היה?[/QUOTE]
כן ספר לא אכפת לי מספוילרים
[QUOTE=Woodpecker;1144139]כן ספר לא אכפת לי מספוילרים[/QUOTE]
אוקיי, אז לבן יש את החייזר יהלום, נכון? אז החייזר הזה הוא מגזע פטרוספיאן, גזע שכוכבו הושמד וחוץ מהדגימה שבאמוניטריקס נותר רק חייזר אחד מהגזע הזה, שהופיע גם בעונה הראשונה ושמו הוא האצ'ט. עכשיו, האצ'ט גילה בשרידי הכוכב שלו נבואה שאומרת שאם חייזר מגזע קריסטלוספיאן, הגזע שאליו שייך כרומוסטון, יקח את קריסטל הנצח הוא יוכל להקים מחדש את כוכב פטרופיה ואת הפטרוספיאנים. עכשיו, האצ'ט גנב את הקריסטל מווילגקס ועכשיו ווילגקס רוצה את הקריסטל בחזרה. ווילגקס רודף אחרי האצ'ט עד לכדור הארץ, שם האצ'ט משחרר את כרומוסטון מהאולטימאטריקס וכרמוסטון יוצא אל שרידי פטרופיה ומקים את הכוכב,אבל ווילגקס עוצר את כרמוסטון באמצע וכרומוסטון נהרג, אך בן בצורת יהלום מחיה מחדש את הגזע הפטרופיאני וגם את כרומוסטון.
וזה הפרק :)
[QUOTE=cladino;1144145]אוקיי, אז לבן יש את החייזר יהלום, נכון? אז החייזר הזה הוא מגזע פטרוספיאן, גזע שכוכבו הושמד וחוץ מהדגימה שבאמוניטריקס נותר רק חייזר אחד מהגזע הזה, שהופיע גם בעונה הראשונה ושמו הוא האצ'ט. עכשיו, האצ'ט גילה בשרידי הכוכב שלו נבואה שאומרת שאם חייזר מגזע קריסטלוספיאן, הגזע שאליו שייך כרומוסטון, יקח את קריסטל הנצח הוא יוכל להקים מחדש את כוכב פטרופיה ואת הפטרוספיאנים. עכשיו, האצ'ט גנב את הקריסטל מווילגקס ועכשיו ווילגקס רוצה את הקריסטל בחזרה. ווילגקס רודף אחרי האצ'ט עד לכדור הארץ, שם האצ'ט משחרר את כרומוסטון מהאולטימאטריקס וכרמוסטון יוצא אל שרידי פטרופיה ומקים את הכוכב,אבל ווילגקס עוצר את כרמוסטון באמצע וכרומוסטון נהרג, אך בן בצורת יהלום מחיה מחדש את הגזע הפטרופיאני וגם את כרומוסטון.
וזה הפרק :)[/QUOTE]
ואו אחלה פרק
אני זוכר את האצ'ט הזה
[QUOTE=Woodpecker;1144148]ואו אחלה פרק
אני זוכר את האצ'ט הזה[/QUOTE]
הוא הופיע גם בספיישל "סודו של האומניטריקס".
[QUOTE=cladino;1144150]הוא הופיע גם בספיישל "סודו של האומניטריקס".[/QUOTE]
זה לא סרט?
ראיתי את ז שהיה בערוץ הילדים
[QUOTE=Woodpecker;1144151]זה לא סרט?
ראיתי את ז שהיה בערוץ הילדים[/QUOTE]
בערוץ הילדים עשו מזה סרט, זה יותר ספיישל. זה היה טוב, בספיישל הזה הוא קיבל את way big.
מי זה האצ'ט? O___o
[QUOTE=Naruto;1144158]מי זה האצ'ט? O___o[/QUOTE]
נכון יש את daimondhead? אז הוא שייך לגזע שהיה בחזקת נכחד חוץ מהאצ'ט והדגימה באולטימאטריקס, עד הפרק בשידור חוזר ששודר היום.
[quote=cladino;1144161]נכון יש את daimondhead? אז הוא שייך לגזע שהיה בחזקת נכחד חוץ מהאצ'ט והדגימה באולטימאטריקס, עד הפרק בשידור חוזר ששודר היום.[/quote]
אבל אמרת שהאצ'יט הוא כמו כרומסטון..
וכרומטון לא כמו היהלום הירוק הזה..
התבלבלתי לגמרי..
[QUOTE=Naruto;1144163]אבל אמרת שהאצ'יט הוא כמו כרומסטון..
וכרומטון לא כמו היהלום הירוק הזה..
התבלבלתי לגמרי..[/QUOTE]
תנסה לקרוא מה שרשמתי לליאור, רשמתי את תקציר הפרק המלא.