-
[QUOTE=sigal123;1167699]כן אני ספארמרית מודה אבל המ''ת שלי לא עלוב ולא ספאם, הוא מ''ת מעולה! והוא אחד המ''תפים הטובים בפוקום, עובדה שהוא עומד 3 חודשים ומעלה!
אבל יש דבר שנקרא הודעה פרטית למנהל או מפקח[/QUOTE]
כי את מגיבה תגובה של שני מילים אז לא נמאס לך.
יש כאלה שמשקיעים בתגובות ואז נמאס להם.
-
אני לא מגיבה תגובות של שתי מילים, ושאתה היית אצלי אפילו שתי מילים לא היה
-
[QUOTE=buizel שולט;1167700]אהה...
ידידה שלי שאלה אותי אם אני רוצה ללכת איתה למסיבת חוף שתהיה מחר... אמרתי לה שאני אחשוב על זה...*[/QUOTE]
אין פה מה לחשוב.
אתה מבין למה היא התכוונה נכון?
-
[QUOTE=sigal123;1167699]כן אני ספארמרית מודה אבל המ''ת שלי לא עלוב ולא ספאם, הוא מ''ת מעולה! והוא אחד המ''תפים הטובים בפוקום, עובדה שהוא עומד 3 חודשים ומעלה!
אבל יש דבר שנקרא הודעה פרטית למנהל או מפקח[/QUOTE]
אז תפסיקי להספאים לא צריך ספאמנרים חדשים בפורום תשקיעי במקום הזה במשחקך
והמשחק שלך הוא לא טוב את סתם לא משקיעה
-
[QUOTE=sigal123;1167702]אני לא מגיבה תגובות של שתי מילים, ושאתה היית אצלי אפילו שתי מילים לא היה[/QUOTE]
אבל לא מבינים כלום.
מבינים רק שתי מילים או מילה אחת בערך, תלמדי לעשות תגובות מושקעות ומובנות!
כול מי שבמ"ת שלך אומר לך שלא מבינים את התגובות שלך ואת לא עושה כלום עם זה!
-
תראו, אני לא צריכה כאלה שהמ''תפים שלהם לא ברמה שלי, שתגיעו לשלושה חודשים וחיצ תדברו, קשה לעשות מ''ת כול כך הרבה זמן ולהחזיק אותו, ועובדה הוא מוחזק יפה מאוד
-
[QUOTE=sigal123;1167707]תראו, אני לא צריכה כאלה שהמ''תפים שלהם לא ברמה שלי, שתגיעו לשלושה חודשים וחיצ תדברו, קשה לעשות מ''ת כול כך הרבה זמן ולהחזיק אותו, ועובדה הוא מוחזק יפה מאוד[/QUOTE]
את לא קוראת?
אבל כול הקטע שאת לא עושה משהו קשה בשביל המ"ת! את לא משקיעה בו! את סתם כותבת תגובות עלובות!
-
[QUOTE=Daniel;1167703]אין פה מה לחשוב.
אתה מבין למה היא התכוונה נכון?[/QUOTE]
כן... אני רוצה לשאול אותה אם עוד חברים באים איתנו... אבל אם אני אשאל והיא תגיד כן זה יהיה דיי מפדח...
למרות שלא נראה לי שעוד באים...
-
ליאור תגיב ותגיד אתה יודע איפה עוד מתרגמים טוריקו????(או שבכלל לא יצא עדין פרק 12 ואני סתם מחפש)
-
צר לי לאמר לך אבל התגובות שלי לא עלובות, התגובות שלי טובות מאוד לדעתי, מה לעשות שאני לא פותחת וסוגרת מ''ת כול שבועים! אני נשארת אם המ''ת גם אם הוא היה שנה!
אולי הם עלובות לדעתך אבל לדעתי הן נפלאות, בעיה שלך שאתה לא מבין
-
תעזבו אותה! מה אכפת לכם איך היא מנהלת את המשחק שלה??
-
[QUOTE=ארו סאנין;1167711]ליאור תגיב ותגיד אתה יודע איפה עוד מתרגמים טוריקו????(או שבכלל לא יצא עדין פרק 12 ואני סתם מחפש)[/QUOTE]
תרגום אנגלי?
[QUOTE=sigal123;1167707]תראו, אני לא צריכה כאלה שהמ''תפים שלהם לא ברמה שלי, שתגיעו לשלושה חודשים וחיצ תדברו, קשה לעשות מ''ת כול כך הרבה זמן ולהחזיק אותו, ועובדה הוא מוחזק יפה מאוד[/QUOTE]
המשחק הראשון היה 4 חודשים בערך
-
[QUOTE=buizel שולט;1167710]כן... אני רוצה לשאול אותה אם עוד חברים באים איתנו... אבל אם אני אשאל והיא תגיד כן זה יהיה דיי מפדח...
למרות שלא נראה לי שעוד באים...[/QUOTE]
אם היא התכוונה באמת למה שהיא התכוונה, אז כנראה לא יהיו
שמה עוד חברים.
-
[QUOTE=buizel שולט;1167700]אהה...
ידידה שלי שאלה אותי אם אני רוצה ללכת איתה למסיבת חוף שתהיה מחר... אמרתי לה שאני אחשוב על זה...*[/QUOTE]
היא רוצה להיות יותר מידידים
-
[QUOTE=sigal123;1167712]צר לי לאמר לך אבל התגובות שלי לא עלובות, התגובות שלי טובות מאוד לדעתי, מה לעשות שאני לא פותחת וסוגרת מ''ת כול שבועים! אני נשארת אם המ''ת גם אם הוא היה שנה!
אולי הם עלובות לדעתך אבל לדעתי הן נפלאות, בעיה שלך שאתה לא מבין[/QUOTE]
כול שה"ם חושב שהתגובות שלו טובות אבל כול השה"מים חושבים שהתגובות של המ"ת שלך עלובות.