-
[QUOTE=ttrrtte]עלילה
ביום שימשי אחד אתם קמים לבוקר נפלא,אתם מצחצחים שיניים מתלבשים ויורדים לקומת הכניסה,אתם אוכלים ארוחת בוקר של חביתה וסלט קטן וגומרים בדיוק לפני שאתם מתכוונים לצאת אתם רואים כתבה בחדשות-
מנחה:שלום לך מה שמך?
ילד:תומר
מנחה:אז תומר,תוכל לספר לי מה קרה?
תומר:הלכתי ביער יחד עם הטרטוויג שלי ופתאום הופיעה קבוצה משונה של אנשים ש....ש....הרגו את טרטוויג שלי ולקחו את הגופה,ואז פרץ הנער בבכי.
מנחה:אתה יודע מי אלה היו? שאלה המנחה בזהירות
תומר:לא,אבל הם לבשו חולצה אדומה ומכנסיים שחורים,לרובם היה שיער לבן קצר,אבל לאחד מהם היה שיער צהוב קוצני.
אמרתם שלום לאמא שלכם ויצאתם מהבית ישר לאחר שראיתם את הכתבה וחשבתם לעצמכם שעם תיתקלו אי פעם באיש הזה תינקמו את נקמתו של תומר. הגעתם למעבדה בדיוק בשמונה,הפרופסור קיבל אתכם בחיוך ושאל-
נו במי תבחרו- טורצ'יק,סקווירטל או ... ולפני שהספיק הפרופסור לסיים את דבריו התנפץ קיר המעבדה. מה תעשו?[/QUOTE]
אני רואה את החור בקיר, לא הספקתי אפילו להסתקל על מי שהיה שם, אך החלטתי לעשות משהו.
אני לוקח את הפוקדור של סינדקוויל מהעמדה ומשגר אותו לאוויר.
-
אוהד-כולם משתמשים בקרן על והספינה מתפוצצת
גון-תסתכל בהתחלתיים אין סינדקוויל
-
יופי, הצלחנו להחזיר קצת שלווה לעולם.
אני נוחת עם כולם על האדמה.
מה עם הפוקימונים שהצלתי? את מי הצלחתי להציל?
-
באמת -.- רק שולשה פוקימונים -.-
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח את הפוקדור של טורצ'יק ומניף אותו לאוויר וצועק בגאוותנות:"טוריצ'יק - צא!"
-
אוהד-אתה קולט שפוצצתה גם את הפוקימונים הקפואים!!!
אתה מסתובב ורואה את ג'יי
ג'ון0- טורצ'יק יוצא ושלוש דמויות מופיעות
נמשיך יום שבת אני הרוסה
-
[QUOTE=ttrrtte;1221702]אוהד- אין, דאנספרס אומר בשחצנות ''סבתא רבא רבא רבא שלי הייתה פלייגון אבל לא קיבלתי את יכולת התעופה'' לפתע כ30 חיילים הקיפו אותכם.
אופק- שרה מסמיקה ואומרת שתה תבחר[/QUOTE]
טוב אז מיטה זוגית
-
לא, אמרתי קודם שאני משחרר את כל הפוקימונים ובורח איתם -_-
אני מסתכל על ג'יי בזעם, כשאני אומר "את יודעת שאני עומד להוציא כל טיפת דם שיש בגוף שלך, נכון?"
-
[QUOTE=ttrrtte;1221717]
ג'ון0- טורצ'יק יוצא ושלוש דמויות מופיעות
[/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק:"ברוך הבא טורצ'יק! אני המאמן שלך מעכשיו. השתמש בשריטה על האוייבים מהר" ומחכה לראות באיזה מתקפה יבחר טורצ'יק
-
[QUOTE=ttrrtte;1221651]סטיב-סטארלי משתנמש במכת כנ ואז זעם דרקון שמעלפים את גיבל!!!
אני צועק יש ומחכה לפוקימון הבא שהוא יוציא.
-
אני יוצא מהמכון אם התג החדש וחושב אם ללכת ללן לקבל
משימה כלשהיא
-
[size="7"]לכולם המשחק קשה לי כי יש בוא יותר מידי שחקנים אני סוגרת את זה ואפתח חדש ל4 שחקנים עם נושא שונה לגמרי. עם אתם רוצים מקום שמור דברו איתי ואומר עם אפשר (שלחו לי בה''פ) המשחק ינעל בקרוב [/size]
-