[QUOTE=yairb1a;1245581]
מגל-"אני!!!" צועקות שלושתן וצוחקות..."תנחש ותראה!" אומר המאמן מאחוריך שניצחת אותו כבר...[/QUOTE]
אוקיי אז צא דמפי אומר ואוציא את דמפי ואשאל אותו אם הוא יוכל לאתר את המנהיגה האמיתית.
Printable View
[QUOTE=yairb1a;1245581]
מגל-"אני!!!" צועקות שלושתן וצוחקות..."תנחש ותראה!" אומר המאמן מאחוריך שניצחת אותו כבר...[/QUOTE]
אוקיי אז צא דמפי אומר ואוציא את דמפי ואשאל אותו אם הוא יוכל לאתר את המנהיגה האמיתית.
מייקי-הפוכדור מתנדנד....נידנוד ראשון.........................שני..............................שלישי...........................רביעי....................נתפס!
ארלל"ב?
טל-"תסתכלי לאן שאת הולכת!" הבחורה צועקת "אני מירה!" היא אומרת ומתחילה ללכת..."אאהה!!" את שומעת קול מהצד...
מגל-דמפי מרחרח ומרחרח "לך מהשימלה שלי!!" השמאלית צועקת "אימלה! שלא יתקרב אלי!" האמצעית צועקת "מה אתן מפחדות?" הימנית צועקת...
לא
אני ממשיך לעיר השנייה ביער (אומה שזה לא יהיה)
[QUOTE=yairb1a;1245440]אופק-אתה הולך ורואה מולך פתח של יער עם המון עצים..."זה יער הבננות!" אומר לך ג'ו "אם תסתכל פה על העצים לא תראה בננות אבל מספרים שבחלק נסתר של היער יש בננות בשפע...אני משוגע על בננות!" הוא אומר ופורט על הגיטרה שלו צליל משוגע...
טל-מיאלה מנסה ומנסה....ויוצא לה [b]סופת עלים[/b] היא מעיפה איתה את פאצ'יריסו שאחרי 3 שניות רק הוא מתאושש ומשתמש בגוף חשמל שמששתק את מיאלה...
מגל-אתה מוציא את שניהם והם מסתכלים עליך בשאלה...[/QUOTE]
אז בוא נחפש בננות וגם פוקימונים
אני אסתכל הצידה ואברר מה הרחש
[QUOTE=yairb1a;1245597]
מגל-דמפי מרחרח ומרחרח "לך מהשימלה שלי!!" השמאלית צועקת "אימלה! שלא יתקרב אלי!" האמצעית צועקת "מה אתן מפחדות?" הימנית צועקת...[/QUOTE]
נו גילית משהו אשאל את דמפי ואז אלטף אותו.
[B]עידכנתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!חזרתי![/B]
מייקי-אתה ממשיך בדרך ורואה את העיר מרחוק...אתה רץ ומגיע לעיר [B]נירוסטה![/B] אתה רואה את מרכז הפוקימונים,החנות,ביניין מגורים ומכון
אופק-אתם ממשיכים לתוך היער...אתם מסתכלים על העצים כל הזמן ושומעים רחש מהעץ...ג'ו פורט בגיטרה שלו בכח והפוקימון מתעופף ואתם רואים-[IMG]http://www.serebii.net/pokearth/sprites/dp/187.png[/IMG](נקבה) שמתעופפת לכיוון שלכם...
טל-את מחפשת את המקור של הקול אבל את לא רואה כלום ולא שומעת גם כלום...את ממשיכה לחפש ופתאום את נופלת לבור...את צורחת ונופל ישר לתוך.........................טרמפולינה "ויה!!" שני צועקת וקופצת בטרמפולינה "בהתחלה פחדתי אבל עכשיו נהיה כיף!" היא צועקת
מגל-מגל מנענע את ראשו בשלילה ומסתכל עליך באי הבנה "נו תילחם כבר מולי אני המאמנת!" אומרת הימינית "מה איכפת לך?" האמצעית אומרת "הוא מפחד!!!" השמאלית אומרת...
''מה קורה פה?'' אשאל בחחששש ואומר לשני להרגע
הפוקימון הזה גם שלי" אומר "מדקיפ קדימה אקדח מים"
[QUOTE=yairb1a;1245983][B]
מגל-מגל מנענע את ראשו בשלילה ומסתכל עליך באי הבנה "נו תילחם כבר מולי אני המאמנת!" אומרת הימינית "מה איכפת לך?" האמצעית אומרת "הוא מפחד!!!" השמאלית אומרת...[/QUOTE]
טוב אז אני אלחם נגדכן בקרב משולש! אומר להן עם אש בעיניים שאפילו גראודון וקיוגר לא יצליחו לכבות.
טל-"מה לא קורה פה??" שני אומרת וקופצת על הטרמפולינה קפיצה גדולה "וואו זה כיף!!! תנסי!" היא אומרת באמצע שהיא עושה סלטה...
אופק-אתה מוציא את מדקיפ והוא מרים את הראש שלו ורואה את הופיפ סופגת ממנו את החיים...אחרי 2 שניות הוא מצליח להתאושש ומוציא אקדח מים חזק על הופיפ אבל זה ממש לא מזיז לה...
מגל-"לא לא לא!!!" צועקת השמאלית "זה לא הולך ככה!" היא ממשיכה לצעוק "תבחר כבר אותי!" צועקת הימנית "תבחר מישהי ותראה אם צדקתה" אומרת האמצעית לא בצעקה...
''שני לא!'' אצעק בתקיפות ואומר ''זאת אולי מלכודת!''
[QUOTE=yairb1a;1245989].
מגל-"לא לא לא!!!" צועקת השמאלית "זה לא הולך ככה!" היא ממשיכה לצעוק "תבחר כבר אותי!" צועקת הימנית "תבחר מישהי ותראה אם צדקתה" אומרת האמצעית לא בצעקה...[/QUOTE]
אוקיי אז אני אבחר.... בך אומר ואצביע בעזרת שלוש אצבעות על שלושתן.
טוב" אומר אחזיר את מדקיפ אוציא את פוציאנה ואומר "תנשכי אותה קדימה"
טל-"נו מה יכול לקרות..." מיכל אומרת וקופצת על הטרמפולינה "וואי זה ממש כיף...זה כיף!!!" היא צורחת והן ממשיכות לקפוץ על הטרמפולינה המון פעמים ולא מפסיקות...
מגל-"טוב תקשיב ילד,תבחר מאמנת או שתעוף מפה!" אומרת השמאלית "אין לנו כח לשטויות!" אומרת הימנית "פשוט תבחר!!" אומרת האמצעית קצת בעצבים...
אופק-פוצ'יאנה יוצאת ונושכת את הופיפ...היא עפה מהמכה אבל מתאוששת אחרי שנייה וצורחת ומחרישה לפוצ'יאנה את האוזניים...פוצ'יאנה מנסה מאוד להתאפק...