-
[quote=Machine X;1270562]אז על מה נדבר פה? על מצב הנפט העולמי?[/quote]
אני לא קבעתי לכם על מה לדבר, ממש לא..
אני מנסה להגיד לך שמה שעומר כותב פה זה לא "דיבורים" זה משהו בהחלט לא קשור.
כשיש לו את האפשרות לכתוב את זה בפרטיות רק לשחקן איתו הוא משחק והוא בוחר לפרסם את זה פה לכולם ולקבל על זה הודעות, זה ספאם
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270565]אני לא קבעתי לכם על מה לדבר, ממש לא..
אני מנסה להגיד לך שמה שעומר כותב פה זה לא "דיבורים" זה משהו בהחלט לא קשור.
כשיש לו את האפשרות לכתוב את זה בפרטיות רק לשחקן איתו הוא משחק והוא בוחר לפרסם את זה פה לכולם ולקבל על זה הודעות, זה ספאם[/QUOTE]
הודעות פרטיות זה מסורבל ולא נוח. ועקרונית לפי ההגדרה שלך אפשר לסגור את הנו"ד.
-
[quote=Machine X;1270566]הודעות פרטיות זה מסורבל ולא נוח. ועקרונית לפי ההגדרה שלך אפשר לסגור את הנו"ד.[/quote]
אתה ראית אותי כותב "הודעות פרטיות"? אני לא ראיתי דבר כזה..
יש דרכים הרבה יותר קלות לעשות את זה, יש לו את הצ'אט בתוך המשחק שבו הוא מסרב להשתמש ויש תוכנות כמו מסן. אבל לבוא לפה ולקבל הודעות על משהו כזה..? זה ספאם ידידי..
זה כמו שאני אדבר עכשיו עם חברים שלי וכל שנייה אכתוב פה משהו שקשור לשיחה שלי איתם..
יודע מה, אני לא רוצה לפתח את זה פה, תוריד מסן ותוסיף אותי, בשמחה אני אסביר לך את זה.
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1270567]אתה ראית אותי כותב "הודעות פרטיות"? אני לא ראיתי דבר כזה..
יש דרכים הרבה יותר קלות לעשות את זה, יש לו את הצ'אט בתוך המשחק שבו הוא מסרב להשתמש ויש תוכנות כמו מסן. אבל לבוא לפה ולקבל הודעות על משהו כזה..? זה ספאם ידידי..
זה כמו שאני אדבר עכשיו עם חברים שלי וכל שנייה אכתוב פה משהו שקשור לשיחה שלי איתם..
יודע מה, אני לא רוצה לפתח את זה פה, תוריד מסן ותוסיף אותי, בשמחה אני אסביר לך את זה.[/QUOTE]
אבל זה שונה,כי הוא מדבר עם מישהו שנמצא פה.
-
[quote=Machine X;1270569]אבל זה שונה,כי הוא מדבר עם מישהו שנמצא פה.[/quote]
אני לא אגיב יותר בנושא, אמרתי לך שאם אתה רוצה עוד קצת ממה שאני חושב אתה מוזמן להוריד מסן.
-
[QUOTE=~Donphan~;1270504]מה קורה?
כול-...אף אחד?
אז תתאמצו קצת יותר! =][/QUOTE]
נוסטלגיה XD
לנושא שלכם:
יואב, אבל על מה הוא (האיש שאתם מדברים עליו) מדבר? סתם ספאם...
חח.. אני את השיעור ספאם שלי כבר עשיתי עם שקד.
-
[quote=Cool Nick;1270571]נוסטלגיה XD
לנושא שלכם:
חח.. אני את השיעור ספאם שלי כבר עשיתי עם שקד.[/quote]
זה חלק מהנושא (:
אתה מוזמן גם להוריד מסן, פשוט נעשה ועידה, אני בטוח שיואב יבין את זה יותר טוב אחר כך.
-
[QUOTE=Cool Nick;1270571]נוסטלגיה XD
לנושא שלכם:
חח.. אני את השיעור ספאם שלי כבר עשיתי עם שקד.[/QUOTE]
הוא מדבר על הדאולינג נטרווק,וזה לא ספאם...ספאם זה סתם שמישהו יגיד כל מיני דברים לא קשורים כמו-"באלי חביתה".
בכל מקרה-
אחות D= D=
מה קורה?
-
אולי זה לא קשור אבל עמית אני מתחיל היום לראות גם דיג'ימון צוות הנתונים
-
בוקר לכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם!
עוד 23 הודעות!!!!
-
[quote=Machine X;1270574]הוא מדבר על הדאולינג נטרווק,וזה לא ספאם...ספאם זה סתם שמישהו יגיד כל מיני דברים לא קשורים כמו-"באלי חביתה".
בכל מקרה-
אחות D= D=
מה קורה?[/quote]
הגדרה של ספאם היא לא מאוד מסובכת והיא כוללת הרבה דברים, לא רק "באלי חביתה"..
אתה מה עוד שמתי לב? יש נושא לרשמי לנושא הזה, מה שמגדיל את כמה שזה ספאם.
-
שמע,זה ממש לא עיניינך איפה אני ומגיב ומה אני מגיב
-
היי כולם. כרגע התעוררתי XD
[quote=חמין זה נאדים;1270505]אני מצליח להוריד ולהתקין אבל לא להתחבר... זה עושה לי 'דו"ח שגיאות'[/quote]
תוריד ממקום אחר..
-
[quote=Aichi Sendou;1270578]שמע,זה ממש לא עיניינך איפה אני ומגיב ומה אני מגיב[/quote]
כל מה שאני קשור אליו בצורה כזאת או אחרת הוא ענייני.
אני אחד מאלה שמגיבים פה, אתה אחד מאלה שמגיבים פה, זאת אומרת ששנינו מגיבים, זאת אומרת ששנינו קשורים לפה.
לא כל כך קשה להבין..
-
יואב ועומר,
אמרתי לכם שאתם צריכים להוריד מסן :p
נו תורידו כבר..חח :)