יש לי זמן בעצם,אני שיכור אז לא מומלץ לשאול אותי דברים,תשאלו וזה יהיה תשובה ל ק צפן'וה_אני לא בות בט_[COLOR="White"]לא לתת באן כי אני לא כזה מרןכז[/COLOR]
Printable View
יש לי זמן בעצם,אני שיכור אז לא מומלץ לשאול אותי דברים,תשאלו וזה יהיה תשובה ל ק צפן'וה_אני לא בות בט_[COLOR="White"]לא לתת באן כי אני לא כזה מרןכז[/COLOR]
טוב, זה כבר גרוע יותר מהתכסיס של לפיד...
העיקר אתה מנסה להתחמק מהשאלות :nose_pick:
לא רק שקרן,גם חסרים לו גם כמה ברגים,וזה לא קשור לשיכור לא שיכור,ובינינו נובים בני 3 לא יכולים להשתכר...
איתי,היה קרב נחמד,אני לא מאמין שמכל הקלפים חיסלת לי את ספהליון :(
זה מה שהגרלתי [=
שמע אני שולח לך את הדק באניש פסייצ'יק בפרטי, בניתי אותו מזמן וכל פעם שרציתי לשלוח לא הספקתי..
איזה דקים שנינו בנינו?סלבודאד,פסייצ'יק בניש,פסייצ'יק פיש,הופלס דרגון,טלאדאד ומה עוד?
[quote=Death The Kid;1322089]איזה דקים שנינו בנינו?סלבודאד,פסייצ'יק בניש,פסייצ'יק פיש,הופלס דרגון,טלאדאד ומה עוד?[/quote]
לייטסוורן
גוסטו [בניתי היום, תעזור לי לנסות מחר] אני לא בטוח אם יש לך
טווילייט, אקס סאבר [?]
פסייצ'יק פיש????? XDDDDDDD
גוסטו אל תגיד שבנית לפני,דור או רן [לא זוכר מי] ראו אותו מלא פעמים
טוויליט אין לי אבל יש לי פייפר כאוס
Xs שונא בדם
לייטסוורן ל-99% מהעולם יש אותם
בסדר לא ידעתי שיש לך
מה הקשר לזה שבנית לפניי? זה תחרות?
לא יודע,ממש אין לי מושג
פרוגים זה דק כל כך רצחני אצלי..
הלכתי
עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.
[quote=דור רמאי;1322096]עומר? אתה יודע מה יפה?
אתה כל הזמן מציק לליאון ואומר לו ומספר לאחרים שהוא ספאמר נוב. אבל, לעומתך, לו יש חיים- הוא לא רואה אנימות כל יום כל היום והדבר היחיד שהוא מנסה לעשות זה להציק לילדים חלשים ממנו ולראות אנימות בלי שיהיה לו חיים. אתה עושה את זה, ורק מדבר על זה בנו"ד בכל היום. לפי דעתי, אתה יותר תת רמה ממנו, ויותר גרוע. לפחות לו, יותר מלך, יש חיים והוא גם הרבה פחות אגרסיבי. אז חלאס, אף אחד לא שם עליך זין ועל מה שאתה עושה לליאון, נכון, יש פעמים שאתה צודק- אבל חלאס לנסות לרדת על אנשים שהם חלשים יותר, אבל שהם בעצם חזקים יותר. אתה סתם מערער אותם וזה דבר דפוק לגמרי לעשות.[/quote]
אמר זה עם החתימה
"ליאון, תהיה החלטי ותפסיק לאמץ מת"ים."
"הצתרפו לאגודה להצלת חייו של אביזי דיי דיי ליאון דיי"
לא אמרתי שחלק מדבריו של עומר לא נכונים (חוץ מזה שאמירות אלו היו שלך), אמרתי שהוא מתנהג כמו ילד בן 9 ומנסה לחוש על אחרים.