איזה כיף, יום שבת יםם :)
Printable View
איזה כיף, יום שבת יםם :)
[quote=Pooh;1328921]מה קורה?
---
אני מזכיר שהמ"ת החדש שלי נפתח!
תירשמו![/quote]
דווקא כתבתי לך בנוד וואחד תגובה חח בהצלחה בשירות
[QUOTE=~*DeXTeR*~;1328914]יש איזה מכוער אחד בשם אולג שכטר חחחח...ביפה והחנון 3....[/QUOTE]
יאוו ראית את זה?!
אני עד עכשיו צוחק ממנו! XD
[QUOTE=Uzumaki Naruto;1328929]איזה כיף, יום שבת יםם :)[/QUOTE]
אבל היום יום חמישי ומחר שישי, לא שבת XD
[QUOTE=Lambo;1328935]אבל היום יום חמישי ומחר שישי, לא שבת XD[/QUOTE]
ו..? חח.. דיברתי על יום שבת..
אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?
[QUOTE=Kurohige;1328940]אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?[/QUOTE]
אתה הטרוסקסואל גאה D:
אם היה עומד לך מדנה\גיא פינס\ מהגברים החטובים של רוקדים עם כוכבים אתה צריך לחשוש~
[QUOTE=Kurohige;1328940]אם אני רואה גיא פינס כל ערב זה הופך אותי לגיי? אם אני שומע רק דנה אינטרנשיונל זה הופך אותי לגיי? אם אני מסתכל על רוקדים עם כוכבים רק בגלל הגברים עם הטייטס זה הופך אותי לגיי?[/QUOTE]
אתה עושה את כל זה? O:
שחר ועידן הורסים לי ת'ילדות :\
ואם אני מביא *** כשאני רואה גברים כדי שהם י******* כי אני מאוד אוהב ****** ול*** אחרים ***?
מה?! מה יש לכם! זה בלי צנזור:
ואם אני מביא ספר כשאני רואה גברים כדי שהם יתעניינו כי אני מאוד אוהב ספרים ולשתף אחרים בזה?
[QUOTE=Kurohige;1328946]ואם אני מביא *** כשאני רואה גברים כדי שהם י******* כי אני מאוד אוהב ****** ול*** אחרים ***?
מה?! מה יש לכם! זה בלי צנזור:
ואם אני מביא ספר כשאני רואה גברים כדי שהם יתעניינו כי אני מאוד אוהב ספרים ולשתף אחרים בזה?[/QUOTE]
הכל טוב איתך? XDDD
זה אביב האמיתי שנראה כאן רק כשסאי ועומר הישן היו ם:
[QUOTE=Kurohige;1328948]זה אביב האמיתי שנראה כאן רק כשסאי ועומר הישן היו ם:[/QUOTE]
אביב האמיתי מביא ספרים בזמן שהוא צופה בגברים? נייס
ואם זה ספר הקמה סוטרה?
[QUOTE=Kurohige;1328948]זה אביב האמיתי שנראה כאן רק כשסאי ועומר הישן היו ם:[/QUOTE]
סאי לא היה ראשי לפני מלא מלא זמן?