אלבז מחר אני לא לומד D:
Printable View
אלבז מחר אני לא לומד D:
אלון D:
איתי באלך משחק? )):
מחר יש לי מבחן :\
אני לא ממחשב
גם בטח המשחק ייתקע לי כל 2 שניות בשעה הזאת
וואו בושה שיש אנשים כמוך.
תפסיק לנסות להצחיק לא הולך לך , אני עדיין לא מבין איך אתה עוד שורד פה
לא חסמת אותי, מר שחר?
[quote=Brook;1388028]אני לא ממחשב
גם בטח המשחק ייתקע לי כל 2 שניות בשעה הזאת[/quote]
איתי אתה בטח שונא אותי עד מוות
נדב - עשיתי צפה הודעה לידיעתך כדי לראות איך אתה מנסה להצחיק הפעם
בכלל, חשבתי ש"אני לא ראוי שתקרא את התגובות שלי".
[QUOTE=Teemo;1388030]איתי אתה בטח שונא אותי עד מוות
נדב - עשיתי צפה הודעה לידיעתך כדי לראות איך אתה מנסה להצחיק הפעם[/QUOTE]
אתה אמיתי? מה הקשר? תחזור לחור שיצאת ממנו יא צבוע םם
נדב אל מי אתה מדבר?
למה אני שונא אותך בדיוק..?
אל מי אתה מדבר נדב?
[quote=The Brain;1388032]בכלל, חשבתי ש"אני לא ראוי שתקרא את התגובות שלי".[/quote]
חשבתי שפורום משוב תיהיה רלוונטי יותר , כנראה שטעיתי וסתם נתתי צ'אנס נוסף כמו תמיד
[QUOTE=Brook;1388035]נדב אל מי אתה מדבר?
למה אני שונא אותך בדיוק..?[/QUOTE]
[QUOTE=Ziggs;1388036]אל מי אתה מדבר נדב?[/QUOTE]
שחר S:
[QUOTE=Teemo;1388037]חשבתי שפורום משוב תיהיה רלוונטי יותר , כנראה שטעיתי וסתם נתתי צ'אנס נוסף כמו תמיד[/QUOTE]
...מישהו ביקש ממך צ'אנס נוסף בכלל?
אחרי שיצאת עלי סתם ככה בלי שום סיבה מוצדקת והתנהגת באטימות מוחלטת לכל סיבה הגיונית שהעלתי בפניך וכשלא היה לך מה לענות החלטת לחסום אותי, באמת נראה לך שאני צריך "צ'אנסים" ממך?
[quote=The Brain;1388038]שחר S:
...מישהו ביקש ממך צ'אנס נוסף בכלל?
אחרי שיצאת עלי סתם ככה בלי שום סיבה מוצדקת והתנהגת באטימות מוחלטת לכל סיבה הגיונית שהעלתי בפניך וכשלא היה לך מה לענות החלטת לחסום אותי, באמת נראה לך שאני צריך "צ'אנסים" ממך?[/quote]
אם אתה עדיין חושב שהתנגת באטימות כנראה שעוד לא הפנמת את מה שקרה וחבל ואשמח לדעת למה אני צבוע בבקשה
[QUOTE=Teemo;1388039]אם אתה עדיין חושב שהתנגת באטימות כנראה שעוד לא הפנמת את מה שקרה וחבל[/QUOTE]
לא חמוד שלי, אני הפנמתי טוב מאוד מה קרה כאן
אתה זה שפשוט תקוע בדעה של "אני אחליט בשבילך על מה מותר ועל מה אסור לך לצחוק ואם אתה לא תקשיב לי אז אתה בן זונה מניאק חסר רגשות נאצי ותמות ואתה לא ראוי בכלל להיות בחברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
למרות שנתתי לך כאן מיליון טיעונים שונים ללמה כן מותר לצחוק על הכל והבאתי לך דוגמא על מישהי שכל המשפחה שלה נספתה בשואה והיא בעצמה סיפרה וצחקה מבדיחות שואה
אבל אתה תקוע בשלך, כי אתה כנראה מבין הכי טוב, יותר מכולם, נכון?
[quote=The Brain;1388040]לא חמוד שלי, אני הפנמתי טוב מאוד מה קרה כאן
אתה זה שפשוט תקוע בדעה של "אני אחליט בשבילך על מה מותר ועל מה אסור לך לצחוק ואם אתה לא תקשיב לי אז אתה בן זונה מניאק חסר רגשות נאצי ותמות ואתה לא ראוי בכלל להיות בחברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
למרות שנתתי לך כאן מיליון טיעונים שונים ללמה כן מותר לצחוק על הכל והבאתי לך דוגמא על מישהי שכל המשפחה שלה נספתה בשואה והיא בעצמה סיפרה וצחקה מבדיחות שואה
אבל אתה תקוע בשלך, כי אתה כנראה מבין הכי טוב, יותר מכולם, נכון?[/quote]
במשך כל השנים שאתה פה צחקת על מיליון ואת דברים שונים , על השואה כמו שצקחת לא צוחקים.
זה הדליק נורה שלא הייתה אמורה להדלק , ואני מבקש בלי להכניס לי מילים כאלה לפה כי בחיים לא תראה אותי מגיב ככה.
וכנראה שאני מבין יותר מכולם שעל נושא כזה לא צוחקים בעיקר אם אפילו לא ניסית להפתח אליו ולנסוע לפולין