והמדובב של סל זה charles zi britannia, וכל סצינה שבה הוא נמצא כבר עולה 5 רמות מעל כל סצינה אחרת.
Printable View
והמדובב של סל זה charles zi britannia, וכל סצינה שבה הוא נמצא כבר עולה 5 רמות מעל כל סצינה אחרת.
[quote=lordabizi;1453309]אבל כל המסביב "הכבוד שלי כלוחם לא מאפשר לי לחכות למוות בחיבוק ידיים.", "אם לא הם ממזמן הייתי פשוט נופל ומת אבל אני עדיין מרגיש צורך להאבק." "הוא היה הראשון שהיה הוגן איתי ולכן אני אמות יחד איתו." וכו' וכו'.
זה גרם אפילו לרובוט כמוני להזיל דמעה.[/quote]
אם יש משהו שדרגון בול לא מצליח לעשות זה להעביר רגשות טוב. כאילו, אולי חוץ מההתאבדות של ווג'יטה נגד בו. השאר מרגישים מאולצים מדי..
סדרה שבאמת גרמה לי לבכות כמו לאדע מה היא clannad, והספר ההמשך של טומויו בכלל היה הדבר הכי עצוב שיצא לי לקרוא אי פעם.
לעזאזל עם key וכישורי הכתיבה שלהם )))):
[quote=cho'gath;1453310]כן אבל החלק עם l הוא אוסום.[/quote]
הוא סבבה, עדיין אוברייטד לדעתי חח
[quote=canaan;1453313]אם יש משהו שדרגון בול לא מצליח לעשות זה להעביר רגשות טוב. כאילו, אולי חוץ מההתאבדות של ווג'יטה נגד בו. השאר מרגישים מאולצים מדי..
סדרה שבאמת גרמה לי לבכות כמו לאדע מה היא clannad, והספר ההמשך של טומויו בכלל היה הדבר הכי עצוב שיצא לי לקרוא אי פעם.
לעזאזל עם key וכישורי הכתיבה שלהם )))):
הוא סבבה, עדיין אוברייטד לדעתי חח[/quote]
לא יודע מה איתך, דרגון בול קאי עבדה לא רע עליי.
לאדע, דרגון בול לא ריגש אותי בחיים בצורה כזאת, ואני עוד בנאדם שבוכה על כל דבר קטן בסדרות וספרים, אז...
כפי שאמר מורי ורבי הגדול מכולם,
Zenbou Hitou wa Dewa nai.
All men are not equal.
קוד גיאס?
curse of chucky יחסית לסרט חדש בסדרה ישנה,זה סרט מעולה
חזרתיי מהסופרלנד, היה לא רע :)
איזה מקובל אני!!!
עידן מצטט תגובות שלי!!!
אני יותר מקובל
אני יותר מקובל
[quote=itayqt;1453328]אני יותר מקובל[/quote]
הרב עובדיה יוסף שליט"א הוא הכי מקובל!
אני מקובל בחזקת אינסוף. ניצחתי עוד פעם.
[QUOTE=Cho'gath;1453330]אני מקובל בחזקת אינסוף. ניצחתי עוד פעם.[/QUOTE]
משווה אלייך, הפעם אני לא מוותר :sunglasses:
[quote=mr. Avokado;1453267]שתוק עידן ffs ובוא לסקייפ יכוסון):[/quote]
אלון יא זבל אני כותב לך מהגלות ואתה מתעלם?!