-
[QUOTE] מייק The Charmander ;
הממ.. לא אמרת בערך מה אתה הולך לעשות, רק דיברת.
--
אתה תופס בביצה, ומחזיר את צ'רמנדר אל הפוכדור- מחל ללכת עם קורה ואזוריל במעלה הגבעה.
לפתע קופץ מאחד העצים לצידכם נער, ולצידו פוקימון די גדול. "מי מכם רוצה קרב?" הוא שואל, ובוחן את האזוריל והביצה.
[/QUOTE]
"אני ממש משתוקק לקרב. אתה באת לי בזמן טוב!" אתםרץ ואשלוף את הפוקדור של נאזליף. אני מחליט ללכת איתו על אף סיכוייו הגבוהים של צ׳ארמנדר לנצח. "נאזליף בוא נצא לדרך, אני רוצה שתסתחרר על הגב ותישלח מטח זרעים לכל עבר במטרה לפגוע בו!" אתחיל את הקרב לאחר שהוא מתמקם ומתארגן.
-
[B]לילי @Alice ;[/B]
את מחזירה את מאריפ הקטנה אל הפוכדור שלה, וממשיכה להתהלך אל עבר מכון העיר רסטבורו, מובילה את שון וקאיטו.
אתם מתהלכים במשך כרבע שעה, כשלבסוף מגיעים אל קצה העיר, שם מוצב בניין גדול.[CENTER][IMG]http://i.imgur.com/iQ4yjpl.png[/IMG]
[/CENTER]
הבניין עצמו נראה כמו כאילו קבור מתחת לאבנים. 'מעניין מה סוג המכון' את חושבת לעצמך.
שלושתכם מתהלכים אל תוך המכון, נכנסים אל לובי ענק ואת שואלת את אחד האנשים בתוכו היכן ניתן למצוא את מנהיג המכון. "בהמשך המסדרון" הוא אומר, מצביע הלאה.
את מובילה את חברייך ואתם מתהלכים במסדרון.
יש כ3 דלתות במסדרון שחלונות זכוכית גדולים משקיפים עליהם. אתה רואה מאמנים צעירים נלחמים זה בזה, כשלכולם פוקימוני אבן. הזירות קטנות ומכוסות קרקע יבשה ואבנים לבסוף אתם מגיעים אל החדר האחרון, ונכנסים אליו.
מיד הטמפרטורה צונחת, ומולכם נשקפת זירה גדולה פי שניים מהשאר.
האבנים חלקן קטנות, חלקן בגודל אדם, והקרקע יבשה וקשה לגמרי.
במרכז כל צד של הזירה, מדרגה קטנה עשויה מסלע, עם הכיוון לזירה. אלו העמדות עליהן עומדים המאמנים הנלחמים.
בצד עומדים ספסלים המשקיפים גם כן אל הזירה, על אחד מהם יושבת בחורה בסביבות ה20 לחייה, לבושת תלבושת כחולה-ורדרדה, עם עוד אדם. הבחורה מבחינה בכם. "הנה מרטין, המאתגרים הראשונים של היום!" היא אומרת לאדם לצידה בחיוך, וניגשת לעברכם.
"שלום לכם, אני רוקסן, מנהיגת מכון העיר רסטבורו." היא מציגה את עצמה, גם מרטין מתקרב.
"נעים להכיר, אני מרטין ואני הוא השופט בקרבות המכון של העיר רסטבורו." רוקסן בוחנת את שניכם.[/QUOTE]
כן לתייג
~~~~~
"נעים להכיר" אומר בנימוס. "אני לילי, ואילו קאיטו ושון" אציג את עצמי ואת חבריי למסע.
"רוקסן, אני ממש אשמח לאתגר אותך לקרב מכון" אומר לרוקסן ואביט בה במבט הכי אמיץ שאוכל לגייס. אביט לשנייה בקאיטו בתקווה לשאוב ממנו אומץ.
-
"פנקין את בסדר?!" אני שואל לחוץ לאחר שהיא נפגעת מכדור הצל של קדברה.
"תשתמשי עכשיו בגחלת וכוח נסתר!" אני נותן לה שוב פקודות להמשך הקרב.
'אני חייב לחלץ את טימבור!' אני חושב לעצמי בחשש
-
[B]דניס;
[/B]פאנפי מנסה להתכדרר בחזרה, אך המתקפה לוקחת יותר זמן מכפי שחשבת והוא נפגע מקליע הזרעים של פאנסייג'.
"פאנ פאנ!" קורא הפאנסייג', מותש גם כן, ומתקדם לעבר פאנפי בעוד ידו מונפת באוויר וזוהרת באור לבן ומנצנץ.
אתה רואה שפאנפי קצת מתקשה לקום, וחטף מכה די רצינית מקליע הזרעים שפגע בו ישירות.
[B]
רובי @ritsuka^kun ;
[/B]סבבה, זה מישהו אחד ספציפי לא מוחק בחיים. @TOTODILE , אהמ אהמ.
--
אקאנס מתקדמת אל מול הקריקטוט (לא קריקטון חח) וזוהרת באור לבנבן, כשלפתע את קריקטוט המבולבל מקיפים כחמישה כפילים הזהים לאקאנס, כל אחד מהם מחקה את תנועות האחר.
אתה מצביע אל עבר קריקטוט, ואקאנס וכפיליה יורים חודים סגלגלים אל עבר קריקטוט, שנפגע מהמתקפה ישירות, אך בכל זאת עומד- מנסה לספוג אותה, וזוהר כתוצאה מכך באור לבנבן. נראה כי הוא לא מתכוון לתקוף כרגע
[B]
לוקאס @aiis ;
[/B]יכול להיות יותר טוב :punch:
--
אתה מלטף את טורצ'יק, ומרגיש את חמימות ראשו הקטן. הוא נראה כי מרגיש יותר טוב ובטוח יותר
אתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, והפעם טורצ'יק מצליח לשרוף במטרה אחת יותר מכפי שהצליח קודם, סך הכל חמש.
הוא מקפצץ לו בשמחה, ומחכה לתגובתך.
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
בתנאי כמובן שתפסיק לצטט את כל הגאנג. :cry:
אה כמובן, ותעשה ' במחשבות לא "
---
"דיגלט?" שואל שון בחוסר הבנה, "הרי יש לי רק גראוליט, ריולו ובאטרפרי. מה הכוונה דיגלט?" מוסיף לשאול.
אתה מחליט שלא להוסיף דבר, ופשוט מביא לו את השמפו.
בסופו של דבר תום יוצא מהמקלחת לבוש בוקסר (*ואתה מזיל ריר כי אתה טיפה'לה.. איך קוראים לזה.. ~~..*)
תום נשכב על המיטה שלו, ונאנח. "אז מה? מחר המכון?" שואל אותך, ומציץ בטלפון שלו. "ידעת שדודו יכולים לעוף למרות שאין להם כנפיים?" הוא שואל אותך.
[B]מליפאן;[/B]
זואי מציעה שתגשו אל מרכז הפוקימונים קודם, ואתה מסכים ומגיש לאחות ג'ואי את פוקימוניך, זואי מספרת לה כיצד ניצחת עם הסרסקיט והיא מחייכת, "כל הכבוד!" משבחת אותך ואתה מובך מעט, ומודה לה לאחר שמגישה לך את הפוכדורים של סרסקיט ורהיהורן. אתה מתחיל להתקדם עם זואי אל עבר היציאה מהעיר, "מה יש שם בכלל?" אתה שואל.
"הממ.. בוא נראה..." ממלמלת זואי, ומביטה בטלפון שלה. "כן, כן.. רשום שאם מטפסים קצת מעל המערה, ניתן לראות את העיר רסטבורו ועוד עיירה קרובה, ושזה נוף נהדר! אני ממש רוצה לראות!" היא אומרת בהתלהבות. "גם כתוב כאן שצריך להיזהר מפוקימונים כאלו.." היא אומרת, ומציגה בפניך תמונה של פוקימון גדול וסגול מתוך הטלפון.
אתם ממשיכים להתקדם, ומולכם עומדת לה המערה, ממש בתוך הר יחסית גבוה. מולכם עוברים מספר פוקימונים ורדרדים, הם קוראים זה לזה בקריאות מחרישות אוזניים וממהרים להיכנס למערה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/293.gif[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/295.png[/IMG]
[B]
רון @theheliolisk ;
[/B]מוטב שתצמצם, שלא ייכעסו עליך על התיוג.
--
איימי מנידה בראשה, והמוכר מזמין אותך להתקדם אל עבר חדר פנימי.
אתם נכנסים אל חדר עם זירה גדולה ושטוחה, המוכר קורא לבחור שיושב על ספסל בצד הזירה. "הגיע הזמן!" מתלונן הבחור, ומצחקק לו בעודו הולך לצידה השני של הזירה. "זה הבן שלי, על מנת לזכות בערכה הבסיסית עליך להביס אותו" אומר המוכר, וחוזר לחנות הרגילה. "צא, מיאו!" קורא בנו של המוכר, וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון דמוי חתול.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/52.gif[/IMG]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
סניזל וסקורפי קופצים ברקע, ואתה מתחיל להתקדם אל עבר עיר קרובה שנראת לך מרחוק.
אתה מתחיל להתקדם, ושם לב לקור שמתחיל להעיק עליך, לאט לאט הטמפרטורות צונחות. אתה נכנס אל תוך עיירה קטנה, ומרכז פוקימונים בפתחה- אתה מחליט להיכנס אליו. "מה שלומך? תרצה סווטשרט?" שואלת האחות ג'ואי בחיוך.
לפתע אתה מבחין בדמות מוכרת בצד המרכז הפרטי, נשכבת על הרצפה ובוכה.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/a3f42f26683498660f3a24dbf84f5fe2.png[/IMG][IMG]http://upng.co.il/uploads/b98f5c7dfdcc7a18c4853c7d51421ddf.png[/IMG]
[B]
מייק @THE^CHARMADER ;
[/B]אתה רוצה עם תיוג או בלי?
--
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=pHvpR5TqDuo[/URL]
אתה לא מבזבז רגע נוסף וזורק את הפוכדור של נאזליף באוויר, אתה מחליט להניח את התיק על מנת להישאר ערני אם משהו יהיה חדש עם הביצה. נאזליף יוצא מהפוכדור תוך כדי שהוא מסתחרר קדימה, ונוחת על הקרקע, "נאז!" הוא קורא, ומביט אחורנית אליך, שמח שבחרת בו. לאחר מכן הוא מביט בסימיסייג', וניתן לראות כמה היריבות בוהקת.
שני הפוקימונים תוקפים בקליע זרעים, כשההבדל הוא שנאזליף מסתובב לו ופוגע מכל כיוון, אך נראה שזה לא בהכרח עוזר.
קליעי הזרעים פוגעים זה בזה, וגורמים לפיצוץ קטן שנעלם במהרה. סימיסייג' מתחיל לקפץ במהרה, רץ אל עבר נאזליף ואז מסתובב וחובט בו עם זנב ברזל עוצמתי, נאזליף נדחף אחורה וקם במהרה. הוא לא מבזבז אף רגע וכפותיו זוהרות באור ירוק, הוא שולח ירי בוץ אל עבר סימיסייג' שמשתמש בזנבו להתחמק מהמתקפה במהירות.
[B]
לילי @ALICE ;[/B]
את מציגה את עצמך וחברייך, כולכם מתרגשים ומתלהבים, להוטים לקרב המכון המיוחל.
את מספרת לרוקסן כי את זו שבאה לאתגר אותה לקרב, ומביטה בקאיטו, הוא קורץ לך ואת יכולה להישבע כי שמעת אותו אומר /את יכולה לעשות את זה/. "נהדר!" אומרת רוקסן בחיוך, ואוחזת בידיך. "אם כך, מדוע איננו מתחילות?" היא שואלת ועיניה נוצצות, ואת מהנהנת. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.
"הקרב בין המאתגרת במכון לילי, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגרת במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "צא!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון חמוד שנושף קצת באפו, מחכה ליריבו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/231.gif[/IMG]
[B]סהר @PIKACHU^4^EVER ;[/B]
לתייג או לא סהריקו?
--
פנקין נעמדת על רגליה, ואתה מורה לה להשתמש בגחלת. "כדור צל!" קורא הגנב, וקדברה שולח עוד כדור צל, פנקין נפגעת פעם נוספת וקמה שוב על רגליה. אתה מורה לה שוב לתקוף בגחלת, אך היא לא מבצעת את הפעולה. היא מחכה
"כדור צל, כדור צל כדור צל!" קורא הגנב ברוגז, ופנקין שולחת כתגובה גחלת, דבר היוצר עוד הפעם ניצוצות וגיצים שחורים לכל עבר, מראה מרהיב. פנקין מנצלת את זה וקופצת במהירות על ראשו של קדברה, מפתיעה אותו עם התקפה פיזית שכזו.
היא קופצת על ראשו, ואז קופצת פעם שנייה- אתה רואה כמה נהדרת ויפהפייה היא בתוך אננת הגיצים השחורים, היא מיד נוחתת על רגליה הזעירות מאחורי קדברה, ולפני שכולכם מספיקים להבין מה הולך פה היא שולחת גחלת ששורפת קלילות את השק- ממנו יוצא טימבור לחוץ ועצבני. הוא מבחין בך ובפנקין, ומיד נראה רגוע יותר, אך עצבני לא פחות.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541][B]דניס;
[/B]פאנפי מנסה להתכדרר בחזרה, אך המתקפה לוקחת יותר זמן מכפי שחשבת והוא נפגע מקליע הזרעים של פאנסייג'.
"פאנ פאנ!" קורא הפאנסייג', מותש גם כן, ומתקדם לעבר פאנפי בעוד ידו מונפת באוויר וזוהרת באור לבן ומנצנץ.
אתה רואה שפאנפי קצת מתקשה לקום, וחטף מכה די רצינית מקליע הזרעים שפגע בו ישירות.
[B]
;
--
אקאנס מתקדמת אל מול הקריקטוט (לא קריקטון חח) וזוהרת באור לבנבן, כשלפתע את קריקטוט המבולבל מקיפים כחמישה כפילים הזהים לאקאנס, כל אחד מהם מחקה את תנועות האחר.
אתה מצביע אל עבר קריקטוט, ואקאנס וכפיליה יורים חודים סגלגלים אל עבר קריקטוט, שנפגע מהמתקפה ישירות, אך בכל זאת עומד- מנסה לספוג אותה, וזוהר כתוצאה מכך באור לבנבן. נראה כי הוא לא מתכוון לתקוף כרגע
[B] ;
[/B]יכול להיות יותר טוב :punch:
--
אתה מלטף את טורצ'יק, ומרגיש את חמימות ראשו הקטן. הוא נראה כי מרגיש יותר טוב ובטוח יותר
אתה מפעיל את המטרות פעם נוספת, והפעם טורצ'יק מצליח לשרוף במטרה אחת יותר מכפי שהצליח קודם, סך הכל חמש.
הוא מקפצץ לו בשמחה, ומחכה לתגובתך.
[B]אייס @TOTODILE ;[/B]
בתנאי כמובן שתפסיק לצטט את כל הגאנג. :cry:
אה כמובן, ותעשה ' במחשבות לא "
---
"דיגלט?" שואל שון בחוסר הבנה, "הרי יש לי רק גראוליט, ריולו ובאטרפרי. מה הכוונה דיגלט?" מוסיף לשאול.
אתה מחליט שלא להוסיף דבר, ופשוט מביא לו את השמפו.
בסופו של דבר תום יוצא מהמקלחת לבוש בוקסר (*ואתה מזיל ריר כי אתה טיפה'לה.. איך קוראים לזה.. ~~..*)
תום נשכב על המיטה שלו, ונאנח. "אז מה? מחר המכון?" שואל אותך, ומציץ בטלפון שלו. "ידעת שדודו יכולים לעוף למרות שאין להם כנפיים?" הוא שואל אותך.
[B]מליפאן;[/B]
זואי מציעה שתגשו אל מרכז הפוקימונים קודם, ואתה מסכים ומגיש לאחות ג'ואי את פוקימוניך, זואי מספרת לה כיצד ניצחת עם הסרסקיט והיא מחייכת, "כל הכבוד!" משבחת אותך ואתה מובך מעט, ומודה לה לאחר שמגישה לך את הפוכדורים של סרסקיט ורהיהורן. אתה מתחיל להתקדם עם זואי אל עבר היציאה מהעיר, "מה יש שם בכלל?" אתה שואל.
"הממ.. בוא נראה..." ממלמלת זואי, ומביטה בטלפון שלה. "כן, כן.. רשום שאם מטפסים קצת מעל המערה, ניתן לראות את העיר רסטבורו ועוד עיירה קרובה, ושזה נוף נהדר! אני ממש רוצה לראות!" היא אומרת בהתלהבות. "גם כתוב כאן שצריך להיזהר מפוקימונים כאלו.." היא אומרת, ומציגה בפניך תמונה של פוקימון גדול וסגול מתוך הטלפון.
אתם ממשיכים להתקדם, ומולכם עומדת לה המערה, ממש בתוך הר יחסית גבוה. מולכם עוברים מספר פוקימונים ורדרדים, הם קוראים זה לזה בקריאות מחרישות אוזניים וממהרים להיכנס למערה.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/293.gif[/IMG][IMG]http://www.serebii.net/xy/pokemon/295.png[/IMG]
[B]
;
--
אתם נכנסים אל חדר עם זירה גדולה ושטוחה, המוכר קורא לבחור שיושב על ספסל בצד הזירה. "הגיע הזמן!" מתלונן הבחור, ומצחקק לו בעודו הולך לצידה השני של הזירה. "זה הבן שלי, על מנת לזכות בערכה הבסיסית עליך להביס אותו" אומר המוכר, וחוזר לחנות הרגילה. "צא, מיאו!" קורא בנו של המוכר, וזורק פוכדור ממנו יוצא פוקימון דמוי חתול.
[B] ;[/B]
אתה מתחיל להתקדם, ושם לב לקור שמתחיל להעיק עליך, לאט לאט הטמפרטורות צונחות. אתה נכנס אל תוך עיירה קטנה, ומרכז פוקימונים בפתחה- אתה מחליט להיכנס אליו. "מה שלומך? תרצה סווטשרט?" שואלת האחות ג'ואי בחיוך.
[IMG]http://upng.co.il/uploads/a3f42f26683498660f3a24dbf84f5fe2.png[/IMG][IMG]http://upng.co.il/uploads/b98f5c7dfdcc7a18c4853c7d51421ddf.png[/IMG]
[B]
;
[/B]אתה רוצה עם תיוג או בלי?
--
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=pHvpR5TqDuo[/URL]
אתה לא מבזבז רגע נוסף וזורק את הפוכדור של נאזליף באוויר, אתה מחליט להניח את התיק על מנת להישאר ערני אם משהו יהיה חדש עם הביצה. נאזליף יוצא מהפוכדור תוך כדי שהוא מסתחרר קדימה, ונוחת על הקרקע, "נאז!" הוא קורא, ומביט אחורנית אליך, שמח שבחרת בו. לאחר מכן הוא מביט בסימיסייג', וניתן לראות כמה היריבות בוהקת.
שני הפוקימונים תוקפים בקליע זרעים, כשההבדל הוא שנאזליף מסתובב לו ופוגע מכל כיוון, אך נראה שזה לא בהכרח עוזר.
קליעי הזרעים פוגעים זה בזה, וגורמים לפיצוץ קטן שנעלם במהרה. סימיסייג' מתחיל לקפץ במהרה, רץ אל עבר נאזליף ואז מסתובב וחובט בו עם זנב ברזל עוצמתי, נאזליף נדחף אחורה וקם במהרה. הוא לא מבזבז אף רגע וכפותיו זוהרות באור ירוק, הוא שולח ירי בוץ אל עבר סימיסייג' שמשתמש בזנבו להתחמק מהמתקפה במהירות.
[B]
;[/B]
את מציגה את עצמך וחברייך, כולכם מתרגשים ומתלהבים, להוטים לקרב המכון המיוחל.
את מספרת לרוקסן כי את זו שבאה לאתגר אותה לקרב, ומביטה בקאיטו, הוא קורץ לך ואת יכולה להישבע כי שמעת אותו אומר /את יכולה לעשות את זה/. "נהדר!" אומרת רוקסן בחיוך, ואוחזת בידיך. "אם כך, מדוע איננו מתחילות?" היא שואלת ועיניה נוצצות, ואת מהנהנת. רוקסן הולכת לכיוון צידה השני של הזירה, ומוציאה פוכדור מכיסה.
"הקרב בין המאתגרת במכון לילי, לבין מנהיגת המכון רוקסן, יתחיל עכשיו. כל צד רשאי להשתמש בשני פוקימונים. כאשר שני פוקימונים של אחד מהצדדים לא יכולים להילחם עוד, ייקבע מנצח. רק למאתגרת במכון מותר להחליף פוקימונים בעת הקרב. התחילו בקרב!" אומר מרטין, ורוקסן מיד שולחת את הפוכדור שלה לזירה. "צא!" היא קוראת, ומהפוכדור יוצא פוקימון חמוד שנושף קצת באפו, מחכה ליריבו.
[IMG]http://randompokemon.com/sprites/animated/231.gif[/IMG]
[B] ;[/B]
לתייג או לא סהריקו?
--
פנקין נעמדת על רגליה, ואתה מורה לה להשתמש בגחלת. "כדור צל!" קורא הגנב, וקדברה שולח עוד כדור צל, פנקין נפגעת פעם נוספת וקמה שוב על רגליה. אתה מורה לה שוב לתקוף בגחלת, אך היא לא מבצעת את הפעולה. היא מחכה
"כדור צל, כדור צל כדור צל!" קורא הגנב ברוגז, ופנקין שולחת כתגובה גחלת, דבר היוצר עוד הפעם ניצוצות וגיצים שחורים לכל עבר, מראה מרהיב. פנקין מנצלת את זה וקופצת במהירות על ראשו של קדברה, מפתיעה אותו עם התקפה פיזית שכזו.
היא קופצת על ראשו, ואז קופצת פעם שנייה- אתה רואה כמה נהדרת ויפהפייה היא בתוך אננת הגיצים השחורים, היא מיד נוחתת על רגליה הזעירות מאחורי קדברה, ולפני שכולכם מספיקים להבין מה הולך פה היא שולחת גחלת ששורפת קלילות את השק- ממנו יוצא טימבור לחוץ ועצבני. הוא מבחין בך ובפנקין, ומיד נראה רגוע יותר, אך עצבני לא פחות.[/QUOTE]
אבל הפסקתיייייי
-----------
"כן, אני מעט מתרגש אבל אני סומך על הפוקימונים שלי" אתן לעבר סנייבי וטוטודייל מבט ואחייך אליהם.
"באמת? לא ידעתי את זה, מעניין איך הם עפים..." אענה לתום בקשר לשאלתו.
"אוקיי תום, אני אלך להתקלח ומשם אני אלך לישון, לילה טוב, חזרו טוטודייל וסנייבי לפוקדורים שלכם."
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541] [B]מליפאן;[/B]
[/QUOTE]
אני אתעלם כליל מהוויזמרים, מתוך הבנה שהם כנראה קשורים לאקספלודים שיש להיזהר מהם.
"טוב, אנחנו כאן. עכשיו איך מגיעים לנקודת התצפית הזו? יש גישה מבחוץ? או שצריך להיכנס פנימה? אני לא נרגש מדי לעשות את זה." אני אומר ואתחיל מעט להקיף את הכניסה למערה, לבדוק אם אולי יש איזשהי גישה נוחה מעט למעלה על פני ההר.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541][B]דניס;
אתה רואה שפאנפי קצת מתקשה לקום, וחטף מכה די רצינית מקליע הזרעים שפגע בו ישירות.[/QUOTE]
״אתה מסוגל!״ אעודד אותו ״רק עוד קצת וסיימנו!״
״תשתמש במקהלה!״ אגיד ״אתה מספיק לפני שהוא מגיע!״
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541][B]
[B]
רון @theheliolisk ;
--
[/QUOTE]
פסדר חד פעמי כי הייתי בלי מחשב
~~~~~~~~~~~~
"אוקיי, חתול שורט, אז אני צריך משהו קשיח, שיעמוד בשריטותיו...' אחשוב. "ארון, צא! התקשחות, ואז טופר מתכת!" אומר לו.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541][B]
רובי @ritsuka^kun ;
--
[/QUOTE]
'האממ' אחשוב לעצמי בחשש 'יכול להיות שהוא משתמש במתקפה שהוא צריך לטעון יותר זמן' אחשוב לעצמי ואנסה להיזכר המתקפות שקריקטוט לומד "זאת בטח מתקפת התמדה" אומר לאקנס ואורה לה להשתמש שוב בצוות כפול ולהמתין עד שקריקטוט ישחרר את המתקפה שלו
-
[QUOTE=SKULL KID;1490541]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
[/QUOTE]
"יש תודה" אני אומר ולוקח את הג'קט "אם תוכלי גם לרפא את החבר'ה האלה אני אודה לך מאוד" אני אומר ונותן לה את הפוקדורים שלי
לאחר מכן אלך לבחורה ששוכבת על הרצפה "מה עובר עלייך מה עשית קראק?"
-
[QUOTE] נאזליף ממהר לירות בוץ אל עבר סימיסייג', אך הקוף קופץ לו גבוה ומתחמק מהמתקפה. נאזליף מנצל את הקפיצה וקופץ לעברו כשהוא מניף את ידו אחורנית, ומקשיח את גופו. הוא עוצם את עיניו ומנסה לבצע את אשר ביקשת, ולרגע נראה אפילו כי ידיו זוהרות באור ירוק- אך הוא מפסיק, גורם לו להתבלבל וליפול למטה באמצע הניתור. סימיסייג' מצחקק מעט, ולא מפסיד דקה. "אקרובטיקה!" מורה המאמן, וסימיסייג' מצליח במהירות עצומה לפגוע בנאזליף מאחור, מטיח אותו על הרצפה בחזקה. נאזליף נראה תשוש, וקם על שתי רגליו בקושי.[/QUOTE]
"נאזליף, אתה מסוגל לעשות את זה, אל תוותר!" אקרא בקול נחוש, "אני מאמין בך! עברת דרך ארוכה ביותר עד כה ותמיד תרמת את חלקך במסע הזה, אני ממש זקוק שתתרכז ותתן את כל כולך, השתמש במבנה גופך הקטן והזריז להתקדם לעברו עד כמה שאתה יכול, אל תתקוף עד שתקבל זווית טובה ואז מהר תסתחרר ותירה ירי בוץ לעבר פניו בעוצמה! אתה מסוגל לעשות את זה!" אעודד אותו בלחץ רב. אנתח את המצב, נאזליף מותש והוא חייב למצוא דרך לגמור את הקרב הזה!
-
[COLOR=#000000][B]מייק @the^charmander ;
[/B][/COLOR]נאזליף מתחיל לרוץ במהרה, ואז קופץ, די בחולשה ביחס למצבו הגופני כרגע, ומסתובב סחור סחור- מאין ממטרת בוץ פוקימונית שכזו.
סימיסייג' נפגע ונדחף מעט אחורנית, אך נראה כי הדבר לא הזיק לו יותר מידי.
"סופת עלים!" מורה המאמן, והצמח על פניו של סימיסייג' זוהר באור ירוק.
[COLOR=#000000][B]
אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
אתה מחליט להתקלח ולישון, מחזיר את פוקימוניך לפוכדורים.
אתם הולך להתקלח כמובן ואז נרדם במהרה, כשלפתע שומע את תום. "נו תתעורר כבר!" הוא אומר, ואתה שם לב שאתה במקלחת, למזלך עם בוקסר, כנראה שנרדמת שם מרוב עייפות. "יאללה, תתארגן ונעוף מפה, השעה כבר 8 וחצי בבוקר."
[B]מליפאן;
[/B]אתם מסתובבים סביב המערה, כשלפתע זואי מבחינה בחבל כרוך לאחת מהאבנים הקרובות, כנראה של אדם שוויתר על העלייה למערה. "חוץ מזה.. יש לנו את מאסקריין!" היא אומרת, ואתה נזכר בצ'ינגלינג שיכולה לרחף.
"ומכיוון שמאסקריין יודע ירי חוט.." היא אומרת ונותנת לך את החבל בעודה מוציאה את מסקריין מהפוכדור שלו. אתה אוחז בחוט, ומביט בזואי.
-"ירי חוט!" היא מורה לו, ומאסקריין שולח חוט שאוחז בחזקה באחת האבנים במעלה ההר. "קדימה!" היא מחייכת, ועולה על מספר אבנים, מתחילה להתקדם אל עבר הפסגה תוך כדי שהיא נעזרת ותופסת בחוט שמאסקריין יצר עבורה.
[B]דניס;[/B]
פאנפי מתעשת על עצמו ומשתמש במקהלה, גורם לפאנסייג' המופתע למעוד, וליפול על פניו.
אתה רואה שפאנסייג' מתקשה לקום, וכי לא יכול להילחם יותר.
[B]רון @THEHELIOLISK ;[/B]
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[B]רובי @RITSUKA^KUN ;[/B]
נראה כי צפית את ההתקפה בהחלט.
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[B]דור @EDGAR ;[/B]
אתה לוקח את הג'קט הנהדר, והאחות ג'ואי מרפאת לך את הפוכדורים. אתה מודה לה מאוד
"אע#!$^ למה%@חא@ שלא ^#@%!!!" קוראת הילדה, דמעות בעיניה, ואתה לא מבין דבר.
"אה כן.. זאתי.." אומרת האחות ג'ואי מהצד, ואתה מביט לכיוונה. "היא כאן כל היום כבר. היא ניסתה לגרום לי לבוא איתה לבחוץ, יצאתי ולא ראיתי דבר, אך היא התעקשה שיש שם משהו."
[/COLOR]
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000]
[B]דור @EDGAR ;[/B]
"אה כן.. זאתי.." אומרת האחות ג'ואי מהצד, ואתה מביט לכיוונה. "היא כאן כל היום כבר. היא ניסתה לגרום לי לבוא איתה לבחוץ, יצאתי ולא ראיתי דבר, אך היא התעקשה שיש שם משהו."
[/COLOR][/QUOTE]
"נו טוב"
"אני עולה לישון לילה טוב" אני אומר והולך לחדרי
אבל אני לא מצליח להירדם, הסקרנות הורגת אותו אז באמצע הלילה אני בא לילדה הזאת ששוכבת על הרצפה ושואל אותה מה יש בחוץ
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000]
[B]מליפאן;
[/B]אתם מסתובבים סביב המערה, כשלפתע זואי מבחינה בחבל כרוך לאחת מהאבנים הקרובות, כנראה של אדם שוויתר על העלייה למערה. "חוץ מזה.. יש לנו את מאסקריין!" היא אומרת, ואתה נזכר בצ'ינגלינג שיכולה לרחף.
"ומכיוון שמאסקריין יודע ירי חוט.." היא אומרת ונותנת לך את החבל בעודה מוציאה את מסקריין מהפוכדור שלו. אתה אוחז בחוט, ומביט בזואי.
-"ירי חוט!" היא מורה לו, ומאסקריין שולח חוט שאוחז בחזקה באחת האבנים במעלה ההר. "קדימה!" היא מחייכת, ועולה על מספר אבנים, מתחילה להתקדם אל עבר הפסגה תוך כדי שהיא נעזרת ותופסת בחוט שמאסקריין יצר עבורה.
[/COLOR][/QUOTE]
אני אוציא את צ'ינגלינג.
"היי צ'ינגלינג. המצב הוא כזה. אני צריך לעלות למעלה. אני צריך שאת תרחפי קלות ליד ההר. אני אנסה להיעזר בחבל הזה שם כדי לעלות. אם משהו יקשה עליי, אז תבואי לידי ו... אני אנסה לחשוב על פתרון שמערב אותך. אני סומך עליך." אסביר לה. "כדאי לך שהנוף הזה יהיה שווה את זה." אומר לה, ואתחיל לנסות להיעזר בחבל כדי להתקדם למעלה.
-
[QUOTE=SKULL KID;1490557][COLOR=#000000][B]אייס @totodile ;
[/B]יופי. שיישאר כך p=
----
אתה מחליט להתקלח ולישון, מחזיר את פוקימוניך לפוכדורים.
אתם הולך להתקלח כמובן ואז נרדם במהרה, כשלפתע שומע את תום. "נו תתעורר כבר!" הוא אומר, ואתה שם לב שאתה במקלחת, למזלך עם בוקסר, כנראה שנרדמת שם מרוב עייפות. "יאללה, תתארגן ונעוף מפה, השעה כבר 8 וחצי בבוקר."
[B]מליפאן;
[B]דניס;[/B]
פאנפי מתעשת על עצמו ומשתמש במקהלה, גורם לפאנסייג' המופתע למעוד, וליפול על פניו.
אתה רואה שפאנסייג' מתקשה לקום, וכי לא יכול להילחם יותר.
[B] ;[/B]
אתה מוציא את ארון, שיוצא באותה רוח לחימה מטורפת שזורמת בורידיו. {או מה שלא זורם לו}
מיאו מתחיל לרוץ על ארבע אל עבר ארון שמתקשח, ועומד בפני כל השריטות שצפית. בתגובה ארון משתמש בטופר מתכת, ומטיח את מיאו אחורנית. מיאו נפגע אך קם על רגליו במהרה. "אההא.. אני מבין, חושב שמיאו הוא רק שריטות?" שואל המאמן למראה הארון שהתקשח. "מיאו, השתמש בפעימת מים!" מורה המאמן ומיאו שולח כדור מים אל עבר ארון, בערך בגודל של ארון עצמו.
[B] ;[/B]
נראה כי צפית את ההתקפה בהחלט.
אקנס משכפלת את עצמה ויוצרת כפילים המקיפים את קריקטוט, שמיד משחרר אור לבן סביבו ופוגע מעט באקאנס (אחרי הכל.. הוא נפגע מעוקץ הרעל*), מה גם שהוא מפוצץ את הכפילים שנעלמים במגע עם האור הלבן. אקאנס חוטפת מעט נזק, ונראת די לחוצה, חוזרת אחורנית ומביטה מאחורי הרגל שלך על הקריקטוט בחשש, אף על פי שלא נפגעה בחומרה.
[B] ;[/B]
[/COLOR][/QUOTE]
"וואי איזה מזל שהערת אותי, אני אתארגן ונצא, שלא נאחר! גם צריך להפגש עם אליסון ותמי מחוץ למכון, ואולי גם ספנסר יבוא לצפות, איזו התרגשות." אדבר בזמן שאתארגן
"יאללה בוא כבר. תמיד מחכים לך!" אצעק על תום בציניות ואגחך. "בוא נלך לשער הכניסה למכון, קדימה!" אומר וארוץ מבלי לחכות לו לאחר שנצא מהחדר.