-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510176]
[FONT=times new roman]
[COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
שעה מאוחרת...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;;
להפתעתך הרבה, [B]פידוב[/B], מתחיל לנופף בכנפיו הקטנות- ויוצר חומה של אוויר, כנגד אקדח המים של מריל. החומה מעיפה את נחשול המים לכל עבר, מפזרת אותה לרסיסים וטיפות קטנות של מים, אשר יוצרים גשם קטן המטפטף בזירה סביבכם.
מיאו מנצל את ההפתעה מהגשם, ורץ במהירות לעברו של דיגלט, נושך אותו בראשו, אבל דיגלט, המהיר, לא מוותר בכזאת מהירות ורודף אחרי מיאו, ובעזרת גופו מחוספס, שורט את מיאו.
"מריל השתמש בגלגול על פידוב! דיגלט מתקפת חול ואז השתמש בסתירת בוץ!" קורא קאי בהתלהבות.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
כן, כמובן, לא התכוונתי שזה יישמע עוקצני מדי.
--
"יופי, פידוב, זה עבד, סוג של. כעת, היכנס בדרך של ההתקפה של דיגלט, והשתמש בסופה כדי לעצור אותה! בינתיים, מיאו, תתקוף עם שריטה את מריל!" אורה להם. בשלב הזה, אני די מקווה שמיאו ומריל יסיימו בתיקו, כדי שפידוב יגיע לקרב נגד דיגלט שאמור להיות לו קל למדי.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510176][FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
גרובייל שנלך מנצל את הסביבה שלו ונעלם בין צמרות העצים, אבל משהו לא מסתדר לך, הויספקווין אפילו לא זזה מהמקום, אפילו לא נראה שהיא מודעת שגרובייל נעלם, ואפילו שהוא פוגע בה עם העלה להב ממש בגבה, לא נראה שהיא זזה אפילו סנטימטר אחד, וגם שהוא פוגע בה עם נשיפת דרקון ענקית, לא מסתדר לך מה שקורה פה. "קדימה מספריי איקס" קוראת אלכסיס, וויספוקיין שלה מצליבה את זרועתייה, בצורה של x, והן בוהקות באור לבן, ובתנועה מהירה משספת את ביטנו של גרובייל. ועדיין היא לא זזה מהמקום שלה, מהרגע שאלכסיס שיחררה אותה.
גרובייל, מגיב בחזרה בלהב עלה משלו, דוחף אותה אבל בשנייה שהוא פוגע בה, היא פשוט מתפוגגת באוויר. "מה קורה פה?" אתה פולט בתדהמה כויספקווין נוספת מגיחה מאחורי אחד העצים.
"אתה יודע" מתחילה אלכסיס לומר "שהפרוש המקורי של צוות כפול, זה כפיל צל?" שואלת אלכסיס בנימה מעט שחצנית, אשר מתחילה טיפה לעלות לך "הכפיל הוא התגשמות שנייה של הפוקימון המשתמש בה- המלכה שלי שולטת לגמרי בהתגשמות שלה ויכולה לפגוע מכל מקום, בכל עת ובכל דבר" ממשיכה "קדימה שיסוע!" קוראת והוויספקווין האמיתית שלה טסה לעברו של גרובייל ובתנועה נוספת משספת אותו בתנועת נינג'ה, בזמן שהוא קופץ לאחור, נעמד בגבו אליך.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
אחי, למה כשאני משתמש בשירה, או במשרוקית עשב אתה מתעלם 80% מהפעמים?!
~~~~~~
'מה?! איזו מתקפת צוות כפול מוזרה, איך אדע בכל פעם מי האמיתית? לעזזל...' אחשוב לעצמי מלא חרדה. מביט בגרובייל כשאני לא בטוח מה עליו לעשות.
לאחר מחשבה עמוקה אעלה במוחי רעיון, אנסה להריץ אותו ולהדריך את הפוקימון שלי "גרובייל הקשב, השתמש במתקפה מהירה, אך לא בכדי לתקוף אלא רוץ סביב בין העצים ושלח עליהם נשיפות מנשימת הדרקון שלך, הדלק אותם ותן לעלים הנשרפים לנשור ולפגוע בכל מה שמסתתר בהם"
'היא לא תוכל להסתתר ממני מרחוק כשהכל סביבה נשרף ויפגע בה...' ואמלמל ואחייך לעצמי חיוך קטן. ואז כשהיא תיהיה לכודה במרכז יחד עם גרובייל אפקוד עליו. "גרובייל, שוב מתקפה מהירה. מקד את האנרגיה במהירות דווקא ולא בכוח. אני רוצה שתלמד איך משתמשים במהירות הזאת ולתעל אותה לכל מהלך הקרב! הכה בווספיקווין מפעם לפעם, סחור-סחור עם אגרוף שאיבה וחדש את האנרגיה שלך!" אדריך אותו ואסיים.
[FONT=times new roman][COLOR=#9999cc][B]רובי:[/B]
'מה לכל הרוחות?!' אתה חושב לעצמך מופתע לחלוטין, לא מבין מה מתחרש כאן. אך אינך קופא יותר מידי במקום ומחליט לפעול, מעבר לפינה אתה מוציא את נינג'אסק החוצה. שניכם פורצים פנימה מהפינה ומפתיעים מאוד את הסייקו ההוא, השוטרת לא ממש בהכרה בכדי להיות מופתעת אבל הכניסה ההוראית שלך בהחלט 'מעכבת לו את החגיגה'.
"קדימה השתמש במהירות שלך ותחטוף לה את האקדח!" אתה פוקד על נינג'אסק בתעוזה רבה והוא רוטט לרגע באוויר וגופו מתחיל לזהור מעט והוא טס במהירות מדהימה מצליח להעיף ולהטיח בקיר את האקדח שלה שפוגע במכולת זבל ליד. "בום!!!" נפלט כדור, שלמזלכם לא פגע באף אחד...
הבהלה של הדמות הזאת אפשרה לך להתסער עליו, אתה מפיל אותו לרצפה על גבו ואתם מתגוששים. כשלפתע אתה שם לב שמאחוריו עומד[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9602608.png[/IMG].
אך לכלל הביצים הקטנות יש סימן על המצח בקוו שמעל בין העיניים, משהו יחודי שלא ראית קודם[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7717695.png[/IMG]. אתה לא בטוח מזה אבל לפתע בעוד אתה חצי מתגושש בבחור וקצת מתבונן בפוקימון שלו, כשהו נוטף דם מאפו ופיו בעקבות אגרופיך הוא לוכד את מבטך ומסתכל לך עמוק באישונים ולפתע אתה מתרומם למעלה כשאתה שומע את אגזקיוט "אגסססהה..." צועק בהתאמצות מהצד, אתה מוקף הילה צבעונית וקח גם ג'ני. שהבחור הזה מתאמץ לקום, שולף משהו אדום מהכיס בעל מתג. הוא לוחץ עליו וזה סכין נשלף!!!
"לא היית צריך להתערב, חבל נערי, אתה צעיר. המוח שלך עדיין רך ובר-תיקון אתה צריך להבין שהרעים הם אלו, זאת שלידך ולא אני" והוא מדבר עם פנים מחוייכות ופסיכיות למידי כשהוא מצביע על ג'ני. "אנחנו הוא הרוע, צריך לגדוע אותנו מהשורש" מתחילה ג'ני לפתע למלמל שוב ושוב, עינייה נראות חלולות לגמרי. ואתם באיטיות רבה מאוד שניכם מרחפים עליו, קבולים מבלי יכולת לנקוף אצבע.
צחוק קטן ומתון אך מרושע למידי בוקע מפיו בעוד הוא מורח את דימומו הצידה אל הלחי "אתה... המוח שלך כבר מלכולך כנראה, מורעל, אולי לא ניתן יהיה לטהר אותך... בכל זאת כדי לגאול גם אותך?" לוחש, מדבר לעצמו באופן כריפי להחריד![/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510183]
'מה לכל הרוחות?!' אתה חושב לעצמך מופתע לחלוטין, לא מבין מה מתחרש כאן. אך אינך קופא יותר מידי במקום ומחליט לפעול, מעבר לפינה אתה מוציא את נינג'אסק החוצה. שניכם פורצים פנימה מהפינה ומפתיעים מאוד את הסייקו ההוא, השוטרת לא ממש בהכרה בכדי להיות מופתעת אבל הכניסה ההוראית שלך בהחלט 'מעכבת לו את החגיגה'.
"קדימה השתמש במהירות שלך ותחטוף לה את האקדח!" אתה פוקד על נינג'אסק בתעוזה רבה והוא רוטט לרגע באוויר וגופו מתחיל לזהור מעט והוא טס במהירות מדהימה מצליח להעיף ולהטיח בקיר את האקדח שלה שפוגע במכולת זבל ליד. "בום!!!" נפלט כדור, שלמזלכם לא פגע באף אחד...
הבהלה של הדמות הזאת אפשרה לך להתסער עליו, אתה מפיל אותו לרצפה על גבו ואתם מתגוששים. כשלפתע אתה שם לב שמאחוריו עומד[IMG]http://www.interload.co.il/upload/9602608.png[/IMG].
אך לכלל הביצים הקטנות יש סימן על המצח בקוו שמעל בין העיניים, משהו יחודי שלא ראית קודם[IMG]http://www.interload.co.il/upload/7717695.png[/IMG]. אתה לא בטוח מזה אבל לפתע בעוד אתה חצי מתגושש בבחור וקצת מתבונן בפוקימון שלו, כשהו נוטף דם מאפו ופיו בעקבות אגרופיך הוא לוכד את מבטך ומסתכל לך עמוק באישונים ולפתע אתה מתרומם למעלה כשאתה שומע את אגזקיוט "אגסססהה..." צועק בהתאמצות מהצד, אתה מוקף הילה צבעונית וקח גם ג'ני. שהבחור הזה מתאמץ לקום, שולף משהו אדום מהכיס בעל מתג. הוא לוחץ עליו וזה סכין נשלף!!!
"לא היית צריך להתערב, חבל נערי, אתה צעיר. המוח שלך עדיין רך ובר-תיקון אתה צריך להבין שהרעים הם אלו, זאת שלידך ולא אני" והוא מדבר עם פנים מחוייכות ופסיכיות למידי כשהוא מצביע על ג'ני. "אנחנו הוא הרוע, צריך לגדוע אותנו מהשורש" מתחילה ג'ני לפתע למלמל שוב ושוב, עינייה נראות חלולות לגמרי. ואתם באיטיות רבה מאוד שניכם מרחפים עליו, קבולים מבלי יכולת לנקוף אצבע.
צחוק קטן ומתון אך מרושע למידי בוקע מפיו בעוד הוא מורח את דימומו הצידה אל הלחי "אתה... המוח שלך כבר מלכולך כנראה, מורעל, אולי לא ניתן יהיה לטהר אותך... בכל זאת כדי לגאול גם אותך?" לוחש, מדבר לעצמו באופן כריפי להחריד![/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"נינג'אקס!" אקרא בבהלה "עזור לי! תעלף את האגסקיוט הזה! הוא משתמש ביכולות העל חושיות שלו לשלוט בגוף שלנו! תרים אפילו אחד מהביצים ותעיף אותו רחוק מכאן! זה ישבור את הקישור שלו והוא יחלש!" אוסיף במהירות ואנסה לעמוד מול הפסיכופת הזה.
[FONT=times new roman][COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
אתה לא חייב לכתוב דף וורד, אבל טיפה בשר חח
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מתמתח במקום, פורק את קצוות אצבעותיך ואז את צווארך ואז משחרר את בלדום ואודיש מהכדורים שלהם, עדיין מעט מנומנמים מהשינה, אודיש מפהקת ובלדום נראה שמתחיל לקלוט מה קורה סביבו.
"אודיש, אני רוצה שתלמדי אבקת שינה. כמו הניחוח המתוק שאת מפזרת, אבל אחת שגורמת לשינה" אתה מסביר לה, ואודיש נראה שהיא מבינה לחלוטין למה אתה מתכוון והיא מנערת במהירות את העלים שעל ראשה, ואבקנים קטנים, חסרי יחוד וצבע מתחילים להתעופף באוויר, אבל לא נראה שהם עושים משהו במיוחד לבלדום, אשר מרחף בסבלנות לצידכם.
אתה מנסה עוד כמה פעמים להסביר לה מה בדיוק אתה רוצה שהאבקה תעשה, וזה גורם לאודיש להרהר על זה מספר רגעים, ואכן, לאחר כמה ניסיונות כושלים, האבקה שהיא מפזרת, מתחילים לקבל גוון ירקרק, והם מתפזרים על בלדום, אשר נראה ישנוני לגמרי, אבל אתה אינך בטוח שזה עובד כמו שצריך, או שזה מדויק מספיק בשביל להיחשב בתור מתקפה יעילה.
"בוא ננסה את זה בקרב" אתה קורא להם בהתלהבות, ונראה שבלדום זונח את הישנוניות שלו, ונראה להוט לקרב. אודיש, אף היא קופצת באושר "אודיש אודיש!" קוראת בהתלהבות ורצה לעברו של בלדום, אשר מקשיח את ראשו ובוהק באור כסוף ומתכתי והוא טס לעברה. אודיש, אשר רצה בחזרה אליו, קופצת באוויר ומערת את העלים שעל ראשה ומפזרת אבקה ירוקה, בהירה, אשר מתפזרת על גופו של בלדום, אשר עדיין בטיסה ישירה אליה- אבל ברגע שהוא נושם את האבקה, הוא פשוט נופל על האדמה- יישן.[/COLOR]
[COLOR=#66cc66][B]ג'סטין-[/B]
פיקאצ'ו מתרומם, ומנסה להעיף את מאוויל בזנבו, אבל גופה, המתכתי והכבד, לא נראה שמשתף פעולה עם תכניתך, ומקום זאת, היא תופסת את פיקאצ'ו בזנבו, בעזרת פיה השחור והקשה, ובתנועת סיחרור מושלמת- מעיפה אותו לעבר נייט שלך, אשר רק בנס, מצליחה להתחמק מהפגיעה, אבל אוספת את פיקאצ'ו על גבה הקטן, ושולח לעבר מאוויל עשרות כדורי צל, אבל נראה, שהיא עודנה מסתובבת במקום, וכך מצמצמת את הנזק שנגרם לה, והיא מפזרת אותו. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות- ובעודו על גבה של נייט, משתמש בהטענה, טוען אנרגיה חשמלית סביבו, ובשנייה שמאוויל נעצרה, משחרר עליה כדור חשמלי ענק, אשר מתפוצץ ישר בפרצופה- ומעיפה אחורנית. בגובה המתאים, פיקאצ'ו קופץ מגבה של נייט ומשגר כדור נוסף, אבל מאוויל פשוט, באופן מפתיע בולעת את הכדור המוזר בפיה המפחיד, ונראה שהיא לועסת אותו בהנאה. נייט בתנועת היפוך, טסה לעבר הנקודה בה צ'אנסי הייתה, אבל להפתעתכם- היא אינה שם כלל וכלל! נייט מסתכלת סביב, כשלפתע, מכה חזקה בראשה- גורם לה להתרסק על האדמה. צ'אנסי הייתה עם גבה כל הזמן הזה- והיא ניצלה את אלמנט ההפתעה והרסה לגמרי את תוכניותך!
"קדימה צ'אנסי ביצת ריפוי! ואז תעברי לחבטה! מאוויל רוח פיות על נייט!" קוראת בהתלהבות ג'וילה, ונראה שהיא נהנית מהיתרון שלה.[/COLOR]
פידוב מסתערת לעבר דיגלט, חוסמת את מתקפת החול שלו, עם סופה עזה, אשר היא יוצרת בעזרת כנפייה הקטנות, אבל לפני שהיא מספיקה לסיים, מריל מסתובב במהירות- מתחמק ממיאו, ופוגע ישירות בפידוב, אשר נופלת בחוזקה על האדמה. בינתיים דיגלט, מנצל את ההזמדנות ושולח גל של בוץ לעברו של מיאו, אשר מסתער על מריל, אבל מחליק על פרצופו, כשנפגע מהסתירת בוץ.
"קדימה מריל המשך עם הגלגול על פידוב! דיגלט השתמש שוב בסתירת בוץ על מיאו!" קורא קאי.
[/COLOR]
[COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
אתה יודע שיש לזה בערך חצי סיכוי לעבוד כן?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
גרובייל מסתער סביב ויספקווין, ובעזרת נשימת הדרקון הסגולה שלו, יוצר טבעת של אש, אשר לוכדת את וויספקויון בפנים, ונראה שהצעד מלחיץ מעט את אלכסיס- אבל במיוחד את ויספקווין, אשר מנסה לעלות לאוויר, אבל גרובייל שלך מחכה לזה, ובעזרת אגרוף שאיבה, אשר זוהר בירוק, מכה בה בראשה מפיל אותה על האדמה בחזרה, ממש שוב בתוך הטבעת אש שהוא יצר. בינתיים, האש מתחילה להתפשט בזירת הג'ונגל, אבל לא נראה שהיא באמת שורפת משהו.
"וויספקווין מהר סדר הגנה, משם תעברי לסדר ריפוי ואז כוח אבן!" קוראת אלכסיס במהירות והמפלצת המלכותית שלה, בוהקת באור כחול בהיר, ועשרות דבורים קטנות עוטפת לגמרי את גופה, יוצרות סביבה מגן השומר עליה מפגע, ואז, אותן דבורים מתחילות לזהור באור כחלחל ונראה שויספקווין התאושה בהרבה מעצמת המתקפות שלך.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202]
[FONT=times new roman][COLOR=#000000][B]אשטון-[/B]
ידייה של ויספקווין זוהרות באור לבן, והאבן הקטנה על מצחה זוהרת באור אדום, ובתנועת פתיחה, קרן של אנרגיה צהובה כתומה נשלחת לעברו של גרובייל, אשר מגיב בחזרה בנשימת דרקון- ולהבות סגולות נשלחות בחזרה אליה. המתקפות נפגשות באמצע- ופיצוץ מתפוצץ כאשר שתיהן נפגשות- יוצרות עשן סמיך וכבד בזירה- ואדמה חרוכה. גרובייל, אשר התכונן כבר לפיצוץ מנצל את המהומה וזוהר באור ירוק ועשרות כדוריות של אור ירקרק נשלחות ממנו וכובלות את ויספקוייון המבולבלת- ונראה שהיא אינה מושפעת יותר מידי מהמתקפה. גרובייל מסתער לעברו בזמן שאגרופו נטען בברק אדום, אבל הוא נחסם באמצע דרכו עם מתקפת שיסוף משלה- וככה שניהם נלחים אחד בשנייה כמו סיפור אגדות על טיטאנים הנאבקים.
"נו אז איך הקרב?" אתה שואל את אלכסיס בהפתעה "ובכן מהמם כמו היריב שלי" אומרת לך בטון מתחנף וקורצת לך בחיוך "אבל לצערי המראה שלך לא יעזור מולי. ויספקווין מספרי איקס!" קוראת במהירות לעבר הפוקימונית שלה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בזיו פנים רציני ומצח מעט מיוזע ׳מספרי איקס?! גרובייל חייב לסיים ללמוד את ההתקפה הזאת אחרת נהיה בצרות׳ אחשוב לעצמי בחרדה קלה.
אדריך בתעוזה רבה את הפוקימון שלי ״גרובייל, הקשב אלוף, נסה שוב להשתמש במהירות. השתמש במתקפה מהירה והתרכז במהירות בלבד, אל תחשוב כלל על להכות בווספיקויין״ אתחיל.
״רוץ חזיתית אל מספרי האיקס, בסימן שלי גלוש תחתים במרכז הרווח ונסה לחמוק! רוץ סביב, הקפד לשמור על מהירות ונסה לתעתע בה...״ אמשיך ואתמקד בווספיקויין ואלכסיס בריכוז וחדות, אחכה לסימן של מתיחות, בלבול או חוסר בטחון ואפקוד על גרובייל ״עכשיו, צא עם חבטות זעם ולסיום עלה להב!״ בקול רם ונלהב ואשלח אגרוף לאוויר מעודף התרגשות.
אתה חושב על זה שמזל מתחיל להיות לצידך, כשנינג׳אסק מתרומם חזרה בלי הרבה מאמץ.
שוב נינגאסק׳ משתמש במהירות ומזגזג מצד לצד תוך התקדמות ליריב ומותיר אחריו שובל של צבעי גופו.
הוא עולה בבת-אחת מעלה לאוויר מבצע היפוך וטס אל אגזקיוט עם ידיים צלובות קדימה, אתם בקושי רואים אותו כולכם כשלפתע ממש מטר בודד מליפני אגזקיוט הוא נעלם באוויר.
מתפוגג, ומותיר אותך ואת יריביך בתדהמה, כשהוא תוך רגע מופיע ומתנגח בקומץ הביצים הללו עם הדף אוויר גדול מאחוריו בעצמה.
אגזקיוט טס לאחור מתנגש בפח ורועד מכאב...
מורגש היטב שכבר קשה לו לעמוד מול פוקימון כמו שלך. והנה שוב היריב הפסיכי שלך ממלמל משהו והסמל שעל מצחו של אגזקיוט שוב זורח!
סובל או לא, אגזקיוט מתעלם מכל אלו ומשתמש במתקפה על-חושי. היא חזקה באופן מוזר הוא לוכד באוויר את נינג׳אסק לרחף כששלל דברים סביבכם כמו. פח, פסולת של הרצפה, חלקי מתכת, פלאסטיק, עץ וכו׳ מרחפים גם הם.
צליל מאיים ומשמר שיער יוצא מפיו של יריבך ונינג׳אסק נדפק בעצמה בקירות הבניינים שמקיפים אתכם.
והפסולת כמו מסך מחשב הרוס, פחיות, שברי מראה, רפסודה וכל מיני... משתגרים אליו ומתנגחין בו בעצמה אדירה כשהוא קפוא וסופג הכל!!!
׳מתקפת על-חושי ברמה של מגה אלאקזאם לפחות׳ אתה חושב המום והפוקימון שלך מעולף ופצוע קשה. נזרק הצידה.
בעוד ג׳ני צועדת מהופנטת להביא את הנשק בחזרה למי שרוצה להרוג אותה.
״אני מציג בפנייך הזדמנות אחת אחרונה, אתה עוד צעיר, ויכול לתקן. ברח מכאן עכשיו, תחשוב על מה שהיה פה. קלף מעצמך את כל הזבל הגשמי, כל הרגשות הנלוזים והרוע האנושי, הצטרף אלינו בעתיד וחווה טהרה ושלבת עד! טוהר או מוות! תבחר עכשיו״ הוא נואם והכל סביבכם כבר מרחף, גם עצמים גדולים.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510184][FONT=times new roman]
פיקאצ'ו מתרומם, ומנסה להעיף את מאוויל בזנבו, אבל גופה, המתכתי והכבד, לא נראה שמשתף פעולה עם תכניתך, ומקום זאת, היא תופסת את פיקאצ'ו בזנבו, בעזרת פיה השחור והקשה, ובתנועת סיחרור מושלמת- מעיפה אותו לעבר נייט שלך, אשר רק בנס, מצליחה להתחמק מהפגיעה, אבל אוספת את פיקאצ'ו על גבה הקטן, ושולח לעבר מאוויל עשרות כדורי צל, אבל נראה, שהיא עודנה מסתובבת במקום, וכך מצמצמת את הנזק שנגרם לה, והיא מפזרת אותו. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות- ובעודו על גבה של נייט, משתמש בהטענה, טוען אנרגיה חשמלית סביבו, ובשנייה שמאוויל נעצרה, משחרר עליה כדור חשמלי ענק, אשר מתפוצץ ישר בפרצופה- ומעיפה אחורנית. בגובה המתאים, פיקאצ'ו קופץ מגבה של נייט ומשגר כדור נוסף, אבל מאוויל פשוט, באופן מפתיע בולעת את הכדור המוזר בפיה המפחיד, ונראה שהיא לועסת אותו בהנאה. נייט בתנועת היפוך, טסה לעבר הנקודה בה צ'אנסי הייתה, אבל להפתעתכם- היא אינה שם כלל וכלל! נייט מסתכלת סביב, כשלפתע, מכה חזקה בראשה- גורם לה להתרסק על האדמה. צ'אנסי הייתה עם גבה כל הזמן הזה- והיא ניצלה את אלמנט ההפתעה והרסה לגמרי את תוכניותך!
"קדימה צ'אנסי ביצת ריפוי! ואז תעברי לחבטה! מאוויל רוח פיות על נייט!" קוראת בהתלהבות ג'וילה, ונראה שהיא נהנית מהיתרון שלה.[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
חחחח בא לי לתת לה בוקס חצופה
'איך זה ייתכן?!' אחשוב לעצמי בכעס, אחרי כל האימונים שעברנו, הפוקימונים שלי כבר היו צריכים לנצח.
אצקצק בשפתיי אך לא איכנע, "פיקאצו, נייט! אני יודע שזה קשה אבל אני סומך עליכם שננצח את הקרב הזה, עוד נצליח להפוך את הסיכוי לטובתנו" אדבר לפוקימונים שלי בפן רציני, אחרי הכל זה אימון טוב אבל אני רוצה לנצח, אחשוב מהר על טקטיקה שבה אוכל לנקוט מהר נגד צ'אנסי "אסור שהיא תרפא את כל הנזק שעשיתי לה" אלחש לעצמי ואז רעיון מהיר יעלה במוחי, "פיקאצ'ו! תשתמש במהירות שיא בנשיקה מתוקה על צאנסי, תבלבל אותה ותמנע ממנה להשתמש בריפוי!" מנגד אנחה את נייט "נייט תשתמשי מיד באובך על מאוויל! שלא תראה דבר, מיד לאחר מכן תתחמקי מרוח הפיות בעזרת זריזותך ותשתמשי בהדהמה". "פיקאצ'ו, מיד לאחר הנשיקה המתוקה תשתמש במתקפה מהירה מצד לצד ותיכנס בצאנסי בחוזקה!" אוסיף וכעת אחשוב על מהלך ביחד, "פיקאצ'ו, נייט בואו ננחית עליהם מכה קשה! פיקאצו תתפוס את נייט ברגליים ונייט כשפיקאצו תופס אותך, תעופי ותרחפי בין מאוויל וצאנסי ותתחמקי ממתקפותיהם, פיקאצו בזמן הזה תשתמש בטעינה, תטען כוח בחוזקה, כשאתה מרגיש שאתה מוכן, נייט תצלול למטה ותשתמש באובך, כדי לערפל את הזירה, עכשיו נייט תפקידך למקם את פיקאצו במקום טוב בין מאוויל לצאנסי, וכשאתה נוחת גם בלי לראות פיקאצו תשתמש בגל חשמלי חזק במיוחד!! תסמוך על נייט שמיקמה אותך במקום טוב. נייט תנצלי את זה שאת היחידה שרואה טוב באובך הזה ותשתמשי במתקפת כנף חזקה על צאנסי!" אסביר לשני הפוקימונים שלי את הטקטיקה בזהירות ובקול שקול, "אני סומך עליכם חברים, מה שלא יהיה אני בטוח שתתנו את ההכי טוב שלכם!" אוסיף בקול אוהב, אחזיק אצבעות שהפעם הסיכוי יהיה לטובתי, אסור לי לוותר.
-
[QUOTE]
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=&][COLOR=#008080][B]לוקאס-
אתה לא חייב לכתוב דף וורד, אבל טיפה בשר חח
אתה מתמתח במקום, פורק את קצוות אצבעותיך ואז את צווארך ואז משחרר את בלדום ואודיש מהכדורים שלהם, עדיין מעט מנומנמים מהשינה, אודיש מפהקת ובלדום נראה שמתחיל לקלוט מה קורה סביבו.
"אודיש, אני רוצה שתלמדי אבקת שינה. כמו הניחוח המתוק שאת מפזרת, אבל אחת שגורמת לשינה" אתה מסביר לה, ואודיש נראה שהיא מבינה לחלוטין למה אתה מתכוון והיא מנערת במהירות את העלים שעל ראשה, ואבקנים קטנים, חסרי יחוד וצבע מתחילים להתעופף באוויר, אבל לא נראה שהם עושים משהו במיוחד לבלדום, אשר מרחף בסבלנות לצידכם.
אתה מנסה עוד כמה פעמים להסביר לה מה בדיוק אתה רוצה שהאבקה תעשה, וזה גורם לאודיש להרהר על זה מספר רגעים, ואכן, לאחר כמה ניסיונות כושלים, האבקה שהיא מפזרת, מתחילים לקבל גוון ירקרק, והם מתפזרים על בלדום, אשר נראה ישנוני לגמרי, אבל אתה אינך בטוח שזה עובד כמו שצריך, או שזה מדויק מספיק בשביל להיחשב בתור מתקפה יעילה.
"בוא ננסה את זה בקרב" אתה קורא להם בהתלהבות, ונראה שבלדום זונח את הישנוניות שלו, ונראה להוט לקרב. אודיש, אף היא קופצת באושר "אודיש אודיש!" קוראת בהתלהבות ורצה לעברו של בלדום, אשר מקשיח את ראשו ובוהק באור כסוף ומתכתי והוא טס לעברה. אודיש, אשר רצה בחזרה אליו, קופצת באוויר ומערת את העלים שעל ראשה ומפזרת אבקה ירוקה, בהירה, אשר מתפזרת על גופו של בלדום, אשר עדיין בטיסה ישירה אליה- אבל ברגע שהוא נושם את האבקה, הוא פשוט נופל על האדמה- יישן.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][/RIGHT]
[/QUOTE]
"מעולה אודיש! כל הכבוד!" אומר לה בהתרגשות "תנסי להשתמש בריח מתוק כדי להעיר אותו"
אחכה שבלדום יתעורר ואמשיך להסביר לה על האסטרטגיה שאנחנו הולכים להשתמש בה בקרב
"אוקיי אודיש, לפי מה שהבנתי דני משתמש בפוקימונים יחסית חלשים אבל אוהב להשתמש בזירה שלו בשביל להשיג יתרון" אסביר "בשביל לקחת ממנו את היתרון אנחנו צריכים לגרום לפוקימון להירדם, בגלל שהוא חלש מכה אחת חזקה אמורה להספיק כדי להביס פוקימון שלו בלי שהוא יתעורר ישר, בשביל זה את תצתרכי ללמוד עוד מתקפה אחת. במצב שלנו עכשיו הכי קל לדעתי יהיה ללמוד עלי תער, אז בואי נתחיל באימונים. קודם כל תנסי לנתק עלים מהראש שלך" אסביר לה ואחכה עד שהיא תבין את זה אחרי שאני אראה שהיא מתחילה להבין את זה יותר ויותר אתקדם "אוקיי אודיש, תנסי לזרוק את העלים על בלדום. בלדום אני רוצה שאתה תעוף מסביב לאודיש, ככה גם נוכל להתאמן על מטרה נעה, בלדום בזמן שאתה עף תנסה להשתמש באותו הכוח שאתה משתמש בו לראש ברזל בשביל להגן על עצמך. אוקיי תתחילו!" אומר ואצפה בהם בקוצר רוח מתאמנים.
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510184][FONT=times new roman]
פידוב מסתערת לעבר דיגלט, חוסמת את מתקפת החול שלו, עם סופה עזה, אשר היא יוצרת בעזרת כנפייה הקטנות, אבל לפני שהיא מספיקה לסיים, מריל מסתובב במהירות- מתחמק ממיאו, ופוגע ישירות בפידוב, אשר נופלת בחוזקה על האדמה. בינתיים דיגלט, מנצל את ההזמדנות ושולח גל של בוץ לעברו של מיאו, אשר מסתער על מריל, אבל מחליק על פרצופו, כשנפגע מהסתירת בוץ.
"קדימה מריל המשך עם הגלגול על פידוב! דיגלט השתמש שוב בסתירת בוץ על מיאו!" קורא קאי.
[/COLOR]
[/FONT][/QUOTE]
'זה לא נראה טוב כל כך עבורנו...' אני אחשוב, "מיאו, פידוב, התקרבו אחד לשני והגנו אחד על השני! מיאו, אתה חייב להעסיק את מריל, ולא לתת לו לתקוף את פידוב! קום על הרגליים והילחם! תתקוף את מריל עם שריטות! פידוב, אתה חייב להגן על מיאו בזמן הזה! תספוג את ההתקפה שדיגלט שולח על מיאו, ולאחר מכן תתקוף את מיאו בהתקפה מהירה!" אני עדיין אאמין שהפוקימונים שלי יכולים לבצע את התכנית הקודמת למרות שבינתיים זה לא הולך להם כל כך.
-
[QUOTE=NivX10;1510185]
קשה לך לזוז, לדבר, לפעול. אתה לחוץ ומבועט ומרגיש לבזיק שנייה כאילו סופך קרב.
כשאז אתה פולט באנקת כאב ״נינג׳אסק! עזור לי!״ והינה, לא היה צריך יותר מזה כדי שהזבוב הקטן שלך יטוס לעבר אגזקיוט ויהלום בוא עם מתקפת שיסוע, מכה מלא כעס ואמוציות של פוקימון הדואג למאמן שלו!
קומץ הביצים נהדף לאחור בברוטאליות ומתקפת העל-חושי שלו פוסקת מיידית. הבחור הזה לא מוותר ובכל מנסה לדקור את ג׳ני שנשארת לעמוד כמו פסל חסר נשמה.
כשאתה ונינג׳אסק פועלים יחד כשהוא מכה בידו ומפיל ממנו את הסכין ואתה שוב עולה עליו ומכה בו והוא בך!
אגזקיוטור מתעשט מיד לפקודת המאמן שלו, שלוחש משהו וגם עיניו של הפוקימון הופכות חלולות.
הסמל על מצחו זורח לפתע והוא מתמלא באנרגיה לבנה-כסופה מוזרה. כשאז מתגשמות מעל יריבכם שלל זרעים נפוחים ולוהטים שמשתגרים לעבר נינג׳אסק ומתפצצים עליו בזה אחר זה ברעשים חזקים! (Seed Bomb)
נראה שזאת הייתה מהלומה חזקה במיוחד, אך הפורימון שלך נעמד וחוזר מיד להתעופף.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"טוב מזל שהמתקפות שלו לא יעילות עליך!" אעודד את נינג'אקס "קדימה השתמש במהירות שלך וצא עם אס אווירי וכשאתה בטווח אפס השתמש ביניקת חיים! זה אמור לחסל אותו" אקרא לעברו ואסתער בעצמי פעם נוספת לעבר האיש המוזר ואשתמש בידע שלי בקרב מגע על מנת להכות אותו 'אני חייב לחסל אותו מהר' אחשוב במהירות בזמן שאשחרר אגרו בידיוק לעבר אפו.
ידייה של ויספקווין זוהרות באור לבן, והאבן הקטנה על מצחה זוהרת באור אדום, ובתנועת פתיחה, קרן של אנרגיה צהובה כתומה נשלחת לעברו של גרובייל, אשר מגיב בחזרה בנשימת דרקון- ולהבות סגולות נשלחות בחזרה אליה. המתקפות נפגשות באמצע- ופיצוץ מתפוצץ כאשר שתיהן נפגשות- יוצרות עשן סמיך וכבד בזירה- ואדמה חרוכה. גרובייל, אשר התכונן כבר לפיצוץ מנצל את המהומה וזוהר באור ירוק ועשרות כדוריות של אור ירקרק נשלחות ממנו וכובלות את ויספקוייון המבולבלת- ונראה שהיא אינה מושפעת יותר מידי מהמתקפה. גרובייל מסתער לעברו בזמן שאגרופו נטען בברק אדום, אבל הוא נחסם באמצע דרכו עם מתקפת שיסוף משלה- וככה שניהם נלחים אחד בשנייה כמו סיפור אגדות על טיטאנים הנאבקים.
"נו אז איך הקרב?" אתה שואל את אלכסיס בהפתעה "ובכן מהמם כמו היריב שלי" אומרת לך בטון מתחנף וקורצת לך בחיוך "אבל לצערי המראה שלך לא יעזור מולי. ויספקווין מספרי איקס!" קוראת במהירות לעבר הפוקימונית שלה.[/COLOR]
תגובה יותר ארוכה ומפוזרת להבא בבקשה פפפ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מנסה להחזיר לכם את ההיתרון ושולח באוויר נשיקה לעברה של צ'אנסי- כשאר לפתע סימני שפתיים אדומות נדבקות ללחיה הגדולה והורודה, אשר מלחיצה אותה ומונעת ממנה לתקוף, ובמקום זאת היא מנסה לנקות אותה מפרצופה. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות ורץ לעברה במהירות, משאיר אחריו שובל של אור לבן ומתנגח בה ישירות- מעיף אותה על האדמה. מהצד השני נייט שלך נכנסת לצרה, כי שוב בשנייה שהיא מנסה לשלוח אובך לזירה- מאוויל משתמשת ברוח פיות כסופה וקסומה- אשר מפזרת לגמרי את האובך של נייט, ונראה שהרוח פיות- אפילו פוגעת בנייט עצמה.
ךמרות זאת נייט לוכדת ברגליה הקטנות את פיקאצ'ו והם עפים באוויר, אבל בגלל משקלו- היא אינה מצליחה יותר מידי לתמרן בין המתקפות ושניהם מותקפים בעזרת פצצת הביצים של צ'אנסי. נייט מנסה שוב פעם את האובך שלה, ואכן נראה שהיא מצליחה לפזר אותו מספיק ושולחת את פיקאצ'ו בחזרה לאדמה- כשהוא טעון לגמרי בחשמל והוא פוגע בשתי הפוקימוניות בגל חשמלי חזק, אך לא מספיק. נייט מנסה שוב לתקוף את צ'אנסי, אבל שניות לפני הפגיעה, שצאנסי מתכווצת שוב, ואף פוגעת בנייט בעזרת חבטה היישר בפרצופה.
[/COLOR][COLOR=#008080][B]לוקאס-
[/B]אודיש לא לומד עלי תער, זה רק דרך רבייה או בונוס ממני חח
[/COLOR][COLOR=#008080]אודיש מנערת את ראשה ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת לכל עבר, אבל לא נראה שזה מעורר במיוחד את בלדום והוא נשאר לנמנם עוד מספר דקות לפני שמתעורר בעצמו, בלי קשר להתקפה. "אודיס אני רוצה שנלמד מתקפה חדשה" אתה מסביר לה והיא מתלהבת בקריאה ואתה מסביר לה בידיוק מה היא צריכה לעשות, והיא מהנהנת לחיוב. היא נעמדת מול בלדום, ומנערת את העלים שעל ראשה, אבל שום דבר אינו קורא. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל שוב ושוב איננה מצליחה לבצע את המתקפה, ונראה שהיא מאוכזבת בעצמה.
[/COLOR][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
שני הפוקימונים שלך מתקרבים אחת לשנייה, ואז מסתערים- פידוב קופצת היישר פני דיגלט, מגנה על מיאו מהסתירת בוץ, אשר איננה משפיעה עליה כלל, ומסתערת לעברו בחזרה, כאשר היא משאירה אחריה שובל של אור לבן ובהיר- ומעיפה אוה לאחור, מחוסר הכרה. מהצד השני מיאו מסתער על מריל, אשר עדיין מתגלגל לעברו של פידוב, רק כדי להישסף היישר בבטנו מצפורניו החדות של מיאו. מעצמת השיסוף, מריל נופל מהכדור אליו הסתחרר והוא נופל על פרצופו, רק כדי להסתובב באימה למראה המיאו המסתער שלך, בשריטות נוספות המחסלות גם אותו.
"וואו עשיתם עבודה נהדרת" אומר קאי לפוקימונים שלו ומחזיר אותם לכדורים שלהם. "ובכן אני מניח שנתראה מתישהו!" קורא לך בחיוך, נפרד ממך וחוזר בחזרה למרכז הפוקימונים.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202][FONT=times new roman][COLOR=#008080]
[/COLOR][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
שני הפוקימונים שלך מתקרבים אחת לשנייה, ואז מסתערים- פידוב קופצת היישר פני דיגלט, מגנה על מיאו מהסתירת בוץ, אשר איננה משפיעה עליה כלל, ומסתערת לעברו בחזרה, כאשר היא משאירה אחריה שובל של אור לבן ובהיר- ומעיפה אוה לאחור, מחוסר הכרה. מהצד השני מיאו מסתער על מריל, אשר עדיין מתגלגל לעברו של פידוב, רק כדי להישסף היישר בבטנו מצפורניו החדות של מיאו. מעצמת השיסוף, מריל נופל מהכדור אליו הסתחרר והוא נופל על פרצופו, רק כדי להסתובב באימה למראה המיאו המסתער שלך, בשריטות נוספות המחסלות גם אותו.
"וואו עשיתם עבודה נהדרת" אומר קאי לפוקימונים שלו ומחזיר אותם לכדורים שלהם. "ובכן אני מניח שנתראה מתישהו!" קורא לך בחיוך, נפרד ממך וחוזר בחזרה למרכז הפוקימונים.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'mierda... למה אף אחד בעולם הזה לא רוצה לדבר איתי?? האם זה כי אני היספאני??? גזענים!!!' אחשוב, "vamos! עבודה טובה, מיאו ופידוב. אני שמח שהצלחתם ליישם את האסטרטגיה שלי. כל הכבוד לכם, זה היה קרב ראשון טוב מאוד לשניכם. כעת חזרו!" אחזיר אותם לפוכדורים שלהם. אני אבדוק מה השעה. אם זה לא 20+ אז אני אשלח לתמי הודעה: "אני אעבור בקרוב במרכז הרבייה, רק כדי להעיף מבט. האם את עדיין שם?" ואתחיל ללכת לשם.
-
[QUOTE]
לוקאס-
אודיש לא לומד עלי תער, זה רק דרך רבייה או בונוס ממני חח
אודיש מנערת את ראשה ואבקה ורודה וריחנית מתפזרת לכל עבר, אבל לא נראה שזה מעורר במיוחד את בלדום והוא נשאר לנמנם עוד מספר דקות לפני שמתעורר בעצמו, בלי קשר להתקפה. "אודיס אני רוצה שנלמד מתקפה חדשה" אתה מסביר לה והיא מתלהבת בקריאה ואתה מסביר לה בידיוק מה היא צריכה לעשות, והיא מהנהנת לחיוב. היא נעמדת מול בלדום, ומנערת את העלים שעל ראשה, אבל שום דבר אינו קורא. היא מנסה עוד כמה פעמים, אבל שוב ושוב איננה מצליחה לבצע את המתקפה, ונראה שהיא מאוכזבת בעצמה.[/QUOTE]
well.. shit
~~~
"לא נורא אודיש" אבוא אליה ואלטף אותה ב.. ראש? כולה ראש "זה בסדר" אחייך אליה "יש עוד אופציות, בואי ננסה לחזק את הספיגה שלך, בלדום תתקוף את אודיש תמשיך לנסות להשתמש בנגיחת ראש! אודיש תתחמקי ממנו ותשתמשי בספיגה הכי חזקה שאת יכולה!" אומר להם ואחכה לראות אם יש איזה שינוי
'מעניין אם אמרלד התעורר כבר' אחשוב לעצמי
אחרי זמן מסוים שנתאמן ואראה שיפור אתקרב אליהם "כל הכבוד לכם, בואו נעשה הפסקה קצרה ונלך למרכז שתנוחו קצת ונאכל" אומר, אוציא את כולם מהפוקדורים שלהם ואלך למרכז הפוקימונים הקרוב כדי לרפא אותם ולעשות ארוחה כולנו ביחד, אחרי שנסיים נצא החוצה ונמשיך להתאמן.
"בואו נמשיך באימונים שלנו, כולם מוכנים?" אשאל אותם עם חיוך "התקדמנו יפה היום אודיש, עכשיו תתאמני מול טיילו, טיילו אני רוצה שאתה תעבוד על המתקפת ניקור עם הסיבוב שעשינו קודם, תנסה לא לפגוע בעצמך יותר מידי כשאתה עושה אותה, אודיש אני רוצה שאת תנסי ליצור אותו דבר כמו האבקת שינה אבל תנסי להכניס לזה מהחומצה שלך ולהפוך את זה לאבקת רעל" אסביר להם ואחכה לראות אם הם מבינים "קדימה בואו נתחיל, אחרי זה נהיה מוכנים ללכת למכון!"
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202][FONT=times new roman]
תגובה יותר ארוכה ומפוזרת להבא בבקשה פפפ
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
פיקאצ'ו מנסה להחזיר לכם את ההיתרון ושולח באוויר נשיקה לעברה של צ'אנסי- כשאר לפתע סימני שפתיים אדומות נדבקות ללחיה הגדולה והורודה, אשר מלחיצה אותה ומונעת ממנה לתקוף, ובמקום זאת היא מנסה לנקות אותה מפרצופה. פיקאצ'ו מנצל את ההזדמנות ורץ לעברה במהירות, משאיר אחריו שובל של אור לבן ומתנגח בה ישירות- מעיף אותה על האדמה. מהצד השני נייט שלך נכנסת לצרה, כי שוב בשנייה שהיא מנסה לשלוח אובך לזירה- מאוויל משתמשת ברוח פיות כסופה וקסומה- אשר מפזרת לגמרי את האובך של נייט, ונראה שהרוח פיות- אפילו פוגעת בנייט עצמה.
ךמרות זאת נייט לוכדת ברגליה הקטנות את פיקאצ'ו והם עפים באוויר, אבל בגלל משקלו- היא אינה מצליחה יותר מידי לתמרן בין המתקפות ושניהם מותקפים בעזרת פצצת הביצים של צ'אנסי. נייט מנסה שוב פעם את האובך שלה, ואכן נראה שהיא מצליחה לפזר אותו מספיק ושולחת את פיקאצ'ו בחזרה לאדמה- כשהוא טעון לגמרי בחשמל והוא פוגע בשתי הפוקימוניות בגל חשמלי חזק, אך לא מספיק. נייט מנסה שוב לתקוף את צ'אנסי, אבל שניות לפני הפגיעה, שצאנסי מתכווצת שוב, ואף פוגעת בנייט בעזרת חבטה היישר בפרצופה.
[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
חחחחח סורי
"פיקאצו ונייט יפה מאוד!" אחמיא לפוקימונים שלי, "עכשיו בואו נפעל בצורה כזאת, מורקרו תשתמשי באובך בזירה ותשגרי מטח של כדורי צל לתוך האובך, תנסי שמאוויל וצאנסי עם כמה שהיא קטנה שיהיו בטווח האובך, בזמן שנייט יורה כדורי צל פיקאצ'ו, אתה תשלח מלא נשיקות מתוקות, תנסה ללכוד את שתיהן או אחת מהן!" אסביר להן על הרעיון שלי 'ככה למרות שצאנסי קטנה, אולי יהיה לי סיכוי לפגוע בה' אחשוב לעצמי, "תשתדלו להתחמק מהמתקפות שלהם!" אוסיף ואסמוך על הפוקימונים שלי שיעשו את המיטב
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510202]
"נו אז איך הקרב?" אתה שואל את אלכסיס בהפתעה "ובכן מהמם כמו היריב שלי" אומרת לך בטון מתחנף וקורצת לך בחיוך "אבל לצערי המראה שלך לא יעזור מולי. ויספקווין מספרי איקס!" קוראת במהירות לעבר הפוקימונית שלה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בזיו פנים רציני ומצח מעט מיוזע ׳מספרי איקס?! גרובייל חייב לסיים ללמוד את ההתקפה הזאת אחרת נהיה בצרות׳ אחשוב לעצמי בחרדה קלה.
אדריך בתעוזה רבה את הפוקימון שלי ״גרובייל, הקשב אלוף, נסה שוב להשתמש במהירות. השתמש במתקפה מהירה והתרכז במהירות בלבד, אל תחשוב כלל על להכות בווספיקויין״ אתחיל.
״רוץ חזיתית אל מספרי האיקס, בסימן שלי גלוש תחתים במרכז הרווח ונסה לחמוק! רוץ סביב, הקפד לשמור על מהירות ונסה לתעתע בה...״ אמשיך ואתמקד בווספיקויין ואלכסיס בריכוז וחדות, אחכה לסימן של מתיחות, בלבול או חוסר בטחון ואפקוד על גרובייל ״עכשיו, צא עם חבטות זעם ולסיום עלה להב!״ בקול רם ונלהב ואשלח אגרוף לאוויר מעודף התרגשות.
שוב נינגאסק׳ משתמש במהירות ומזגזג מצד לצד תוך התקדמות ליריב ומותיר אחריו שובל של צבעי גופו.
הוא עולה בבת-אחת מעלה לאוויר מבצע היפוך וטס אל אגזקיוט עם ידיים צלובות קדימה, אתם בקושי רואים אותו כולכם כשלפתע ממש מטר בודד מליפני אגזקיוט הוא נעלם באוויר.
מתפוגג, ומותיר אותך ואת יריביך בתדהמה, כשהוא תוך רגע מופיע ומתנגח בקומץ הביצים הללו עם הדף אוויר גדול מאחוריו בעצמה.
מורגש היטב שכבר קשה לו לעמוד מול פוקימון כמו שלך. והנה שוב היריב הפסיכי שלך ממלמל משהו והסמל שעל מצחו של אגזקיוט שוב זורח!
סובל או לא, אגזקיוט מתעלם מכל אלו ומשתמש במתקפה על-חושי. היא חזקה באופן מוזר הוא לוכד באוויר את נינג׳אסק לרחף כששלל דברים סביבכם כמו. פח, פסולת של הרצפה, חלקי מתכת, פלאסטיק, עץ וכו׳ מרחפים גם הם.
צליל מאיים ומשמר שיער יוצא מפיו של יריבך ונינג׳אסק נדפק בעצמה בקירות הבניינים שמקיפים אתכם.
והפסולת כמו מסך מחשב הרוס, פחיות, שברי מראה, רפסודה וכל מיני... משתגרים אליו ומתנגחין בו בעצמה אדירה כשהוא קפוא וסופג הכל!!!
׳מתקפת על-חושי ברמה של מגה אלאקזאם לפחות׳ אתה חושב המום והפוקימון שלך מעולף ופצוע קשה. נזרק הצידה.
״אני מציג בפנייך הזדמנות אחת אחרונה, אתה עוד צעיר, ויכול לתקן. ברח מכאן עכשיו, תחשוב על מה שהיה פה. קלף מעצמך את כל הזבל הגשמי, כל הרגשות הנלוזים והרוע האנושי, הצטרף אלינו בעתיד וחווה טהרה ושלבת עד! טוהר או מוות! תבחר עכשיו״ הוא נואם והכל סביבכם כבר מרחף, גם עצמים גדולים.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=NivX10;1510339]
״אני מציג בפנייך הזדמנות אחת אחרונה, אתה עוד צעיר, ויכול לתקן. ברח מכאן עכשיו, תחשוב על מה שהיה פה. קלף מעצמך את כל הזבל הגשמי, כל הרגשות הנלוזים והרוע האנושי, הצטרף אלינו בעתיד וחווה טהרה ושלבת עד! טוהר או מוות! תבחר עכשיו״ הוא נואם והכל סביבכם כבר מרחף, גם עצמים גדולים.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
'פאק פאק פאק!!!' אחשוב לעצמי בלחץ ואחשוב על משהו 'נינג'קס מעולף ולא יוכל לעזור לי יותר! אני חייב לחסל את האגסקיוט הזה דחוף!' אמשיך לחשוב ואז אזכר בשדינינג'ה שלי 'הוא חסין למתקפות שלו! הוא לא יכול להיפגע מערמות של זבל ועל חושי!' אחשוב באושר ואחזיר במהירות את נינג'אקס שלי לכדור שלו ואכין בידי את הכדור של שדינינג'ה.
"אתה צודק! העולם הזה חסר תקווה רק בעזרת טוהר יהיה אפשר לרפא את העולם!" אקרא לעבר הבחור- מקווה שזה יסיח את דעתו אפילו לשבריר שנייה- וכשהוא לא שם לב אשחרר בחטף את הפוקימון שלי מאחור "מציצת חיים" אומר לו בלחש ואמשיך לדבר עם הבחור, בתקווה שהוא לא ישים לב לפוקימון שלי בזמן שהוא תוקף את האגסקיוט שלו. "רק הנהורים יכולים לטפל בעולם הטמא הזה! איך אפשר לעזור לכם לטהר את העולם הזה?!" אמשיך לדבר אל הבחור- בתקווה שהוא באמת יתמקד בי בלבד.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
ממורמר מעט מהליכתו של קאי, אתה שולח הודעה לתמי 'את עדיין במרכז?' שואל אותה והיא עונה בשניות 'כן, אבל תמהר הם סוגרים בקרוב' והודעה לאחר מכן ':)'
אתה מחזיר את הטלפון שלך לכיס האחורי וצועד במהירות לעבר המרכז. לאחר חמש דקות אתה מגיע למבנה המרכז.
בניין גדול בעל קומה אחת, אבל אתה מבחין מאחור בגינה גדולה ורחבה. אתה נכנס פנימה, ומוצא את תמי יושבת על אחת מהספות בכניסה ומאכילה בעזרת בקבוק קלפה קטנה וחמודה, אשר שותה ברעבתנות.
"נו הגעת!" היא אומרת לך בחיוך וממשיכה להאכיל את הפוקימונית הקטנה.[/COLOR]
[COLOR=#008080][B]לוקאס-[/B]
לא בעיה למצוא לה מתקפה שהיא יכול ללמוד
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
לאחר עוד מספר ניסיונות קלים, ואחרי שאתה רואה שמפה, נכון לכרגע הם לא ישתפרו במיוחד, אתה מרגיש שאולי בהמשך הם יתחזקו יותר. אתה מחזיר אותם לכדורים שלך וחוזר למכרז, לתת להם לנוח מעט.
אתה מסתכל סביב ומחפש בעינייך את אמרלד, אבל לא נראה שהוא בכלל בסביבה. אתה מושך בכתפייך, והולך לארוחת צהריים יחד עם הפוקימונים שלך. הם נהנים מהאווירה השמחה, ואוכלים בתאבון ונראה שהם מסתדרים מעולה.
בידיוק שאתה מחזיר את המגש שלך למקום, הדלת של החדר נפתחת בחוזקה ואמרלד צועד קדימה מבסוט על החיים. מאמנים מסתובבים סביבו וצוהלים "הנה לכם! התג הרשמי של המכון! תג בראשית!" הוא קורא בהתלהבות ומראה לכולם את התג הנוצץ והחדש שלו, והם מתלהבים בשמחה.
"היי לוקאס!" קורא לך, מתנתק מההמולה ורץ אליך "הקדמתי אותך!" קורא בהתלהבות ומראה לך את התג שלו [IMG]http://up415.siz.co.il/up2/mzmzngkxjgzz.png[/IMG], "זה היה קרב קשוחחחחחחחח" אומר לך "לא חשבתי שאתאמץ ככה בקרב מכון התחלתי!" ממשיך בהתלהבות. אתה מברך אותו ומספר לו שאתה רוצה להמשיך להתאמן, הוא מבטל אותך "עזוב אותך, אין יותר מוכן מאשר עכשיו! בוא נלך!!!" קורא ואוחז בידך ומושך אותך קדימה.[/COLOR]
במהפך אדיר במה שהלך עד עכשיו, המהלך שלך עובד. נייט מפזרת בזירה, אובך סמיך ושחור, כמו ערפל כבד, לכל עבר, מה שמפתיע את הפוקימונית של ג'וליה, כולל אותה. שני הפוקימונים שלך יוצאים לדרך ונייט שולחת מפיה עשרות כדורי צל לעבר הערפל, כמו נשק אוטומטי היא מרססת את אפלת האובך- בזמן שפיקאצ'ו שולח נשיקות לתוך העננה הסמיכה.
לאחר כמה רגעים, שאתה רואה שאין תגובה, העננה מתפזרת, צ'אנסי מבולבלת לגמרי ואילו מאוויל פצועה מאוד מעצמת המתקפות.
"אוי לא!" קוראת ג'וליה וקולה מאוכזב אבל מיד לאחר מכן מתאפסת לגמרי "מאוויל קדימה! תתאפסי במהירות ואז השתמשי בניחוח מתוק ואז משחק קשוח! צ'אנסי פעמון ריפוי ואז פעימת ריפוי על מאוויל!" קוראת בנחישות, ונראה שהיא לא מתכוונת לוותר בקלות ג'וליה. משהו בה נראה לך מעט שונה, ואפילו אתה מרגיש קצת אשם אשר מעט זילזלת בה על זה שהיא אינה מאתגרת מכונים.[/COLOR]
[COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות בזירה, מנצל את היער הסבוך כדי לברוח מהענקית המעופפת אחריו, אשר קורעת לחצי גזעים שלמים, מבלי להניד עפעף. "האממ" נוהמת בעליזות אלכסיס "קדימה בלי שטויות חסלי אותו כבר!" קוראת לעבר וויספקווין שלה. גרובייל, ממשיך להתחמק מספר פעמים נוספת, ואפילו פעם אחת בזכות זה שהוא מנתר ישירות על ראשה אל צמרת עץ גבוה, ומפיל אותה על פרצופה, לבסוף, לאחר כמה רגעים- שני הפוקימונים עומדים אחד כנגד השנייה, עייפים ומותשים, מתנשמים בכבדות- ושניכם רואים את העייפות עליהם "וויספקווין קדימה!" קוראת אלכסיס, כמעט בלי רגש, והפוקימונית שלה מטעינה את ידייה הצרות, ומשלבת אותן בצורת איקס, והיא עפה במהירות לעברו של גרובייל שלך, אשר מתחיל לרוץ לעברה בחזרה. ואז בתנועה מהירה, מחליק מתחתיה- ומשף בעצמה את גבה, בעזרת העלה החד הצומח על ידו הקטנה.
וויספקווין נופלת על האדמה, ואינה מסוגלת יותר להלחם.
"המנצח בקרב המכון הרשמי הוא אשטון!" קורא השופט, וג'ניפר צווחת בהתלהבות מהיציע, בזמן שאלכסיס מחייכת באלגנטיות, כאילו ראתה עד עכשיו מופע אופרה והיא מחזירה את הפוקימונית שלה לכדור.
"אין ספק שמגיע לך" אומרת בחיות וצועדת אליך, ומכיס מעילה הלבן מושיטה לך תג [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mmfkimmm2mfy.png[/IMG]
"עשית עבודה נהדרת והפוקימונים שלך נלחמו מעולה" מוסיפה בחיוך "ועכשיו שאנחנו כבר לא יריבים, אין ספק שדף חדש נפתח ונוכל להיות חברים" מוסיפה בחיוך מפתה.[/COLOR][/FONT]
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510497]'פאק פאק פאק!!!' אחשוב לעצמי בלחץ ואחשוב על משהו 'נינג'קס מעולף ולא יוכל לעזור לי יותר! אני חייב לחסל את האגסקיוט הזה דחוף!' אמשיך לחשוב ואז אזכר בשדינינג'ה שלי 'הוא חסין למתקפות שלו! הוא לא יכול להיפגע מערמות של זבל ועל חושי!' אחשוב באושר ואחזיר במהירות את נינג'אקס שלי לכדור שלו ואכין בידי את הכדור של שדינינג'ה.
"אתה צודק! העולם הזה חסר תקווה רק בעזרת טוהר יהיה אפשר לרפא את העולם!" אקרא לעבר הבחור- מקווה שזה יסיח את דעתו אפילו לשבריר שנייה- וכשהוא לא שם לב אשחרר בחטף את הפוקימון שלי מאחור "מציצת חיים" אומר לו בלחש ואמשיך לדבר עם הבחור, בתקווה שהוא לא ישים לב לפוקימון שלי בזמן שהוא תוקף את האגסקיוט שלו. "רק הנהורים יכולים לטפל בעולם הטמא הזה! איך אפשר לעזור לכם לטהר את העולם הזה?!" אמשיך לדבר אל הבחור- בתקווה שהוא באמת יתמקד בי בלבד.
[FONT=times new roman][COLOR=#ff3333][B]מליפיאן-[/B]
ממורמר מעט מהליכתו של קאי, אתה שולח הודעה לתמי 'את עדיין במרכז?' שואל אותה והיא עונה בשניות 'כן, אבל תמהר הם סוגרים בקרוב' והודעה לאחר מכן ':)'
אתה מחזיר את הטלפון שלך לכיס
במהפך אדיר במה שהלך עד עכשיו, המהלך שלך עובד. נייט מפזרת בזירה, אובך סמיך ושחור, כמו ערפל כבד, לכל עבר, מה שמפתיע את הפוקימונית של ג'וליה, כולל אותה. שני הפוקימונים שלך יוצאים לדרך ונייט שולחת מפיה עשרות כדורי צל לעבר הערפל, כמו נשק אוטומטי היא מרססת את אפלת האובך- בזמן שפיקאצ'ו שולח נשיקות לתוך העננה הסמיכה.
לאחר כמה רגעים, שאתה רואה שאין תגובה, העננה מתפזרת, צ'אנסי מבולבלת לגמרי ואילו מאוויל פצועה מאוד מעצמת המתקפות.
"אוי לא!" קוראת ג'וליה וקולה מאוכזב אבל מיד לאחר מכן מתאפסת לגמרי "מאוויל קדימה! תתאפסי במהירות ואז השתמשי בניחוח מתוק ואז משחק קשוח! צ'אנסי פעמון ריפוי ואז פעימת ריפוי על מאוויל!" קוראת בנחישות, ונראה שהיא לא מתכוונת לוותר בקלות ג'וליה. משהו בה נראה לך מעט שונה, ואפילו אתה מרגיש קצת אשם אשר מעט זילזלת בה על זה שהיא אינה מאתגרת מכונים.[/COLOR]
[COLOR=#.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
בהחלט אצטער שככה זלזלתי בג'וליה, 'נו טוב, כל יום לומדים משהו חדש' אחשוב לעצמי בשיקול, לא אתן לעצמי להיכנס למחשבות כי אנחנו בעיצומו של קרב. בגאווה רבה אנחה את פיקאצו ונייט את המהלכים הבאים "נייט פיקאצו זה היה מצוין! השגנו בדיוק את מה שרצינו!" אצעק לעברם בקול חזק. "ועכשיו חברים, הגיע הזמן לסיים את הקרב הזה!" אומר להם בקול החלטי (סטייל אש קאטצם חחח) "נייט! תנצלי את זה שצאנסי עדיין מבולבלת, תרחפי אליה במהירות תשתמשי במתקפת כנף חזקה במיוחד עליה, שלא ניתן לה לרפא את מאוויל!", "פיקאצו באשר אליך, תרוץ במהירות מצד לצד לכיוונה של מאוויל,תתחמק מהרוח, ותוך כדי שאתה רץ תטעין את עצמיך, וכשאתה במרחק סביר ממאוויל תקפוץ למעלה לאוויר, תייצר כדור חשמל ותנחית אותו על מאוויל בעוצמה!" אדריך את הפוקימונים שלי 'מאוויל וצאנסי מאוד תשושות, הן יהיו הרבה יותר איטיות עכשיו' אחשוב לעצמי ואצפה במה שיתרחש
-
[QUOTE=Ritsuka kun;1510497][FONT=times new roman][COLOR=#000000]
[B]אשטון-[/B]
גרובייל מתחיל לרוץ במהירות בזירה, מנצל את היער הסבוך כדי לברוח מהענקית המעופפת אחריו, אשר קורעת לחצי גזעים שלמים, מבלי להניד עפעף. "האממ" נוהמת בעליזות אלכסיס "קדימה בלי שטויות חסלי אותו כבר!" קוראת לעבר וויספקווין שלה. גרובייל, ממשיך להתחמק מספר פעמים נוספת, ואפילו פעם אחת בזכות זה שהוא מנתר ישירות על ראשה אל צמרת עץ גבוה, ומפיל אותה על פרצופה, לבסוף, לאחר כמה רגעים- שני הפוקימונים עומדים אחד כנגד השנייה, עייפים ומותשים, מתנשמים בכבדות- ושניכם רואים את העייפות עליהם "וויספקווין קדימה!" קוראת אלכסיס, כמעט בלי רגש, והפוקימונית שלה מטעינה את ידייה הצרות, ומשלבת אותן בצורת איקס, והיא עפה במהירות לעברו של גרובייל שלך, אשר מתחיל לרוץ לעברה בחזרה. ואז בתנועה מהירה, מחליק מתחתיה- ומשף בעצמה את גבה, בעזרת העלה החד הצומח על ידו הקטנה.
וויספקווין נופלת על האדמה, ואינה מסוגלת יותר להלחם.
"המנצח בקרב המכון הרשמי הוא אשטון!" קורא השופט, וג'ניפר צווחת בהתלהבות מהיציע, בזמן שאלכסיס מחייכת באלגנטיות, כאילו ראתה עד עכשיו מופע אופרה והיא מחזירה את הפוקימונית שלה לכדור.
"אין ספק שמגיע לך" אומרת בחיות וצועדת אליך, ומכיס מעילה הלבן מושיטה לך תג [IMG]http://up415.siz.co.il/up1/mmfkimmm2mfy.png[/IMG]
"עשית עבודה נהדרת והפוקימונים שלך נלחמו מעולה" מוסיפה בחיוך "ועכשיו שאנחנו כבר לא יריבים, אין ספק שדף חדש נפתח ונוכל להיות חברים" מוסיפה בחיוך מפתה.[/COLOR][/FONT][/QUOTE]
"הווו כן!!!" אקרא בצהלה רבה, אתרגש עד קצה שערות-ראשי וארוץ אל תוך הזירה ואחבק את גרובייל חזק. "אלוף, אין לי מילים. אתה פשוט הג'וקר שלי גרובייל! מדהים!" אשבח אותו בשמחה רבה, מלא סיפוק.
"בוודאי שאפשר, היה קרב מעולה. את בהחלט מאמנת מכון מרשימה ומעולה" אחמיא בחזרה גם לאלכסיס ואחבק אותה בידידות.
אקח את התג, אשים אותו במחסנית התגים באיטיות תוך שאני בוהה בו בתעווה. אנשום עמוק ואצא עם ג'ניפר מהמקום. בדרך החוצה אתן לה מרפק עדין באיזור המותן ואלחש "בינינו? הקרב איתך היה הרבה יותר קשה ומוסבך" ארים לה בקריצה חברית, אנסה להתבדח איתה כשאני דוחף אותה קלות עגן בעגן.
ואפנה אל מרכז הפוקימונים
'פאק פאק פאק!!!' ראשך מתחרפן מכל מה שקורה, סף הלחץ כלכך גבוה ואתה חייב לחשוב על משהו בזה הרגע, אחרת ג'ני תמות. כך אתה מבין כשאתה רואה שהיא ממשיכה לצעוד בניגוד לרצונה באיטיות, כשנשמתה צורחת מתנגדת ובועטת וודאי מבפנים.
אתה מנסה להעיר את המוח ולגרד רעיון מבריק תוך כמה דפיקות קלות על ראשך ואז זה קורה. אתה מחזיר פנימה את נינג'אסק ומוציא את אחיו שאדינג'ה!
אתה נזכר בעובדה שהוא חסין למתקפות של אגזקיוט ולכל פגיעה פיזית שלא תיהיה, 'הוא הפתרון המושלם' אתה מרגיש בעוד אתה מחליף בין השניים. אתה מנסה למשוך זמן וקורא על הבחור, צועק לו כמה אתה מסכים עם דעותיו, שחשבת עלזה ואתה מתחיל להבין כמה דבריו צודקים ונכונים. בעודך לוחש בחלקים לשאדינג'ה בין משפט למשפט שאתה מדבר אליו.
אתה ממשיך ומפאר אותו, את רעיונותיו ואת הכת הזאת. ג'ני מתחילה כבר לקרב את האקדח לראשה, גופה מנסה להתנגד בתוקף אך היא לא באמת מצליחה ודמעות זולגות מעינייה החלולות שאינם יכולו להראות באמת מה היא מרגשיה כעת.
אתה מתקרב אל הבחור בעוד שאדינג'ה מתגנב ומרחף בשקט אל אגזקיוט שמרכז את כל מרצו במתקפת העל-חושי!
הבחור שולט בה כמו בובה, אתה מתקרב, היא דורכת את האקדח המוצמד לראשה בעצמה...
אתה מזיע וכמעט "מתפוצץ" בתוך עצמך כששאדינג'ה מצליח! להגיע קרוב מספיק ומתנפל עם מציצת-חיים פראית, נקמנית ואכזית על הביציים שצועקות בכאב ומאבדות שליטה. כמו טורנדו של חפצים הכל מתחיל לשתולל סביבכם ואתה שוב מנתר על הנהור עם אגרוף!
"זבל, אשפה, שטית בי!!!" הוא מקלל בצווחות, מכסה של פח אך אל ג'ני ונשמעת שוב יריה!!!
המכסה הסית ממנה בסנטימטרים ספורים את האקדח והציל אותו מפגיעה, והיא כמובן מתעלפת. כמו אגזקיוט, שלא עומד במציצת החיים של שאדינג'ה שהתמיד וינק כל טיפת אנרגיה מיריבו.
אתה משתלט על הבחור שמתשתגע, מפרקס ומשתולל כשאתה חונק ולופט אותו.
לא עוברות כמה דק' ושל סירנות, צ'קלאקות וניידות חוסמות את הסימטה...
שוטרות ג'ני אחרות, המומות וזועומות מכוונות אקדחים לכל עבר, גם אלייך. בליווי[IMG]http://www.interload.co.il/upload/2367542.png[/IMG]שלהביורים מוכנים מבצבצים מפיהם וכולם מוכנים לתקיפה מבקשים מכם להרים ידיים עכשיו!!![/COLOR][/FONT]