[QUOTE=Alice;1498593]פרנציפ אני מוחקת את האמולגה הזה
עמדתי להחליף איתו איזה אגדי וסתם לאיזה שנייה שמתי את הבלדום כדי לראות מה יש לו להציע בתמורה. הוא שם את האמולגה לרגע ועמד להחליף למשו אחר גאד[/QUOTE]
חבל שלא דיברת איתי חח יש לי פאקינג הכלל
Printable View
[QUOTE=Alice;1498593]פרנציפ אני מוחקת את האמולגה הזה
עמדתי להחליף איתו איזה אגדי וסתם לאיזה שנייה שמתי את הבלדום כדי לראות מה יש לו להציע בתמורה. הוא שם את האמולגה לרגע ועמד להחליף למשו אחר גאד[/QUOTE]
חבל שלא דיברת איתי חח יש לי פאקינג הכלל
נובים
יש לי הכל גם בשייני גם בלא
ואני לבדי השגתי
[QUOTE=floatzel שולט;1498595]נובים
ואני לבדי השגתי[/QUOTE]
Pics or it didnt happen
לא משנה מה אתם אוכלים בחג הזה, הישמרו לכם מ-פוּל!
ואני לבדי השגתי[/QUOTE]
מה עם המ"ת
חג שמח
[quote=a$ap~roma;1498598]מה עם המ"ת[/quote]
אין דוחקים באלון. אלון יגיב כשאלון רוצה, ולנו לא נותר אלא להתפלל אל ריבון כל העולמים שהיום הזה יגיע במהרה. Amennnn.
[QUOTE=LordAbizi;1498600]אין דוחקים באלון. אלון יגיב כשאלון רוצה, ולנו לא נותר אלא להתפלל אל ריבון כל העולמים שהיום הזה יגיע במהרה. Amennnn.[/QUOTE]
אוף משעמם לי אני תקוע בבסיס עד יום שלישי, בכל מקרה אני מקווה לפתוח מ"ת משלי בזמן השלשו"ש צריך להתחיל לחשוב על עלילה מעניינת ולא אורדינארית
אומאגד מצאתי את הבלדום שלי!
לא העברתי אותו גאד
[quote=a$ap~roma;1498601]אוף משעמם לי אני תקוע בבסיס עד יום שלישי, בכל מקרה אני מקווה לפתוח מ"ת משלי בזמן השלשו"ש צריך להתחיל לחשוב על עלילה מעניינת ולא אורדינארית[/quote]
גזע של מאמני פוקימונים חייזריים (להחלטתך אם הפוקימונים או המאמנים הם חייזרים) פולש לכדור הארץ והשחקן הוא חבר בצבא אליט של כדור הארץ ונלחם בפלישה. לחייזרים יש ציוד מאוד מתקדם שמחזק את הפוקימונים שלהם, והשחקן צריך לחלץ חלק ממנו כדי שצבא האליט יוכל לעשות לו reverse engineering.
או: Xcom פוגש פוקימון.
כל היום אני מפליץ ומחרבן.
[QUOTE=Hit Man;1498604]כל היום אני מפליץ ומחרבן.[/QUOTE]
+1
ואני לבדי השגתי[/QUOTE]
הוט כתבו בפייסבוק שפוקימון ישודר בערוץ הילדים, יכול להיות שהם הבינו שהסדרות הנוסטלגיות יותר טובות מהזבל שהם משדרים היום. האמון שלי בהם מתחיל לחזור.
[quote=אני בובי בוטן כן;1498599]חג שמח[/quote]
חג שמח גם לך
מה שלומך תומר
[quote=lordabizi;1498600]אין דוחקים באלון. אלון יגיב כשאלון רוצה, ולנו לא נותר אלא להתפלל אל ריבון כל העולמים שהיום הזה יגיע במהרה. Amennnn.[/quote]
חזק וברור
[quote=hit man;1498604]כל היום אני מפליץ ומחרבן.[/quote]
tmi
[quote=shiny noctowl;1498606]הוט כתבו בפייסבוק שפוקימון ישודר בערוץ הילדים, יכול להיות שהם הבינו שהסדרות הנוסטלגיות יותר טובות מהזבל שהם משדרים היום. האמון שלי בהם מתחיל לחזור.[/quote]
בערוץ הילדים עצמו, או בערוץ הנוסטלגי שסיפרת לי עליו?
[QUOTE=floatzel שולט;1498607]חג שמח גם לך
מה שלומך תומר
חזק וברור
tmi
בערוץ הילדים עצמו, או בערוץ הנוסטלגי שסיפרת לי עליו?[/QUOTE]
ערוץ הילדים עצמו.