[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 19 2009, 04:20 PM
[b]
[b]רון[/b] - אתה רואה הוטהוט[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a4/163.png[/img]יושב ומביט בך על ענף של עץ.
[/b][/quote]
מחפש פוקימון אחר
Printable View
[b]
[b]רון[/b] - אתה רואה הוטהוט[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/a/a4/163.png[/img]יושב ומביט בך על ענף של עץ.
[/b][/quote]
מחפש פוקימון אחר
[b] [b]עמרי[/b] - דאסקל מתעלם בקושי, וחובט להרקרוס בכל הגוף, ובסופו של דבר מפיל אותו. הרקרוס עושה שוב זמזום חרק אבל הרבה יותר חזק. [/b][/quote]
'זה הזמן' אני חושב לעצמי.
"פוכדור צא!" אני צועק וזורק על הרקרוס פוכדור.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 19 2009, 03:40 PM
[b] [b]קורן[/b] - "אתה לא יודע עד כמה..." אלקטג לוחש בתגובה על ההערה הצינית שלך.
"אתה פשוט לא יודע..." הוא אומר בקול רציני מאוד לשם שינוי, ומוסיף גיחוך קטן בסוף.
זה מתחיל להפחיד. "שנתחיל?" הוא אומר לך בנעיצת עיניים קטלנית. הפנס שיש לו בעין מחרפן אותך לגמרי.
[b]רון[/b] - ספיריטומב משתמש בכדור צל ומחסל את ספינארק.
[b]עמרי[/b] - דאסקל משתק את הרקרוס עם מבט מפחיד, ואז גם מהפנט אותו. *דאסקל למד היפנוזה.
הוא משתמש בשד לילה אבל הרקרוס מצליח להתנגד ומשגע את דאסקל עם זמזום חרק.
[b]בובי[/b] - הונצ'קרו יורה כדור צל וסאלאמאנס יורה קרן על, המתקפות משתלבות לפיצוץ אדיר, והעשן השחור עוטף את כל הזירה. הזירה הרוסה לגמרי, הונצ'קרו שולח פעימות אופל, שהופכות בן רגע לצעד בלתי צפוי -
סאלאמאנס מתחמק באלגנטיות, ופעימות האופל החזקות שפוגעות בקרקע גורמות לרעידת אדמה!
האולם עומד להתמוטט!
[b]גיל[/b] - גאבו (:
----
סווינב מקפיא את האדמה עם קרן קרח, פאנפי מנסה להתגלגל אך מחליק ונופל.
סווינב מקפיא את פאנפי.
[b]סאם[/b] - גרווליט רץ להתקיל את מאנצ'לאקס, אבל הוא נותן לו אגרוף ממוקד, וקופץ למים. [/b][/quote]
"ככה??? צא פייר שגר להביור למים בניחושים וכאשר הוא יפגע תתקיל אותו לגדה השנייה "
[b]
[b]קורן[/b] - "זה עד כדי כך בולט..?" אלקטג אומר לך כשאלה רטורית,
בעודו מחייך מעט בפנים בוגרות. הוא כניראה ענה לעצמו עם המבט המושפל שהוא מציב על פרצופו.
"היה איזה מאמן אחד, ברנדון שמו" הוא מתחיל לדבר לאחר שתיקה של בערך דקה.
"הוא היה מאמן בין הטובים שראיתי, ולאחר קרב קשה הוא הביס אותי... המנוול הזה.." הוא אומר ולוקח נשימה של כעס מתפרץ. "כמתנה נתתי לו קלפה, אבל לא סתם קלפה - קלפה עם גנים של גיראטינה!" הוא אומר בהתלהבות, ותחושה של סיפוק עם פספוס אדיר ממלאת את פניו לאחר התנשפותו.
"שהוא הוציא את הקלפה הזאת, הוא חשב שהיא סתם קלפה. אז הוא פשוט שחרר אותה! ואחרי זה הוא בא לקרנבל בצפון העיר. כאורחי הכבוד, כל מאמני המכון, כולל אני, התיישבנו שם, והיינו מעיין שופטים, על ההצגות שהראו בקרנבל" הוא מוסיף. "הזבל הזה עלה לבמה והכניס לי מכות, בגלל שהוא חשב שזו מתיחה" הוא אומר לך ובועט בקיר. "החזרתי לו בהתחלה, אבל אז תכננתי משהו גדול הרבה יותר... אז פשוט עזבתי משם" הוא אומר לך. "רציתי להחזיר לו ביום שלמחרת. אבל אז קרתה התקרית עם ליטס. הוא תפס אותו, את טומפסון ואת שותפו באותה תקופה, צ'ארלי" הוא מוסיף ומתיישב, תוך כדי אנחה גדולה של עצב ואכזבה. "ליטס יימח שמו, חטף אותם, עינה את צ'ארלי, הביא לברנדון מכות רצח, ובסופו של דבר - רצח את הבנאדם היחיד בעולם שהיה יכול לשנות את האישיות שלו - ג'ון טומפסון" הוא אומר ובולע רוק ברעשניות.
"שמעתי שאיזה מאמן עם סאבליי הרג בסופו של דבר את ליטס ע"י כריתת ראש פתאומית. ושם קץ לתקופת האימה שלו. הוא התגלה לא רק כרוצח סדרתי אלה גם כצייד פוקימונים מדופלם, וחבר מכובד בצוות טוקסין" הוא אומר לך בהתפרצות זעם. "והדבר שהכי עצבן אותי!" הוא צורח בעצבים. "שצוות טוקסין המניאקים תפסו את הקלפה הנדירה שלי!" הוא אומר ובועט בקיר בכוח, ואתה רואה שנוצר שם חור. [/b][/quote]
"כנראה שלא הבנת אותי" אני אומר לו לאחר שהוא מסיים את דבריו, "אני לא רוצח סדרתי ואני לא כלום, ליטס איים עליו באקדח, רצח את השותפה שלי לשעבר והברנדון הזה הוא השותף החדש שלי, החבר הכי טוב שלי" אני אסביר לו, "ואם הוא חזק, חכה שתראה אותי...".
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 19 2009, 03:40 PM
[b] [b]קורן[/b] - "אתה לא יודע עד כמה..." אלקטג לוחש בתגובה על ההערה הצינית שלך.
"אתה פשוט לא יודע..." הוא אומר בקול רציני מאוד לשם שינוי, ומוסיף גיחוך קטן בסוף.
זה מתחיל להפחיד. "שנתחיל?" הוא אומר לך בנעיצת עיניים קטלנית. הפנס שיש לו בעין מחרפן אותך לגמרי.
[b]רון[/b] - ספיריטומב משתמש בכדור צל ומחסל את ספינארק.
[b]עמרי[/b] - דאסקל משתק את הרקרוס עם מבט מפחיד, ואז גם מהפנט אותו. *דאסקל למד היפנוזה.
הוא משתמש בשד לילה אבל הרקרוס מצליח להתנגד ומשגע את דאסקל עם זמזום חרק.
[b]בובי[/b] - הונצ'קרו יורה כדור צל וסאלאמאנס יורה קרן על, המתקפות משתלבות לפיצוץ אדיר, והעשן השחור עוטף את כל הזירה. הזירה הרוסה לגמרי, הונצ'קרו שולח פעימות אופל, שהופכות בן רגע לצעד בלתי צפוי -
סאלאמאנס מתחמק באלגנטיות, ופעימות האופל החזקות שפוגעות בקרקע גורמות לרעידת אדמה!
האולם עומד להתמוטט!
[b]גיל[/b] - גאבו (:
----
סווינב מקפיא את האדמה עם קרן קרח, פאנפי מנסה להתגלגל אך מחליק ונופל.
סווינב מקפיא את פאנפי.
[b]סאם[/b] - גרווליט רץ להתקיל את מאנצ'לאקס, אבל הוא נותן לו אגרוף ממוקד, וקופץ למים. [/b][/quote]
"קדימה שיסוע לילי" אני אומר
[b] [b]גיל[/b] - איזה פחד ! P;
----
סווינב מתחזק מהקריאות שלך,
נושך את פאנפי באפיו.
פאנפי מנסה להתנגד, אך לבסוף נכנע, ובכוחותיו הנותרים הוא פשוט - נירדם.
[b]אקסטרה[/b] - מגמר שולח להביור,
קליידול שולח קרן על חושית, בעוד מגמר שולח סחרור אש, והמתקפות משתלבות לפיצוץ.
לאחר שהעשן מתפזר, אתה יכול ליראות גם את מגמר, וגם את קליידול - גמורים.
[b]עמרי[/b] - דאסקל מתעלם בקושי, וחובט להרקרוס בכל הגוף, ובסופו של דבר מפיל אותו. הרקרוס עושה שוב זמזום חרק אבל הרבה יותר חזק.
[b]קורן[/b] - "זה עד כדי כך בולט..?" אלקטג אומר לך כשאלה רטורית,
בעודו מחייך מעט בפנים בוגרות. הוא כניראה ענה לעצמו עם המבט המושפל שהוא מציב על פרצופו.
"היה איזה מאמן אחד, ברנדון שמו" הוא מתחיל לדבר לאחר שתיקה של בערך דקה.
"הוא היה מאמן בין הטובים שראיתי, ולאחר קרב קשה הוא הביס אותי... המנוול הזה.." הוא אומר ולוקח נשימה של כעס מתפרץ. "כמתנה נתתי לו קלפה, אבל לא סתם קלפה - קלפה עם גנים של גיראטינה!" הוא אומר בהתלהבות, ותחושה של סיפוק עם פספוס אדיר ממלאת את פניו לאחר התנשפותו.
"שהוא הוציא את הקלפה הזאת, הוא חשב שהיא סתם קלפה. אז הוא פשוט שחרר אותה! ואחרי זה הוא בא לקרנבל בצפון העיר. כאורחי הכבוד, כל מאמני המכון, כולל אני, התיישבנו שם, והיינו מעיין שופטים, על ההצגות שהראו בקרנבל" הוא מוסיף. "הזבל הזה עלה לבמה והכניס לי מכות, בגלל שהוא חשב שזו מתיחה" הוא אומר לך ובועט בקיר. "החזרתי לו בהתחלה, אבל אז תכננתי משהו גדול הרבה יותר... אז פשוט עזבתי משם" הוא אומר לך. "רציתי להחזיר לו ביום שלמחרת. אבל אז קרתה התקרית עם ליטס. הוא תפס אותו, את טומפסון ואת שותפו באותה תקופה, צ'ארלי" הוא מוסיף ומתיישב, תוך כדי אנחה גדולה של עצב ואכזבה. "ליטס יימח שמו, חטף אותם, עינה את צ'ארלי, הביא לברנדון מכות רצח, ובסופו של דבר - רצח את הבנאדם היחיד בעולם שהיה יכול לשנות את האישיות שלו - ג'ון טומפסון" הוא אומר ובולע רוק ברעשניות.
"שמעתי שאיזה מאמן עם סאבליי הרג בסופו של דבר את ליטס ע"י כריתת ראש פתאומית. ושם קץ לתקופת האימה שלו. הוא התגלה לא רק כרוצח סדרתי אלה גם כצייד פוקימונים מדופלם, וחבר מכובד בצוות טוקסין" הוא אומר לך בהתפרצות זעם. "והדבר שהכי עצבן אותי!" הוא צורח בעצבים. "שצוות טוקסין המניאקים תפסו את הקלפה הנדירה שלי!" הוא אומר ובועט בקיר בכוח, ואתה רואה שנוצר שם חור. [/b][/quote]
צא קרוגנאק ששבירת לבנים ואז נעיצת רעל אחר כך היתחמק מכל מיתקפותיו"
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 19 2009, 02:07 PM
[b] [b]יוסי[/b] - צ'אריזארד משתמש בענן לבה שממיס את כל השלג, והופך אותו למים.
זירת הקרח המפוארת של קרופ, הפכה לבריכה, וגובה המים מגיע לך עד לברכיים!
צ'אריזארד שולח תותח להבה ומעיף את גלאיילי אחורה, אבל במהרה גלאיילי משתלט על המצב,
בכך שהוא מקפיא את צ'אריזארד עם ניב קרח מהיר.
"עכשיו, נפץ אותו עם ניפוץ ראש!" קרופ אומר וגלאיילי מתחיל לזרוח בצבע כחול בוהק,
ומתקרב אל צ'אריזארד הקפוא!
[/b][/quote]
'אוי לא!'
''צ'אריזארד , תמיס מהר את הקרח ועוף למעלה! לאחר מכן תן בו חבטות זעם וענן לבה חזק!''
[b]יוסי[/b] - צ'אריזארד מנסה להמיס את הקרח עם להביור, אבל הלהביור נתקע בתוך הקרח ויוצר מערבולת אש סביב צ'אריזארד הפגוע, ולאחר מכן הוא נפגע עוד יותר עם ניפוץ ראש, והוא נופל על הריצפה, ממש לידך הוא שוכב - ספק אם הוא יכול לקום שוב. "תהיה זהיר, אל תשכח שגם אני התאמנתי" קרופ אומר לך כעצה מעצבנת.
[b]אקסטרה[/b] - אתה מוציא קרוגאנק, וטומפסון מוציא היפופודאון. קרוגאנק משתמש בשבירת לבנים על ראשו של היפו, אבל היפו מעיף אותו מעט עם נהמה ואז מתקיל אותו, קרוגאנק נועץ בו רעל והיפופודאון פוגע בו במהירות עם פצצות בוץ.
[b]בובי[/b] - "צריך לעצור את הקרב! האולם עומד להתמוטט!" ליטס אומר ואף משם על הסאלאמאנס שלו, משאיר אותך לבד, בתוך אולם שעומד להתמוטט בכל רגע. איזה אגואיסט! ברח מהר!
[b]קורן[/b] - "חתיכת אידיוט חסר הבנה, מי דיבר עלייך? דיברתי על ליטס! אני יודע שאתה לא רוצח, אתה הרגת את ליטס!" הוא אומר עם חיוך דבילי שמרוח על פניו. אתה יכול פשוט להרגיש את תחושת הסיפוק שלו.
"קדימה, כדאי שנתחיל כבר בניצחון שלי, זאת אומרת בקרב" הוא אומר ומנסה להצחיק.
[b]סאם[/b] - גרווליט שולח להביורים למים ובשניים מהם פוגע, מאנצ'לאקס יוצא בקפיצה, גרווליט מתקיל אותו, ואחרי זה מאנצ'לאקס מתקיל אותו גם וחוזר למים.
[b]עמרי[/b] - נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... השתחרר!
הרקרוס מגביר את זמזום החרק שלו!
[b]רון[/b] - אתה הולך לך ביער גירו, שלפתע אתה שומע רשרוש מהיר בין השיחים...
[b]גיל[/b] - הא? לא התכוונתי שהוא השתמש במנוחה, התכוונתי לזה שכבר לא נשאר לו כוח, אז הוא התעלף, אבל נגיד ש...
----
אתה מגיע לשדה חיטה באורך כמעט 3 ק"מ.
[quote][i]Originally posted by שניצל מרושע[/i]@Mar 20 2009, 12:46 PM
[b]
[b]סאם[/b] - גרווליט שולח להביורים למים ובשניים מהם פוגע, מאנצ'לאקס יוצא בקפיצה, גרווליט מתקיל אותו, ואחרי זה מאנצ'לאקס מתקיל אותו גם וחוזר למים.
[/b][/quote]
שייט הוא כמעט גמור רציתי מעט יותר אתגר {ואל תגיד שזה לא נכון התקלה ושני להביורים} תחזור על עצמך ועם הוא מתקרב תנסה לנשוכו בראש
[b] [b]גיל[/b] - הא? לא התכוונתי שהוא השתמש במנוחה, התכוונתי לזה שכבר לא נשאר לו כוח, אז הוא התעלף, אבל נגיד ש...
----
אתה מגיע לשדה חיטה באורך כמעט 3 ק"מ. [/b][/quote]
אתה יודע, אתה עושה דברים דיי צפויים -.-
------------------------------------------------
"אמממ.... זה נראה טוב, הקציר מגיע בקרוב" אני אגיד ואאקוף את שדה החיטה, מה שחסר לי עכשיו זה עוד חקלאי זועם שחושב שאני מנסה לגנוב את החיטה שלו.
[b]
[b]קורן[/b] - "חתיכת אידיוט חסר הבנה, מי דיבר עלייך? דיברתי על ליטס! אני יודע שאתה לא רוצח, אתה הרגת את ליטס!" הוא אומר עם חיוך דבילי שמרוח על פניו. אתה יכול פשוט להרגיש את תחושת הסיפוק שלו.
[/b][/quote]
"שיהיה..." אני ממלמל, "שירת סירנה דארק!" אני אומר לו.
[b] [b]יוסי[/b] - צ'אריזארד מנסה להמיס את הקרח עם להביור, אבל הלהביור נתקע בתוך הקרח ויוצר מערבולת אש סביב צ'אריזארד הפגוע, ולאחר מכן הוא נפגע עוד יותר עם ניפוץ ראש, והוא נופל על הריצפה, ממש לידך הוא שוכב - ספק אם הוא יכול לקום שוב. "תהיה זהיר, אל תשכח שגם אני התאמנתי" קרופ אומר לך כעצה מעצבנת.
[/b][/quote]
''לעזאזאל , צ'אריזארד קום בבקשה !''
אני אומר לו כשדמעות עולות לי לעיניים .
[b] [b]יוסי[/b] - צ'אריזארד מנסה להמיס את הקרח עם להביור, אבל הלהביור נתקע בתוך הקרח ויוצר מערבולת אש סביב צ'אריזארד הפגוע, ולאחר מכן הוא נפגע עוד יותר עם ניפוץ ראש, והוא נופל על הריצפה, ממש לידך הוא שוכב - ספק אם הוא יכול לקום שוב. "תהיה זהיר, אל תשכח שגם אני התאמנתי" קרופ אומר לך כעצה מעצבנת.
[b]אקסטרה[/b] - אתה מוציא קרוגאנק, וטומפסון מוציא היפופודאון. קרוגאנק משתמש בשבירת לבנים על ראשו של היפו, אבל היפו מעיף אותו מעט עם נהמה ואז מתקיל אותו, קרוגאנק נועץ בו רעל והיפופודאון פוגע בו במהירות עם פצצות בוץ.
[b]בובי[/b] - "צריך לעצור את הקרב! האולם עומד להתמוטט!" ליטס אומר ואף משם על הסאלאמאנס שלו, משאיר אותך לבד, בתוך אולם שעומד להתמוטט בכל רגע. איזה אגואיסט! ברח מהר!
[b]עמרי[/b] - נדנוד ראשון... נדנוד שני... נדנוד שלישי... השתחרר!
הרקרוס מגביר את זמזום החרק שלו!
[b]רון[/b] - אתה הולך לך ביער גירו, שלפתע אתה שומע רשרוש מהיר בין השיחים...
[b]גיל[/b] - הא? לא התכוונתי שהוא השתמש במנוחה, התכוונתי לזה שכבר לא נשאר לו כוח, אז הוא התעלף, אבל נגיד ש...
----
אתה מגיע לשדה חיטה באורך כמעט 3 ק"מ. [/b][/quote]
אני בורח מהאולם
[color=red][b][SIZE=4]כמה דברים, כולם לקרוא![/color][/b][/SIZE]
אז ככה, נוספו כמה דברים:
• לאחר "מאמנים שתפגשו בדרך", הוספתי את האליט פור סוף סוף! אתם מוזמנים לראות.
• הוספתי את התמונה של מנהיג צוות טוקסין. מקווה שזה הוציא אותכם מהמתח XDD
[color=green][b][SIZE=4]מה שיקרה:[/color][/b][/SIZE]
הגעתם לפינת מה שיקרה, מה זאת אומרת?
אני יגיד פה מה יקרה שנגיע לחודש למשחק, ומה יקרה שנגיע ל100 עמודים.
[u]מה יקרה שנגיע לחודש למשחק[/u]
בעוד שבוע בדיוק מהיום (יום שישי, 20 למרץ), נחגוג חודש למשחק!
בכלל אני מאוד מרוצה מהמשחק שלי, יש בפורום משחקים שהתחילו כמעט שבועיים לפני,
ועוד לא עברו את גבול ה30 עמודים! אז אני רוצה להגיד תודה רבה לכל המשתתפים,
שנרשמים ומגיבים. תודה לכולם!
אז ככה, זה מה שיקרה שהמשחק יחגוג חודש:
• כל משתתף יצטרך לתת ביקורת אמיתית ואמינה על המשחק.
• כל משתתף יקבל 2000$ ו10 פוכדורים מתנה!
[u]מה יקרה שנגיע לעמוד 100[/u]
במשחק יש קצב עצום של עמודים, בערך 5 עמודים ביום ויותר,
ואני מודה לכל המשתתפים הנהדרים שלוקחים חלק במשחק הזה,
ורק בשלושה שבועות עברו את ה70 עמודים!
• מי שיפתח את העמוד הזה יקבל רג'יאייס מתנה!
• כל משתתף יקבל 5000$ מתנה!!!!!!!!!!
• כל משתתף יקבל פוקימון שיצא בהגרלה (אני יכנס לפוקידקס, יעבור פוקימונים עם החצים בעיניים עצומות, ואני יעצור אחרי פרק זמן מסויים, הפוקימון שיצא - ינתן למשתתף, וכל משתתף יקבל פוקימון שונה)
• אני יוסיף המון מקומות חדשים במשחק!
• אתם תתחילו לפגוש פוקימונים אגדיים, ותהיה לכם אפשרות ללכוד אותם!
----
[b]יוסי[/b] - גלאיילי מתקרב אל צ'אריזארד הנפול והפצוע עם קרן מגה.
אתה חושב שזהו - זה עבוד. אתה עוצם את עינייך בעוד הפנים שלך שטופות דמעות,
ולפתע אתה מרגיש גל חום אדיר. אתה פוקח את עינייך לרווחה, ואת גלאיילי על הריצפה,
שרוף כולו! לפתע אתה רואה שצ'אריזארד השתמש בגל שריפה! *צ'אריזארד למד גל שריפה.
גלאיילי קם בקושי, והוא רועד כולו. "מה לעזאזל!?" קרופ אומר, המום. פיו הפעור יכול להכיל דלעת שלמה!
[b]קורן[/b] - " שירת הסירנה!" אתה חושב להגיד לדארק.
אבל מה שיוצא מפיך, זה רק "שירת הסי..." וכבר דארק חטף מכת וולט רצינית ממיינון.
"אתה רוצה להתחיל להילחם כבר?" אלקטג אומר לך ומפהק.
[b]סאם[/b] - למה ניראה לך שהתקלה אחת, שזה בערך המתקפה הכי חלשה שיש,
ורק שני להביורים של פוקימון מתחיל, יחסלו פוקימון? נו באמת, זה מגוחך.
----
גרווליט יורה להביור במים ופוגע במאנצ'לאקס, ומעיף אותו גבוה מהמים.
מאנצ'לאקס נוחת בעוצמה על סלע, והוא מחוסל.
[b]גיל[/b] - אתה עוקף את כל שדה החיטה, בחום הזה, ואתה מתחיל להזיע.
לפתע הרגשה טובה ממלאת את נפשך, ומזג האוויר מתנעם.
אתה שם לב שזה באדו זוהר[img]http://archives.bulbagarden.net/w/upload/3/3a/Spr_4p_406_s.png[/img]שהשתמש ביום בהיר!
[b]בובי[/b] - אתה יוצא בריצה מהאולם, בעודו קורס מאחורייך.
לפתע אתה מבחין בליטס עובר מעלייך עם הסלאמאאנס שלו, זורק לך את תג הבדיל ועף משם.
אתה יוצא מהאולם בסופו של דבר, מתנשף עם דופק מתופף, ומגיע לאמצע הפארק.
פוכדור צא אני צועק בעודי משבח את פייר