-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:51 PM
[b] ניב-
אלקיד יודע מכת ברק
---------------------
אלקיד שולח מכות חשמל לכל עבר, "תנסה להיתחמק ואז עוקץ רעל" אומר קוגה. סוויפר מנסה להתחמק בפיתולים כמה שיותר, סוויפר מוצא חור בהגנה ופורץ אל אלקיד-אבל אלקיד משתמש במעטפת ברק ופוגע די חזק בסוויפר [/b][/quote]
אני יודע, אני אומר מעתפת ברק ולא מעתפת חשמל, שים לב להבדל
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:16 PM
[b]
ירין-
צ'אם יוצר להבה סביב אגרופו, הבוא מצליח להיתקדם. "זנב ברזל" אומר גרין, צ'אם מצליח להגיע עד לפוריגון 2 ואז להבה נכבת, פוריגון 2 מחסל את צ'אם בזנב ברזל. "צ'ארמנדר לא יכול להילחם יותר, פוריגון 2 הוא המנצח" אומר השופט
[/b][/quote]
"צ'אם הייתה מצויין! הוט הוט צא!" אני קורא
-
עומר-
"נחמד מאוד שאתה מביא לי חברים" אומר פרופסור "רוצה שאחזיר לך את מק?"
ירין-
"זנב ברזל פוריגון 2" אומר גרין
ניב-
"כל פעם שהוא תוקף תתחמק ואז תתקוף" אומר קוגה "ניב רעל, לעיסה ואז תגמור אותו חיתוך לילה". סוויפר מנסה להיתחמק ממכת הברק אבל נכשל ונפגע, אלקיד מנסה להנחית בעיטה נמוכה אבל אז סוויפר תופס את הרגל ולועס אותה. שנייה אחרי שסוויפר משחרר את אלקיד הוא תוקף שוב בחיתוך לילה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 08:04 PM
[b] עומר-
"נחמד מאוד שאתה מביא לי חברים" אומר פרופסור "רוצה שאחזיר לך את מק?"
ירין-
ניב-
"כל פעם שהוא תוקף תתחמק ואז תתקוף" אומר קוגה "ניב רעל, לעיסה ואז תגמור אותו חיתוך לילה". סוויפר מנסה להיתחמק ממכת הברק אבל נכשל ונפגע, אלקיד מנסה להנחית בעיטה נמוכה אבל אז סוויפר תופס את הרגל ולועס אותה. שנייה אחרי שסוויפר משחרר את אלקיד הוא תוקף שוב בחיתוך לילה [/b][/quote]
"אני חושב שכן" אני אומר
-
[b]
ירין-
[/b][/quote]
"מהר תתחמק ואז ראיית הנולד! אז נסה להסתובב סביבו וליצור עם כנפייך סופה! כל פעם שהוא תוקף תתחמק ותפתיע אותו בבלימה!" אני אומר
-
[b] ניב-
"כל פעם שהוא תוקף תתחמק ואז תתקוף" אומר קוגה "ניב רעל, לעיסה ואז תגמור אותו חיתוך לילה". סוויפר מנסה להיתחמק ממכת הברק אבל נכשל ונפגע, אלקיד מנסה להנחית בעיטה נמוכה אבל אז סוויפר תופס את הרגל ולועס אותה. שנייה אחרי שסוויפר משחרר את אלקיד הוא תוקף שוב בחיתוך לילה [/b][/quote]
"אלקיד תיצור בועת חשמל מסביב לסוויפר ואז תפוצץ אותה במכת ברק!"
-
עומר-
"אוקיי" אומר הפרופסור ושולח את מק "ודרך אגב הוא למד אקדח שמן"
ניב-
"תנסה להיתחמק ואז חיתוך לילה" אומר קוגה. סוויפר מנסה לקפוץ מעל הבועה אבל אז אלקיד מפוצץ אותה לפני שהוא מתחמק-סוויפר מתחיל להיסתחרר מהפגיעה הקשה
ירין-
פוריגון 2 שולח זנב ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק. "צוות כפול ואז מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 מקיף את הוטהוט בצוות כפול, הוטהוט המבוהל לא מנסה לברוח והפוריגון 2 פוגעים בו בחוזקה במכת ברק
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 08:10 PM
[b] עומר-
"אוקיי" אומר הפרופסור ושולח את מק "ודרך אגב הוא למד אקדח שמן" [/b][/quote]
"נהדר!" אני אומר באושר
(איזו מתקפה זאת אקדח שמן? XD)
-
[b] ניב-
"תנסה להיתחמק ואז חיתוך לילה" אומר קוגה. סוויפר מנסה לקפוץ מעל הבועה אבל אז אלקיד מפוצץ אותה לפני שהוא מתחמק-סוויפר מתחיל להיסתחרר מהפגיעה הקשה [/b][/quote]
"עכשיו בעיטה נמוכה ואז מכת ברק, ואם הוא חומק תפצל אותה!"
-
[b]
ירין-
פוריגון 2 שולח זנב ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק. "צוות כפול ואז מכת ברק" אומר גרין, פוריגון 2 מקיף את הוטהוט בצוות כפול, הוטהוט המבוהל לא מנסה לברוח והפוריגון 2 פוגעים בו בחוזקה במכת ברק [/b][/quote]
מה עם ראיית הנולד?
------
"הוט הוט שוב ראיית הנולד! בלימה מפורגיון 2 אחד לשני עד שתמצא את האמיתי ועליו נסה רוח חזקה משולב בבלימה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 06:16 PM
[b] לון-
"זנב ברזל" אומרת אנבל. דרגונייר מקפץ בזנב ברזל, קרוקונוו תופס את הזנב שלו ומעיף אותו בפעימת מים-זה נראה כאילו קרוקונוו הוציא דרגונייר מפיו.
קרוקונוו-80%
דרגונייר-85% [/b][/quote]
"קרוקנוו, תן לו להרגיש נשיכה קפואה (ניב קרח מעורבב עם נשיכה מה שגורם שכל השיניים מוקפאות והמכה מתחזקת ופגעת חזק יותר)" אני אומר "אהה ותכוון לראש" אני מוסיף בלחש כך שדרגונייר ואנבל לא שומעים אבל קרוקנוו כן.
-
עומר-
מתקפה
-------------
מק יוצא מהפוכדור ומזנק עליך, הוא לא נותן לך לזוז ממנו מרוב אושר
ירין-
החשבתי היא פשוט לא עזרה לו
---------------------------------
"זנב ברזל" אומר גרין. הוטהוט תוקף אחד אחד מהפוריגון 2 בבלימה על מנת למצוא את המקורי, אבל הבעיה היא שעד שמצא פוריגון 2 מספיק לתקוף בזנב ברזל
ניב-
לאלקיד אין שליטה על ההתקפה
----------------------------
"חיתוך לילה, תתחמק ואז ניב רעל" אומר קוגה. אלקיד תוקף בבעיטה נמוכה אבל סוויפר מצליח לחסום אותה בחיתוך לילה, אלקיד מנסה לתקוף במכת ברק וסוויפר מצליח להיתחמק ולתקוף בניב רעל-אלקיד מורעל
לון-
"זעם דרקון וסילון אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר מתקדם בסילון אקוה משולב עם זעם דרקון כך שיש מעטפת יפה, קרוקונוו מנסה לתקוף בשנישכת קרח אבל הוא לא מצליח ומקפיא את הסילון של דרגונייר כך שההתקפה יפה יותר וחזקה יותר
קרוקונוו-75%
דרגונייר-85%
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 8 2009, 11:25 PM
[b] עומר-
מתקפה
-------------
מק יוצא מהפוכדור ומזנק עליך, הוא לא נותן לך לזוז ממנו מרוב אושר [/b][/quote]
"אוו מאק גם אני היתגעגעתי אליך, אבל בבקשה תקום ממני!" אני אומר באושר.
-
[b] ניב-
לאלקיד אין שליטה על ההתקפה
----------------------------
"חיתוך לילה, תתחמק ואז ניב רעל" אומר קוגה. אלקיד תוקף בבעיטה נמוכה אבל סוויפר מצליח לחסום אותה בחיתוך לילה, אלקיד מנסה לתקוף במכת ברק וסוויפר מצליח להיתחמק ולתקוף בניב רעל-אלקיד מורעל [/b][/quote]
"אלקיד עכשיו מעטפת ברק בכל הכוח ואז מכת ברק לכל כיוון! זה הכל או כלום!"
-
ניב-
אלקיד מנסה אבל הרעל השפיע חזק, הוא זוחל על הריצפה מרוב כאבים-נראה שאיבד תקווה. פתאום הוא מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנהצורה, אלקיד היתפתח לאלקטאבאז-[img]http://i32.tinypic.com/xukok.png[/img]. אלקטאבאז קם כמו חדש ונותן אגרוף ברק לאדמה-אלקטאבאז למד אגרוף ברק
עומר-
מק יותר ממך מאושר, הוא מצביא לכיוון הפוך מדרכך-כנראה שאינו יודע את הדרך
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 12:38 AM
[b]
עומר-
מק יותר ממך מאושר, הוא מצביא לכיוון הפוך מדרכך-כנראה שאינו יודע את הדרך [/b][/quote]
הדרך לאן? O_O"
_______
"מק תוכל רק לקום ממני?" אני אומר ומנסה לקום, כשאני קם "בוא מק אנחנו צריכים לעבור דרך איזור האבן."
-
עומר-
אתם צריכים להיכנס לאזורי האבן, הוא מצביע לכיוון ההפוך
---------------------------
מק ניהייה נבוך אבל מתגבר על זה ובא איתך. אתם רואים באזור ג'יאודוד-[img]http://i32.tinypic.com/nq9ras.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 12:46 AM
[b] עומר-
אתם צריכים להיכנס לאזורי האבן, הוא מצביע לכיוון ההפוך
---------------------------
מק ניהייה נבוך אבל מתגבר על זה ובא איתך. אתם רואים באזור ג'יאודוד-[img]http://i32.tinypic.com/nq9ras.png[/img] [/b][/quote]
אוקי..
מק מהנהן. הוא פונה אל ג'יאודוד ומביט עליו בצורה מוזרה שאפילו ג'יאודוד לא מבין, פתאום מק שולח אקדח שמן ומעיף את ג'יאודוד, הוא בא אליך ומושיט ידיים להמשך כדי להראות שהדרך פנוייה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 12:51 AM
[b] עומר-
מק מהנהן. הוא פונה אל ג'יאודוד ומביט עליו בצורה מוזרה שאפילו ג'יאודוד לא מבין, פתאום מק שולח אקדח שמן ומעיף את ג'יאודוד, הוא בא אליך ומושיט ידיים להמשך כדי להראות שהדרך פנוייה [/b][/quote]
"תודה מק" אני אומר וממשיך בדרך שלו.
-
עומר-
אתם ממשיכים בדרך ומגיעים לפיצול, מק אומר לפנות ימינה אבל אתה מרגיש שצריך שמאלה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 01:02 AM
[b] עומר-
אתם ממשיכים בדרך ומגיעים לפיצול, מק אומר לפנות ימינה אבל אתה מרגיש שצריך שמאלה [/b][/quote]
"מק אתה בטוח ימינה?" אני שואל אותו
-
עומר-
מק מהנהן וממש מנסה לשכנע אותך, אבל עדיין אתה מרגיש שצריך שמאלה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 01:08 AM
[b] עומר-
מק מהנהן וממש מנסה לשכנע אותך, אבל עדיין אתה מרגיש שצריך שמאלה [/b][/quote]
"מצטער מק, אני חושב שכדאי שנפנה שמאלה." אני אמר "אל תעלב" אני מוסיף ואנחנו הולכים שמאלה.
-
[b]
ירין-
החשבתי היא פשוט לא עזרה לו
---------------------------------
"זנב ברזל" אומר גרין. הוטהוט תוקף אחד אחד מהפוריגון 2 בבלימה על מנת למצוא את המקורי, אבל הבעיה היא שעד שמצא פוריגון 2 מספיק לתקוף בזנב ברזל
[/b][/quote]
"נסה סופה-רוח בכל הכח! ואז חבטותת מהירות עליו!" אני אומר
-
עומר-
מק באכזבה ממשיך איתך. אתם ממשיכים בדרככם-פתאום אתם שומעים קולות. אתם מנסים לראות מה קורה ורואים את הג'יאודוד שמק חיסל, ומאחריו המון גרוולר-[img]http://i31.tinypic.com/erk45f.png[/img] והמון גולם-[img]http://i32.tinypic.com/2j669w5.png[/img], והם נראים די כועסים
ירין-
"זנב ברזל" אומר גרין. הוטהוט מנסה אבל לא מצליח, פוריגון 2 פוגע בו פעם נוספת בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, הוטהוט מנסה להשתמש בחבטה אבל לפני שהוא פוגע בפוריגון 2, פוריגון 2 מספיק לתקוף במכת ברק-הוטהוט מתחיל להיסתחרר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 01:19 AM
[b] עומר-
מק באכזבה ממשיך איתך. אתם ממשיכים בדרככם-פתאום אתם שומעים קולות. אתם מנסים לראות מה קורה ורואים את הג'יאודוד שמק חיסל, ומאחריו המון גרוולר-[img]http://i31.tinypic.com/erk45f.png[/img] והמון גולם-[img]http://i32.tinypic.com/2j669w5.png[/img], והם נראים די כועסים [/b][/quote]
"יופי" אני אומר ברוגז "טוב צאו כולם! בויזל אקדח מים,האנטר צוות כפול ואגרוף שאיבה! מק אקדח שמן!, פלרי להביור ובעיטה כפולה! הרקרוס מתקפת קרן! אוינק חפירה וזעם!" אני אומר ומקווה שזה יחסל אותם.
-
עומר-
כל הפוקימונים יוצאים בגל של התקפת גילגול ומצליחים לפרוץ כל התקפה-אם ימשיכו כך הם יחסלו את פוקימוניך
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 01:19 AM
[b]
ירין-
"זנב ברזל" אומר גרין. הוטהוט מנסה אבל לא מצליח, פוריגון 2 פוגע בו פעם נוספת בזנב ברזל. "מכת ברק" אומר גרין, הוטהוט מנסה להשתמש בחבטה אבל לפני שהוא פוגע בפוריגון 2, פוריגון 2 מספיק לתקוף במכת ברק-הוטהוט מתחיל להיסתחרר [/b][/quote]
"הוט אתה רוצה להפסיק?" אני שואל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 01:26 AM
[b] עומר-
כל הפוקימונים יוצאים בגל של התקפת גילגול ומצליחים לפרוץ כל התקפה-אם ימשיכו כך הם יחסלו את פוקימוניך [/b][/quote]
"קדימה אל תוותרו אוניקס תנסה לעשות חומה בזריקת אבנים שימנע מהם לעבור בויזק תשיתמש בבום קולי בשביל להעיף עליהם את האבנים פלרי להביור על האבנים! האנטר תישתמש במבט מפחיד וקללה על כולם מק תישתמש בגז רעיל עליהם!" אני אומר ומקווה שזה יעזור.
-
[b] לון-
"זעם דרקון וסילון אקווה" אומרת אנבל. דרגונייר מתקדם בסילון אקוה משולב עם זעם דרקון כך שיש מעטפת יפה, קרוקונוו מנסה לתקוף בשנישכת קרח אבל הוא לא מצליח ומקפיא את הסילון של דרגונייר כך שההתקפה יפה יותר וחזקה יותר
קרוקונוו-75%
"קרוקנוו, קפוץ ואז תשתמש בשריטת מים קפואה! (אקדח מים משולב עם שריטה משולב עם ניב קרח). ותשתדל שאור השמש יפגע בה!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 12:38 AM
[b] ניב-
אלקיד מנסה אבל הרעל השפיע חזק, הוא זוחל על הריצפה מרוב כאבים-נראה שאיבד תקווה. פתאום הוא מתחיל להבהב, אחר כך לזהור, לבסוף הוא משנהצורה, אלקיד היתפתח לאלקטאבאז-[img]http://i32.tinypic.com/xukok.png[/img]. אלקטאבאז קם כמו חדש ונותן אגרוף ברק לאדמה-אלקטאבאז למד אגרוף ברק [/b][/quote]
"אלקטבז... טוב בוא נעשה את זה, מתקפה מהירה בסיבוב ביחד עם אגרוף ברק!"
-
ירין-
הוטהוט מנדנד את ראשו בכוונה שברצונו להמשיך
עומר-
גולם והגרוולר נפצעים מהמכות, אבל מתאושש וכל הלהקה יוצרים גל נוסף של גילגול-פלרי, מק ובלספורט לא יכולים להילחם עוד
לון-
שתיהייה בריא עם השילובים שלךXD
-----------------------------------
"תיצור עם זנב אקווה מערבולת ותשלח אותה לקרוקונוו" אומרת אנבל. קרוקונוו יוצר חלקיקי קרח באקדח המים, קרוקונוו מנסה לשרוט את זה על מנת לתקוף אבל בסופו של דבר הוא פוצע את ידיו. דרגונייר משתמש בזנב אקווה ומסובב אותו עד שיש מערבולת, הוא שולח את המערבולת על קרוקונוו ופוגע בו.
קרוקונוו-70%
דרגונייר-85%
ניב-
"חיתוך לילה" אומר קוגה. אלקטבאז יוצר טבעת חשמל בסיבוב המהיר עם אגרוף הברק, סוויפר מנסה לתקוף בחיתוך לילה אבל הוא פוגע בטעבת ומתחשמל
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 04:31 PM
[b]
עומר-
גולם והגרוולר נפצעים מהמכות, אבל מתאושש וכל הלהקה יוצרים גל נוסף של גילגול-פלרי, מק ובלספורט לא יכולים להילחם עוד [/b][/quote]
"רגע! גרוולר גולם למה אתם צוקפים אותנו?" אני שואל מפוחד
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 08:22 PM
[b] ארתור-
"צא הונדור" היא אומרת ומוציאה הונדור-[img]http://i41.tinypic.com/2u5gtpy.png[/img] [/b][/quote]
"צא פיג'יוטו ותשתמש במתקפה מהירה ומיד אחרי זה בסופה"
-
עומר-
כל הפוקימונים מצביעים על הג'יאודוד הקטן שמק העיף, הם כנראה נוקמים וכנראה מק ידע שהם ינסו לנקום ואמר ללכת בצד השני
ארתור-
"להביור ואז נשיכה" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו מתקדם במהירות, הונדור שולח להביור ופוגע בפידג'וטו. פידג'וטו מנסה להיתאושש מהמכה ושולח סופה, הונדור לא מליח לתקוף בנשיכה ונפגע מההתקפה
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 9 2009, 05:17 PM
[b] ארתור-
"להביור ואז נשיכה" אומרת האישה מצוות רוקט. פידג'וטו מתקדם במהירות, הונדור שולח להביור ופוגע בפידג'וטו. פידג'וטו מנסה להיתאושש מהמכה ושולח סופה, הונדור לא מליח לתקוף בנשיכה ונפגע מההתקפה [/b][/quote]
"יפה מאוד פיג'יוטו עכשיו שוב מתקפה מהירה ומיד אחרי זה סופה"
-
[b] לון-
שתיהייה בריא עם השילובים שלךXD
-----------------------------------
"תיצור עם זנב אקווה מערבולת ותשלח אותה לקרוקונוו" אומרת אנבל. קרוקונוו יוצר חלקיקי קרח באקדח המים, קרוקונוו מנסה לשרוט את זה על מנת לתקוף אבל בסופו של דבר הוא פוצע את ידיו. דרגונייר משתמש בזנב אקווה ומסובב אותו עד שיש מערבולת, הוא שולח את המערבולת על קרוקונוו ופוגע בו.
קרוקונוו-70%
"אוקיי קרוקנוו, תחכה ואל תעשה כלום עד שאני אגיד לך" אני אומר בשלווה
-
[b] ירין-
הוטהוט מנדנד את ראשו בכוונה שברצונו להמשיך
[/b][/quote]
"הוט ראיית הנולד ואז תתחמק ותעוף במעגלים ותיצור סופה!תכנס לתוך ותפתיע אותו בבלימה!" אני אומר
-
שי לא רשמת לי מאז עמוד 137!!
--------
אני לא יהיה זמין כל כך בחופש הגדול אז בבקשה אל תמחוק לי את השחקן!