-
[QUOTE=Eustass Kid;715628][B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מוציא את צ'רמנדאר שלך לקרב.מרק אומר,צא מיאו"המיאו של מרק יוצא לקרב.מרק אומר לך"תתקוף ראשון"מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
פל אומר לך"אני לא מפחדאזמה עם אתה מוביל עלי אך עדין הכול יכול לקרות בקרב נגד מנהיג מכון.טוב צא דסקניור שלי תשתמש בטריק חדר"דסקניורשל מרק משתמש בטריק חדר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר תתקוף בשריטות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדר משתמש בשריטות על מיאו.מיאו מתחמק בקלות מהשריטות של צ'רמנדר.מרק אומר"מתקפות מסוג נורמל לא ממש יעבדו על מיאו שלי.תשתמש באיזה מתקקפה שאתה רוצה.מיאו שריטות זעם על הצ'רמנדאר"מיאו משתמש בשריטות זעם שפוגעות בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715666][B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדר משתמש בשריטות על מיאו.מיאו מתחמק בקלות מהשריטות של צ'רמנדר.מרק אומר"מתקפות מסוג נורמל לא ממש יעבדו על מיאו שלי.תשתמש באיזה מתקקפה שאתה רוצה.מיאו שריטות זעם על הצ'רמנדאר"מיאו משתמש בשריטות זעם שפוגעות בצ'רמנדאר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לתקוף מהר בחימום יתר
-
[QUOTE=Eustass Kid;715666][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מקיף את עצמו בסילון אקוה. לאחר מכן קאקונה משתמש בסילון אקוהומקפיא את הסילון האקוה.קאקונה יוצא אל דסקניור בסילוון אקוה קרח.דסקניור משתמש באגרוף אש.אגרופו שלדסקניור עטוף באש.האגרוף האש של דסקניור מתנגש עם הסילון האקוה של קאקונה.התץנגשות יוצרת פיצוץ חזק מאודויוצר גם עשן.בעקבות העשן אתה לא רואה את דסקניור וקארונה.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
*איזה צפוי שקראקונה הפסיד ודסקנויר ניצח...*
"קראקונה אם אתה בסדר תשתמש באקדח מים למעלה כדי שאני אוכל לראות ואז סילון אקווה מסתובב!"
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה שומע אותך ומשתמש באקדח מים.אתה רואה את האקדח המים וצאמענן הזה ומביןשקאקונה בסדר.דסקניור משתמש באגרוף חשמל חזק שפוגע בקאקונה ומוציא אותו מהעשן.אתה מבין שהוא הפסיד.פל אומר לך"נו מי הנשקהסטדי שלך אמרת שיש לך נשקסודי אני לא מפחד מהנשק בסודי שלך.דסניור שלי חזקק מאוד.אני מקוה שיש לך פוקימון רוח או חושך אם אין לך אתה הפסדת."מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
צ'רמנדאר משתמשבחימום יתר והילת אשמקיפה אותו.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהחיום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"איך צ'רמנדאר שלך יודע חימום יתר ברמה כזאת איך טוב שהיה צא מיאוזנבברזל"מיאו משתמש בזנב ברזל וזנבהופך ללבן[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715686][B][COLOR="Blue"]
[B][COLOR="SandyBrown"]יגאל
צ'רמנדאר משתמשבחימום יתר והילת אשמקיפה אותו.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו לא מצליח להתחמק ונפגעקשה מהחיום היתר של צ'רמנדאר.מרק אומר לך"איך צ'רמנדאר שלך יודע חימום יתר ברמה כזאת איך טוב שהיה צא מיאוזנבברזל"מיאו משתמש בזנב ברזל וזנבהופך ללבן[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'רמנדר לחמוק ואחר כך לתקוף עוד פעם בחימום יתר
-
[quote]לוקאס
קאקונה שומע אותך ומשתמש באקדח מים.אתה רואה את האקדח המים וצאמענן הזה ומביןשקאקונה בסדר.דסקניור משתמש באגרוף חשמל חזק שפוגע בקאקונה ומוציא אותו מהעשן.אתה מבין שהוא הפסיד.פל אומר לך"נו מי הנשקהסטדי שלך אמרת שיש לך נשקסודי אני לא מפחד מהנשק בסודי שלך.דסניור שלי חזקק מאוד.אני מקוה שיש לך פוקימון רוח או חושך אם אין לך אתה הפסדת."מה תעשה[/quote]
'אוי לא.... רגע! אני יודע מה לעשות פוקימוני רוח לא יכולים להתמודד עם פוקימונים נורמל איך לא חשבתי על זה!'
"סטרלי צא עכשיו תנסה להשתמש ברוח כסופה משולבת עם מתקפת ניקור!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715607][B][COLOR="Blue"]מרי
סבבה
את יוצאת מהמרכז הפוקימונים.ככעבור 5דקות את מגיעה למכון של העיר מה תעשי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג קופץ ומשתמש בשוטי גפן עוד בעודו באוויר .כרינדוס לא מצליח להתחמק מהשוטי הגפן של טרטויג ולכן נפגעקשה מאוד מהמתקפה.רורק אומר לך"כריינדוןס ראשית זו"גריינדוס משתמשבראשית זן וראשו הופך לכחול.מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מכין פעימת מים ומשגר אות הפעימת המים אל הכדור הצל.שני המתקפות מתנגשים ונעלמו.קאקונה משתמש בסילון אקוה.כול גופו עטוף במים.הסילון האקוה פוגעבבנט קשות.פל אומר לך"יפה כמעט הבסת את הבנט שלי כול הכבוד לך לוקאס.לוקאס אתהמאמן חזק וגם הקאקונה שלך חזק.טוב בואנראה מי ינצחב קרב הזה.בנט ציפורן צל."בנט משתמש בציפורן צל.מה תעשה עכשיו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך" בסדר אוקי בוא נלך"אתם יוצאים מן מקום האימונים של העירג'קס.כעבור8 דקות אתם מותצצאים את מכון העירג'קס עומד מולכם.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקחת נשימה עמוקה ונכנסת .
"שלום,הייתי רוצה לאתגר את המכון .." אני אומרת .
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי לא יודע רוח כסופההתכונת לרוח חזקה
סטארלי משתמש ברוח כסופה שמשולבת עם ניקור.דסקניור מתחמק בקלות מהתקפה של סטאלי.פל אומר לך"זההנשק הסודי שלך אולי זה טובמתקפות רוח לא משפיעות עלסטארלי אך זה לא יעזורלך הוא יפסיד לדסקנורשלי.טוב לוקאס תתיכונן להפסיד כי סטארלי לא יעזור לך פה.דסקניור אגרוף אש"דסקניור משתמש באגרוף אש.מה תעשה [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק ומצליח להתחמק מהזנב הברזל של מיאו.צ'רמנדאר משתמש שוב בחי ום יתר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו מוסבקרב.מרק מחזיר את מיאו ואומר לך"היה לי קשה להביס אותך עם צ'רמנדאר שיודע חימום יתר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת למכון.את נכנכסת ורואה את מנהיגת מכון החרק שבעיר ביג.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG]"שמי לינה אני מנהיגת מכון החרקשל העיר ביג.טוב הקרב היה2 על2 לי אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר.את תוקפת ראשונה.צא פינקו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/204.png[/IMG] פינקו של לינה יוצא[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715714][B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח כסופה שמשולבת עם ניקור.דסקניור מתחמק בקלות מהתקפה של סטאלי.פל אומר לך"זההנשק הסודי שלך אולי זה טובמתקפות רוח לא משפיעות עלסטארלי אך זה לא יעזורלך הוא יפסיד לדסקנורשלי.טוב לוקאס תתיכונן להפסיד כי סטארלי לא יעזור לך פה.דסקניור אגרוף אש"דסקניור משתמש באגרוף אש.מה תעשה [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק ומצליח להתחמק מהזנב הברזל של מיאו.צ'רמנדאר משתמש שוב בחי ום יתר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו מוסבקרב.מרק מחזיר את מיאו ואומר לך"היה לי קשה להביס אותך עם צ'רמנדאר שיודע חימום יתר"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני יודע
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח כסופה שמשולבת עם ניקור.דסקניור מתחמק בקלות מהתקפה של סטאלי.פל אומר לך"זההנשק הסודי שלך אולי זה טובמתקפות רוח לא משפיעות עלסטארלי אך זה לא יעזורלך הוא יפסיד לדסקנורשלי.טוב לוקאס תתיכונן להפסיד כי סטארלי לא יעזור לך פה.דסקניור אגרוף אש"דסקניור משתמש באגרוף אש.מה תעשה [/quote]
"זה לא הנשק הסודי שלי אני פשוט ריחמתי על דסקנויר המסכן... סטרלי כבה את האש עם רוח חזקה ואז תרביץ לו עם הכנפיים שלך הרבה פעמים בזמן שאתה משתמש במכת כנף!"
-
[quote=Eustass Kid;714445][B][COLOR=blue]תומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]פילאפ מנסה להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פיפלאפ מצליח להתחמק מן הראשיה של כריינדוס.פילאפ מהפה שלו יורה קרן בועות קטלנית אל הרגלים של כריינדוס.כריינדוס לא מצליח להתחמק ולכן נפגע קשה ברגליו ונופל על האדמה.רורק אומר"מהלך יפה לפצוע את רגליו שלכריינדוס ובכך לגרום לו להפסיד בקרב.רעיון טוב .כריינדוס תתאושש ואז להביור בכלהכוח"כריינדוס קם ומשתמש בלהביור חזק על פילאפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את מביאה לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך.היא לוקחת אותם והולכת אל חדר עם דלת ירוקה ונכנכסת לדלת הירוקה.כעבור 5 דקות האחות ג'וי יוצאת מהדלת הירוקה ומחזירה לך את הפוקימונים שלך ואומרת לך"בהצלחה לך בקרב המכון שלך"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]דיפ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה שמח על ניצחון הארידוסים וניגש אל ספינרק.אתה אומר לו"אתה בסדר ספינרק"ספינרק אומר לך"ספי ספי"אתהמבין שזה כן בשפה שלו ומשיך לחפש פוקימונים לצוות שלך .אתה מתהלך לך ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/138.png[/IMG]חזק שמתהלך ל וביער[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מנסה להתתחמק מהאבקת השינה של באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי קקרן על חושית על הרקרוס"באטרפי משתמש בקרן על חושית[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]דור[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]סינדקוויל קופץ לבור של סוינב וכך מתחמק מהסופת השלג שלסויננב.סינדקוויל יוצא מהר מהבורשל סונב ומשתמש בלהביור הכיחזק שלו.סוינב לא מצליח להתחמק בזמן ונפגעקשה מהלהביור של סינדקוויל.מילין אומרת"סוינב תשתמש בחלקיקי קרח"סוינב מוציא חלקיקי קרח פיו שעומדים לפגוע בסינדקוויל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהקרן על חושית ואז תשתמש בשבירת לבנים ואז במכת קרן הכי חזקים שלך כדי לסיים את זה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;715714][B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר מנסה להתחמק ומצליח להתחמק מהזנב הברזל של מיאו.צ'רמנדאר משתמש שוב בחי ום יתר.צ'רמנדאר תוקף בחימום יתר את מיאו.מיאו מוסבקרב.מרק מחזיר את מיאו ואומר לך"היה לי קשה להביס אותך עם צ'רמנדאר שיודע חימום יתר"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את נכנכסת למכון.את נכנכסת ורואה את מנהיגת מכון החרק שבעיר ביג.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr180.png[/IMG]"שמי לינה אני מנהיגת מכון החרקשל העיר ביג.טוב הקרב היה2 על2 לי אסור להחליף באמצע קרב פוקימונים ולך מותר.את תוקפת ראשונה.צא פינקו" [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/204.png[/IMG] פינקו של לינה יוצא[/COLOR][/B][/QUOTE]
"טוב ...זה הקרב מכון הראשון שלי אז אני אשתדל להיות טובה .."
"צא צ'ימצ'אר !להביור !"
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
מרקאומר לך"אין ביעה תיתכונן לפוקימון השני שלי .צא ביבריללקב."ביבריל של מרק יוצא ומרק אומר"ביבריל אקדח מים על הצ'רמנדאר הזה"ביריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
זה הקרב מכון השני שלך
צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פינקו.פינקו מגן עליו במגן מראה שמגן מפני הלהביר שלו.לינה אומרת"פינקו אם צ'ימצ'אר תוקף שוב אזשוב מגן מראה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתתחמק מקרן העל חושיתשל באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"באטרפי משתמש בבאבקת שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה וכך מכבה את האגרוף האששל דסקניור.סטארלי משתמש בהרבה מכות כנף על דסקניור.דסקניור מתחמק מכלהמכות של סטארלי.פל אומרלך"זה לא יעבוד בכל זאת תפסיד הסטארלי שלך חלש מידי להילחם נגד הדסקניוור שלי.דסקניור אגרוף חשמל עליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715736][B][COLOR="Red"]יגאל
מרקאומר לך"אין ביעה תיתכונן לפוקימון השני שלי .צא ביבריללקב."ביבריל של מרק יוצא ומרק אומר"ביבריל אקדח מים על הצ'רמנדאר הזה"ביריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
זה הקרב מכון השני שלך
צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פינקו.פינקו מגן עליו במגן מראה שמגן מפני הלהביר שלו.לינה אומרת"פינקו אם צ'ימצ'אר תוקף שוב אזשוב מגן מראה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מנסה להתתחמק מקרן העל חושיתשל באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"באטרפי משתמש בבאבקת שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה וכך מכבה את האגרוף האששל דסקניור.סטארלי משתמש בהרבה מכות כנף על דסקניור.דסקניור מתחמק מכלהמכות של סטארלי.פל אומרלך"זה לא יעבוד בכל זאת תפסיד הסטארלי שלך חלש מידי להילחם נגד הדסקניוור שלי.דסקניור אגרוף חשמל עליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחזיר את צ'רמנדר ומוציא את טרטויג אומר לו לתקוף בעלי טער
-
[quote=Eustass Kid;715736][B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]מרקאומר לך"אין ביעה תיתכונן לפוקימון השני שלי .צא ביבריללקב."ביבריל של מרק יוצא ומרק אומר"ביבריל אקדח מים על הצ'רמנדאר הזה"ביריל משתמש באקדח מים[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]זה הקרב מכון השני שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר יוצא לקרב.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור על פינקו.פינקו מגן עליו במגן מראה שמגן מפני הלהביר שלו.לינה אומרת"פינקו אם צ'ימצ'אר תוקף שוב אזשוב מגן מראה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מנסה להתתחמק מקרן העל חושיתשל באטארפי ומצליח להתחמק.הרקרוס משתמש בשיברת לבנים.ידו הופכת ללבנה.הוא עף אל סאטארפי כדי לפגוע בו אך באטארפי מתחמק מהשבירת הלבנים של הרקרוס.הרקרטוס עובר למכת קרן.הקרן של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מצליח גם מזה להתחמק .מרק אומר"באטארפי אבקת שינה על הרקרוס"באטרפי משתמש בבאבקת שינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמשברוח חזקה וכך מכבה את האגרוף האששל דסקניור.סטארלי משתמש בהרבה מכות כנף על דסקניור.דסקניור מתחמק מכלהמכות של סטארלי.פל אומרלך"זה לא יעבוד בכל זאת תפסיד הסטארלי שלך חלש מידי להילחם נגד הדסקניוור שלי.דסקניור אגרוף חשמל עליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מאבקת שינה הזאת ואז תשתמש באס אווירי ואז בשבירת לבנים בכל הכוח שלך כדי לסיים את הגמר הזה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;715736][B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
זה הקרב מכון השני שלך
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמשברוח חזקה וכך מכבה את האגרוף האששל דסקניור.סטארלי משתמש בהרבה מכות כנף על דסקניור.דסקניור מתחמק מכלהמכות של סטארלי.פל אומרלך"זה לא יעבוד בכל זאת תפסיד הסטארלי שלך חלש מידי להילחם נגד הדסקניוור שלי.דסקניור אגרוף חשמל עליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטרלי צוות כפול! ואז מתקפת רוח חזקה!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715736][B][COLOR="Red"]
[B][COLOR="Blue"]מרי
זה הקרב מכון השני שלך
[/COLOR][/B][/QUOTE]
טוב לא משנה .
_______
"צ'ימצ'אר ,תקשיב ! תקפוץ מסביב פינקו !ואז כשהוא מתחיל להתבלבל תקפוץ עליו ותעשה להביור !"
-
[COLOR="Blue"][B]מרי
צ'ימצ'אר קופץ מסביב לפינקו ווכך מבלבל את פינקו.צ'ימצ'אר מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את פינקו.צ'ימצ'אר תוקף להביור אדיר שפוגע קשה בפינקו.לינהאומרת לך"מהלך יפה ילדה הצ'ימצ'אר שלך השתמש.הפינקו שלי חזק והוא יצלח להתמודד עם הצ'ימצ'אר שלך.פינקו תשתמש בכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של דסקניור.סטארלי משתמש ברוח חזקה על סקניור.דסקניור לא מצליח להתחק ונפגע מהרוח החזקה של סטארלי קצת.פל אומר לדסקניור"לא נורא שנפגעת מהמכת הרוח הזאת עכשיו אגרוף חשמלי על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח ברגע האחרון להתחמק מהאסקת שינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באסאוירי.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שלהקרוס.הרקרוס משתמש משתמשב שבהירת לבנים וידו הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר"באטארפי נסה אס אאוירי על הרקרוסשלו" באטארפי משתמש באס אוירי על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר חוזר לפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלו.טרטויג משתמש בעליטער על ביבריל.ביביריל מתחמק מהעלי טערשל טרטויג.מרק אומר"אתה חכם פפוקימון עשבעל מים יפה.ביברילך תשתמש בכדור חשמל על טרטויג"ביבריל משתמש בכדור חשמל[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715788][COLOR="Blue"][B]מרי
צ'ימצ'אר קופץ מסביב לפינקו ווכך מבלבל את פינקו.צ'ימצ'אר מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את פינקו.צ'ימצ'אר תוקף להביור אדיר שפוגע קשה בפינקו.לינהאומרת לך"מהלך יפה ילדה הצ'ימצ'אר שלך השתמש.הפינקו שלי חזק והוא יצלח להתמודד עם הצ'ימצ'אר שלך.פינקו תשתמש בכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Navy"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של דסקניור.סטארלי משתמש ברוח חזקה על סקניור.דסקניור לא מצליח להתחק ונפגע מהרוח החזקה של סטארלי קצת.פל אומר לדסקניור"לא נורא שנפגעת מהמכת הרוח הזאת עכשיו אגרוף חשמלי על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח ברגע האחרון להתחמק מהאסקת שינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באסאוירי.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שלהקרוס.הרקרוס משתמש משתמשב שבהירת לבנים וידו הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר"באטארפי נסה אס אאוירי על הרקרוסשלו" באטארפי משתמש באס אוירי על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
צ'רמנדאר חוזר לפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלו.טרטויג משתמש בעליטער על ביבריל.ביביריל מתחמק מהעלי טערשל טרטויג.מרק אומר"אתה חכם פפוקימון עשבעל מים יפה.ביברילך תשתמש בכדור חשמל על טרטויג"ביבריל משתמש בכדור חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצאר תקפוץ לקיר ותתפוס תנופה ותן מכה לכדור ג'יירו של פיינקו שיתרסק על הקיר של הצד השני !"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ לקיר שקרובאליו ווקח תנופה.והוא נתוןמכה לכדור גירו שמעיף את הכדור הגירו אל הקיר השני.לינה אומרת לך"מה זה המהלך הזול הזה כולה מכה אין מתקפת אששפינקו יפגעקשה יותר.באמת ילדה תני לי קרבקשה לא קרב קל.אני רוצהשהיה לי קשהלהביס אותך.את מבינה אז תנילי את זה.פינקו שובככדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי?[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715806][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר קופץ לקיר שקרובאליו ווקח תנופה.והוא נתוןמכה לכדור גירו שמעיף את הכדור הגירו אל הקיר השני.לינה אומרת לך"מה זה המהלך הזול הזה כולה מכה אין מתקפת אששפינקו יפגעקשה יותר.באמת ילדה תני לי קרבקשה לא קרב קל.אני רוצהשהיה לי קשהלהביס אותך.את מבינה אז תנילי את זה.פינקו שובככדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו.מה תעשי?[/COLOR][/B][/QUOTE]
"מתקפות אש הם לא כל העיניין כאן .אם אני אשתמש בלהביור את פשוט תעשי מגן .וזה לא מהלך זול .זה מהלך שמראה לך שכדור ג'ירו זאת מתקפה שאת לא יכולה להסתמך עליה.אבל אם את כל כך רוצה מתקפות אש...צימצ'אר תשרוף את הזירה בלהביור שלך !ואז תקפוץ ותשתמש בלהביור בצורת עיגול על פינקו"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של פינקו.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ושורף את כול הזירה עם הלהביור.צ'ימצ'אר קופץ ומשתמש בלהביור ומסתחרר.לפתע את רואהשצ'ימצ'אר משתמשבגלגל להבה ומבינה שהוא למד מתקפה חדשה.פינקו לא מצליח להתחמק מהגלגל להבה ונפגע קשה.לינה אומרת לך"פינרו שובכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו מה תשעי[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715585][B][COLOR="Green"]ג'וני
בסדר
טרטויג קופץ לאוויר ובכך מתחמק מהלהביור של כריינדוס.טרטויג משתמש בשוטי גפן מאוירי שתופסים את כריינדוס בגליו.טרטויעג נוחת על כריינדוס בנגיחה עצומה שפוגעת קשה מאוד בכריינדוס.רורק אומר לך"מהלך יפה ג'וני טרטויגשלך עשה.אתה מאמן מצוין אך עוד לא ניצחת.עכשיו כררינדוס ראשית זן על טרטויג"כריינדוס משתמשבראשית זן ורואוש הופך לכחול[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]דיפ
אתה מתעלם מאומניט שהיה מולך ומחפש פוקימון אחר לתפיסה.אתה ממשיך לחפש ורואה ספוינק שקופץ לו על הזנבשלו[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתה מחזיר את צ'רמנדאר לפוכדור שלו.מיל אומרת לך"אתה עושה עוד קבבדרגה הזאת אוחרת.אושאתההולך אל מכון העיר לפי דעתי תוכל לנצח את מכון הנורמל של העירהזאת" מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מנססה ליצור קרן קרח בצורת איגרוף והוא מצליח .קאקונה משתמש במשאבת הידרו.והוא משלב את הקרןקרח למשאבת הידרו ויוצר משאבת הידרו קרח.קאקונה משתמש במשאבבת הידרו קרח על הציפורן הצל שלבנט.הציפוורן הצל ומשאבת הידרו מתנגשים זה בזה.ושני הפוקימונים נפצעים.פל אומר לבנט"בנט תשתמש בכדור צל"בנט משתמש בכדור צל.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מחפש פוקימון אחר לתפיסה.
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של דסקניור.סטארלי משתמש ברוח חזקה על סקניור.דסקניור לא מצליח להתחק ונפגע מהרוח החזקה של סטארלי קצת.פל אומר לדסקניור"לא נורא שנפגעת מהמכת הרוח הזאת עכשיו אגרוף חשמלי על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/quote]
"סטארלי תשתמש ברוח כדי להעיף אותו וגם כדי שהיא תיתן לך תנופה למכת כנף מהירה בהרבה מהרגיל ואם אפשר לבקש ממך משהו זה... להתפתח במידית!"
-
[QUOTE=Eustass Kid;715827][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מן הכדור הג'ירו של פינקו.צ'ימצ'אר משתמש בלהביור ושורף את כול הזירה עם הלהביור.צ'ימצ'אר קופץ ומשתמש בלהביור ומסתחרר.לפתע את רואהשצ'ימצ'אר משתמשבגלגל להבה ומבינה שהוא למד מתקפה חדשה.פינקו לא מצליח להתחמק מהגלגל להבה ונפגע קשה.לינה אומרת לך"פינרו שובכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו מה תשעי[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בחייך למה רק המתקפה הזו ?"
"צ'ימצ'אר חמוד שלי ,סיים את זה בגלגל להבה.
-
[quote=Eustass Kid;715788][COLOR=blue][B]מרי[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר קופץ מסביב לפינקו ווכך מבלבל את פינקו.צ'ימצ'אר מבין שזה הרגע הנכון לתקוף את פינקו.צ'ימצ'אר תוקף להביור אדיר שפוגע קשה בפינקו.לינהאומרת לך"מהלך יפה ילדה הצ'ימצ'אר שלך השתמש.הפינקו שלי חזק והוא יצלח להתמודד עם הצ'ימצ'אר שלך.פינקו תשתמש בכדור ג'ירו"פינקו משתמש בכדור ג'ירו[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=navy]סטארלי משתמש בצוות כפול וכך מתחמק מהאגרוף החשמל של דסקניור.סטארלי משתמש ברוח חזקה על סקניור.דסקניור לא מצליח להתחק ונפגע מהרוח החזקה של סטארלי קצת.פל אומר לדסקניור"לא נורא שנפגעת מהמכת הרוח הזאת עכשיו אגרוף חשמלי על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח ברגע האחרון להתחמק מהאסקת שינה של באטארפי.הרקרוס עף לאויר ומשתמש באסאוירי.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגעקצת מהתקפה שלהקרוס.הרקרוס משתמש משתמשב שבהירת לבנים וידו הופכת ללבנה.באטארפי מצליח להתחמק מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר"באטארפי נסה אס אאוירי על הרקרוסשלו" באטארפי משתמש באס אוירי על הרקרוס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]צ'רמנדאר חוזר לפוכדור שלו.טרטויג יוצא מהפוכדור שלו.טרטויג משתמש בעליטער על ביבריל.ביביריל מתחמק מהעלי טערשל טרטויג.מרק אומר"אתה חכם פפוקימון עשבעל מים יפה.ביברילך תשתמש בכדור חשמל על טרטויג"ביבריל משתמש בכדור חשמל[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהר מאס אווירי שלו ואז תשתמש במכת קרן ואז באגרוף ממוקד בכל הכוח שלך כדי לסיים את הקרב הזה".
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל הלהבה וכדור ג'ירו מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ אדיר ויוצרים עשן.בעקבות העשן את לא רואה את צ'ימצ'אר ואת פינקו של לינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מתעלם מהפוינק .אתה ממשיך לחפש פוקימון אחר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה שמבטלת את האגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף שפוגעתבדסקניור אך לא משפיעה עליו ממש.פל אומר"דסקניור אגרוף חשמל שובעליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק מהאס האוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"קרן על חושית על הרקרוס מיד"באטארפי משתמשבקרן על חושית עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=Eustass Kid;715866][B][COLOR="Blue"]מרי
צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל הלהבה וכדור ג'ירו מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ אדיר ויוצרים עשן.בעקבות העשן את לא רואה את צ'ימצ'אר ואת פינקו של לינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מתעלם מהפוינק .אתה ממשיך לחפש פוקימון אחר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה שמבטלת את האגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף שפוגעתבדסקניור אך לא משפיעה עליו ממש.פל אומר"דסקניור אגרוף חשמל שובעליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ריאולו?!?!?!?!?" אני חושב לעצמי וכמעט נתקף הלם.
אני הולך לריאולו ושואל אותו מה שלומו?
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש ברוח חזקה שמבטלת את האגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף שפוגעתבדסקניור אך לא משפיעה עליו ממש.פל אומר"דסקניור אגרוף חשמל שובעליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B][/QUOTE]
"סטרלי אתה חייב להיתפתח הסיכוי היחיד שלנו זאת ציפור אמיצה אוקיי תשתמש במכת כנף משולבת עם רוח חזקה וכך תיצור רוח כסופה!"
-
[quote=Eustass Kid;715866][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה.גלגל הלהבה וכדור ג'ירו מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ אדיר ויוצרים עשן.בעקבות העשן את לא רואה את צ'ימצ'אר ואת פינקו של לינה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה מתעלם מהפוינק .אתה ממשיך לחפש פוקימון אחר.אתה רואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/447.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי משתמש ברוח חזקה שמבטלת את האגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמש במכת כנף שפוגעתבדסקניור אך לא משפיעה עליו ממש.פל אומר"דסקניור אגרוף חשמל שובעליו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ג'ון [/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס לא מצליח להתחמק מהאס האוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"קרן על חושית על הרקרוס מיד"באטארפי משתמשבקרן על חושית עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "תתחמק משנייה האחרונה מקרן על חושית ואז תשתמש באגרוף ממוקד במכת קרן בכל הכוח שלך כדי לסיים את הקרב".
-
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני צועקת לצ'ימצ'אר "צ'ימצ'אר אתה בסדר?איפה אתה??"
-
[B][COLOR="Blue"]מרי
את צועקת אל צ'ימצ'אר אך הואלא עונה ולא זז בתוך העשןהזה שעוד לא נעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריולואמר לך"ריו ריו ריו יו"אתה מבין שהוא אומר כןעם הראש.לפתע הוא תוקף במכת עצם אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מצליח להתחמק מהאגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמשברוח חזקה וצכת כנף ויוצר רוח כסופה שפוגעת בדבקניור קצת.פפל אומר"יאה תנסה לפגוע בו הפעם עם אגרוף חשמלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן על חושית של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote=Eustass Kid;715919][B][COLOR=blue]מרי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]את צועקת אל צ'ימצ'אר אך הואלא עונה ולא זז בתוך העשןהזה שעוד לא נעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]ריולואמר לך"ריו ריו ריו יו"אתה מבין שהוא אומר כןעם הראש.לפתע הוא תוקף במכת עצם אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]סטארלי מצליח להתחמק מהאגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמשברוח חזקה וצכת כנף ויוצר רוח כסופה שפוגעת בדבקניור קצת.פפל אומר"יאה תנסה לפגוע בו הפעם עם אגרוף חשמלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן על חושית של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר להרקרוס: "הרקרוס תתחמק מהאס האווירי שלו ואז תשתמש באגרוף ממוקד ואז בשבירת לבנים בכל הכוח שלך כדי לסיים את קרב הגמר הזה".
-
[QUOTE=Eustass Kid;715919][B][COLOR="Blue"]מרי
את צועקת אל צ'ימצ'אר אך הואלא עונה ולא זז בתוך העשןהזה שעוד לא נעלם מהזירה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריולואמר לך"ריו ריו ריו יו"אתה מבין שהוא אומר כןעם הראש.לפתע הוא תוקף במכת עצם אותך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מצליח להתחמק מהאגרוף החשמלי של דסקניור.סטארלי משתמשברוח חזקה וצכת כנף ויוצר רוח כסופה שפוגעת בדבקניור קצת.פפל אומר"יאה תנסה לפגוע בו הפעם עם אגרוף חשמלי"דסקניור משתמש באגרוף חשמלי[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן על חושית של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
"צ'ימצ'אר !!!אתה בסדר?!!!תענה לי !!" אני צורחת .
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מהקרן על חושית של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמשבמכת קרן.קרנו של הרקרוס הופכת ללבנה.באטארפי מתחמק מהמכת הקרן שלה רקרוס.הרקרוס משתמש באגרוף ממוקד.באטארפי לא מצליח להתחק ונפגע קשה מהאגרוף הממוקקדשל הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אוקיי סטרלי תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק ואז ניקור על הראש שלו מלא פעמים מהר!
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Green"]ג'ון
"מה? למה עשית את זה ריאולו?" אני שואל.
-
[COLOR="Green"][b]דיפ
ריולו לא עונה לך ומשתמש עליך במכת עצם שוב[/b][/COLOR]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול.בגלל הצוות הכפול של סטארלי.סטארלי מתחמק מהאגרוף החמשלי של דסקניור.סטארלי תוקף במכת ניקור את דסקניור אך הוא מתחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש מה תעשה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]מרי
את צורח לצ'ימצ'אר.לפתע להביור יוצא מןהעשן.את מבינה שצ'ימצ'אר שומע אותך ובמצב בסדר גמור[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק מאס אוירי של באטארפי ונפגע קצת.הרקרוס משתמש באגרוף ממקוד.אגרוםו של הרקרוס הופך ללבן.באטארפי מתחמק מאגרוף הממוקד של הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים.באטארפי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה מהשבירת הלבנים של הקרוס.מרק אומר לבאטארפי"אס אוירי על הרקרוס מיד"באטארפי משתמש באס אוירי עלהרקרוס.מה תעשה[/COLOR][/B]
-
[quote]לוקאס
סטארלי משתמש בצוות כפול.בגלל הצוות הכפול של סטארלי.סטארלי מתחמק מהאגרוף החמשלי של דסקניור.סטארלי תוקף במכת ניקור את דסקניור אך הוא מתחמק.פל אומר"דסקניור אגרוף אש על סטארלי"דסקניור משתמש באגרוף אש מה תעשה[/quote]
קדימה סטרלי תחמוק ואז צוות כפול כדי שלא ידע מי תוקף ותשתמש במכת כמף
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
סטארלי מתחמק מהאגרוף האששל דסקנחור.סטארלי משתמשבצוות כפול ובמכת ניקור.דסקניור לא מצליח להתחמק מכל הניקור ונפגעבעצמו.פל אומר"דסקניר אגרוף חשמל עכשיו"דסקניור משתמש באגרוף חשמל.מה תעשה[/COLOR][/B]