[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 29 2009, 09:39 PM
[b] ניתאי
אתה רודף אחריו בתוך העיר, ובאחד הרחובות אתה רואה משאית שעוברת, וריולו קופץ על המשאית. [/b][/quote]
אני בכול הכוח שלי אחריה
Printable View
[b] ניתאי
אתה רודף אחריו בתוך העיר, ובאחד הרחובות אתה רואה משאית שעוברת, וריולו קופץ על המשאית. [/b][/quote]
אני בכול הכוח שלי אחריה
[b] מקס
אני אתחיל במשהו שפוי יחסית: אני מאמין בקירות כתומך העיקרי של בני האדם, ושקירות נותנים לי כח והשראה לכל דבר שאני עושה בחיים.
--
"קלפייבל, השתמשי באגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי, קלפייבל נפגעת מהמתקפות ולאחר מכן פוגעת בצ'ארמנדר.
[/b][/quote]
ואני חושב שאתה צודק
אבל אני חושב שלעשות קקי 3 פעמים ביום לפחות זה חובה
--
"צ'ארמנדר, תאכל לה את הראש!" חח אל תשים לב
--
"צ'ארמנדר, השתמש בשריטה ואז דחיפה"
ניתאי
הא?
--
"כמו כן, גם האיש הסגול אמר לי לרצוח כל אחד שמדבר על רמות במשחק, אבל אני אוותר לך הפעם" אומר בליין. "היי תראה, יש שם ליקטיטונג. הם די נפוצים בקאנטו, אבל כאן לא הייתי מספיק זמן כדי לקבוע האם הם נדירים. אולי תלחם בו?" הוא מצביע על ליקטיטונג שנמצא במרחק מה ממכם.
תמיר
אתה ופול מורפי הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, ולאחר מכן האחות ג'וי פונה אליך
"ראיתי שיש לך גיבל, אני יכולה לבדוק את הפוקדע שלך לרגע?" היא שואלת.
דודי
אתה רץ אחרי המשאית, ובגלל שהפקקים של הבוקר היא לא מתקדמת מהר מדי, אבל המשאית נכנס לכביש המהיר שמוביל לזאוגוויל. הכביש המהיר בהתחלה נמצא על האדמה, אבל אז הוא לאט לאט עולה לכיוון הר רום. בכביש המהיר אין מדרכה. המשאית נמצאית בערך במרחק 10 מטר ממך, והתנועה בכביש המהיר זורמת.
מקס
גם אם כן, וגם אם לא, זה לא מעיד על מוזרות במובן שבו אני מתכוון אליה. אולי אתה מוזר ממני בסוג אחר של מוזרות.
--
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מההתקפות של צ'ארמנדר ולבסוף חובטת בו. קלפייבל כבר די עייפה, וגם צ'ארמנדר.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 09:42 AM
[b] ניתאי
הא?
--
"כמו כן, גם האיש הסגול אמר לי לרצוח כל אחד שמדבר על רמות במשחק, אבל אני אוותר לך הפעם" אומר בליין. "היי תראה, יש שם ליקטיטונג. הם די נפוצים בקאנטו, אבל כאן לא הייתי מספיק זמן כדי לקבוע האם הם נדירים. אולי תלחם בו?" הוא מצביע על ליקטיטונג שנמצא במרחק מה ממכם. [/b][/quote]
"בטח" אני אומר ומוציא את וויזמיר "וויזמיר,תשתמשי בהצלפה כפולה!"
[b] דודי
אתה רץ אחרי המשאית, ובגלל שהפקקים של הבוקר היא לא מתקדמת מהר מדי, אבל המשאית נכנס לכביש המהיר שמוביל לזאוגוויל. הכביש המהיר בהתחלה נמצא על האדמה, אבל אז הוא לאט לאט עולה לכיוון הר רום. בכביש המהיר אין מדרכה. המשאית נמצאית בערך במרחק 10 מטר ממך, והתנועה בכביש המהיר זורמת. [/b][/quote]
אני רץ וקופץ על המשאית
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 10:42 AM
[b]
תמיר
אתה ופול מורפי הולכים למרכז הפוקימונים ומרפאים את הפוקימונים שלכם, ולאחר מכן האחות ג'וי פונה אליך
"ראיתי שיש לך גיבל, אני יכולה לבדוק את הפוקדע שלך לרגע?" היא שואלת. [/b][/quote]
"אה...כן בטח" אני אומר בשקט ונותן לה את הפוקדע
'מה הקשר בין זה שיש לי גיבל לפוקדע?זו יכולה להיות תרמית...אני אפקח עליה עין' אני חושב ומסתכל עליה ולא מסיר את עיני
ניתאי
ליקטיטונג נפגע מההתקפה, ואלחר מכן משתמש בליקוק ופוגע בוויזמיר.
דודי
אתה רץ מהר למשאית, ואוחז בה, והמשאית עלתה לכביש המהיר. האחיזה שלך במשאית לא יציבה, ואתה עלול להתנתק כל רגע. אתה איכשהו משפר את האחיזה ובינתיים אתה מתייצב על המשאית. ריולו נעמד מהגג של המשאית, ומסתכל עליך וצוחק.
תמיר
אני מת על החשדנות שלכם
--
האחות ג'וי בודקת כמה דברים בפוקדע
"אוקיי, יש התאמה. פרופסור ג'פרי רוזנשיין היה כאן אתמול והשאיר חבילות לכאלה שיש להם פוקימון מסויים, ומספר פוקדע מסויים. אתה מתאים לרשימה, אז כך" היא אומרת ונותנת לך חזרה את הפוקדע וחבילה שכתוב עליה
"פתח ותתקשר ל0274-332-421"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 11:27 AM
[b] ניתאי
ליקטיטונג נפגע מההתקפה, ואלחר מכן משתמש בליקוק ופוגע בוויזמיר. [/b][/quote]
"וויזמיר,תשתמש באגרוף ממוקד ואז בהצלפה כפולה!"
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 11:27 AM
[b] דודי
אתה רץ מהר למשאית, ואוחז בה, והמשאית עלתה לכביש המהיר. האחיזה שלך במשאית לא יציבה, ואתה עלול להתנתק כל רגע. אתה איכשהו משפר את האחיזה ובינתיים אתה מתייצב על המשאית. ריולו נעמד מהגג של המשאית, ומסתכל עליך וצוחק.
[/b][/quote]
אני מתחיל לתפס על המשאית
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 12:27 PM
[b]
תמיר
אני מת על החשדנות שלכם
--
האחות ג'וי בודקת כמה דברים בפוקדע
"אוקיי, יש התאמה. פרופסור ג'פרי רוזנשיין היה כאן אתמול והשאיר חבילות לכאלה שיש להם פוקימון מסויים, ומספר פוקדע מסויים. אתה מתאים לרשימה, אז כך" היא אומרת ונותנת לך חזרה את הפוקדע וחבילה שכתוב עליה
"פתח ותתקשר ל0274-332-421" [/b][/quote]
א'-אם לא היינו חשדני היינו פתיים,ואז היינו מפסידים במשחק כבר ב10 עמודים הראשונים.
ב'-אחות ג'וי אומרת שבגלל שיש לך פוקימון X היא רוצה לראות את הפוקדע שלך.לא מחשיד?
--------
"אוקיי..." אני אומר ופותח את החבילה בראוותנות
ניתאי
המתקפות של ווימזיר פוגעות, ולאחר מכן מוציא את הלשון ולוכד את וויזמיר בתוכה.
דודי
אתה מטפס על המשאית, ולפתע המשאית נכנס לפנייה, ובגלל כוחות צנטרפיטליים והחוק הראשון של ניוטון, ריולו מועף מהמשאית ונוחת על האדמה, ואתה גם מאבד גם אתה אחיזה שלך ונזרק לאדמה. אתה נוחת ואתה מרגיש שהיד שלך קצת כואבת, וריולו נמצא לידך.
תמיר
מצוין, חשדנות זה טוב. מעולם לא אמרתי שזה לא.
--
בחבילה אתה מוצא קופסא שמצוייר עליה טלפון נייד, וכתוב עליה מספר, שאותו תצטרך לבדוק.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 02:04 PM
[b] ניתאי
המתקפות של ווימזיר פוגעות, ולאחר מכן מוציא את הלשון ולוכד את וויזמיר בתוכה. [/b][/quote]
"וויזמיר חזרי!" אני אומר ומחזיר וויזמיר לפוקדור "בוא מגבי,תשתמש בלהביור!"[מגבי כבר בחוץ O:]
[b] מקס
גם אם כן, וגם אם לא, זה לא מעיד על מוזרות במובן שבו אני מתכוון אליה. אולי אתה מוזר ממני בסוג אחר של מוזרות.
--
"קלפייבל, חבטת גוף!" אומר פול מורפי. קלפייבל נפגעת מההתקפות של צ'ארמנדר ולבסוף חובטת בו. קלפייבל כבר די עייפה, וגם צ'ארמנדר. [/b][/quote]
חחח כל אחד והמוזרות שלו
וואי אני רוצה לסיים כבר את הפול מורפי הזה לפני מחר שאני בעבודה חח
--
"צ'ארמנדר, דחיפה ואז כמה שיותר שריטות!"
עכשיו כשכולם כבר עברו את המכון, אולי מישהו יגיד לי מי זה פול מורפי חוץ ממנהיג מכון מרוול?
ניתאי
כן זה ברור
--
מגבי מסתכל בחשש למגמורטר, ומגמורטר מהנהן, ולאחר מכן מגבי משתמש בלהיבור שנראה קצת יותר חזק ופוגע בליקטיטונג. ליקטיטונג משתמש בחבטת ראש ופוגע במגבי.
מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל פוגעת בצ'ארמנדר, ולאחר מכן צ'ארמנדר פוגע בקלפייבל והיא נופלת לאדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה הוא מסתכל בקלפייבל ולבסוף אומר "קלפייבל לא יכולה להלחם, המנצח בקרב הוא המאמן!"
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר את קלפייבל. הוא מתחיל להתקרב אליך עם יד מושטת.
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 30 2009, 03:46 PM
[b] מקס
"קלפייבל, אגרוף ממוקד!" אומר פול מורפי. קלפייבל פוגעת בצ'ארמנדר, ולאחר מכן צ'ארמנדר פוגע בקלפייבל והיא נופלת לאדמה.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ונכנס לזירה הוא מסתכל בקלפייבל ולבסוף אומר "קלפייבל לא יכולה להלחם, המנצח בקרב הוא המאמן!"
"קלפייבל חזרי!" אומר פול מורפי ומחזיר את קלפייבל. הוא מתחיל להתקרב אליך עם יד מושטת. [/b][/quote]
אני בא ללחוץ לו את היד