-
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 7 2009, 04:11 PM
[b] ליאור אתה ידוע שקניתי מקלדת חדשה? LOGITECH WAVE, עלתה 260 למרות שבבאג היא 330אבל הורדנו תמחיר, בביג-ב וקס זה היה 310 ובאייורי איזה 240-50 אבל אתה יודע...איוורי לא מביאים את זה מהיצרן ולכן אין ביטוח....
הקיצר מקלדת אדירה O:
לא מעניינות אותי האפשרויות, מה שמעניין אותי זה שיש רמפת סיליקון נוחה והכפתורים במן צורת גל שנוחה ובריאה לידיים ולפרקים ם: [/b][/quote]
מגניב אחי תתחדש!!
אבל בלי קשר אליך אני לא מבין למה אנשים קונים מקלדות יקרות, אני שיחקתי עם מקלדת של 350 שקל ולא הרגשתי שום הבדל בין זה לבין המקלדת השחורה היפה שלי שעלתה 50 שקל..
אח שלי תפס לי את המחשב, אז פתחתי את המחשב נייד אחרי 3 חודשים בלי עבודה איתו, והמקלדת מה זה מציקה לי..
-
ליאור הייתי מציע שתעשה משו מעניין בפורומים שלך :\ לא פתחו שם נושא כבר כמה המון זמן.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 7 2009, 04:50 PM
[b] ליאור הייתי מציע שתעשה משו מעניין בפורומים שלך :\ לא פתחו שם נושא כבר כמה המון זמן. [/b][/quote]
אני מודע לזה אבל כל רעיון שעולה לי בראש נפסל אחרי 3 דקות, וחוץ מזה יש ווינרים פנויים?
-
אז אל תעשה משו כזה
פשוט תפתח נושאים על כתבות מעניינות בתחומים האלה.
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Aug 7 2009, 04:53 PM
[b] אז אל תעשה משו כזה
פשוט תפתח נושאים על כתבות מעניינות בתחומים האלה. [/b][/quote]
האם אנשים יתענינו מזה שAMD פותחת אפשרות לפתיחת מעבדים?
:huh:
אולי אני יפתח נושא שיגידו לי באיזה נושא הם רוצים כתבות.
-
חח תודה ליאור, גם אני חשבתי פעם כמוך אבל אתה יודע באיזה זווית אתה מקליד בלי רמפה? אבא שלי מתכנת ומרוב כתיבה עם השנים הוא שם מן כפפה\תחבושת מיוחדת על היד כדי שהיא לא תכאב לו, זה נורא! מוכרחים רמפה נוחה כדי שזווית כף היד תהיה ישרה ולא כלפיי מעלה O:
-
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 7 2009, 04:57 PM
[b] חח תודה ליאור, גם אני חשבתי פעם כמוך אבל אתה יודע באיזה זווית אתה מקליד בלי רמפה? אבא שלי מתכנת ומרוב כתיבה עם השנים הוא שם מן כפפה\תחבושת מיוחדת על היד כדי שהיא לא תכאב לו, זה נורא! מוכרחים רמפה נוחה כדי שזווית כף היד תהיה ישרה ולא כלפיי מעלה O: [/b][/quote]
שטויות חח אני מתכנת כבר כמה שנים טובות ועד עכשיו לא סבלתי משום כאבים, אבל אם אני יראה באיזה חנות רמפה מסיליקון במחיר זול, אני יקנה..
לך לפורום מחשבים וחומרה.
-
אחר כך אני הולך עכשיו לצייר את נאמי מוואם פיס, אגב אחד מהמשהו כמו 5-6 תנאים שלי לעלייה ליא', לצייר 20 ציורים ברמה גבוהה, וזה אחד מהם....וזה הקלל ביותר
-
מה זה הבולשיט הזה? אתה לומד אומנות? ואיך זה קשור ללימודים שלך!?
WTF
-
אני בבית ספר לאומנויות ם:
הייתי בעיצוב גרפי עברתי לתקשורת, נכשלתי תקשורת זה חרא שאי אפשר לתאר, אז עכשיו אני מנסה לפלסטי ואם לא אצליח לא אעלה לאי' וגם אל אעבור לבית ספר אחר בגלל....סיבות אישיות O: לא רוצה שוםםם מקום אחר, אך ורק את הבית ספר המזוין הזה שיש בו אומנויות למרו תשהייתי מת שלא יהיה בו, אבל אני אוהב מדי תשכבה
-
[quote][i]Originally posted by תחנה מרככככזית[/i]@Aug 7 2009, 05:14 PM
[b] אני בבית ספר לאומנויות ם:
הייתי בעיצוב גרפי עברתי לתקשורת, נכשלתי תקשורת זה חרא שאי אפשר לתאר, אז עכשיו אני מנסה לפלסטי ואם לא אצליח לא אעלה לאי' וגם אל אעבור לבית ספר אחר בגלל....סיבות אישיות O: לא רוצה שוםםם מקום אחר, אך ורק את הבית ספר המזוין הזה שיש בו אומנויות למרו תשהייתי מת שלא יהיה בו, אבל אני אוהב מדי תשכבה [/b][/quote]
אז אתה צריך לצייר 20 ציורים?
טוב בהצלחה, מקסימום תיכנס לאתר של ציירים תדפיס כמה ציורים ותעתיק XDD
-
אני גם רוצה ללמוד לבית ספר לאומניות X3
או לפחות מגמת אומנות..
אבל הבית ספר היחידי שמלמד באזור שלי אומנות זה בחיפה T^T
-
אני צריך לצייר 20 ציורים ללמוד תחומר של כללל השנה של י' של תנך ותולדות האומנות ולעבו בחינה בתנך ולקבל עובר[תולדות האמנות קשה ומשעמם שאתה לא מאמין, באמת באמת באמת] ואני צריך גם להשתפר ברמת הציור כדי לה יות ברמה של המוכשרים הללו בפלסטי כשאני לא משמ ידוע לצייר! הקירצ המצב אבוד...מנסים
-
[quote][i]Originally posted by Loveless[/i]@Aug 7 2009, 05:21 PM
[b] אני גם רוצה ללמוד לבית ספר לאומניות X3
או לפחות מגמת אומנות..
אבל הבית ספר היחידי שמלמד באזור שלי אומנות זה בחיפה T^T [/b][/quote]
נדב נכון?
תגיד הloveless הזה, זה אנימה?
כי יש לי איזה שיר שאני שומע דיי הרבה ששם היוצר זה loveless
-
[quote][i]Originally posted by Expelliarmus[/i]@Aug 7 2009, 07:23 PM
[b] נדב נכון?
תגיד הloveless הזה, זה אנימה?
כי יש לי איזה שיר שאני שומע דיי הרבה ששם היוצר זה loveless [/b][/quote]
השם הוא עומר XP
וכן Loveless זאת אנימה~
ואם זה ביפנית אולי כן... אבל יש גם זמרת קאנטרי שהשם משפחה שלה זה Loveless ...