[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]"אני בעד לישון" אומר אייס. "אפשר לישון כאן." הוא אומר. ואכן המשרד נראה די ביתי, יש אפילו ספה גדולה שאחד מכם יכול לישון עליה.[/COLOR][/spoiler]
Printable View
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=Gray]"אני בעד לישון" אומר אייס. "אפשר לישון כאן." הוא אומר. ואכן המשרד נראה די ביתי, יש אפילו ספה גדולה שאחד מכם יכול לישון עליה.[/COLOR][/spoiler]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607204][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"אני בעד לישון" אומר אייס. "אפשר לישון כאן." הוא אומר. ואכן המשרד נראה די ביתי, יש אפילו ספה גדולה שאחד מכם יכול לישון עליה.[/COLOR][/spoiler][/quote]
XDDDDDDDDDDDDDD
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
------------
"רק שלא יהיו לו חברים "אומר ואקפוץ על הספה .
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"היי אתה לא מכיר את חוק הבחור-שנשרף-וכמעט-נחנק-למוות-ישן-על-הספה?" אומר אייס בכעס.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607210][B][COLOR=gray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=gray]"היי אתה לא מכיר את חוק הבחור-שנשרף-וכמעט-נחנק-למוות-ישן-על-הספה?" אומר אייס בכעס.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"היי אתה זה ששברת לי תאף "אומר "חוץ מזה אני זה שהרגתי אותו "הוסיף .
[/SPOILER]
[B][COLOR=DimGray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=DimGray]"Fair enough" אומר אייס. הוא פורש את הכנפיים שלו ומטעטף בהם על הרצפה. אתה שומע "לילה טוב" עמום מבפנים.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607217][B][COLOR=dimgray]מייקל- [/COLOR][/B][spoiler][COLOR=dimgray]"Fair enough" אומר אייס. הוא פורש את הכנפיים שלו ומטעטף בהם על הרצפה. אתה שומע "לילה טוב" עמום מבפנים.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"לילה טוב "אומר אנסה לפרוש כנף אחת בשביל לכסות את עצמי כמו שמיכה ואז אלך לישון .
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]לאחר שינה ארוכה וטובה אתה מתעורר ומוצא את עצמך לבד. מהחלון אפשר לראות שהשעה היא שעת צהריים.[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607258][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]לאחר שינה ארוכה וטובה אתה מתעורר ומוצא את עצמך לבד. מהחלון אפשר לראות שהשעה היא שעת צהריים.[/COLOR][/spoiler][/quote]
"וואו ישנתי טוב "אומר אחר כך הוציא מנה אחת מהאוכל שהכנסתי לגופי והתחיל לאכול .
"מעניין לאן אייס ברח לי "אחשוב .
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]אתה מתיישב במשרד על הכיסא ומתחיל לאכול. לאחר כמה דקות אייס נכנס עם כוס קפה. "לא רציתי להעיר אותך," הוא אומר. "אז הלכתי לבית קפה פה.." הוא לוגם לגימה קטנה. "איך ישנת?"[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607283][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]אתה מתיישב במשרד על הכיסא ומתחיל לאכול. לאחר כמה דקות אייס נכנס עם כוס קפה. "לא רציתי להעיר אותך," הוא אומר. "אז הלכתי לבית קפה פה.." הוא לוגם לגימה קטנה. "איך ישנת?"[/COLOR][/spoiler][/quote]
"סוף סוף ישנתי טוב "אומר .
"עשית עוד משהו בזמן שישנתי ?"אשאל.
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray]"ניסיתי לריב עם הבחור בבית קפה," אומר אייס. "אבל הוא ברח..."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607295][COLOR=gray][B]מייקל- [/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray]"ניסיתי לריב עם הבחור בבית קפה," אומר אייס. "אבל הוא ברח..."[/COLOR][/spoiler][/quote]
אצחק טיפה ואז אומר "הסתכלת על עצמך לאחרונה ?נראה לך מישהו יתחיל לריב עם בריון מקועקע ?".
[/SPOILER]
[COLOR=Gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][SPOILER][COLOR=Gray] אייס מסתכל על הידיים שלו בחיוך. "שרה שכנעה אותי לעשות אותו." הוא אומר. "בטח כבר הבחנת שהיא יכולה להיות משכנעת."[/COLOR][/SPOILER]
[SPOILER]
[quote=הראשון מהסוף;607304][COLOR=gray][B]מייקל-[/B][/COLOR][spoiler][COLOR=gray] אייס מסתכל על הידיים שלו בחיוך. "שרה שכנעה אותי לעשות אותו." הוא אומר. "בטח כבר הבחנת שהיא יכולה להיות משכנעת."[/COLOR][/spoiler][/quote]
"כה דיי, עד עכשיו כל אינפרנל חוץ משרה שראיתי מקועקע למה "אשאל.
[/SPOILER]
[B][COLOR=Gray]מייקל- [/COLOR][/B][SPOILER][COLOR=Gray]"אתה מתכוון אני וג'ייקוב..." אמר אייס. "האמת שזה היה בדיחה, אני ושרה היינו שיכורים, והיא רצתה שאני אעשה קעקוע כמו שלו רק כחול, כדי שהוא יגן עליי... לפחות זה לא איזה פיה במצח או פרפר ורוד בתחת..." [/COLOR][/SPOILER]