-
כנראה...
אגב, אני [color=darkred][SIZE=4]דורש[/color][/SIZE] כניסה ל[SIZE=4][url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=23318&view=findpost&p=608864]ביקורת[/url][/SIZE] החדשה שלי למשחק [SIZE=4][url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=23318&view=findpost&p=608864]Resident Evil 5[/url][/SIZE]. ואני רוצה [SIZE=2]תגובות[/SIZE]. אל תאכזבו אותי ספרטנס.
-
-
-
[quote][i]Originally posted by ~TyLeR~[/i]@Apr 13 2010, 07:00 PM
[b] מיאו יותר ממך D: [/b][/quote]
בוא לא נתלהב יותר מידי
-
אתה מתעלם אה? ככה? אוקיי U_U
-
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Apr 13 2010, 07:03 PM
[b] אתה מתעלם אה? ככה? אוקיי U_U [/b][/quote]
לא רק שאני מתעלם, הפעם אני אעשה את זה בסטייל:
*מתעלם בסטייל*
-
אביעד, מחר בבוקר מתחילים את המשחק, למרות שזה לא מה שקיוויתי, בפעם הקודמת נרשמו שחקנים מנוסים יותר, וגם רבים יותר.
בכל אופן, מחר ההתחלה D:
-
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Apr 13 2010, 07:06 PM
[b] אביעד, מחר בבוקר מתחילים את המשחק, למרות שזה לא מה שקיוויתי, בפעם הקודמת נרשמו שחקנים מנוסים יותר, וגם רבים יותר.
בכל אופן, מחר ההתחלה D: [/b][/quote]
למה מחר??????????????? רוצה עכשיו!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111אחדאחדאחדאחדאחדאחד
-
כי אנני מחכה לעוד רשומים, אם עד מחר בבוקר לא יירשם נתחיל P:
-
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Apr 13 2010, 07:07 PM
[b] כי אנני מחכה לעוד רשומים, אם עד מחר בבוקר לא יירשם נתחיל P: [/b][/quote]
אתה גם לא יכול להתחיל עם פחות מ3 רשומים. ולי יש מספיק ניסיון. נראה לי. 8 שנים זה מספיק?
-
יש לנו שלוש, הכנסתי את קאי בסוף(ראה עריכת הודעה אחרונה).
סתם אמרתי את זה, פשוט פעם נרשמו יותר, וחבל שלא נרשמו יותר, אני מתכנן משחק חבל"ז.
-
[quote][i]Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד[/i]@Apr 13 2010, 07:09 PM
[b] יש לנו שלוש, הכנסתי את קאי בסוף(ראה עריכת הודעה אחרונה).
סתם אמרתי את זה, פשוט פעם נרשמו יותר, וחבל שלא נרשמו יותר, אני מתכנן משחק חבל"ז. [/b][/quote]
תראה, גם לנדב אמרתי את זה, צריך להיות גמישים. אין מה לעשות. גם אלה שלא מתחילים מי יודע מה משתפרים בהמשך. יש כאלה שזה משחק ראשון שלהם, אבל אחרי שהם מבינים את הפואנטה הם נהנים וכיף לשחק איתם.
-
אם אתה אומר O:
מחר חוגגים אליפות, באיזה בריכה על האש ככה.
-
עכשיו תגיב בפורום משחקים כלליים
-
ראיתי את הסיקור, אבל אני לא מכיר את המשחקים האלה [b]בכלל[/b], אז אני לא יודע כ"כ מה לכתוב :XD: